Ολική ασφάλεια και ποιότητα ζωοκομικών προϊόντων. Εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας στην βιομηχανία κρέατος και σε χώρους μαζικής εστίασης

 
This item is provided by the institution :
Technological Educational Institution of Epirus
Repository :
Research Repository T.E.I. of Epirus
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2008 (EN)
Ολική ασφάλεια και ποιότητα ζωοκομικών προϊόντων. Εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας στην βιομηχανία κρέατος και σε χώρους μαζικής εστίασης (EL)

Μαυροφίδης, Αβραάμ (EL)
Πουγιουκίδης, Γεώργιος (EL)

Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (EL)
N/A (EN)

bachelorThesis

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Ηπείρου (EL)
Technological Educational Institution of Epirus (EN)

Greek

2008-11-04


Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας - Τμήμα Ζωικής Παραγωγής (EL)



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)