Οικονομικές ανισότητες και εκπαίδευση. Τα εκπαιδευτικά προβλήματα των παιδιών από μειονεκτικά περιβάλλοντα κι η αντιμετώπισή τους.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Οικονομικές ανισότητες και εκπαίδευση. Τα εκπαιδευτικά προβλήματα των παιδιών από μειονεκτικά περιβάλλοντα κι η αντιμετώπισή τους. (EL)

Φιοράκη, Μαρία (EL)
Πετράκη, Ευαγγελία (EL)
Τιμούλη, Λευκοθέα (EL)

Λώλη, Ελευθερία (EL)
Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
N/A (EN)

Στην εργασία αυτή θα αναφερθούμε για την οικονομική ανισότητα κι εκπαίδευση για τα εκπαιδευτικά προβλήματα των παιδιών από μειονεκτικά περιβάλλοντα κι την αντιμετώπιση τους. Συλλέξαμε πληροφορίες από δασκάλους, αναφέραμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία που έχουν ντόπια και αλλοδαπά παιδεία, τον ρατσισμό που υπάρχει για τα παιδιά που προέρχονται από μειονεκτικά περιβάλλοντα και τις ευκαιρίες που θα πρέπει να έχουμε όλοι ανεξάρτητα καταγωγής, χρώματος κι οικονομικής άνεσης στην εκπαίδευση. (EL)

bachelorThesis

Μετανάστες (EN)
Εκπαίδευση (EN)
Κοινωνικοποίηση και αγωγή (EN)
Οικονομικές ανισότητες (EN)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Ελληνική γλώσσα

2008


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.