Methodology for identification of phenolic acids in complex phenolic mixtures by high-resolution two-dimensional nuclear magnetic resonance. Application to methanolic extracts of two oregano species

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Methodology for identification of phenolic acids in complex phenolic mixtures by high-resolution two-dimensional nuclear magnetic resonance. Application to methanolic extracts of two oregano species (EN)

Gerothanassis, I. P. (EN)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας (EL)
Gerothanassis, I. P. (EN)

Spectroscopic methodology in analyzing two-dimensional (2D) NMR spectra of a mixture of several phenolic compounds that occur in natural products is described. Particular emphasis has been given to the determination of scalar coupling connectivities by homonuclear 2D correlated spectroscopy (COSY), remote intraresidue connectivities by totally correlated spectroscopy (TOCSY), and spatially close but uncoupled H-1 nuclei by homonuclear 2D nuclear Overhauser effect spectroscopy (NOESY/ROESY). Preliminary data to identify phenolic acids in the methanolic extracts from two oregano plants are also reported. (EN)

oregano (EN)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (EL)
University of Ioannina (EN)

J Agric Food Chem (EN)

Αγγλική γλώσσα

1998

<Go to ISI>://000076655800051

American Chemical Society (EN)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.