δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2004 (EL)
Wireless ATM WATM (EN)

Τσουραί, Ερίον (EL)
Τοπούζη, Αναστασία (EL)

Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
Στεργίου, Ελευθέριος (EL)
N/A (EN)

Η σημαντική αύξηση των τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών έχει παρακινήσει τις σπουδές πάνω στις τεχνολογίες ασύρματων δικτύων όπως το ασύρματο ATM (Asyuchronous Transfer Mode) ή WΤΑΜ. Η τεχνολογία ασύρματου ATM έχει μελετηθεί τα τελευταία χρόνια από έρευνες που έχουν κάνει ειδικές ομάδες. Πολλές έρευνες και προσπάθειες σχετικά με την διαχείριση πρωτοκόλλων έχουν γίνει . Ένας αριθμός συστήματος-επιπέδου πρωτότυπα για WAΤM έχουν ανακαλυφθεί από τα R&D επιστημονικά εργαστήρια σε διάφορα μέρη του κόσμου. Το WAΤM άρχισε τώρα να θεωρείται σαν ένα δυναμικό πλαίσιο για την επόμενη γενιά ασύρματης επικοινωνίας ικανή να υποστηρίζει ολοκληρωμένα (QoS) συστήματα βασισμένα σε υπηρεσίες πολυμέσων. Αν και η τεχνολογία ATM είναι αρκετά σύνθετη και η ασύρματη αποδοχή είναι πιο περίπλοκη,πολλά τεχνικά θέματα έχουν λυθεί. Η δύναμη της ATM τεχνολογίας θα είναι ικανή να υποστηρίζει διάφορα πρωτοκολλά σαν το ISDN κ το INTERNET. Σε αυτήν την ενότητα ,σε γενικές γραμμές θα παρουσιάσουμε την ιδέα του ATM. Εξασφαλίζουμε ένα σύστημα- επιπέδου το οποίο αναφέρεται σε κύρια τεχνικά θέματα πάνω στην ειδίκευση του ασύρματου ATM δικτύου και σε πρωτοκολλά αρχιτεκτονικής με δεδομένα αλυσίδας έλεγχου, μεγάλη πρόσβαση έλεγχου, ασύρματος έλεγχος, δυνατότητα διαχείρισης θεμάτων .Η κατάσταση ανάπτυξης της τεχνολογίας με τις στάνταρ δραστηριότητες αναφέρονται και δίνονται επίσης σε μια συνοπτική περίληψη. (EL)

bachelorThesis

ATM (EN)
WATM (EN)
Wireless ATM (EN)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Ελληνική γλώσσα

2004


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.