δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)
Διδακτική της πληροφορικής (EL)

Μπεϊκάκη, Φωτεινή (EL)

Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
Αντωνιάδης, Νικόλαος (EL)
N/A (EN)

Στη συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία , θα αναλυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, το θέμα της Διδακτικής της Πληροφορικής , περικλείοντας πληροφορίες που θα απασχολούσαν κάθε φοιτητή –και όχι μόνο- σχετικά με το θέμα. Θα αναλυθούν στοιχεία σχετικά με τους υπολογιστές, την πληροφορική, και γενικότερα με τον τρόπο που θα έπρεπε να διδάσκεται η πληροφορική σε οποιονδήποτε κλάδο. Σκοπός της ανάλυσης του συγκεκριμένου θέματος, είναι να καταλάβουν οι φοιτητές πώς να μεταδώσουν σε μαθητές το αντικείμενο το οποίο σπούδασαν. Γιατί η γνώση -και μόνο- του θέματος δεν αρκεί 100%... Ειδικά από τη στιγμή που παραχωρήθηκε στα επαγγελματικά δικαιώματα της σχολής, ο διορισμός των σπουδαστών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως εκπαιδευτικών… Επίσης θα αναφερθούν μέθοδοι γενικής διδασκαλίας, οι οποίοι έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τον οποιονδήποτε εκπαιδευτικό να καταλάβει και να εφαρμόσει τρόπους τους οποίους εισηγήθηκαν ανέλυσαν και ανέλυσαν διακεκριμένοι επιστήμονες του θέματος της διδασκαλίας. (EL)

bachelorThesis

Εκπαίδευση από απόσταση (EN)
Διδακτική (EN)
Πληροφορική και εκπαίδευση (EN)
Πληροφορική (EN)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Ελληνική γλώσσα

2006-12


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.