Απώτερα αποτελέματα της ολικής αρθροπλαστικής Howse

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριοΑπώτερα αποτελέματα της ολικής αρθροπλαστικής Howse (EL)

Βαφειάδης, Ιωάννης (EL)

Βαφειάδης, Ιωάννης (EL)
Σουκάκος, Παναγιώτης (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)
-

Η ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (17 ΕΤΗ) ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ HOWSE, ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ, Η ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΧΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΔΗΛ: Α) ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ, Β) ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΠΡΟΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, Γ) ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΡΧΩΝ, Δ) ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΧΙΟΥ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

doctoralThesis

Ολική αρθροπλαστική ισχίου (EL)


Ελληνική γλώσσα

1996


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.