Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(2.339)
Διδακτορική διατριβή
(338)
Μεταπτυχιακή εργασία
(2.001)
Χρονολογία
2020 - 2024
(676)
2015 - 2019
(1.142)
2010 - 2014
(512)
2005 - 2009
(4)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(90)
Ελληνική γλώσσα
(2.248)
Φορέας / συλλογή
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(2.339)
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
(2.339)
Επιμέρους συλλογή
Διδακτορικές Διατριβές
(338)
Μεταπτυχιακές Διατριβές
(2.001)
Τύπος τεκμηρίου
Διδακτορική διατριβή
(1)
Διδακτορική εργασία
(336)
Μεταπτυχιακή εργασία
(2.001)
Θέμα
1,3-προπανοδιόλη
(4)
2,3-butanediol
(5)
2,3-βουτανοδιόλη
(10)
Abies cephalonica
(4)
Abscisic acid
(3)
ABTS
(7)
Acceptance factors
(3)
Actinobacillus succinogenes
(6)
Adulteration
(3)
Aedes albopictus
(3)
Aflatoxins
(4)
Aging
(3)
Agiorgitiko
(7)
Agricultural cooperatives
(3)
Agricultural products
(4)
Agricultural sector
(3)
Agricultural wastes
(5)
Agriculture and state -- European Union countries
(17)
Agriculture and state -- Greece
(4)
Agriculture -- Economic aspects -- Greece
(5)
Agrocybe aegerita
(3)
Agronomic characteristics
(9)
Alcoholic fermentation
(4)
Allelopathy
(4)
Anthocyanins
(11)
Antibiotics
(3)
Antioxidant activity
(5)
Antioxidant capacity
(6)
Antioxidants
(8)
Antioxidants -- Research
(4)
Aquaculture
(4)
Arabidopsis thaliana
(5)
Arabidopsis thaliana -- Genetics
(3)
Arabitol
(3)
Aromatic plants
(11)
Aromatic plants -- Greece
(3)
Asparaginase
(3)
Aspergillus
(4)
Assyrtiko
(5)
Azotobacter vinelandii
(4)
Bacteria
(8)
Bacterial cellulose
(4)
Bacterial genetics
(9)
Bacteriocins
(4)
Barley
(6)
Basfia succiniciproducens
(4)
Bioclimatology -- Greece -- Athens
(4)
Biodiversity
(6)
Biofilms
(5)
Biogas
(8)
Bioinformatics
(4)
Biological control
(16)
Biomass energy
(4)
Biorefinery
(6)
Biosensors
(6)
Biostimulants
(5)
Brand name products
(4)
Business
(5)
Business plan
(16)
Cancer
(5)
Cannabis sativa L.
(5)
Carvacrol
(5)
CFD
(5)
Chemical control
(4)
Chromatographic analysis
(5)
Circular economy
(6)
Citrus
(4)
Compost
(9)
Consumer behavior
(16)
Consumer behaviour
(5)
Consumers
(8)
Consumers' preferences -- Greece -- Research
(4)
Corn -- Nutrition
(4)
Cotton
(6)
Crocus sativus L.
(4)
Crude glycerol
(4)
Cyclodextrins
(11)
Cyprus
(4)
Dairy products
(7)
Dicentrarchus labrax
(4)
Disinfectants
(4)
DPPH
(6)
Drought stress
(5)
Edible coating
(4)
Edible coatings
(5)
Environment
(10)
Enzymatic hydrolysis
(5)
Enzymes
(9)
Escherichia coli
(4)
Essences and essential oils -- Analysis
(13)
Essential oil
(10)
Essential oils
(7)
Evaluation
(4)
Evapotranspiration
(4)
Evia
(4)
Exports
(4)
Extra virgin olive oil
(4)
Fatty acids
(9)
Fed-batch fermentation
(4)
Fermentation
(10)
Feta cheese
(5)
Financial analysis
(5)
Fish culture
(4)
Flavonoids
(6)
Food
(4)
Food industry
(6)
Food safety
(5)
Food waste
(4)
Fourier transform infrared spectroscopy
(4)
FTIR
(7)
FT-IR
(11)
Fungi
(9)
Fungicides
(4)
Gas chromatography
(14)
GC/MS
(5)
GC-FID
(6)
GC-MS
(11)
Gene expression
(6)
Geographic information systems
(14)
Germination
(4)
GIS
(16)
Glucose
(4)
Glycemic index
(4)
Glycerol
(5)
Glyphosate
(4)
Goat milk
(6)
Grapes
(4)
Greece
(27)
Green roofs (Gardening)
(5)
Growth
(5)
HACCP
(8)
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
(6)
Heat treatment
(4)
Heavy metals
(11)
Hemp
(4)
Herbs
(5)
High performance liquid chromatography
(5)
Honey
(10)
HPLC
(19)
HSP90
(4)
Hydrogeology
(4)
Hydroponics
(13)
Industrial glycerol
(4)
Infrared spectroscopy
(5)
Inhibition
(4)
Inorganic fertilization
(5)
Insecticides
(5)
Intracellular polysaccharides
(4)
Investment analysis
(4)
In vitro
(10)
Irrigation
(9)
Job satisfaction
(4)
Kaolin
(4)
Karpenisi
(4)
Komagataeibacter sucrofermentans
(4)
Kriging
(4)
Lactic acid bacteria
(17)
Lactobacillus
(5)
Lamiaceae
(5)
Landscape architecture
(15)
Landscaping
(4)
lc
(450)
Leaves -- Anatomy
(4)
Leaves -- Physiology
(5)
Legumes
(8)
Lipomyces starkeyi
(4)
Liquid chromatography
(5)
Listeria monocytogenes
(30)
Lolium rigidum
(6)
Mannitol
(4)
Marketing
(8)
Marketing mix
(5)
Mass spectrometry
(11)
Meat
(4)
Meat -- Quality
(5)
Medicinal plants
(11)
Mediterranean diet
(6)
Metabolomics
(12)
Microbial diversity
(4)
Microbial oil
(5)
Milk
(5)
Milk -- Analysis
(9)
Milk -- Composition
(7)
Milkfat
(4)
Molasses
(4)
Molecular markers
(4)
Multiple criteria decision making
(5)
Multispectral imaging
(4)
Mycotoxins
(4)
Natural products
(5)
Ochratoxin A
(5)
Olive
(9)
Olive mill wastewater
(4)
Olive oil
(12)
Olive -- Physiology
(4)
Organic acids
(4)
Organic farming
(7)
Organic fertilization
(8)
Origanum
(7)
Packaging
(4)
Paenibacillus alvei
(5)
Parks -- Greece -- Athens
(5)
Pectin
(4)
pH
(8)
Phenolic compounds
(25)
Phenolic content
(4)
Phenols
(11)
Photosynthesis
(7)
Physical activity
(5)
Pistacia vera
(5)
Plant enzymes
(5)
Plant extracts
(4)
plant pathology
(4)
Plant protection
(6)
Plant proteins
(5)
Polyols
(5)
Potassium
(5)
Precision agriculture
(9)
Prickly pear
(6)
Probiotics
(7)
Protein
(4)
Protein engineering
(5)
Proteins
(5)
Proteomics
(4)
Public health
(5)
Quality
(8)
Quality characteristics
(6)
Questionnaire
(5)
Raman
(8)
Remote sensing
(7)
Renewable energy sources
(10)
Renewable resources
(4)
Resin
(4)
Resistance
(9)
Rhizosphere
(6)
Rhodosporidium toruloides
(5)
Rice
(5)
Root system
(4)
Rural development -- Greece
(7)
Saccharomyces cerevisiae
(9)
Saffron
(4)
Salinity
(13)
Salmonella
(5)
Salmonella spp.
(4)
Savvatiano
(4)
Secondary metabolites
(4)
Sensory evaluation
(5)
Sheep
(8)
Sheep milk
(5)
Social media
(10)
Soil pollution
(4)
Sparus aurata
(4)
Sparus auratus -- Growth
(4)
Spatial analysis
(5)
Spoilage
(8)
Spontaneous fermentation
(4)
Staphylococcus aureus
(4)
Succinic acid
(7)
Sustainability
(10)
Sustainable development
(7)
Tannins
(10)
Temperature
(6)
Terpenes
(4)
Tomato
(12)
Tomatoes -- Biotechnology
(6)
Tomatoes -- Metabolism
(5)
Total quality management
(4)
Tuta absoluta
(6)
Urban green
(5)
Vegetables
(4)
Verticillium dahliae
(14)
Vitis vinifera
(4)
Vitis vinifera L.
(13)
Volatile compounds
(14)
Water stress
(4)
Weeds
(4)
Wheat
(6)
Willingness to pay
(24)
Wine
(11)
Xinomavro
(4)
X-ray crystallography
(5)
X-ray crystallography -- Technique
(4)
Yeasts
(11)
Yield
(5)
Yogurt
(6)
Αγελαδινό γάλα
(6)
Αγιωργίτικο
(18)
Αγρονομικά χαρακτηριστικά
(10)
Αγρότες
(5)
Αγροτικά προϊόντα
(10)
Αγροτική ανάπτυξη
(19)
Αγροτική πολιτική
(4)
Αγροτικοί συνεταιρισμοί
(7)
Αγροτικός χώρος
(4)
Αγροτικό τοπίο
(4)
Αγροτουρισμός
(10)
Αειφορία
(8)
Αέρια χρωματογραφία
(21)
Άζωτο
(6)
Αζωτοδεσμευτικά βακτήρια
(6)
Αίγειο γάλα
(4)
Αίγες
(5)
Αιθανόλη
(4)
Αιθέρια έλαια
(29)
Αιθέριο έλαιο
(12)
Αιθέριο έλαιο ρίγανης
(4)
Ακάρεα
(5)
Αλατότητα
(20)
Αλευροβιομηχανία
(4)
Αλκοολική ζύμωση
(6)
Αλλοίωση
(9)
Αμπέλι
(4)
Αμπελουργία ακριβείας
(4)
Αμπσισικό οξύ
(4)
Άμυλο
(7)
Αναερόβια χώνευση
(5)
Ανάλυση SWOT
(5)
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
(11)
Ανανεώσιμες πρώτες ύλες
(5)
Αναπαραγωγή
(5)
Ανάπλαση
(8)
Ανάπτυξη
(11)
Ανάπτυξη φυτών
(4)
Ανεργία
(4)
Ανθεκτικό άμυλο
(4)
Ανθεκτικότητα
(21)
Ανθοκυάνες
(21)
Ανόργανη λίπανση
(8)
Ανταγωνισμός
(5)
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
(4)
Ανταγωνιστικότητα
(7)
Αντιμικροβιακή δράση
(8)
Αντιοξειδωτικά
(10)
Αντιοξειδωτική δράση
(19)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(15)
Αξιολόγηση
(5)
Αξιολόγηση επένδυσης
(5)
Αξιοποίηση αποβλήτων
(5)
Απασχόληση
(4)
Απόβλητα
(5)
Απόδοση
(5)
Απολυμαντικά
(4)
Αραβιτόλη
(4)
Αραβόσιτος
(12)
Άρδευση
(15)
Αριθμοδείκτες
(7)
Αρχιτεκτονική τοπίου
(27)
Αρωματικά φυτά
(21)
Αστικό πράσινο
(15)
Αστικός σχεδιασμός
(4)
Ασύρτικο
(8)
Ασφάλεια τροφίμων
(13)
Αττική
(7)
Αυγά
(4)
Αυθεντικότητα
(6)
Αυθόρμητη ζύμωση
(4)
Αυξίνη
(4)
Αυτοφυή φυτά
(4)
Αφαλάτωση
(4)
Αφλατοξίνες
(5)
Βακτήρια
(9)
Βακτηριακή κυτταρίνη
(8)
Βαμβάκι
(14)
Βαρέα μέταλλα
(18)
Βελτιστοποίηση
(4)
Βίγνα
(4)
Βιοαέριο
(10)
Βιοαιθανόλη
(6)
Βιοαισθητήρας
(5)
Βιοδείκτες
(5)
Βιοδιαθεσιμότητα
(5)
Βιοδιεγέρτες
(6)
Βιοδιυλιστήριο
(6)
Βιοδοκιμές
(4)
Βιοδραστικότητα
(7)
Βιοκαύσιμα
(6)
Βιοκλιματικοί δείκτες
(7)
Βιοκλιματολογία
(5)
Βιολογική αντιμετώπιση
(12)
Βιολογική γεωργία
(9)
Βιολογική καλλιέργεια
(8)
Βιολογικός έλεγχος
(4)
Βιομάζα
(14)
Βιομηχανία τροφίμων
(5)
Βιομηχανική γλυκερόλη
(5)
Βιομηχανική κάνναβη
(5)
Βιομηχανική τομάτα
(6)
Βιοντίζελ
(4)
Βιοπληροφορική
(7)
Βιοποικιλότητα
(8)
Βιοϋμένια
(9)
Βιοϋμένιο
(4)
Βιώσιμη ανάπτυξη
(6)
Βιωσιμότητα
(6)
Βλαστικότητα
(4)
Βότανα
(7)
Βυνοποιήσιμο κριθάρι
(4)
Γάλα
(15)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(13)
Γαλακτοπαραγωγή
(6)
Γαλάκτωμα
(4)
Γεωγραφικά πληροφοριακά συστήματα
(10)
Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών
(12)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(5)
Γεωργία
(5)
Γεωργία ακριβείας
(11)
Γεωργική εκπαίδευση
(4)
Γεωργικό οικογενειακό εισόδημα
(4)
Γιαούρτι
(10)
Γίγαρτα
(8)
Γλοιοσπόριο
(4)
Γλουταθειόνη
(9)
Γλυκαιμικός δείκτης
(4)
Γλυκερόλη
(16)
Γλυκόζη
(7)
Γονίδια
(7)
Γονιδιακή έκφραση
(4)
Γονιδιωματική
(4)
Γραβιέρα
(4)
Δευτερογενείς μεταβολίτες
(8)
Δημόσια υγεία
(6)
Διαδίκτυο
(5)
Διατροφή
(9)
Διατροφικές συνήθειες
(5)
Διατροφική πρόσληψη
(6)
Διαχείριση υδατικών πόρων
(4)
Δίκτυα
(4)
Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
(4)
Εγκλεισμός
(4)
Έδαφος
(9)
Εδώδιμες μεμβράνες
(6)
Εδώδιμη επικάλυψη
(4)
Εισόδημα
(4)
Έκφραση γονιδίων
(7)
Ελαιογόνες ζύμες
(4)
Ελαιόλαδο
(20)
Ελιά
(28)
Ελλάδα
(108)
Ελληνική χλωρίδα
(4)
Εμβολιασμός
(5)
Ενδοπολυσακχαρίτες
(10)
Ενεργειακές καλλιέργειες
(4)
Ένζυμα
(14)
Ενζυμική υδρόλυση
(6)
Ενθυλάκωση
(5)
Εντερική μικροχλωρίδα
(4)
Εντομοκτόνα
(10)
Ενυδάτωση
(5)
Εξαγωγές
(10)
Επιδημιολογία
(4)
Επιτραπέζια ελιά
(7)
Επιχειρηματικό σχέδιο
(35)
Επιχειρήσεις
(5)
Επιχειρήσεις τροφίμων
(9)
Εργασιακή ικανοποίηση
(5)
Έρευνα αγοράς
(4)
Ερυθρός οίνος
(6)
Ερωτηματολόγιο
(6)
Εσπεριδοειδή
(5)
Εσωτερικός βαθμός απόδοσης
(5)
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
(5)
Εύβοια
(8)
Ευζωία
(5)
Εφοδιαστική αλυσίδα
(7)
Ζάχαρη
(4)
Ζεόλιθος
(5)
Ζιζάνια
(10)
Ζιζανιοκτόνα
(7)
Ζιζανιοχλωρίδα
(6)
Ζύμες
(17)
Ζύμωση
(7)
Ζωοτροφές
(4)
Ηλεκτρικό οξύ
(11)
Ηλεκτρονική μύτη
(5)
Ηλεκτρονικό εμπόριο
(7)
Ηλίανθος
(6)
Θειώδης ανυδρίτης
(5)
Θερμική αίσθηση
(7)
Θερμική άνεση
(5)
Θερμική επεξεργασία
(7)
Θερμοκήπια
(7)
Θερμοκρασία
(10)
Θεσσαλία
(5)
Θρέψη
(6)
Ίνα
(4)
Ιστοκαλλιέργεια
(5)
Ιστοχημεία
(4)
Ιχνηλασιμότητα
(4)
Καθαρή παρούσα αξία
(4)
Καινοτομία
(4)
Κάλιο
(6)
Καλλιέργεια
(7)
Κάνναβη
(4)
Καολίνης
(4)
ΚΑΠ
(4)
Καρβακρόλη
(9)
Καρκίνος
(7)
Καρπενήσι
(4)
Καταναλωτές
(11)
Καταναλωτική συμπεριφορά
(8)
Καταπόνηση
(4)
Κελυφωτά φιστίκια
(4)
Κλιματική αλλαγή
(5)
Κοινή αγροτική πολιτική
(9)
Κοινωνικά δίκτυα
(4)
Κομπόστ
(8)
Κομποστοποίηση
(5)
Κοστολόγηση
(5)
Κόστος
(4)
Κουνούπια
(6)
Κρασί
(9)
Κρέας
(6)
Κρήτη
(4)
Κριθάρι
(10)
Κρυσταλλική δομή
(6)
Κτηνοτροφία
(5)
Κυκλική οικονομία
(6)
Κυκλοδεξτρίνες
(8)
Κύκλος ζωής
(4)
Κύπρος
(8)
Κυτταρικοί βιοαισθητήρες
(4)
Λαβράκι
(4)
Λαχανικά
(6)
Λειτουργικά τρόφιμα
(6)
Λειψυδρία
(6)
Λεκάνες απορροής
(4)
Λευκός οίνος
(4)
Λίπανση
(9)
Λιπαρά οξέα
(16)
Λούπινο
(4)
Λυσοζύμη
(4)
Μαλαγουζιά
(7)
Μαννιτόλη
(4)
Μάρκετινγκ
(7)
Μαρούλι
(4)
Μαύρο σινάπι
(4)
Μελάσα
(5)
Μέλι
(10)
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
(6)
Μεσογειακή διατροφή
(15)
Μέσος βαθμός πολυμερισμού
(4)
Μεταβολίτες
(4)
Μεταβολομική
(10)
Μεταβολομική ανάλυση
(9)
Μεταγονιδιωματική ανάλυση
(5)
Μετασυλλεκτική φυσιολογία
(7)
Μηλογαλακτική ζύμωση
(7)
Μικροβιακά λιπίδια
(5)
Μικροβιακές ζυμώσεις
(7)
Μικροβιακή αλλοίωση
(4)
Μικροβιακό λίπος
(20)
Μικροβιολογία τροφίμων
(6)
Μικροκλίμα
(4)
Μικροκλιματολογία
(5)
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
(4)
Μικροπολλαπλασιασμός
(7)
Μικροφύκη
(4)
Μιτοχόνδρια
(4)
Μοριακές τεχνικές
(4)
Μοριακοί δείκτες
(9)
Μοσχοφίλερο
(5)
Μπισκότα
(4)
Μπρόκολο
(4)
Μύκητας
(7)
Μύκητες
(14)
Μυκητοκτόνα
(4)
Μυκόρριζα
(11)
Μυκοτοξίνες
(5)
Νεμέα
(9)
Νέοι αγρότες
(4)
Νερό
(7)
Νισίνη
(5)
Νοθεία
(7)
Νομός Ηλείας
(6)
Ξήρανση
(5)
Ξηρασία
(5)
Ξινόμαυρο
(7)
Ξυλόζη
(5)
Οικονομική ανάλυση
(4)
Οικονομική κρίση
(13)
Οινοποιία
(4)
Οίνος
(16)
Ολικά φαινολικά
(9)
Ολοκληρωμένη διαχείριση
(4)
Οξειδωτικό στρες
(4)
Όξινη καταπόνηση
(4)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(18)
Οργανικά οξέα
(7)
Οργανική λίπανση
(22)
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
(7)
Οργανοληπτική αξιολόγηση
(7)
Οργανοληπτικό προφίλ
(4)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(8)
Ορνίθια κρεοπαραγωγής
(7)
Όσπρια
(4)
Παθογένεια
(4)
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
(7)
Παιδιά
(4)
Παιδική παχυσαρκία
(4)
Παρθενοκαρπία
(4)
Πάρκα
(4)
Περιβάλλον
(17)
Περιβαλλοντική εκπαίδευση
(4)
Πηκτίνη
(5)
Πιπεριά
(4)
Πιστοποίηση
(6)
Πλασμίνη
(5)
Ποικιλία Αγιωργίτικο
(5)
Ποικιλίες
(4)
Ποιότητα
(14)
Ποιότητα γάλακτος
(4)
Ποιότητα κρέατος
(6)
Ποιότητα τροφίμων
(5)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά
(10)
Πολυκριτηριακή ανάλυση
(8)
Πολυλειτουργική γεωργία
(4)
Πολυόλες
(6)
Πολυφασματική απεικόνιση
(6)
Ποτάμια
(4)
Πρόβατα
(4)
Πρόβατο
(13)
Προβατοτροφία
(6)
Πρόβειο γάλα
(6)
Προβιοτικά
(10)
Προθυμία πληρωμής
(25)
Προσομοίωση
(5)
Προσρόφηση
(4)
Προστασία περιβάλλοντος
(4)
Προτιμήσεις καταναλωτών
(4)
Προφίλ λιπαρών οξέων
(5)
Πρωτεΐνες
(10)
Πρωτεΐνη
(6)
Πρωτεομική
(4)
Πρωτεομική ανάλυση
(4)
Πρωτογενής τομέας
(4)
Πτητικά συστατικά
(9)
Πτητικές ενώσεις
(13)
Ράγες
(9)
Ρεολογία
(4)
Ρεολογικές ιδιότητες
(4)
Ρίγανη
(4)
Ριζικό σύστημα
(6)
Ριζόβια
(4)
Ριζοβολία
(5)
Ριζογένεση
(4)
Ριζόσφαιρα
(6)
Ρόδι
(4)
Ρύπανση
(4)
Σαββατιανό
(7)
Σάκχαρα
(10)
Σελήνιο
(5)
Σιδερίτης
(4)
Σίδηρος
(4)
Σιτάρι
(8)
Σιτηρά
(4)
Σιτηρέσιο
(4)
Σκληρό σιτάρι
(8)
Σταφύλια
(11)
Στέμφυλα
(5)
Στρατηγική
(6)
Συμπεριφορά καταναλωτή
(28)
Συμπεριφορά καταναλωτών
(6)
Συνεταιρισμός
(4)
Συντήρηση
(5)
Συσκευασία
(8)
Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
(4)
Σύστημα επίπλευσης
(5)
Σχεδιασμός
(4)
Σχολική αυλή
(5)
Σωματική δραστηριότητα
(4)
Τανίνες
(6)
Ταννίνες
(14)
Ταξινόμηση
(5)
Ταυτοποίηση
(6)
Τηλεπισκόπηση
(23)
Τομάτα
(23)
Τομάτες
(6)
Τοξικότητα
(4)
Τοπική ανάπτυξη
(5)
Τοπίο
(4)
Τρανσφεράση γλουταθειόνης
(5)
Τρόφιμα
(9)
Τσιπούρα
(7)
Τυποποίηση
(4)
Τυρί
(6)
Τυρόγαλα
(7)
Υγρή χρωματογραφία
(10)
Υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης
(5)
Υδατική καταπόνηση
(17)
Υδάτινοι πόροι
(5)
Υδατοκαλλιέργειες
(5)
Υδρογεωλογία
(7)
Υδρολογία
(4)
Υδροπονία
(17)
Υδροπονική καλλιέργεια
(4)
Υπέρηχοι
(4)
Υπόγεια ύδατα
(4)
Υποθανάτιος τραυματισμός
(5)
Υπολογιστική ρευστοδυναμική
(5)
Υποσιτισμός
(4)
Υπόστρωμα
(9)
Φαινόλες
(6)
Φαινολικά
(5)
Φαινολικά συστατικά
(34)
Φαινολικές ενώσεις
(17)
Φακή
(4)
Φαρμακευτικά φυτά
(19)
Φασματομετρία μάζας
(6)
Φασματομετρία μαζών
(8)
Φασματοσκοπία
(5)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(6)
Φασόλι
(4)
Φέτα
(7)
Φιστικιά
(4)
Φλαβονοειδή
(10)
Φλαβονόλες
(4)
Φλοιοί
(8)
Φραγκοσυκιά
(4)
Φραγκόσυκο
(4)
Φρούτα
(6)
Φυλογενετική ανάλυση
(4)
Φυμάτια
(4)
Φυσικά προϊόντα
(5)
Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά
(4)
Φυτικά προϊόντα
(4)
Φυτοδώμα
(4)
Φυτοδώματα
(4)
φυτοπαθολογία
(4)
Φυτοπροστασία
(5)
Φωτοσύνθεση
(12)
Χαρούπι
(6)
Χημειομετρία
(5)
Χλοοτάπητας
(4)
Χρηματοοικονομική ανάλυση
(12)
Χρήση γης
(6)
Χρωματογραφία
(4)
Χυμοί φρούτων
(4)
Χωρική ανάλυση
(8)
Ψευδάργυρος
(4)
Ψυχανθή
(7)
Ωρίμανση
(6)
Ωχρατοξίνη Α
(7)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 2.339 αποτελέσματα
Αγροτικές υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης προσβάσιμες από διαφορετικά μέσα επικοινωνίας
Δημιουργός:
Νταλιάνη, Μαρία Σ.
Συντελεστής:
Κωστοπούλου, Κωνσταντίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
αγροτικός τομέας, television, agricultural sector, τηλεπικοινωνίες, τηλεόραση, services, διακυβέρνηση, υπηρεσίες, telecommunications, governance
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της επίδρασης του ερυθρού οίνου και του αιθερίου ελαίου του θυμαριού στην μικροβιακή χλωρίδα του κρέατος σε διαφορετικές συνθήκες συντήρησης
Δημιουργός:
Ηλιόπουλος, Βασίλης
Συντελεστής:
Χαρουτουνιάν, Σέρκος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
κρέας, θυμάρι, αιθέρια έλαια, wines, συντήρηση τροφίμων, meat, essential oils, κρασιά, thyme, microbial flora, food preservation
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάπτυξη νέων μεθόδων προσδιορισμού ολικής αντιοξειδωτικής ενεργότητας και εφαρμογή στο ελαιόλαδο
Δημιουργός:
Μηνιώτη, Αικατερίνη Σ.
Συντελεστής:
Γεωργίου, Κωνσταντίνος Α.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
ελαιόλαδο, φωτοβολία, luminescence, automation, αυτοματοποίηση, antioxidants, αντιοξειδωτικά, techniques, olive oil, τεχνικές
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Νέα στελέχη οξυγαλακτικών βακτηρίων από παραδοσιακά ελληνικά τυριά: μελέτη του τεχνολογικού δυναμικού, των φυσιολογικών ιδιοτήτων και του πλασμιδιακού περιεχομένου
Δημιουργός:
Αστερή, Ιωάννα - Αρετή
Συντελεστής:
Τσακαλίδου, Ε.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Cheese -- Varieties -- Greece, Lactic acid bacteria, Φυλογενετική ανάλυση, RAP-PCR, Plasmids, Ελληνικά τυριά, Πλασμίδια, Ωσμωτικό στρες, PEP-PTS μαννόζης, Οξυγαλακτικά βακτήρια, Γονίδιο gsiB
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάλυση του ανταγωνισμού στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων και χρηματοοικονομική ανάλυση της γαλακτοβιομηχανίας Δράμας "Νεογάλ ΑΕ."
Δημιουργός:
Συμεωνίδου, Αλεξία Β.
Συντελεστής:
Σπαθής, Παύλος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
profitability, γαλακτοκομικά προϊόντα, γάλα, milk products, market prices, milk, τιμές λιανικής, κερδοφορία, γαλακτοκομική βιομηχανία, dairy industry
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της καταλληλότητας του αυτοφυούς φυτού Dianthus fruticosus για χρήση σε φυτοδώματα του αττικού τοπίου.
Δημιουργός:
Αμούντζιας, Ιωάννης Κ.
Συντελεστής:
Νεκτάριος, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Αττική, Green roofs (Gardening) -- Greece -- Attike, Υπόστρωμα, Φυτοδώματα, Αυτοφυές φυτό Dianthus fruticosus, Pinks (Plants) -- Growing media
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Δυναμική των HSP90 στον έλεγχο της ανάπτυξης στα φυτά
Δημιουργός:
Μαργαριτοπούλου, Θεώνη
Συντελεστής:
Μηλιώνη, Δήμητρα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Plant proteins, Molecular chaperones, Θερμοεπαγώμενες πρωτεΐνες, Epigenetics, Plants -- Development, Άνθιση, Ανάπτυξη φυτών, Μοριακοί συνοδοί, Επιγενετική, Arabidopsis thaliana -- Flowering
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Περιβαλλοντικές μη κυβερνητικές οργανώσεις πόσο "πράσινες είναι"
Δημιουργός:
Μαύρου, Ραχήλ Χρυσάνθη
Συντελεστής:
Καμπάς, Αθανάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Conservation of natural resources, Περιβαλλοντικές οργανώσεις, Μη κυβερνητικές οργανώσεις, Ελλάδα, Non-governmental organizations -- Research -- Greece, Οικολογικές οργανώσεις, Environmental management, Προστασία περιβάλλοντος, Environmental protection
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Διερεύνηση του κινδύνου εμφάνισης ανθεκτικότητας στους παρεμποδιστές βιοσύνθεσης στερολών (SBI's) και της επίδρασης στην παραγωγή μυκοτοξινών στο μύκητα Fusarium graminearum Schwabe.
Δημιουργός:
Καλαμπόκης, Ιωάννης
Συντελεστής:
Μαρκόγλου, Αναστάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Μύκητας Fusarium graminearum, Μυκητοκτόνα, Fungicides, Ασθένειες σιτηρών, Mycotoxins, Μυκοτοξίνες, Fusarium diseases of plants, Grain -- Diseases and pests
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μικροβιακή ποικιλομορφία κατά τη συγκομποστοποίηση υπολειμμάτων εκκοκκισμού βάμβακος και υγρών αποβλήτων ελαιοτριβείων
Δημιουργός:
Ευθυμίου, Αικατερίνη Χ.
Συντελεστής:
Χατζηπαυλίδης, Ιορδάνης Χ.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Aspergillus, Compost, Olive oil industry -- Waste disposal, Textile waste, Κομποστοποίηση, Υπολείμματα εκκοκκισμού βάμβακος, Microbial diversity, Μικροβιακή ποικιλότητα, Υγρά απόβλητα ελαιοτριβείων, Agricultural wastes
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της επίδρασης της Νισίνης, στο χρόνο ζωής επιδόρπιου γαλακτοκομικού προϊόντος The effect of Nisin on the life of a dairy product
Δημιουργός:
Μπαντούνας, Πέτρος- Βασίλειος
Συντελεστής:
Ακτύπης, Αναστάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Nisin, Vanilla cream, Κρέμα βανίλια, Νισίνη
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η επίδραση της ανόργανης και της οργανικής λίπανσης στα αγρονομικά χαρακτηριστικά της καλλιέργειας μαύρου σιναπιού (Brassica nigra) The effect of inorganic and organic fertilizer on agronomic characteristics of black mustard cultivation (Brassica nigra)
Δημιουργός:
Καρυδόγιαννη, Στέλλα
Συντελεστής:
Μπιλάλης, Δημήτριος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Statistical analysis, Οργανική λίπανση, Αγρονομικά χαρακτηριστικά, Μαύρο σινάπι, Black mustard, Organic fertilization, Inorganic fertilization, Ανόργανη λίπανση, Στατιστική ανάλυση, Agronomic characteristics
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Γενετική μελέτη, εξελικτικές σχέσεις και δομική ανάλυση απακετυλασών Genetic studies, evolutionary relationships and structural analysis of deacetylases
Δημιουργός:
Ανδρέου, Αθηνά
Συντελεστής:
Ηλιόπουλος, Ηλίας
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Ακτίνες Χ, Λειτουργική απόκλιση, Bacillus anthracis, Εξελικτική γενετική, Functional divergence, Gene family, X ray, Κρυσταλλική δομή, Γενετική πληθυσμών, Απακετυλάση πεπτιδογλυκάνης, Polysaccharide deacetylase, CE4, Πρωτεϊνική δομή, Οικογένεια γονιδίων, Gene duplication, Παράλογα γονίδια, Εξέλιξη πολυγονιδιακής οικογένειας, Protein structure, Evolutionary genetic, Crystal structure
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση της οργανικής λίπανσης στην ζιζανιοχλωρίδα σε καλλιέργεια βιομηχανικής τομάτας για το καλλιεργητικό έτος 2018 The effects of the organic fertilization in weed flora in processing tomato crop for the crop production gear of 2018
Δημιουργός:
Μακρυγιάννης, Κωνσταντίνος
Συντελεστής:
Παπαστυλιανού, Παναγιώτα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Processing tomato, Indices diversity, Οργανική λίπανση, Amarathnus retroflexus, Weed flora, Βιομηχανική τομάτα, Δείκτες ποικιλότητας, Organic fertilization, Ζιζάνια, Echinochloa clus- galli
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση της ενσωμάτωσης του μικροφύκους Schizochytrium sp. στο σιτηρέσιο αιγών στα παραγωγικά χαρακτηριστικά και σε ορισμένες βιοχημικές παραμέτρους Effect of supplementation with microalgae Schizochytrium sp. in goats’ diet, in milk and blood biochemical parameters
Δημιουργός:
Μαυρομμάτης, Αλέξανδρος Ν.
Συντελεστής:
Τσιπλάκου, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Antioxidant system, Goat milk, Goats, Rumen, Microalgae, Ανοσοποιητικό σύστημα, Μεγάλη κοιλία, Αντιοξειδωτικό σύστημα, Μικροφύκη, Schizochytrium sp., Αίγειο γάλα, Αίγες, Immune system
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Συντήρηση και ποιοτικά χαρακτηριστικά βερίκοκων Μπεμπέκου σε εμπορικά κουπάκια clamshells με και χωρίς δέσμευση αιθυλενίου σε απλή ψύξη Storage and quality characteristics of Bebecou apricots in commercial clamshell packages with and without ethylene removal at simple cooling
Δημιουργός:
Παπαχρήστου, Βασιλική
Συντελεστής:
Τσαντίλη, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Total antioxidants, Μπεμπέκου, Ολικά αμτιοξειδωτικά, Απομάκρυνση αιθυλενίου, Ethylene removal, Prunus armeniaca, lc, Apricot, Βερίκοκο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιορισμός του αιγείου γάλακτος σε πρόβειο γάλα και τυρί
Δημιουργός:
Αλεξανδράκη, Σταυρούλα
Συντελεστής:
Μοάτσου, Γκόλφω
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Κατσικίσιο γάλα, Πρόβειο γάλα, Goat milk, Ewe cheese, Πρόβειο τυρί, Ewe milk
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της φωτοσυνθετικής ικανότητας, των ποιοτικών χαρακτηριστικών των καρπών και της θρεπτικής κατάστασης τριών ποικιλιών ροδιάς Study of photosynthetic ability, fruit quality characteristics and foliar analysis in three varieties of pomegranate
Δημιουργός:
Τσόγκα, Αικατερίνη
Συντελεστής:
Ρούσσος, Πέτρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Acco, Περσεφόνη, Foliar analysis, Φωτοσύνθεση, Persephone, lc, Wonderful, Ροδιά, Photosynthesis, Pomegranate, Φυλλοδιαγνωστική
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Οσφρητική απόκριση των αρπακτικών εντόμων Macrolophus pygmaeus (Rambur) και Nesidiocoris tenuis (Reuter) (Hemiptera: Miridae) μεταξύ τομάτας και του αυτοφυούς φυτού-ξενιστή τους Dittrichia viscosa (L.) Greuter (Asteraceae) στην παρουσία και στην απουσία του φυτοφάγου εντόμου Tuta absoluta (Meyrick) (Lepidoptera: Gelechiidae) Olfactory responses of Macrolophus pygmaeus (Rambur), Nesidiocoris tenuis (Reuter) (Hemiptera: Miridae) between tomato and Dittrichia viscosa (L.) Greuter (Asteraceae) with or without Tuta absoluta (Meyrick) (Lepidoptera: Gelechiidae)
Δημιουργός:
Σώτηρας, Μάριος- Ιωάννης
Συντελεστής:
Περδίκης, Διονύσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Macrolophus pygmaeus, Εντομολογία, Nesidiocoris tenuis, Entomology, Tuta absoluta, lc, Ολφακτόμετρο, Olfactory response, Οσφρητική απόκριση, Olfactometer
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των ζιζανιοκτόνων florpyrauxifen-benzyl, penoxsulam, cyhalofop butyl, profoxydim και halosulfuron methyl έναντι βιότυπων των ζιζανίων Echinochloa spp και Cyperus difformis The efficacy of the herbicides florpyrauxifen-benzyl, penoxsulam, cyhalofop butyl, profoxydim and halosulfuron methyl against Echinochloa spp and Cuperus difformis biotypes
Δημιουργός:
Τσεκούρα, Αναστασία
Συντελεστής:
Τραυλός, Ηλίας
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Florpyrauxifen-benzyl, Halosulfuron methyl, Βarnyardgrass, Αποτελεσματικότητα ζιζανιοκτόνων, Echinochloa spp, Smallflower umbrella- sedge, Ζιζανιοκτόνα, lc, Efficacy of the herbicides, Profoxydim, Ρύζι, Μουχρίτσα, Μοσχοκύπερη, Cyhalofop butyl, Ηerbicides, Rice
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση ποικιλιών αμπέλου προερχόμενες από την περιοχή της Μονεμβάσιας: ο τόπος γένησης του Μαλβάσιου οίνου Molecular identification, ampelografic description and oenological evaluation of grapevine varieties from Monemvasia: the birth place of Malvasia wine
Δημιουργός:
Μηλιόρδος, Δημήτριος Ευάγγελος
Συντελεστής:
Κοτσερίδης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Molecular markers, Μαλβάζιος οίνος, Simple Sequence Repeats, SSR, Γενετική ταυτοποίηση, Malvasia wine, Μοριακοί δείκτες, Μolecular identification
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη ορισμένων φυσιολογικών και γλευκογραφικών χαρακτηριστικών της ποικιλίας αμπέλου Αγιωργίτικο (Vitis vinifera L.) σε συνθήκες αμπελώνα Study of physical and musts-morphology characteristics of Agiorgitiko variety (Vitis vinifera L.) were examined, under vineyard conditions
Δημιουργός:
Μπαρμπαρή, Αρετή
Συντελεστής:
Μπινιάρη, Αικατερίνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Ποικιλία Αγιωργίτικο, Νεμέα, Δείκτης ισορροπίας, Εδαφοκλιματικές συνθήκες, Balance Indices, Leaf potential, lc, Soil and climate conditions, Υδατικό δυναμικό, Water potential, Φυλλοδιαγνωστική
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Φωτοσυνθετικά χαρακτηριστικά αντιπροσωπευτικών φυτικών ειδών του μεσογειακού οικοσυστήματος.
Δημιουργός:
Sumbele, Sally Alloh
Συντελεστής:
Καραμπουρνιώτης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Μεσογειακά φυτά, Leaves -- Physiology, Φωτοσύνθεση, Οικονομικό φάσμα των φύλλων, Photosynthesis, Plants -- Mediterranean region
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Δικτυακή προσέγγιση των γεωργικών εφαρμογών και η σημασία της στρατηγικής επικοινωνίας στην ολοκληρωμένη αγροτική ανάπτυξη Network approach of agricultural extension and the importance of strategic communication in integrated rural development
Δημιουργός:
Σεργιάννη, Δήμητρα Λ.
Συντελεστής:
Κουτσούρης, Αλέξανδρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Συστήματα καινοτομίας, Innovation systems, Διαμεσολαβητής καινοτομίας, Σύστημα γεωργικής γνώσης, Υπηρεσία γεωργικών εφαρμογών, Agricultural advisory services, AKIS, Agricultural knowledge, Agricultural extension services, Innovation brokers
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η μεταβολομική ανάλυση των υδρόφιλων μεταβολιτών του κελυφωτού φιστικιού (Pistacia vera L.) ως εργαλείο ελέγχου της γεωγραφικής του προέλευσης
Δημιουργός:
Θύμου, Μαριάνθη Α.
Συντελεστής:
Μαλλούχος, Αθανάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Pistachio, Metabolomics, Hydrophilic metabolites, Gas chromatography, Υδρόφιλοι μεταβολίτες, Αέρια χρωματογραφία, Φιστίκι, Φασματομετρία μάζας, Pistacia vera L., Mass spectrometry, Μεταβολομική
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η διερεύνηση της επίδρασης αλατότητας μέσω της άρδευσης με διάλυμα NaCl στην ανάπτυξη ειδών Lavandula sp. Studying the effect of salinity on Lavender species watered with NaCl solution
Δημιουργός:
Κοντοδαίμων- Καραντζή, Άννα
Συντελεστής:
Παρασκευοπούλου, Αγγελική
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Μέγιστη ανάπτυξη φωτοσυστήματος ΙΙ, Lavandula, Salt soloution, Saline water, Salt stress, Καταπόνηση αλατότητας, Maximum quantum efficiency of PSII photocmemistry, lc, Αλατούχο νερό, Αλατούχο διάλυμα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Οξεία επίδραση κατανάλωσης αίγειου γιαουρτιού με βιοενεργά πεπτίδια στην αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα Acute effect of goat yogurt consumption with bioactive peptides on blood pressure and blood glucose levels
Δημιουργός:
Κουνενιδάκη, Χρυσή
Συντελεστής:
Παπακωνσταντίνου, Αιμιλία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Αίγειο γιαούρτι, Systolic pressure, Diastolic pressure, Συστολική πίεση, Διαστολική πίεση, Αρτηριακή πίεση, Glucose values, Γλυκαιμία, Τιμές γλυκόζης, lc, Goat yoghurt, High blood pressure, Glycemia
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη των ιδιοτήτων που προάγουν την ανάπτυξη των φυτών σε βακτήρια που απομονώθηκαν από φυμάτια μαυρομάτικου φασολιού Study of the plant growth promoting characteristics of bacteria isolated from cowpea nodules
Δημιουργός:
Γιαννακοπούλου, Μελίνα
Συντελεστής:
Ταμπακάκη, Αναστασία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Διαλυτοποίηση φωσφόρου, Φυλογένεια, Rhizobacteria, Phosphate solubilization, Φυμάτια, Ενδοφυτικά βακτήρια, Cowpea, Ριζοβακτήρια, Endophytic bacteria, Μαυρομάτικο, Phylogeny, Nodules
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση υγρών αποβλήτων ελαιουργείου στην φυσιολογική συμπεριφορά στελεχών εδώδιμων μυκήτων σε υγρές ζυμώσεις Effect of olive mill wastewater-based media on the physiological behavior of edible fungi strains in liquid cultures
Δημιουργός:
Σταματιάδης, Σπυρίδων
Συντελεστής:
Παπανικολάου, Σεραφείμ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Pleurotus sajor-caju, Υγρά απόβλητα ελαιουργείου, Pleurotus sapidus, Μικροβιακό λίπος, lc, Agrocybe aegerita, Ενδοπολυσακχαρίτες, Flamulina velutipes, Lentinula edodes
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επισκόπηση γενετικού υλικού καστανιάς στην περιοχή Κυνουρίας με χρήση μοριακών δεικτών Overview of chestnut genetic material in the Kynouria region using molecular markers
Δημιουργός:
Καμπουρολιάς, Παναγιώτης
Συντελεστής:
Ρούσσος, Πέτρος, Ρουσσος, Πετρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Κυνουρία Αρκαδίας, Molecular markers, Καστανιά, ISSR εκκινητές, lc, Μοριακοί δείκτες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!