Qualitative characteristics of virgin olive oil produced in Corfu (cv. Lianolia) and South Albania (cv. Kalinioti)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο



Qualitative characteristics of virgin olive oil produced in Corfu (cv. Lianolia) and South Albania (cv. Kalinioti) (EN)

Kantas, A. (EN)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας (EL)
Kantas, A. (EN)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (EL)
University of Ioannina (EN)

Chemistry and Physics of Lipids (EN)

Αγγλική γλώσσα

2004

<Go to ISI>://000221583100095

Elsevier (EN)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.