Συγκριτική μελέτη των αποτελεσμάτων του ακτινολογικού ελεγχου των μαστών & της ιστολογικής εικόνας του ενδομητρίο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριοΣυγκριτική μελέτη των αποτελεσμάτων του ακτινολογικού ελεγχου των μαστών & της ιστολογικής εικόνας του ενδομητρίο (EL)

Κουφόπουλου, Κωνσταντίνου (EL)

Κουφόπουλου, Κωνσταντίνου (EL)
Λώλης, Δημήτριος (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)
Στέφος, Θεόδωρος
-

Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΤΗ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ. ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ 242 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 32-64 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ 83 ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ LOW- DOSE ΔΥΟ ΠΡΟΒΟΛΩΝ. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΞΕΣΗ ΗΤΑΝ ΥΣΤΕΡΕΚΤΟΜΗ ΔΟΘΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ. ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ ΗΤΑΝ: Α) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ/ΑΠΟΒΟΛΩΝ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑΣ 'Η ΚΑΚΟΗΘΟΥΣ ΕΞΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ. Β) ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ DY ΚΑΤΑ WOLFE. (EL)

doctoralThesis

Μαστογραφίες (EL)


Ελληνική γλώσσα

1992


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.