Determination of Permeation Rates of Polymeric Films to Various Organic Vapors in Relation to Retention of Flavor Quality of Packaged Foodstuffs

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Determination of Permeation Rates of Polymeric Films to Various Organic Vapors in Relation to Retention of Flavor Quality of Packaged Foodstuffs (EN)

Kontominas, M. G. (EN)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας (EL)
Kontominas, M. G. (EN)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (EL)
University of Ioannina (EN)

Sciences Des Aliments (EN)

1985

<Go to ISI>://A1985ALZ7200009



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.