Επίδραση των πολυκατιονικών μορίων και πρωτεάσων στην ενζυμική και διεισδυτική ιδιότητα της αδενυλικής κυκλάσης της Bordetella pertussis

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1996 (EL)

Επίδραση των πολυκατιονικών μορίων και πρωτεάσων στην ενζυμική και διεισδυτική ιδιότητα της αδενυλικής κυκλάσης της Bordetella pertussis (EL)

Ράπτης, Αναστάσιος Θ. (EL)

Ράπτης, Αναστάσιος Θ. (EL)
Μουτσόπουλος, Χ.Μ. (EL)
-
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΝΥΛΙΚΗΣ ΚΥΚΛΑΣΗΣ ΤΗΣ BORDETELLA PERTUSSIS. ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΙΟΝΙΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ, ΠΡΩΤΕΟΛΥΤΙΚΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΤΗΣ ΑΔΕΝΥΛΙΚΗΣ ΚΥΚΛΑΣΗΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Η ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΙΟΝΙΚΑ ΜΟΡΙΑ. Η ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ B. PERTUSSIS. Η ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΕΟΛΥΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ, Η ΠΡΩΤΕΟΛΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ Η ΚΑΛΜΟΔΟΥΛΙΝΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΝΥΛΙΚΗ ΚΥΚΛΑΣΗ. ΟΙ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΝΥΛΙΚΗΣ ΚΥΚΛΑΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΠΤΙΔΙΟ ΜΕ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 200 KDA.

doctoralThesis

Πολικατιονικά μόρια (EL)
Bordetella pertussis αδενυλική κυκλάση (EN)


Ελληνική γλώσσα

1996


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.