Δυνατότητα αξιοποίησης του Kum Quat της Kέρκυρας για παραδοσιακά προϊόντα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Δυνατότητα αξιοποίησης του Kum Quat της Kέρκυρας για παραδοσιακά προϊόντα (EL)

Aκρίδα - Δεμερτζή, Κ. (EL)

Aκρίδα - Δεμερτζή, Κ. (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας (EL)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (EL)
University of Ioannina (EN)

Tέσσερα, Πανηπειρωτικό περιοδικό (EL)

2000




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.