• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • Τύποι τεκμηρίων
    • Επιστημονικά πεδία
    • Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Καθαρισμός Βοήθεια


Φίλτρα αποτελεσμάτων  

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Επιστημονικό πεδίο
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Υποδομές ΕΚΤ eContent
1  -  30   από   5.473   τεκμήρια

     
    Invitro and invivo safety evaluation of the bacteriocin producer Streptococcusmacedonicus ACA-DC 198
    Δημιουργός: Μαραγκουδάκης, Πέτρος Α., Παναγιωτοπούλου, Έφη Γ., Παπαδέλλη, Μαρίνα, Γεωργαλάκη, Μαρίνα, Martinez-Gonzalez, Beatriz
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου
    Δημιουργός: Βοϊβόντας, Λάμπρος, Γούργαρης, Θεόδωρος
    Τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Breeding, molecular markers and molecular biology of the olive tree
    Δημιουργός: Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Γιαννούλια, Κατερίνα Χ., Γαζής, Φώτης, Νικολουδάκης, Νικόλαος
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    The olive DGAT2 gene is developmentally regulated and shares overlapping but distinct expression patterns with DGAT1
    Δημιουργός: Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Κούρτη, Άννα Τ., Μακαρίτη, Ιφιγένεια Π., Καράμπελας, Μιχαήλ
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Seasonal trends in energy contents and storage substances of the mediterranean species Dittrichia viscosa and Thymelaea tartonraira
    Δημιουργός: Μπανίλας, Γεώργιος Π., Μελετίου - Χρήστου, Μαρία-Σόνια, Διαμαντόγλου, Στέργος
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Oleosin gene expression in olive
    Δημιουργός: Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Γιαννούλια, Κατερίνα Χ.
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Genome-wide analysis of the heat shock protein 90 gene family in grapevine (Vitis vinifera L.)
    Δημιουργός: Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Εγγλέζος, Βασίλειος, Νησιώτου, Ασπασία Α., Κόρκας, Ηλίας
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    AFLP reveals structural details of genetic diversity within cultivated olive germplasm from the Eastern Mediterranean
    Δημιουργός: Μπανίλας, Γεώργιος Π., Owen, Carolyn A., Hajjar, Shady E., Σελιανάκης, Βαρδής, Bita, Elena Craita
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Spatial and temporal expressions of two distinct oleate desaturases from olive (Olea europaea L.)
    Δημιουργός: Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Νικολουδάκης, Νικόλαος, Μορέσσης, Αναστάσιος
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Oleosin di-or tri-meric fusions with GFP undergo correct targeting and provide advantages for recombinant protein production
    Δημιουργός: Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Ρήγας, Σταμάτης, Δάρας, Γεράσιμος, Moloney, Maurice M.
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Biological acidification during grape must fermentation using mixed cultures of Kluyveromyces thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae
    Δημιουργός: Νερατζής, Ηλίας Θ., Ανθούλας, Μ., Μουρτζίνη, Αναστασία, Καψοπούλου, Αικατερίνη
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Price estimation and economic evaluation of the production cost of red wines produced by immobilized cells on dried raisin berries
    Δημιουργός: Κανδύλης, Παναγιώτης, Καλδής, Παναγιώτης Ε., Τζιά, Κωνσταντίνα, Σωτηράκογλου, Κυριακή, Τσακίρης, Αργύριος
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Storage of olives (Olea europaea) under CO2 atmosphere
    Δημιουργός: Μάµαλος, Ανδρέας, Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Μακρής, Δημήτριος Π.
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Microalgae for high-value compounds and biofuels production
    Δημιουργός: Νερατζής, Ηλίας Θ., Μάρκου, Γιώργος
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Influence of toasting of oak chips on red wine maturation from sensory and gas chromatographic headspace analysis
    Δημιουργός: Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Κουσίση, Ελισάβετ, Παρασκευόπουλος, Ιωάννης, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Αγγελούσης, Γεώργιος
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Discrimination of varietal wines according to their volatiles
    Δημιουργός: Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης, Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Λαλάς, Σταύρος, Ντουρτόγλου, Ευθαλία
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Bioethanol production by carbohydrate-enriched biomass of arthrospira (spirulina) platensis
    Δημιουργός: Νερατζής, Ηλίας Θ., Αγγελιδάκη, Ειρήνη, Μάρκου, Γιώργος, Γεωργακάκης, Δημήτριος
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Qualitative and quantitative detection of protein and genetic traits in genetically modified food
    Δημιουργός: Νερατζής, Ηλίας Θ., Παπαθωμά, Α., Βέτζιος, Β., Μαρκουλάτος, Παναγιώτης, Σιάφακας, Νικόλαος Μ.
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Artificial aging of wines using oak chips
    Δημιουργός: Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης, Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Αραπίτσας, Παναγιώτης, Στεφάνου, Ε.
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Studies of the mechanical properties and the fermentation behavior of double layer alginate-chitosan beads, using Saccharomyces cerevisiae entrapped cells
    Δημιουργός: Νερατζής, Ηλίας Θ., Δριχούτης, Πάνος, Λιούνη, Μαρία
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Full characterisation of Crambe abyssinica Hochst
    Δημιουργός: Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Λαλάς, Σταύρος, Γκορτζή, Όλγα Γ., Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Αθανασιάδης, Βασίλειος
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Recovery of natural antioxidants from olive mill wastewater using Genapol-X080
    Δημιουργός: Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα, Παπακωνσταντίνου, Σπύρος, Λαλάς, Σταύρος, Γκορτζή, Όλγα Γ., Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Wine produced by immobilized cells on dried raisin berries in sensory evaluation comparison with commercial products
    Δημιουργός: Κουτίνας, Αθανάσιος Α., Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Τσακίρης, Αργύριος, Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ., Κουρκουτάς, Ιωάννης
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    The simultaneous determination of 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid and cyclopropane-1,1-dicarboxylic acid in Lycopersicum esculentum by high-performance liquid chromatography - Electrospray tandem mass spectrometry
    Δημιουργός: Κουκάκη, Γεωργία, Κουσίση, Ελισάβετ, Dreux, Michel, Πετρίτης, Κωνσταντίνος Ν., Elfakir, Claire
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Kinetic study of the anaerobic formation of nitric oxide haemoglobin
    Δημιουργός: Houston, Thomas W., Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    PAF of biological fluids in disease
    Δημιουργός: Λαμπράκης-Λαζανάς, Κ., Κουσίσης, Σταμάτης, Τουρνής, Συμεών Θ., Λαζανάς, Μάριος Κ., Δημόπουλος, Κωνσταντίνος-Αλέξανδρος
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Capacity of skeletal muscle for the formation of nitrosylhaemoproteins during the curing of meat
    Δημιουργός: Houston, Thomas W., Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Selenium in human milk and dietary selenium intake by Greeks
    Δημιουργός: Ιωάννου, Παναγιώτης Β., Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Comparison of selected methods of assessing freshness quality and remaining storage life of iced gilthead sea bream (Sparus aurata)
    Δημιουργός: Κυρανά, Βασιλική Ρ., Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ., Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Lipid oxidation in muscle foods
    Δημιουργός: Λαδίκος, Δημήτριος, Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
    Τύπος τεκμηρίου: Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
    Επιστημονικό πεδίο: Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
    Χρονολογία : 2015
    Φορέας: ΤΕΙ Αθήνας
    Συλλογή: Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT

      Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Πνευματική ιδιοκτησία

      ©2025 Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου

      Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.

      Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!
      Nαι, θα το κάνω τώρα
      Όχι ευχαριστώ