Επίδραση των πολυκατιονικών μορίων και πρωτεάσων στην ενζυμική και διεισδυτική ιδιότητα της αδενυλικής κυκλάσης της Bordetella pertussis

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Repository of UOI Olympias
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
sharePhD thesis (EN)

1996 (EN)
Επίδραση των πολυκατιονικών μορίων και πρωτεάσων στην ενζυμική και διεισδυτική ιδιότητα της αδενυλικής κυκλάσης της Bordetella pertussis (EL)

Ράπτης, Αναστάσιος Θ. (EL)

Ράπτης, Αναστάσιος Θ. (EL)
Μουτσόπουλος, Χ.Μ. (EL)
-
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΝΥΛΙΚΗΣ ΚΥΚΛΑΣΗΣ ΤΗΣ BORDETELLA PERTUSSIS. ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΙΟΝΙΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ, ΠΡΩΤΕΟΛΥΤΙΚΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΤΗΣ ΑΔΕΝΥΛΙΚΗΣ ΚΥΚΛΑΣΗΣ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Η ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΙΟΝΙΚΑ ΜΟΡΙΑ. Η ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ B. PERTUSSIS. Η ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΕΟΛΥΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ, Η ΠΡΩΤΕΟΛΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ Η ΚΑΛΜΟΔΟΥΛΙΝΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΝΥΛΙΚΗ ΚΥΚΛΑΣΗ. ΟΙ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΝΥΛΙΚΗΣ ΚΥΚΛΑΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΠΤΙΔΙΟ ΜΕ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ 200 KDA.

doctoralThesis

Πολικατιονικά μόρια (EL)
Bordetella pertussis αδενυλική κυκλάση (EN)


Greek

1996


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)