Λογιστική κόστους και μηχανογράφηση, η αναλυτική λογιστική εκμεταλλεύσεων, η σχέση και η συνδεσμολογία της με την γενική λογιστική, οργάνωση επιχείρησης με την χρήση της.

 
This item is provided by the institution :
Technological Educational Institution of Epirus
Repository :
Research Repository T.E.I. of Epirus
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share
2011 (EN)
Λογιστική κόστους και μηχανογράφηση, η αναλυτική λογιστική εκμεταλλεύσεων, η σχέση και η συνδεσμολογία της με την γενική λογιστική, οργάνωση επιχείρησης με την χρήση της. (EL)

Κτενά, Μαρία (EL)

Ζαρκαλής, Κλεομένης (EL)
Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
N/A (EN)

Η εργασία αυτή αποτελεί απόσταγμα της τετραετούς μαθητείας μου στο Α.Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και των πολύτιμων γνώσεων με τις οποίες με εφοδίασαν οι καθηγητές μου και βάση των οποίων θα πορευτώ στη αγορά εργασίας μετά τη λήψη του πτυχίου μου. Η πτυχιακή μου εργασία , αποτελείται από δύο μέρη . Το πρώτο μέρος είναι το θεωρητικό και εξετάζει την τήρηση της αναλυτικής λογιστικής εκμεταλλεύσεως , μέσα από τους κανόνες λειτουργίας των λογαριασμών της ομάδας 9 , κάνοντας μια ιστορική αναδρομή και νομοθετική εξέλιξη της Λογιστικής. Ακολουθεί μια πρακτική εφαρμογή ,των όσων αναφέρω στο πρώτο μέρος , με στοιχεία που συνέλεξα από την επιχείρηση «Β.Γ. Σπηλιόπουλος Α.Β.Ε.Ε. Βιομηχανική & Εμπορική Εταιρία» , μετά από μια σύντομη γνωριμία με την εταιρία. (EL)

bachelorThesis

Λογαριασμός (EN)
Σημασία του κόστους (EN)
Λογιστική κόστους (EN)
Κοστολόγηση (EN)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Greek

2011


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής (EL)*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)