Η επίδραση λιπαντικών επεμβάσεων σε ποσοτικούς παράγοντες φυσιολογικά χαρακτηριστικά του καρπού και τη θρεπτική κατάσταση της ποικιλίας ελιάς «Αμφίσσης» στην Αταλάντη Φθιώτιδας

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)
Η επίδραση λιπαντικών επεμβάσεων σε ποσοτικούς παράγοντες φυσιολογικά χαρακτηριστικά του καρπού και τη θρεπτική κατάσταση της ποικιλίας ελιάς «Αμφίσσης» στην Αταλάντη Φθιώτιδας (EL)

Μάμμου, Ελένη (EL)

Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
N/A (EN)

bachelorThesis

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Ελληνική γλώσσα

2013


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.