Optimization of Xylanase Production by Thermomyces Lanuginosus in Tomato Seed Meal Using Response Surface Methodology

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Optimization of Xylanase Production by Thermomyces Lanuginosus in Tomato Seed Meal Using Response Surface Methodology (EN)

Katapodis, Petros (EN)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Επιστημών και Τεχνολογιών. Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών (EL)
Katapodis, Petros (EN)

Response surface method (EN)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (EL)
University of Ioannina (EN)

World Journal of Microbiology and Biotechnology (EN)

Αγγλική γλώσσα

2006


Springer Netherlands (EN)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.