Εγκατάσταση και παραμετροποίηση Internet Information Server (IIS) για υλοποίηση υπηρεσιών διαδικτύου (Web services)

 
This item is provided by the institution :
Technological Educational Institution of Epirus
Repository :
Research Repository T.E.I. of Epirus
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share
2006 (EN)
Εγκατάσταση και παραμετροποίηση Internet Information Server (IIS) για υλοποίηση υπηρεσιών διαδικτύου (Web services) (EL)

Μπάρδα, Μαρία (EL)

Τσιαντής, Λεωνίδας (EL)
Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
N/A (EN)

Η αλματώδης εξέλιξη του Διαδικτύου συντέλεσε στη διάδοση των υπηρεσιών με πιο δημοφιλή αυτή του Παγκόσμιου Ιστού. Το Internet αποτελεί πλέον ένα σημείο παρουσίας πολλών εκατομμυρίων χρηστών και οργανισμών μέσω των δικτυακών τους τόπων. Η δημοσίευση των ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο καθώς και οι υπόλοιπες υπηρεσίες βασίζονται στην client - server αρχιτεκτονική. Οι εξυπηρετητές των υπηρεσιών Διαδικτύου, οι web servers αποτελούνται από ειδικά εργαλεία λογισμικού εγκατεστημένα σε σταθμούς του δημόσιου δικτύου για την αποστολή των περιεχομένων των δικτυακών τόπων. Στη συγκεκριμένη εργασία εξετάζουμε την εγκατάσταση και παραμετροποίηση ενός από τους πιο διαδεδομένους web servers, τον IIS server. Σκοπός είναι η λεπτομερής περιγραφή βήμα προς βήμα της εγκατάστασης και παραμετροποίησης καθώς επίσης και μιας αποτίμησης του εργαλείου. (EL)

bachelorThesis

Υπηρεσία Web site (EN)
FTP Server (EN)
Υπηρεσία SMTP (EN)
NNTP (EN)
TCP/IP (EN)
Internet Information Server (EN)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Greek

2006-10


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης (EL)*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)