Δημιουργός:
BOUTSINI (Σ. ΜΠΟΥΤΣΙΝΙ), S., PAPATSIROS (Β. ΠΑΠΑΤΣΙΡΟΣ), V. G., TASSIS (Π.Δ. ΤΑΣΣΗΣ), P. D., CHRISTODOULOPOULOS (Γ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ), G., TSIRIGOTAKIS (Γ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ), G., TZIKA (Ε. TZHKA), E. D.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Επιστημονικό άρθρο, Τμήμα περιοδικού
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Greece, pork meat, χοιρινό κρέας, Ελλάδα, βιολογική εκτροφή, χοιροτροφία, organic farming, pig farming, consumer, καταναλωτής
Περιοδικό :
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Φορέας:
Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία
Συλλογή:
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
| ΕΚΤ eJournals