Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
@νάκτησις
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(27)
Πτυχιακή εργασία
(27)
Χρονολογία
2020 - 2024
(2)
2015 - 2019
(8)
2010 - 2014
(8)
2005 - 2009
(8)
2000 - 2004
(1)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(27)
Φορέας / συλλογή
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
(27)
@νάκτησις
(27)
Επιμέρους συλλογή
Status = Published
(16)
Status = Unpublished
(11)
Subject = Α:Subject = Α: Ασφάλεια τροφίμων
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αρτοποιία - Ελλάδα
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αλιεία
(2)
Subject = Α:Subject = Α: Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(2)
Subject = Α:Subject = Α: Αλλαντικά - Χρηματοοικονομική ανάλυση
(1)
Subject = Α:Subject = Α: Αγροτικά προϊόντα
(1)
Subject = Χ:Subject = Χ: Χημικές ουσίες
(1)
Subject = Χ:Subject = Χ: Χρηματοοικονομική ανάλυση
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διαδικτυακό μάρκετινγκ
(1)
Subject = Δ:Subject = Δ: Διεθνές εμπόριο
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επιχειρηματικός σχεδιασμός
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Επιχειρήσεις - Ελλάδα
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Ερωτηματολόγιο
(1)
Subject = Ε:Subject = Ε: Εστιατόρια, ταβέρνες
(1)
Subject = Γ:Subject = Γ: Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα
(1)
Subject = Η:Subject = Η: Ηλεκτρικοί συσσωρευτές
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καινοτομία (επιχείρηση)
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κοινωνικά δίκτυα
(1)
Subject = Κ:Subject = Κ: Κρέας
(1)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μάρκετινγκ
(4)
Subject = Μ:Subject = Μ: Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
(2)
Subject = Ν:Subject = Ν: Νέα προϊόντα - Μάνατζμεντ
(1)
Subject = Ο:Subject = Ο: Οικονομικές κρίσεις
(1)
Subject = Ψ:Subject = Ψ: Ψάρια
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Πωλήσεις - Προώθηση - Σχεδιασμός
(1)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικές προδιαγραφές
(2)
Subject = Π:Subject = Π: Ποιοτικός έλεγχος
(4)
Subject = Π:Subject = Π: Πουλερικά - Ασθένειες
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Στρατηγικό μάρκετινγκ
(1)
Subject = Σ:Subject = Σ: Στρατηγικός σχεδιασμός
(5)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(27)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα
(3)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(1)
Subject = Τ:Subject = Τ: Τρόφιμα - Τεχνολογία
(2)
Subject = Ζ:Subject = Ζ: Ζαχαρότευτλο
(1)
Type = Thesis
(27)
Τύπος τεκμηρίου
NonPeerReviewed
(27)
Thesis
(27)
Θέμα
Αγροτικά προϊόντα
(1)
Αλιεία
(2)
Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
(2)
Αλλαντικά - Χρηματοοικονομική ανάλυση
(1)
Αρτοποιία - Ελλάδα
(1)
Ασφάλεια τροφίμων
(1)
Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα
(1)
Διαδικτυακό μάρκετινγκ
(1)
Διεθνές εμπόριο
(1)
Επιχειρηματικός σχεδιασμός
(1)
Επιχειρήσεις - Ελλάδα
(1)
Ερωτηματολόγιο
(1)
Εστιατόρια, ταβέρνες
(1)
Ζαχαρότευτλο
(1)
Ηλεκτρικοί συσσωρευτές
(1)
Καινοτομία (επιχείρηση)
(1)
Καταναλωτές - Προστασία
(1)
Κοινωνικά δίκτυα
(1)
Κρέας
(1)
Μάρκετινγκ
(4)
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
(2)
Νέα προϊόντα - Μάνατζμεντ
(1)
Οικονομικές κρίσεις
(1)
Ποιοτικές προδιαγραφές
(2)
Ποιοτικός έλεγχος
(4)
Πουλερικά - Ασθένειες
(1)
Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
(1)
Πωλήσεις - Προώθηση - Σχεδιασμός
(1)
Στρατηγικό μάρκετινγκ
(1)
Στρατηγικός σχεδιασμός
(5)
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
(27)
Τρόφιμα
(3)
Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
(1)
Τρόφιμα - Τεχνολογία
(2)
Χημικές ουσίες
(1)
Χρηματοοικονομική ανάλυση
(1)
Ψάρια
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 27 από 27 αποτελέσματα
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στη βιομηχανία κρεάτων και πουλερικών
Δημιουργός:
Σμέρου, Αγγελική
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Πουλερικά - Ασθένειες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Τεχνολογία και ποιότητα αλλαντικών
Δημιουργός:
Καραφωτιάς, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικές προδιαγραφές, Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή του συστήματος HACCP στην βιομηχανία κρέατος ζλάτης για την παραγωγή γύρου
Δημιουργός:
Τσακώνη, Αθανασία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Αλλαντικά - Χρηματοοικονομική ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ο Κλάδος των snack στην Ελληνική οικονομία η περίπτωση της CHIPITA.
Δημιουργός:
Διαμαντής, Αθανάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2013
Θέμα:
Επιχειρήσεις - Ελλάδα, Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί
Δημιουργός:
Βουρδάνου, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Καταναλωτές - Προστασία, Γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Προαπαιτούμενα ενός συστήματος HACCP = Lenght of system HACCP
Δημιουργός:
Αγοράκης, Σταύρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Ασφάλεια τροφίμων, Ποιοτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Έρευνα αγοράς αρτοσκευασμάτων στην περιοχή της Νάουσας
Δημιουργός:
Ανθόπουλος, Απόστολος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Ερωτηματολόγιο, Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μελέτη υποσταθμού μέσης τάσης σε χαμηλή του εργοστασίου INTERCOM FOODS S.A.
Δημιουργός:
Ψάρρας, Παύλος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Ηλεκτρικοί συσσωρευτές, Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εφαρμογή συστήματος HACCP σε χώρους μαζικής εστίασης
Δημιουργός:
Χώτος, Μιχαήλ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικές προδιαγραφές, Πρότυπα διαχείρισης ποιότητας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Καινοτόμα προϊόντα - ιδέες από νέες επιχειρήσεις τροφίμων
Δημιουργός:
Καραγκούνης, Θωμάς
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Τρόφιμα, Νέα προϊόντα - Μάνατζμεντ, Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Μάρκετινγκ, Επιχειρηματικός σχεδιασμός, Καινοτομία (επιχείρηση), Στρατηγικός σχεδιασμός
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρίας "Tasty Foods" = Marketing strategy of "Tasty Foods "
Δημιουργός:
Σκαρβελά, Ευταξία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Μάρκετινγκ, Στρατηγικός σχεδιασμός
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Χρηματοοικονομική ανάλυση της "Ποσειδών" Ε.Π.Ε.
Δημιουργός:
Μανούσκος, Νικόλαος Δ.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Τρόφιμα, Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Χρηματοοικονομική ανάλυση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Συγκριτική ανάλυση του βιομηχανικού catering και του κλάδου των έτοιμων φαγητών στην Ελλάδα
Δημιουργός:
Πατούσης, Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2009
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Εστιατόρια, ταβέρνες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Στρατηγικές μάρκετινγκ στο λιανικό εμπόριο τροφίμων σε περίοδο οικονομικής κρίσης
Δημιουργός:
Αραμπατζή, Μαρία Ι.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2015
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Μάρκετινγκ, Οικονομικές κρίσεις, Πωλήσεις - Προώθηση - Σχεδιασμός
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Στρατηγικές διεθνοποίησης ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων: μια περίπτωση μελέτης
Δημιουργός:
Τσιολάκη, Αστερία Μ.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2015
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Στρατηγικός σχεδιασμός
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Επεξεργασία, εμπορία και ανταγωνιστικότητα αλίπαστων, καπνιστών και λαδερών ψαριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, Α) Ανάλυση του κλάδου Β) Ποσοτική προσέγκιση της εταιρίας "Ξιφίας Α.Ε."
Δημιουργός:
Τσεκμέζογλου, Γεώργιος Λ.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2001
Θέμα:
Αλιεία, Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Διεθνές εμπόριο, Ψάρια
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Εμπορία αλιευμάτων στην Ελλάδα: ο ρόλος της ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας
Δημιουργός:
Λιόλιος, Ευστράτιος Χ.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2016
Θέμα:
Αλιεία, Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Στρατηγικές διεθνοποίησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων: μία περίπτωση μελέτης
Δημιουργός:
Γκρανόπουλος, Νικόλαος Γ., Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Π.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2015
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Στρατηγικός σχεδιασμός
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Στρατηγικές μάρκετινγκ και επικοινωνίας των επιχειρήσεων τροφίμων
Δημιουργός:
Ιωακείμ, Πηνελόπη Α.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2016
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Στρατηγικό μάρκετινγκ, Διαδικτυακό μάρκετινγκ, Κοινωνικά δίκτυα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Καπνιστά τρόφιμα
Δημιουργός:
Νίτσιου, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Τρόφιμα - Τεχνολογία, Αλλαντικά - Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Γενικά χαρακτηριστικά ετοίμων προς κατανάλωση φαγητών
Δημιουργός:
Σταφυλίδου, Πετρούλα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τρόφιμα, Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Νίτρωνα κρέατος & κρεατοσκευασμάτων
Δημιουργός:
Βαλαής, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Κρέας, Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Χημικές ουσίες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Ελληνική αρτοποιΐα
Δημιουργός:
Δραγατάκης, Λάμπρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Αρτοποιία - Ελλάδα, Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Επίδραση των διαφόρων κατεργασιών των τροφίμων στις λειτουργικές και θρεπτικές ιδιότητες των πρωτεϊνών
Δημιουργός:
Καλύβα, Μαγδαληνή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2005
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Τρόφιμα - Τεχνολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Μυκοτοξίνες σε αποθηκευμένους σπόρους
Δημιουργός:
Δούφλιας, Ζήσης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Αγροτικά προϊόντα, Τρόφιμα - Μέτρα ασφαλείας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Από ποιους παράγοντες επηρεάζεται η ποιότητα της ζάχαρης από την πρώτη υλη μέχρι το τελικό στάδιο παραγωγής
Δημιουργός:
Αντωνίου, Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2006
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Ποιοτικός έλεγχος, Ζαχαρότευτλο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
Το σχέδιο μάρκετινγκ μιας τοπικής επιχείρησης τροφίμων. Η εταιρία ΑΦΟΙ Α. Πιτένη ΑΒΕΕ
Δημιουργός:
Γαργάρα, Αικατερίνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2015
Θέμα:
Τροφή, Βιομηχανία και εμπόριο, Μάρκετινγκ, Στρατηγικός σχεδιασμός
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Δυτικής Μακεδονίας
Συλλογή:
@νάκτησις
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!