Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
Τύποι τεκμηρίων
Επιστημονικά πεδία
Σχολές/Τμήματα/Ινστιτούτα
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Tύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Επιστημονικό πεδίο
ΚΑΙ
'Η
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
αποθετήρια
EKT
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
ΕΚΤ e
Publishing
ΕΚΤ e
Journals
ΕΚΤ e
Proceedings
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Tύπος τεκμηρίου
Αναφορά
(2)
Τεχνική αναφορά
(2)
Άρθρο
(987)
Επιστημονικό άρθρο
(987)
Βιβλίο
(117)
Διπλωματική εργασία
(4.181)
Διδακτορική διατριβή
(454)
Μεταπτυχιακή εργασία
(1.170)
Πτυχιακή εργασία
(2.408)
Εικόνα
(41)
Εκπαιδευτικό υλικό
(31)
Ενημερωτικό δελτίο
(1)
Ενιαίο σύνολο δεδομένων
(3)
Λόγος / Διάλεξη
(10)
Μελέτη
(1)
Παρουσίαση
(8)
Τεκμήριο εκδήλωσης
(7)
Τεκμήριο συνεδρίου
(109)
Άρθρο συνεδρίου
(108)
Τμήμα έκδοσης
(851)
Δημοσίευση σε περιοδικό
(849)
Τμήμα βιβλίου
(2)
Επιστημονικό πεδίο
Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Τέχνες
(6)
Άλλες Ανθρωπιστικές Επιστήμες
(2)
Λαϊκός πολιτισμός
(1)
Ιστορία και Αρχαιολογία
(3)
Ιστορία
(3)
Σύγχρονη ιστορία
(3)
Φιλοσοφία, Ηθική και Θρησκεία
(1)
Θεολογία
(1)
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
(1.115)
Άλλες Γεωπονικές Επιστήμες
(273)
Αγροτική οικονομία και Πολιτική
(243)
Γεωπονική μηχανική
(6)
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
(703)
Αγρονομία και Επιστήμη φυτικής παραγωγής
(2)
Αλιεία
(6)
Γεωπονία, γενικά
(683)
Γεωπονική Βιοτεχνολογία
(484)
Βιοτεχνολογία τροφίμων
(480)
Τεχνολογία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών
(3)
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
(15)
Κτηνιατρική
(52)
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
(5.473)
Άλλες Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογίες
(5.473)
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
(5.473)
Βιομηχανική Βιοτεχνολογία
(4)
Βιοπροϊόντα
(2)
Τεχνολογίες βιοδιεργασιών
(3)
Επιστήμη Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Ηλεκτρονικού Μηχανικού, Μηχανικού Η/Υ
(1)
Επιστήμη Πολιτικού Μηχανικού
(1)
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού
(127)
Μηχανική Υλικών
(3)
Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα
(1)
Νανοτεχνολογία
(1)
Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
(779)
Βασική Ιατρική
(89)
Ιατρική βιοχημεία
(78)
Τοξικολογία
(5)
Φαρμακευτική χημεία
(1)
Φαρμακολογία και Φαρμακευτική
(6)
Επιστήμες Υγείας
(678)
Δημόσια/περιβαλλοντική υγεία και Υγεία της εργασίας
(5)
Διατροφή και Διαιτολογία
(667)
Επιδημιολογία
(1)
Κλινική Ιατρική
(1)
Ογκολογία
(1)
Κοινωνικές Επιστήμες
(60)
Άλλες Κοινωνικές Επιστήμες
(3)
Φιλοξενία, Αναψυχή, Αθλητισμός και Τουρισμός
(1)
Εκπαίδευση
(5)
ΜΜΕ και Επικοινωνίες
(1)
Επιστήμη πληροφόρησης
(1)
Νομική Επιστήμη
(2)
Δίκαιο
(1)
Πνευματική ιδιοκτησία
(1)
Οικονομικά και Επιχειρήσεις
(51)
Διαχείριση Τεχνολογίας και Καινοτομίας
(6)
Διοικητική Επιστήμη και Επιχειρησιακή Έρευνα
(17)
Εμπόριο
(2)
Επιστήμη Λήψης αποφάσεων
(1)
Μάρκετινγκ
(2)
Οικονομετρία
(1)
Χρηματοοικονομικά
(2)
Χρηματοδότηση
(1)
Ψυχολογία και Γνωσιακή Επιστήμη
(2)
Φυσικές Επιστήμες
(908)
Βιολογία
(39)
Βιοτεχνολογία
(13)
Βιοχημεία και Μοριακή βιολογία
(3)
Γενετική και Κληρονομικότητα
(1)
Μικροβιολογία
(24)
Γεωεπιστήμες και Επιστήμες Περιβάλλοντος
(7)
Γεωλογία
(2)
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές στις γεωεπιστήμες
(1)
Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορική
(7)
Επιστήμη ηλεκτρονικών υπολογιστών
(1)
Πληροφοριακά συστήματα
(1)
Τεχνητή νοημοσύνη
(3)
Μαθηματικά
(3)
Εφαρμοσμένα μαθηματικά
(1)
Στατιστική και Πιθανότητες
(1)
Φυσική
(7)
Χημεία
(859)
Αναλυτική χημεία
(3)
Επιστήμη πολυμερών
(3)
Εφαρμοσμένη χημεία
(194)
Οργανική χημεία
(77)
Φυσική και Θεωρητική χημεία
(1)
Σχολή/Τμήμα/Ινστιτούτο
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
(761)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Θεολογική Σχολή
(1)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Θεολογική Σχολή
Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού
(1)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πολυτεχνική Σχολή
(39)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Πολυτεχνική Σχολή
Τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών
(1)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Πολυτεχνική Σχολή
Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών
(1)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Πολυτεχνική Σχολή
Τμήμα Χημικών Μηχανικών
(38)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Πολυτεχνική Σχολή ▶ Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Τομέας Ανάλυσης Σχεδιασμού και Ρύθμισης των Χημικών Διεργασιών και Εγκαταστάσεων
(1)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σχολή Γεωπονίας Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
(161)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Γεωπονίας Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
Τμήμα Γεωπονίας
(161)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Γεωπονίας Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος ▶ Τμήμα Γεωπονίας
Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(4)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σχολή Επιστημών Υγείας
(64)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας
Τμήμα Ιατρικής
(7)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας
Τμήμα Κτηνιατρικής
(52)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας
Τμήμα Φαρμακευτικής
(6)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σχολή Θετικών Επιστημών
(575)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμήμα Βιολογίας
(10)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμήμα Γεωλογίας
(2)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμήμα Φυσικής
(7)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμήμα Χημείας
(566)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Φιλοσοφική Σχολή
(1)
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ▶ Φιλοσοφική Σχολή
Τμήμα Ψυχολογίας
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(832)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
(825)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
(646)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Εργαστήριο Γαλακτοκομίας
(14)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Εργαστήριο Μηχανικής και Επεξεργασίας Τροφίμων
(1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής ▶ Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
Εργαστήριο Μικροβιολογίας & Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
(2)
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(7)
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών
(7)
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
(94)
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας
(93)
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ▶ Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας
Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
(92)
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ▶ Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας ▶ Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
Τομέας ΣΤ: Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(2)
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ▶ Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας
Τμήμα Δασολογίας, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων
(93)
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Σχολή Επιστημών Υγείας
(1)
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας
Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής
(1)
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
(481)
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
(93)
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
Τμήμα Γεωπονίας
(4)
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(90)
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης
(2)
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ▶ Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης
Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
(2)
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(169)
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Θετικών Επιστημών
(169)
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμήμα Χημείας
(169)
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας
Τομέας Οργανικής Χημείας, Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας, Χημείας Τροφίμων, Βιοχημείας και Κλινικής Χημείας
(77)
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου
(19)
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
(75)
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών - Μηχανικών Γεωπληροφορικής
(1)
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Σχολή Χημικών Μηχανικών
(75)
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών
Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
(74)
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ▶ Σχολή Χημικών Μηχανικών ▶ Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
(73)
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
(1)
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Σχολή Περιβάλλοντος
(1)
Ιόνιο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Περιβάλλοντος
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(1)
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
(443)
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Σχολή Περιβάλλοντος
(443)
Πανεπιστήμιο Αιγαίου ▶ Σχολή Περιβάλλοντος
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
(443)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
(769)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
(494)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(492)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ▶ Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
(2)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
(2)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Πολυτεχνική Σχολή
(2)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ▶ Πολυτεχνική Σχολή
Τμήμα Χημικών Μηχανικών
(2)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
(6)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
(6)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος
(6)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
(6)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
(77)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Σχολή Επιστημών Υγείας
(1)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας
Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
(1)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας ▶ Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών
Εργαστήριο Βιοτεχνολογίας
(1)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Σχολή Θετικών Επιστημών
(60)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμήμα Χημείας
(60)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας
Τομέας Βιομηχανικής Χημείας και Χημείας Τροφίμων
(54)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Βιομηχανικής Χημείας και Χημείας Τροφίμων
Εργαστήριο Βιομηχανικής Χημείας
(17)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ▶ Σχολή Θετικών Επιστημών ▶ Τμήμα Χημείας ▶ Τομέας Βιομηχανικής Χημείας και Χημείας Τροφίμων
Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων
(23)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Σχολή Διαχείρισης Φυσικών Πόρων και Επιχειρήσεων
(16)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ▶ Σχολή Διαχείρισης Φυσικών Πόρων και Επιχειρήσεων
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων
(16)
Πανεπιστήμιο Πατρών
(275)
Πανεπιστήμιο Πατρών
Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
(35)
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Γεωπονικών Επιστημών
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(35)
Πανεπιστήμιο Πατρών
Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων
(240)
Πανεπιστήμιο Πατρών ▶ Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων
(256)
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
(4)
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας
(275)
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας
(762)
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης
(233)
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
(468)
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
(468)
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ▶ Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας, και Επιστήμης Τροφίμων
(468)
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
(15)
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής
(9)
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής
Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
(9)
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής ▶ Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής
Εργαστήριο Χημείας-Βιοχημείας-Φυσικοχημείας Τροφίμων
(1)
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Σχολή Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας & Εφαρμοσμένων Οικονομικών
(6)
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ▶ Σχολή Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας & Εφαρμοσμένων Οικονομικών
Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης
(6)
Χρονολογία
2025 - 2029
(18)
2020 - 2024
(1.476)
2015 - 2019
(1.548)
2010 - 2014
(1.033)
2005 - 2009
(559)
2000 - 2004
(264)
1995 - 1999
(96)
1990 - 1994
(46)
1985 - 1989
(19)
1980 - 1984
(10)
1975 - 1979
(8)
1970 - 1974
(3)
1960 - 1964
(1)
1955 - 1959
(2)
1945 - 1949
(1)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(1.111)
Γαλλική γλώσσα
(4)
Γερμανική γλώσσα
(1)
Ελληνική γλώσσα
(3.331)
Ισπανική γλώσσα
(1)
Φορέας / συλλογή
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
(756)
Ιδρυματικό Καταθετήριο Επιστημονικών Εργασιών ΑΠΘ
(756)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(792)
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
(792)
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
(93)
Αποθετήριο Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου
(93)
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
(479)
Ιδρυματικό Αποθετήριο Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ)
(479)
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(135)
Πέργαμος
(135)
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
(260)
Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών
|
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(241)
Ιδρυματικό Αποθετήριο ΕΚΤ «Αριάδνη»
|
αποθετήρια
EKT
(19)
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
(254)
Ψηφιακό Αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΕΜΠ | Dspace@NTUA
(254)
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
(426)
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
(426)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
(488)
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
(488)
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
(1)
Ιδρυματικό Καταθετήριο Επιστημονικών Εργασιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
(1)
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
(6)
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
(6)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
(28)
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ολυμπιάς
(28)
Πανεπιστήμιο Πατρών
(232)
Νημερτής
(232)
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
(4)
Σπουδαί - Journal of Economics and Business
(4)
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(762)
@νάκτησις
(762)
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
(468)
Κτίσις
(468)
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
(14)
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
(14)
Υποδομές
ΕΚΤ e
Content
ΕΚΤ
ΕΑΔΔ
(241)
αποθετήρια
EKT
(19)
1 - 30 από 5.473 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Invitro and invivo safety evaluation of the bacteriocin producer Streptococcusmacedonicus ACA-DC 198
Δημιουργός:
Μαραγκουδάκης, Πέτρος Α., Παναγιωτοπούλου, Έφη Γ., Παπαδέλλη, Μαρίνα, Γεωργαλάκη, Μαρίνα, Martinez-Gonzalez, Beatriz
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου
Δημιουργός:
Βοϊβόντας, Λάμπρος, Γούργαρης, Θεόδωρος
Τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Breeding, molecular markers and molecular biology of the olive tree
Δημιουργός:
Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Γιαννούλια, Κατερίνα Χ., Γαζής, Φώτης, Νικολουδάκης, Νικόλαος
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
The olive DGAT2 gene is developmentally regulated and shares overlapping but distinct expression patterns with DGAT1
Δημιουργός:
Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Κούρτη, Άννα Τ., Μακαρίτη, Ιφιγένεια Π., Καράμπελας, Μιχαήλ
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Seasonal trends in energy contents and storage substances of the mediterranean species Dittrichia viscosa and Thymelaea tartonraira
Δημιουργός:
Μπανίλας, Γεώργιος Π., Μελετίου - Χρήστου, Μαρία-Σόνια, Διαμαντόγλου, Στέργος
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Oleosin gene expression in olive
Δημιουργός:
Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Γιαννούλια, Κατερίνα Χ.
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Genome-wide analysis of the heat shock protein 90 gene family in grapevine (Vitis vinifera L.)
Δημιουργός:
Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Εγγλέζος, Βασίλειος, Νησιώτου, Ασπασία Α., Κόρκας, Ηλίας
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
AFLP reveals structural details of genetic diversity within cultivated olive germplasm from the Eastern Mediterranean
Δημιουργός:
Μπανίλας, Γεώργιος Π., Owen, Carolyn A., Hajjar, Shady E., Σελιανάκης, Βαρδής, Bita, Elena Craita
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Spatial and temporal expressions of two distinct oleate desaturases from olive (Olea europaea L.)
Δημιουργός:
Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Νικολουδάκης, Νικόλαος, Μορέσσης, Αναστάσιος
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Oleosin di-or tri-meric fusions with GFP undergo correct targeting and provide advantages for recombinant protein production
Δημιουργός:
Μπανίλας, Γεώργιος Π., Χατζόπουλος, Πολυδεύκης, Ρήγας, Σταμάτης, Δάρας, Γεράσιμος, Moloney, Maurice M.
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Biological acidification during grape must fermentation using mixed cultures of Kluyveromyces thermotolerans and Saccharomyces cerevisiae
Δημιουργός:
Νερατζής, Ηλίας Θ., Ανθούλας, Μ., Μουρτζίνη, Αναστασία, Καψοπούλου, Αικατερίνη
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Price estimation and economic evaluation of the production cost of red wines produced by immobilized cells on dried raisin berries
Δημιουργός:
Κανδύλης, Παναγιώτης, Καλδής, Παναγιώτης Ε., Τζιά, Κωνσταντίνα, Σωτηράκογλου, Κυριακή, Τσακίρης, Αργύριος
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Storage of olives (Olea europaea) under CO2 atmosphere
Δημιουργός:
Μάµαλος, Ανδρέας, Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Μακρής, Δημήτριος Π.
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Microalgae for high-value compounds and biofuels production
Δημιουργός:
Νερατζής, Ηλίας Θ., Μάρκου, Γιώργος
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Influence of toasting of oak chips on red wine maturation from sensory and gas chromatographic headspace analysis
Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Κουσίση, Ελισάβετ, Παρασκευόπουλος, Ιωάννης, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Αγγελούσης, Γεώργιος
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Discrimination of varietal wines according to their volatiles
Δημιουργός:
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης, Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Λαλάς, Σταύρος, Ντουρτόγλου, Ευθαλία
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Bioethanol production by carbohydrate-enriched biomass of arthrospira (spirulina) platensis
Δημιουργός:
Νερατζής, Ηλίας Θ., Αγγελιδάκη, Ειρήνη, Μάρκου, Γιώργος, Γεωργακάκης, Δημήτριος
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Qualitative and quantitative detection of protein and genetic traits in genetically modified food
Δημιουργός:
Νερατζής, Ηλίας Θ., Παπαθωμά, Α., Βέτζιος, Β., Μαρκουλάτος, Παναγιώτης, Σιάφακας, Νικόλαος Μ.
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Artificial aging of wines using oak chips
Δημιουργός:
Αντωνόπουλος, Αριστοτέλης, Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Αραπίτσας, Παναγιώτης, Στεφάνου, Ε.
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Studies of the mechanical properties and the fermentation behavior of double layer alginate-chitosan beads, using Saccharomyces cerevisiae entrapped cells
Δημιουργός:
Νερατζής, Ηλίας Θ., Δριχούτης, Πάνος, Λιούνη, Μαρία
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Full characterisation of Crambe abyssinica Hochst
Δημιουργός:
Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Λαλάς, Σταύρος, Γκορτζή, Όλγα Γ., Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Αθανασιάδης, Βασίλειος
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Recovery of natural antioxidants from olive mill wastewater using Genapol-X080
Δημιουργός:
Χατζηλαζάρου, Αρχοντούλα, Παπακωνσταντίνου, Σπύρος, Λαλάς, Σταύρος, Γκορτζή, Όλγα Γ., Κατσόγιαννος, Ευάγγελος
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Wine produced by immobilized cells on dried raisin berries in sensory evaluation comparison with commercial products
Δημιουργός:
Κουτίνας, Αθανάσιος Α., Ντουρτόγλου, Βασίλειος Γ., Τσακίρης, Αργύριος, Ψαριανός, Κωνσταντίνος Γ., Κουρκουτάς, Ιωάννης
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
The simultaneous determination of 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid and cyclopropane-1,1-dicarboxylic acid in Lycopersicum esculentum by high-performance liquid chromatography - Electrospray tandem mass spectrometry
Δημιουργός:
Κουκάκη, Γεωργία, Κουσίση, Ελισάβετ, Dreux, Michel, Πετρίτης, Κωνσταντίνος Ν., Elfakir, Claire
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Kinetic study of the anaerobic formation of nitric oxide haemoglobin
Δημιουργός:
Houston, Thomas W., Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
PAF of biological fluids in disease
Δημιουργός:
Λαμπράκης-Λαζανάς, Κ., Κουσίσης, Σταμάτης, Τουρνής, Συμεών Θ., Λαζανάς, Μάριος Κ., Δημόπουλος, Κωνσταντίνος-Αλέξανδρος
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Capacity of skeletal muscle for the formation of nitrosylhaemoproteins during the curing of meat
Δημιουργός:
Houston, Thomas W., Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Selenium in human milk and dietary selenium intake by Greeks
Δημιουργός:
Ιωάννου, Παναγιώτης Β., Μπρατάκος, Μιχαήλ Σ.
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Comparison of selected methods of assessing freshness quality and remaining storage life of iced gilthead sea bream (Sparus aurata)
Δημιουργός:
Κυρανά, Βασιλική Ρ., Κυρανάς, Ευστράτιος Ρ., Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
Lipid oxidation in muscle foods
Δημιουργός:
Λαδίκος, Δημήτριος, Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος Π.
Τύπος τεκμηρίου:
Δημοσίευση σε περιοδικό, Επιστημονικό άρθρο
Επιστημονικό πεδίο:
Επιστήμη και Τεχνολογία τροφίμων
Χρονολογία :
2015
Φορέας:
ΤΕΙ Αθήνας
Συλλογή:
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!