δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Τεχνολογία CDMA 2000 (EL)

Γαλήνα, Παρασκευή (EL)

Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
N/A (EN)

Η Πτυχιακή Εργασία που παρουσιάζεται έχει σαν αντικείμενο τη μελέτη της τεχνολογίας CDMA2000,η οποία είναι μία τεχνολογία των κινητών τρίτης γενιάς (3G). Η ραγδαία ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών έχει επιφέρει μεγάλες ανακατατάξεις στην παγκόσμια αγορά, καθώς ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών είναι ίσως ο πιο αναπτυσσόμενος, εξαιτίας των παροχών που προσφέρουν. Οι εταιρείες συνεχώς προβάλλουν νέες τεχνολογίες με υψηλές ταχύτητες, καθώς προσφέρουν πλέον εκτός από τη φωνή πολλές δυνατότητες στους χρήστες κάτι το οποίο είναι εντυπωσιακό. Μία τεχνολογία που στηρίζονται τα κινητά τρίτης γενιάς είναι και η CDMA2000,στην προκειμένη θα αναλύσουμε την τεχνολογία θεωρητικά, αλλά και θα γίνει μία πρακτική μελέτη εξάγοντας συμπεράσματα για την αποδοτικότητα του συστήματος. (EL)

bachelorThesis

Κινητή τηλεφωνία (EN)
3G (EN)
CDMA (EN)
Νέες τεχνολογίες (EN)
Υψηλές ταχύτητες (EN)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Ελληνική γλώσσα

2006-10


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.