Διακίνηση και ενσωμάτωση βαρέων μετάλλων στο τοίχωμα ουροδόχων κύστεων επιμυών

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1997 (EL)

Διακίνηση και ενσωμάτωση βαρέων μετάλλων στο τοίχωμα ουροδόχων κύστεων επιμυών (EL)

Γιαννάκης, Δημήτριος (EL)

Γιαννάκης, Δημήτριος (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)
Αγνάντη, Νίκη (EL)
Σταύρου

ΜΕΛΕΤΗΘΗ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ZN, CA, CU, CD, MG ΣΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΟΥΡΟΔΟΧΩΝ ΚΥΣΤΕΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΩΑΣΕΩΣ ΣΕ ΕΠΩΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΩΑΣΕΩΣ ΤΩΝ 20 ΛΕΠΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΟΡΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΤΟ ΟΞΙΝΟ PH ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ CU ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - Η ΗΥΞΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΣ ΤΟΥ ZN ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ CD. - Η ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΤΩΝ HCO3 ΣΤΟ ΕΠΩΑΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ZN, CA, MG, ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ CU, CD. Η ΗΥΞΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΣ ΣΕ CD ΑΥΞΑΝΕΙΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ CD ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ZN. Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΟΥΡΕΣΕΜΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΠΩΑΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ZN, CA, MG ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ CD, CU. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ CA ΤΟΥ ΕΠΩΑΣΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ. (EL)

doctoralThesis

Βαρέα μέταλλα (EL)


Ελληνική γλώσσα

1997


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.