Εντόπιση ανοσοανεπάερκειας στην κατα πλάκας σκλήρυνση και η επίδραση της προθυμοσίνης α

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1989 (EL)

Εντόπιση ανοσοανεπάερκειας στην κατα πλάκας σκλήρυνση και η επίδραση της προθυμοσίνης α

Ρέκλος, Γεώργιος Ι.

- (EL)
Τσόλας, Ορέστης (EL)
Ρέκλος, Γεώργιος Ι.
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής

ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗIN VITRO ΚΥΤΤΑΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ Η ΜΕΙΚΤΗ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝΕ ΣΕ ΕΛΑΤΤΩΜΕΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ HLA-DR ΜΟΡΙΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ Τ ΛΕΜΦΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ. Η ΠΡΟΘΥΜΟΣΙΝΗ Α, ΕΝΑ ΟΞΙΝΟ ΠΕΠΤΙΔΙΟ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΘΥΜΟ ΕΠΙΜΥ ΚΑΙ ΧΟΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΠΛΗΝΑ ΑΙΓΟΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ IN VITRO ΚΥΤΤΑΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ ΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΟΣΟΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΕΝΤΟΝΩΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΗ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Η ΠΡΟΘΥΜΟΣΙΝΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙΣΑ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΩΝ HLA-DR ΜΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.

doctoralThesis

MΣΙ τάξης ΙΙ (EL)


Ελληνική γλώσσα

1989


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.