Υγειονομικά προβλήματα αγροτικών περιοχών μετά από φυσικές καταστροφές οφειλόμενα στην ποιότητα του πόσιμου νερού και προστασία του στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α.

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Repository of UOI Olympias
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
sharePhD thesis (EN)

1994 (EN)
Υγειονομικά προβλήματα αγροτικών περιοχών μετά από φυσικές καταστροφές οφειλόμενα στην ποιότητα του πόσιμου νερού και προστασία του στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. (EL)

Καμιζούλης, Γεώργιος (EL)

Καμιζούλης, Γεώργιος (EL)
Καλλίστρατος, Γεώργιος (EL)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)
Καλφακάκου, Βασιλική
-

Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ. ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Η ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΓΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΜΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ.

doctoralThesis

Αγροτικές περιοχές (EL)


Greek

1994


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής (EL)*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)