Η ωτορινολαρυγγολογία του Γαληνού : (συμβολή στην έρευνα της Γαληνικής ιατρικής)

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




1984 (EL)

Η ωτορινολαρυγγολογία του Γαληνού : (συμβολή στην έρευνα της Γαληνικής ιατρικής) (EL)

Αναγνωστόπουλος, Μιχαήλ Δ.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)
Αναγνωστόπουλος, Μιχαήλ Δ.
Ρόζος, Βασίλειος
-

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ. ΩΣ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ KUHN (ΛΕΙΨΙΑ 1821-1833 - 12 ΤΟΜΟΙ). ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΩΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙΤΗΣ ΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ. ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙΛΑΒΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΗΝΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΩΤΙΔΕΣ.

doctoralThesis

Ανατομία (EL)


Ελληνική γλώσσα

1984


Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής (EL)




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.