Ανοσοϊστοχημική και μορφολογική μελέτη των καρκινωμάτων στομάχου και εντέρου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
1990 (EL)
Ανοσοϊστοχημική και μορφολογική μελέτη των καρκινωμάτων στομάχου και εντέρου

Δατσέρης, Γεώργιος Ε.

Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)
Δατσέρης, Γεώργιος Ε.
-

ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΟΜΕΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΑΠΟ 28 ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΠΕ ΚΑΙ 23 ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΧΟΥΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΓΟΝΩΝ HLD-DR, CALLA K167 - T4, T8, T6, MACROF - OCT-9, IL2-RECEPTOR ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΜΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟ. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΓΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Η ΕΛΑΦΡΑ ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ HLA-DR ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΑΙΝΟΤΥΠΙΚΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΓΚΩΝ. ΜΙΚΡΗΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ HLA-DR ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΤΟ Κ1 67 ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΩΝ.ΤΟ CALLA ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΛΑΣΗΣ. (EL)

doctoralThesis

HLA-DR (αντιγόνα ιστοσυμβατότητας τάξης ΙΙ) (EL)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (EL)
University of Ioannina (EN)

1990


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.