Συνεταιριστικές τράπεζες στην Ελλάδα. Ο ρόλος της τράπεζας Ηπείρου στην ανάπτυξη της οικονομίας στην περιφέρεια Ηπείρου

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2011 (EL)
Συνεταιριστικές τράπεζες στην Ελλάδα. Ο ρόλος της τράπεζας Ηπείρου στην ανάπτυξη της οικονομίας στην περιφέρεια Ηπείρου (EL)

Τσιόκου, Ζωή (EL)

Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
Μάρκου, Παναγιώτης Γ. (EL)
N/A (EN)

Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η διερεύνηση των τραπεζικών εργασιών και ο εντοπισμός της ποιότητας των εργασιών που προσφέρουν οι συνεταιριστικές τράπεζες και ιδιαίτερα η συνεταιριστική τράπεζα Ηπείρου. Πιο αναλυτικά αναφέρεται, γίνεται εκτενή αναφορά στον τρόπο δημιουργίας των τραπεζών καθώς και στα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν. Η οργανωτική δομή και οι στόχοι των συνεταιριστικών τραπεζών αναπτύσσεται εκτενώς. Επίσης γίνεται αναδρομή στην δημιουργία της συνεταιριστικής τράπεζας Ηπείρου. Πιο αναλυτικά αναφέρατε στην δημιουργία της τράπεζας Ιωαννίνων και η μετεξέλιξης της σε Συνεταιριστική τράπεζα Ηπείρου! Γίνεται ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της Τράπεζας από τα έτη 2008 έως σήμερα και οι μεταβολές αυτών Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της παρούσας εργασίας, Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, έλαβε την θετικότερη αξιολόγηση στα χαρακτηριστικά: αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία και απόδοση. Είναι η τράπεζα η οποία βρίσκεται διπλά στον πελάτη, είναι η τράπεζα του τόπου μας, είναι η δική μας Τράπεζα. (EL)

bachelorThesis

Τραπεζικό σύστημα (EN)
Συνεταιριστικές τράπεζες (EN)
Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου (EN)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Ελληνική γλώσσα

2011


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.