Ναρκωτικά και μαθητές μέσης εκπαίδευσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1990 (EL)

Ναρκωτικά και μαθητές μέσης εκπαίδευσης (EL)

Κούτρας, Βασίλειος Θ. (EL)

Κούτρας, Βασίλειος Θ. (EL)
- (EL)
Μαρσέλος, Μάριος (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)

ΣΕ 8.000 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ Η ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ Μ'ΑΥΤΗ, ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ 2.1% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ 'Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ 5.2% ΑΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ (0.9% ΚΑΙ 1.7%). ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ, ΕΝΩ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΣΑΝ "ΑΡΡΩΣΤΟΥ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ" ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ, ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΑΠΟΥΣΙΕΣ, ΑΠΟΒΟΛΕΣ), Η ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΕΓΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. (EL)

doctoralThesis

Αλκοολισμός γονέων (EL)


Ελληνική γλώσσα

1990


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.