Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(1.818)
Διδακτορική διατριβή
(278)
Μεταπτυχιακή εργασία
(1.534)
Χρονολογία
2020 - 2024
(149)
2015 - 2019
(1.143)
2010 - 2014
(516)
2005 - 2009
(9)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(59)
Ελληνική γλώσσα
(1.752)
Φορέας / συλλογή
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(1.818)
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
(1.818)
Επιμέρους συλλογή
Διδακτορικές Διατριβές
(278)
Μεταπτυχιακές Διατριβές
(1.534)
Διπλωματικές εργασίες του Εργαστηρίου Διοίκησης (Μάνατζμεντ) Γεωργικών Επιχειρήσεων και Εκμεταλλεύσεων
(6)
Τύπος τεκμηρίου
Διδακτορική διατριβή
(1)
Διδακτορική εργασία
(277)
Μεταπτυχιακή εργασία
(1.533)
Θέμα
2,3-butanediol
(3)
2,3-βουτανοδιόλη
(7)
ABTS
(4)
Actinobacillus succinogenes
(5)
Agiorgitiko
(4)
agricultural sector
(3)
Agricultural wastes
(4)
Agricultural wastes as fuel
(3)
Agriculture and state -- European Union countries
(18)
Agriculture and state -- Greece
(4)
Agriculture -- Economic aspects -- Greece
(5)
Agronomic characteristics
(3)
Alcoholic fermentation
(3)
Anthocyanins
(7)
Antioxidants
(6)
Antioxidants -- Research
(4)
Aquaculture
(4)
Arabidopsis thaliana
(3)
Arabidopsis thaliana -- Genetics
(3)
Aromatic plants
(10)
Aromatic plants -- Greece
(3)
Asparaginase
(3)
Aspergillus
(4)
Assyrtiko
(3)
Azotobacter vinelandii
(4)
Bacteria
(3)
Bacterial cellulose
(3)
Bacterial genetics
(9)
Bacteriocins
(4)
Barley
(5)
Basfia succiniciproducens
(4)
Bioclimatology -- Greece -- Athens
(4)
Biodiesel fuels
(3)
Biofilms
(4)
Biogas
(5)
Bioinformatics
(3)
Biological control
(9)
Biomass
(3)
Biomass energy
(4)
Biorefinery
(6)
Biosensors
(5)
Brand choice
(3)
Brand loyalty
(3)
Brand name products
(4)
Business plan
(9)
Business planning
(3)
Cancer
(5)
Cannabis sativa L.
(3)
Carvacrol
(4)
Chromatographic analysis
(5)
Compost
(7)
Consumer behavior
(9)
Consumer behaviour -- Greece -- Research
(3)
Consumers' preferences -- Greece -- Research
(4)
Corn -- Growth
(3)
Corn -- Nutrition
(4)
corporations
(3)
cost analysis
(5)
Cotton
(4)
Crops and soils
(3)
Cyclodextrins
(9)
Dairy processing
(3)
Dicentrarchus labrax
(3)
DPPH
(3)
Drought stress
(3)
Encapsulation
(3)
Endophytic microorganisms
(3)
enzymes
(9)
Enzymes -- Biotechnology
(3)
Escherichia coli
(4)
Escherichia coli O157:H7
(3)
Essences and essential oils -- Analysis
(13)
Essential oil
(7)
essential oils
(3)
Evapotranspiration
(3)
Exports -- Greece
(3)
Farm produce -- Greece
(3)
Fermentation
(7)
Feta cheese
(5)
Financial analysis
(3)
Fish culture
(4)
Flavonoids
(4)
Food industry and trade -- Greece -- Personnel management
(3)
food safety
(3)
Fourier transform infrared spectroscopy
(4)
FT-IR
(9)
Fungal diseases of plants
(3)
Fungi
(7)
Fungicides
(3)
Fusarium oxysporum
(3)
Gas chromatography
(5)
GC-FID
(6)
GC-MS
(4)
Gene expression
(3)
Geographic information systems
(13)
GIS
(10)
Glucose
(3)
Goat milk
(4)
Goats -- Feeding and feeds
(3)
grapes
(3)
Grapes -- Analysis
(3)
grapevines
(4)
Greece
(8)
Green roofs (Gardening)
(5)
growth
(3)
HACCP
(6)
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
(6)
Heat pumps
(3)
Heat shock proteins
(3)
Heat treatment
(3)
Heavy metals
(4)
High performance liquid chromatography
(5)
Honey
(4)
Hormones
(3)
HPLC
(12)
HSP90
(4)
Hydroponics
(11)
Indicators (Biology)
(3)
infiltration
(3)
Infrared spectroscopy
(4)
Insecticides
(3)
Internal rate of return
(3)
Intracellular polysaccharides
(3)
Investment analysis
(4)
In vitro
(4)
in vitro culture
(3)
irrigation
(6)
Kaolin
(3)
Komagataeibacter sucrofermentans
(4)
Kriging
(4)
Lactic acid bacteria
(12)
Lactobacillus
(4)
Lactobacillus plantarum
(3)
Lamiaceae
(5)
Landscape architecture
(6)
Landscape architecture -- Greece -- Athens
(3)
Landscape design -- Greece -- Athens
(3)
lc
(687)
leaves
(3)
Leaves -- Anatomy
(4)
Leaves -- Physiology
(5)
Legumes
(5)
Listeria monocytogenes
(21)
Lolium rigidum
(3)
Magnetic susceptibility -- Measurement
(3)
Malnutrition
(3)
management
(3)
Marketing mix
(4)
Mass spectrometry
(5)
Meat
(3)
Meat -- Quality
(5)
Medicinal plants
(8)
Mediterranean diet
(4)
Metabolomics
(5)
Microbial diversity
(3)
Microclimatology -- Greece -- Athens
(3)
milk
(3)
Milk -- Analysis
(9)
Milk -- Composition
(7)
Milkfat
(4)
Mitochondria
(3)
Molasses
(4)
Molecular markers
(4)
Moschofilero
(3)
Multiple criteria decision making
(5)
Mycotoxins
(4)
Natural products
(3)
Nitrogen -- Fixation
(3)
Nitrogen--Fixation
(3)
Ochratoxin A
(4)
Olive
(4)
Olive mill wastewater
(3)
Olive oil
(4)
Olive -- Physiology
(4)
Olive -- Varieties -- Testing
(3)
Organic acids
(3)
Organic farming
(4)
Organic fertilization
(5)
Organic fertilizers
(3)
Origanum
(6)
Paenibacillus alvei
(4)
Parks -- Greece -- Athens
(5)
Penicillium
(3)
Peptidylprolyl isomerase
(3)
pH
(4)
Phenolic compounds
(10)
Phenols
(11)
Photosynthesis
(5)
planning
(3)
plant biotechnology
(3)
Plant enzymes
(5)
Plant extracts
(3)
plant growth substances
(3)
Plant metabolites
(3)
plant pathology
(5)
Plant protection
(3)
Plant proteins
(5)
Plant regulators
(3)
Plant tissue culture
(3)
Polymerase chain reaction
(3)
Polyols
(3)
Potassium
(3)
Precision agriculture
(6)
Probiotics
(4)
Protein engineering
(4)
proteins
(3)
Proteomics
(3)
Pseudomonas
(3)
Pseudomonas fluorescens
(3)
quality
(3)
Raman
(5)
Regional planning -- Greece
(3)
Remote sensing
(3)
Renewable energy sources
(10)
Resin
(3)
Resistant starch
(3)
Rhizosphere
(4)
Rice
(5)
rivers
(4)
Rural development -- Greece
(7)
Saccharomyces cerevisiae
(4)
Salinity
(9)
Salmonella
(4)
Salmonella spp.
(4)
sea bass
(3)
sea bream
(3)
sheep
(6)
Sheep milk
(5)
Sideritis
(3)
simulation
(4)
Social media
(4)
Soil analysis
(3)
Soil pollution
(3)
Sparus aurata
(3)
Sparus auratus -- Growth
(4)
Spatial analysis
(4)
Succinic acid
(3)
Sustainability
(3)
Sustainable development
(3)
Tannins
(7)
Terpenes
(4)
Thrips
(3)
tomatoes
(3)
Tomatoes -- Biotechnology
(6)
Tomatoes -- Metabolism
(5)
Total quality management
(3)
Tuta absoluta
(3)
Urban green
(5)
Urban landscape architecture -- Greece -- Athens
(3)
Verticillium dahliae
(10)
Vitis vinifera
(4)
Vitis vinifera L.
(12)
Volatile compounds
(6)
watersheds
(3)
Weeds
(3)
Wheat
(4)
Willingness to pay
(5)
Wine
(5)
Wine and wine making -- Analysis
(3)
wines
(3)
X-ray crystallography
(4)
X-ray crystallography -- Technique
(4)
Yarrowia lipolytica
(3)
Yeasts
(6)
Yogurt
(3)
Αγελαδινό γάλα
(5)
Αγιωργίτικο
(15)
Αγορά εργασίας
(3)
Αγρονομικά χαρακτηριστικά
(4)
Αγροτικά προϊόντα
(6)
Αγροτικές περιοχές
(3)
Αγροτική ανάπτυξη
(15)
Αγροτική πολιτική
(4)
Αγροτικοί συνεταιρισμοί
(5)
αγροτικός τομέας
(3)
Αγροτικό τοπίο
(3)
Αγροτουρισμός
(6)
Αειφορία
(5)
Αέρια χρωματογραφία
(12)
Άζωτο
(5)
Αζωτοδεσμευτικά βακτήρια
(3)
Αίγειο γάλα
(3)
Αίγες
(4)
Αιθανόλη
(4)
Αιθέρια έλαια
(24)
Αιθέριο έλαιο
(10)
Αιθέριο έλαιο ρίγανης
(3)
Ακάρεα
(5)
Αλατότητα
(15)
Αλευροβιομηχανία
(3)
Αλκοολική ζύμωση
(3)
Αμπέλι
(3)
αμπέλια
(4)
Αμπελογραφική περιγραφή
(3)
Άμπελος
(3)
Αμπελουργία ακριβείας
(4)
Άμυλο
(6)
Αναερόβια χώνευση
(4)
Ανάλυση SWOT
(4)
ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου
(4)
ανάλυση κόστους
(5)
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
(11)
Ανανεώσιμες πρώτες ύλες
(3)
Αναπαραγωγή
(3)
Ανάπλαση
(4)
ανάπτυξη
(4)
Ανάπτυξη φυτών
(3)
Ανεργία
(4)
Ανθεκτικό άμυλο
(3)
Ανθεκτικότητα
(9)
Ανθοκυάνες
(13)
Ανόργανη θρέψη
(3)
Ανόργανη λίπανση
(5)
Ανοσοεντοπισμός
(3)
Ανοσοποιητικό σύστημα
(3)
Ανταγωνισμός
(4)
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
(3)
Ανταγωνιστικότητα
(4)
Αντιμικροβιακή δράση
(5)
Αντιοξειδωτικά
(8)
Αντιοξειδωτική δράση
(14)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(8)
Αξιολόγηση
(3)
Αξιολόγηση επένδυσης
(4)
Απασχόληση
(4)
Απόβλητα
(3)
Αποθήκευση
(3)
Απολυμαντικά
(3)
Αραβόσιτος
(9)
Άρδευση
(10)
Αριθμοδείκτες
(6)
Αρχιτεκτονική τοπίου
(17)
Άρωμα
(3)
Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά
(4)
Αρωματικά φυτά
(16)
Αστικό πράσινο
(13)
Ασύρτικο
(5)
Ασφάλεια τροφίμων
(8)
Αττική
(4)
Αυξίνη
(3)
Αφαλάτωση
(4)
Αφεψήματα
(3)
Αφίδες
(3)
Αφλατοξίνη
(3)
Βακτήρια
(4)
Βακτηριακή κυτταρίνη
(6)
Βαμβάκι
(10)
Βαρέα μέταλλα
(11)
Βίγνα
(4)
Βιοαέριο
(6)
Βιοαιθανόλη
(4)
Βιοδείκτες
(5)
Βιοδιαθεσιμότητα
(3)
Βιοδιυλιστήριο
(6)
Βιοδοκιμές
(4)
Βιοδραστικότητα
(4)
Βιοκαύσιμα
(4)
Βιοκλιματικοί δείκτες
(5)
Βιοκλιματολογία
(5)
Βιολογικά προϊόντα
(3)
Βιολογική αζωτοδέσμευση
(3)
Βιολογική αντιμετώπιση
(5)
Βιολογική γεωργία
(8)
Βιολογική καλλιέργεια
(7)
Βιολογικός έλεγχος
(4)
Βιομάζα
(13)
Βιομηχανική γλυκερόλη
(3)
Βιομηχανική κάνναβη
(3)
Βιομηχανική τομάτα
(5)
Βιοντίζελ
(3)
Βιοπληροφορική
(6)
Βιοϋμένια
(8)
Βιοϋμένιο
(3)
Βιώσιμη ανάπτυξη
(4)
Βλαστικότητα
(3)
Βλαστογένεση
(3)
Βόριο
(3)
Βότανα
(5)
Βυνοποιήσιμο κριθάρι
(3)
Γάλα
(10)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(8)
Γαλακτοπαραγωγή
(4)
Γαλάκτωμα
(3)
Γεωγραφικά πληροφοριακά συστήματα
(10)
Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών
(7)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(3)
Γεωργία
(4)
Γεωργία ακριβείας
(7)
Γεωργικές Εφαρμογές
(3)
Γεωργική εκπαίδευση
(3)
Γεωργικό οικογενειακό εισόδημα
(3)
Γιαούρτι
(7)
Γίγαρτα
(4)
Γλουταθειόνη
(8)
Γλυκερόλη
(13)
Γλυκόζη
(6)
Γονίδια
(5)
Γονιδιακή έκφραση
(3)
Γονιδιωματική
(3)
Γραβιέρα
(3)
Δείκτες ανταγωνιστικότητας
(3)
Δείκτες βλάστησης
(3)
Δευτερογενείς μεταβολίτες
(5)
Διάβρωση εδαφών
(3)
Διαγονιδιακά ποντίκια
(3)
Διαδίκτυο
(3)
Διατροφή
(8)
Διατροφικές συνήθειες
(3)
Διατροφική πρόσληψη
(5)
Διαχείριση υδατικών πόρων
(3)
Δίκτυα
(3)
Εδαφοκατεργασία
(3)
Έδαφος
(6)
Εδώδιμες επικαλύψεις
(3)
Εισόδημα
(3)
Έκφραση γονιδίων
(5)
Εκχύλιση με οργανικό διαλύτη
(3)
Ελαιογόνες ζύμες
(3)
Ελαιογόνος ζύμη
(3)
Ελαιόλαδο
(14)
Ελιά
(20)
Ελλάδα
(89)
Έλληνες καταναλωτές
(3)
Εμβολιασμός
(4)
Ενδοπολυσακχαρίτες
(8)
Ενδοφυτικοί μικροοργανισμοί
(3)
Ενεργειακά φυτά
(3)
Ενεργειακές καλλιέργειες
(4)
ένζυμα
(9)
Ενθυλάκωση
(5)
Εντερική μικροχλωρίδα
(4)
Εντομοκτόνα
(6)
Εντομολογία
(3)
Ενυδάτωση
(3)
Εξαγωγές
(6)
Εξωτερικό εμπόριο
(3)
Επιδημιολογία
(3)
Επιτραπέζια ελιά
(4)
Επιχειρηματικό σχέδιο
(27)
Επιχειρήσεις τροφίμων
(6)
Εργασιακή ικανοποίηση
(3)
Έρευνα αγοράς
(3)
Ερυθρός οίνος
(5)
Εσπεριδοειδή
(3)
Εσωτερικός βαθμός απόδοσης
(4)
Εύβοια
(4)
Εφοδιαστική αλυσίδα
(4)
Ζάχαρη
(4)
Ζεόλιθος
(3)
Ζιζάνια
(8)
Ζιζανιοκτόνα
(5)
Ζιζανιοχλωρίδα
(5)
Ζύμες
(12)
Ζύμωση
(3)
Ζωοτροφές
(4)
Ηλεκτρικό οξύ
(7)
Ηλεκτρονικό εμπόριο
(5)
Ηλίανθος
(5)
Θειώδης ανυδρίτης
(4)
Θερμική αίσθηση
(6)
Θερμική άνεση
(4)
Θερμική επεξεργασία
(6)
Θερμοανθεκτικότητα
(3)
Θερμοκήπια
(6)
Θερμοκρασία
(6)
Θρέψη
(6)
Θρούμπι
(3)
Ίνα
(3)
Ινσουλίνη σιέλου
(3)
Ιστοκαλλιέργεια
(4)
Ιστορικοί κήποι
(3)
Ιστοχημεία
(3)
Ιχνοστοιχεία
(3)
Καθαρή παρούσα αξία
(4)
Καλαμπόκι
(3)
Κάλιο
(4)
Καλλιέργεια
(3)
Καολίνης
(3)
ΚΑΠ
(3)
Καρβακρόλη
(8)
Καρδιαγγειακά νοσήματα
(3)
Καρκίνος
(7)
Καταναλωτές
(4)
Καταναλωτική συμπεριφορά
(4)
Κελυφωτά φιστίκια
(3)
Κιτρικό οξύ
(3)
Κοινή αγροτική πολιτική
(9)
Κοινωνικό κεφάλαιο
(3)
Κομπόστ
(6)
Κομποστοποίηση
(5)
Κοστολόγηση
(4)
Κόστος ποιότητας
(3)
Κουνούπια
(4)
Κρασί
(7)
Κρέας
(5)
Κρήτη
(5)
Κριθάρι
(9)
Κρυσταλλική δομή
(4)
Κρυσταλλογραφία ακτίνων Χ
(3)
Κυκλοδεξτρίνες
(6)
Κύκλος ζωής αγροτικών συνεταιρισμών
(3)
Κύπρος
(5)
Κυτταρικοί βιοαισθητήρες
(4)
Λαχανικά
(3)
Λειψυδρία
(6)
Λευκός οίνος
(3)
Λίπανση
(4)
Λιπαρά οξέα
(9)
Λιπίδια
(3)
Λιστέρια
(3)
Λούπινο
(3)
Μαγνητική επιδεκτικότητα
(3)
Μαθηματικός προγραμματισμός
(3)
Μαλαγουζιά
(7)
Μαυροτράγανο
(3)
Μειωμένα λιπαρά
(3)
Μελάσα
(5)
Μέλι
(5)
Μελιτζάνα
(3)
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
(3)
Μεσογειακή διατροφή
(12)
Μέσος βαθμός πολυμερισμού
(3)
Μεταβολομική ανάλυση
(5)
Μεταγονιδιωματική ανάλυση
(3)
Μετασυλλεκτική φυσιολογία
(7)
Μηλογαλακτική ζύμωση
(6)
Μίγμα Μάρκετινγκ
(3)
Μικροβιακά λιπίδια
(3)
Μικροβιακές ζυμώσεις
(4)
Μικροβιακό λίπος
(16)
Μικροβιολογία τροφίμων
(5)
Μικροκλίμα
(4)
Μικροκλιματολογία
(5)
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
(4)
Μικροπολλαπλασιασμός
(4)
Μικροσκοπία
(3)
Μικροχλωρίδα
(3)
Μιτοχόνδρια
(4)
Μοριακές τεχνικές
(3)
Μοριακή ταυτοποίηση
(3)
Μοριακοί δείκτες
(6)
Μοριακός χαρακτηρισμός
(3)
Μοσχοφίλερο
(5)
Μπρόκολο
(4)
Μύκητας Verticillium dahliae
(3)
Μύκητες
(11)
Μυκητοκτόνα
(3)
Μυκόρριζα
(8)
Μυκοτοξίνες
(5)
Νεμέα
(9)
Νέοι αγρότες
(4)
Νερό
(3)
Νισίνη
(5)
Νομός Ηλείας
(6)
Νομός Καρδίτσας
(3)
ντομάτες
(4)
Ξήρανση
(3)
Ξηρασία
(4)
Ξινόμαυρο
(4)
Ξυλόζη
(4)
Οικογένεια Lamiaceae
(3)
Οικονομική ανάλυση
(3)
Οικονομική κρίση
(10)
Οίνος
(11)
Ολικά φαινολικά
(4)
Οξείδωση
(3)
Οξειδωτικό στρες
(4)
Όξινη καταπόνηση
(3)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(13)
Οργανικά οξέα
(5)
Οργανική λίπανση
(19)
Οργανοληπτική αξιολόγηση
(3)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(5)
Ορνίθια κρεοπαραγωγής
(7)
Όσπρια
(4)
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
(6)
Παιδιά
(3)
Παιδική παχυσαρκία
(4)
Παλαίωση
(3)
Παρβουλίνες
(3)
Παρθενοκαρπία
(3)
Πάρκα
(3)
Πελοπόννησος
(3)
Περιβάλλον
(8)
Περιβαλλοντική εκπαίδευση
(4)
Περιβαλλοντική επίδοση
(3)
Περιφερειακή ανάπτυξη
(3)
Πιπεριά
(4)
Πιστοποίηση
(5)
Πλασμίνη
(4)
Πλασμινογόνο
(3)
Ποικιλία Αγιωργίτικο
(4)
Ποικιλίες ελιάς
(3)
Ποιότητα
(6)
Ποιότητα γάλακτος
(3)
Ποιότητα κρέατος
(6)
Ποιότητα τροφίμων
(3)
Πολυκριτηριακή ανάλυση
(8)
Πολυλειτουργική γεωργία
(4)
Πολυόλες
(4)
Πολυφασματική απεικόνιση
(4)
ποτάμια
(4)
Πρόβατα
(3)
πρόβατο
(7)
Προβατοτροφία
(5)
Πρόβειο γάλα
(5)
Προβιοτικά
(6)
Προθυμία πληρωμής
(5)
Προθυμία πληρωμής καταναλωτή
(3)
Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας
(3)
Προλίνη
(3)
Προνύμφες
(3)
Πρόπολη
(3)
Πρόσληψη νερού
(3)
προσομοίωση
(4)
Προσρόφηση
(3)
Προστασία περιβάλλοντος
(4)
Προτιμήσεις καταναλωτών
(3)
Προφίλ λιπαρών οξέων
(3)
Πρωτεΐνες
(7)
Πρωτεΐνη
(4)
Πρωτεομική
(3)
Πρωτεομική ανάλυση
(3)
Πτητικά συστατικά
(6)
Πτητικές ενώσεις
(5)
Ράγες
(7)
Ρεολογία
(3)
Ρίγανη
(3)
Ριζοβολία
(3)
Ριζογένεση
(4)
Ριζόσφαιρα
(4)
Ρόδι
(3)
Ροδιά
(3)
Ρύζι
(3)
Σαββατιανό
(4)
Σάκχαρα
(7)
Σελήνιο
(4)
Σιδερίτης
(4)
Σίδηρος
(4)
Σιτάρι
(5)
Σιτηρέσιο
(4)
Σκληρό σιτάρι
(5)
Σκόρδο
(3)
Σπορόφυτα
(3)
Σταφύλια
(9)
Στέμφυλα
(3)
Στρατηγική
(4)
Στρατηγική μάρκετινγκ
(3)
Συμβιωτική αζωτοδέσμευση
(3)
Συμπεριφορά καταναλωτή
(16)
Συμπεριφορά καταναλωτών
(3)
Συντήρηση
(4)
Συσκευασία
(4)
Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
(4)
Σχολική αυλή
(5)
Σωματική δραστηριότητα
(3)
Τανίνες
(3)
Ταννίνες
(12)
Ταξινόμηση
(5)
Ταυτοποίηση
(5)
Τερπένια
(3)
Τηλεπισκόπηση
(15)
Τομάτα
(12)
Τομάτες
(7)
Τοξικότητα
(3)
Τοπική ανάπτυξη
(3)
Τρανσφεράση της γλουταθειόνης
(3)
τσιπούρα
(4)
Τυρί
(4)
Τυρόγαλα
(4)
Υγρά απόβλητα ελαιουργείου
(3)
Υγρή χρωματογραφία
(3)
Υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης
(4)
Υδατική καταπόνηση
(12)
Υδατοκαλλιέργειες
(5)
Υδρογεωλογία
(4)
Υδρολογία
(3)
Υδρολογικό ισοζύγιο
(3)
Υδροπονία
(14)
Υδροπονική καλλιέργεια
(3)
Ύπαιθρος
(3)
Υπολογιστική νοημοσύνη
(3)
Υπολογιστική ρευστοδυναμική
(3)
Υποσιτισμός
(3)
Υπόστρωμα
(9)
Φαινόλες
(6)
Φαινολικά
(4)
Φαινολικά συστατικά
(17)
Φαινολικές ενώσεις
(12)
Φαινολικές ουσίες
(3)
Φακή
(3)
Φαρμακευτικά φυτά
(13)
Φασματομετρία μάζας
(3)
Φασματομετρία μαζών
(3)
Φασματοσκοπία
(3)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(3)
Φασόλι
(4)
Φέτα
(5)
Φιστικιά
(4)
Φλαβονοειδή
(8)
Φλαβονόλες
(4)
Φλοιοί
(4)
Φρούτα
(3)
Φυλογενετική ανάλυση
(3)
Φυμάτια
(3)
Φυσικά καλλυντικά
(3)
Φυσικά προϊόντα
(3)
Φυσιολογία
(3)
Φυτικά προϊόντα
(3)
Φυτοδώμα
(3)
Φυτοδώματα
(3)
φυτοπαθολογία
(5)
Φωτοσύνθεση
(10)
Χαρούπι
(5)
Χαρτογράφηση
(3)
Χημειομετρία
(4)
Χημική σύσταση γάλακτος
(3)
Χλοοτάπητας
(3)
Χοίρος
(3)
Χρηματοοικονομική ανάλυση
(10)
Χρηματοοικονομικοί δείκτες
(3)
Χρήση γης
(3)
Χρωματογραφία
(3)
Χυμοί φρούτων
(3)
Χωρική ανάλυση
(8)
Ψευδάργυρος
(4)
Ψυχανθή
(4)
Ψυχολογικό συμβόλαιο
(3)
Ωρίμανση
(5)
Ωχρατοξίνη Α
(5)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 1.818 αποτελέσματα
Η Βαμβακοκαλλιεργεια στην Ελλαδα
Δημιουργός:
Κωνστα, Βασιλική
Συντελεστής:
Σολδατος, Πετρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διπλωματική εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
aoa_cultures::Φυτική Παραγωγή: 10000::ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΦΥΤΑ :10500::ΒΑΜΒΑΚΙ :10501
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Οικονομική ανάλυση της μηλοκαλλιέργειας στο νομό Αρκαδίας με έμφαση στις ποικιλίες delicious πιλαφα και Starking Delicious
Δημιουργός:
Μασσιας, Σταύρος
Συντελεστής:
Τσιμπούκας, Κων/νος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διπλωματική εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
aoa_cultures::Φυτική Παραγωγή: 10000::ΔΕΝΔΡΩΔΗ :10800
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η έπίδραση του Μίγματος Προϊόντος και του κόστους αγοράς του στην επίτευξη ανταγωνιστικού Πλεονεκτήματος για την αγροδιατροφική επιχείρηση
Δημιουργός:
Ματθαιόπουλος, Αθανάσιος
Συντελεστής:
Χρυσοχοίδης, Γιώργος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διπλωματική εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η εφαρμογή του μαρκετινγκ σχέσεων μεταξύ πωλητών και αγοραστών σε τομείς αγροδιατροφικού χαρακτήρα: Η περίπτωση των εισαγωγών
Δημιουργός:
Λαμπρινάκης, Λάμπρος
Συντελεστής:
Χρυσοχοίδης, Γιώργος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διπλωματική εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η Διάρθρωση της καλλιέργειας βαμβακιού στο Ν. Καρδίτσης - Προβλήματα και προοπτικές
Δημιουργός:
Παπακωνσταντινου, Βασιλική
Συντελεστής:
Άγνωστος, Άγνωστος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διπλωματική εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
aoa_cultures::Φυτική Παραγωγή: 10000::ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΦΥΤΑ :10500::ΒΑΜΒΑΚΙ :10501
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η Ελληνική Αγορά ελαιολάδου και Σπορελαίων
Δημιουργός:
Χαράμη, Μαρία
Συντελεστής:
Πατσής, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διπλωματική εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2008
Θέμα:
aoa_cultures::Φυτική Παραγωγή: 10000::ΕΛΙΑ :10900
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επαγγελματική κατάρτιση νέων αγροτών και επιχειρηματικότητα: εμπειρική έρευνα στο Νομό Ηλείας
Δημιουργός:
Παντιώρα, Δήμητρα
Συντελεστής:
Κουτσούρης, Αλέξανδρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Agricultural education center DIMITER, Νομός Ηλείας, Eκπαίδευση νέων αγροτών, lc, Young farmers, Nέοι αγρότες, Κέντρο εκπαίδευσης ΔΗΜΗΤΡΑ
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Παρακολούθηση της μεταβολής του μέσου βαθμού πολυμερισμού του ποσοστού εστεροποίησης με γαλλικό οξύ και του ποσοστού των προδελφινιδών των ταννινών τεσσάρων Κρητικών ποικιλιών μετά από την οξειδωτική και αναγωγική τους παλαίωση
Δημιουργός:
Νικολή, Νίκη
Συντελεστής:
Καλλίθρακα, Σταματίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Maturation, Percentage of galloylation (% G), Ποσοστό εστεροποίησης, Cretan varieties, Κρητικές ποικιλίες, Bαθμός πολυμερισμού (mDP), Ποσοστό των προδελφινιδών (%P), Ωρίμανση, Παλαίωση, lc, Aging, Percentage of prodelphinidins (% P), Γαλλικό οξύ (%G)
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση της παρουσίας και ανάπτυξης του Alicyclobacillus spp. σε φυσικό χυμό πορτοκάλι
Δημιουργός:
Κατσάρη, Βασιλική
Συντελεστής:
Νυχάς, Γεώργιος- Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Αισθητήρες CO2, IFU method, Αισθητήρες O2, Guaiacol, Γουαϊακόλη, lc, Alicyclobacillus acidoterrestris, Alicyclobacillus spp., Μέθοδος IFU, Sensors, 16S rDNA PCR- RFLP
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της παραγωγής μικροβιακών λιπιδίων σε υποστρώματα από παραπροϊόντα της βιομηχανίας παραγωγής ζάχαρης
Δημιουργός:
Μποβιάτση, Ευθυμία
Συντελεστής:
Κουτίνας, Απόστολος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Μελάσα, Molasses, Βιοδιυλιστήριο, Μικροβιακό λίπος, Ελαιογόνες ζύμες, Microbial oil, Oleochemicals, Ελαιοχημικά, Oleaginous yeasts, Biolubricants, Βιολιπαντικά, lc, Biorefinery
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση δευτερογενών μεταβολιτών από φυτά της ελληνικής χλωρίδας σε βιολογικές παραμέτρους εντόμων και ακάρεων επιβλαβών σε καλλιέργειες κηπευτικών
Δημιουργός:
Καραγιάννης, Δημητράκης
Συντελεστής:
Περδίκης, Διονύσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Encapsulation, Αιθέρια έλαια, Tetranychus urticae, Trialeurodes vaporariorum, Essential oils, Tuta absoluta, lc, Εγκλεισμός, Δευτερογενείς μεταβολίτες, Myzus persicae
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση εντομοπαθογόνων μυκήτων σε έντομα εχθρούς του αστικού πρασίνου
Δημιουργός:
Κωστακιώτης, Βασίλειος
Συντελεστής:
Παπαδούλης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Paecilomyces fumosoroseus, Beauveria bassiana, Rhynchoforus ferrungineus, Metarhizium anisopliae, Xanthogaleruca luteola, Αστικό πράσινο, lc, Thaumetopoea pityocampa, Entomopathogenic fungi, Εντομοπαθογόνοι μύκητες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάπτυξη και επικύρωση κινητικού και πιθανολογικού μοντέλου με βάση την αρχή gamma concept για την μελέτη διαφορετικών στελεχών μυκήτων σε προϊόντα τύπου brioche, συναρτήσει: θερμοκρασίας, υγρασίας – aw, pH και συντηρητικού
Δημιουργός:
Καλαϊτζόγλου, Ιωάννα
Συντελεστής:
Σκανδάμης, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Fungi, Gamma concept, Kinetic model, lc, Μύκητες, Bakery products, Κινητικό μοντέλο, Προϊόντα αρτοποιίας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Βιοποικιλότητα μακρομυκήτων που σχηματίζουν εκτομυκόρριζες με φυτά των γενών Pinus και Cistus σε παραθαλάσσια ενδιαιτήματα
Δημιουργός:
Δασκαλόπουλος, Βασίλειος
Συντελεστής:
Ζερβάκης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Fungi, Λαδανιές, Αμμοθίνες, Cistus, lc, Μύκητες, Ectomycorrhiza, Εκτομυκόρριζες, Pinus, Πεύκα, Sand dunes
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιορισμός μέσης θανατηφόρου συγκέντρωσης και εμβρυοτοξικής δράσης φυσικών εκχυλισμάτων στο zebrafish
Δημιουργός:
Αναστασιάδου, Πελαγία
Συντελεστής:
Xατζόπουλος, Πολυδεύκης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Toxicity effects, Τοξική δράση, lc, Zebrafish, Biomolecules, Φυσικά εκχυλίσματα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της ζύμωσης της φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών με τη χρήση επιλεγμένων στελεχών ζυμών ως καλλιέργειες εκκίνησης
Δημιουργός:
Κερκέζου, Σοφία
Συντελεστής:
Πανάγου, Ευστάθιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Yeasts, Lactic acid bacteria, Εναρκτήριες καλλιέργειες, Ζύμωση ελιάς, lc, Starter culture, Οξυγαλακτικά βακτήρια, Ποικιλία καλαμών, Natural black olives
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η εταιρική κοινωνική ευθύνη στον αγροτοδιατροφικό τομέα με έμφαση στις Ελληνικές ηλεκτρονικές επιχειρήσεις
Δημιουργός:
Πετρούδης, Γεώργιος- Βύρων
Συντελεστής:
Κωστοπούλου, Κωνσταντίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις, Corporate social responsibility, Agri-food industries, Wine production companies, lc, Οινοποιία, Εταιρική κοινωνική ευθύνη, ΕΚΕ
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Παράγοντες που επηρεάζουν την εκβλάστηση και μετέπειτα ανάπτυξη σπορίων Clostridium spp. σε αλλαντικά θερμικής επεξεργασίας κατά τη διάρκεια συντήρησής τους
Δημιουργός:
Ζαβιτσάνου, Άρτεμις
Συντελεστής:
Σκανδάμης, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Clostridium sporogenes, Lactic acid bacteria, Αντιμικροβιακές ουσίες φυσικής προέλευσης, Μικροβιολογία πρόρρησης, Nitrites, Clostridium perfringens, Παστεριωμένα αλλαντικά, Growth model, Predictive microbiology, lc, Natural antimicrobial agents, Οξυγαλακτικά βακτήρια, Νιτρώδη άλατα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Effect of different fermentation management practices on the aromatic composition of Cabernet Franc wines produced in North – East Italy
Δημιουργός:
Βήτου, Αλεξάνδρα
Συντελεστής:
Καλλίθρακα, Σταματίνα, Zironi, Roberto, Iacumin, Lucilla
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Εκχύλιση, Αρωματικές ενώσεις, Αυθόρμητη ζύμωση, Φρουτώδες άρωμα, Μη αυθόρμητη ζύμωση, Non-spontaneous fermentation, Cabernet Franc, GC-MS, Malolactic fermentation, Μηλογαλακτική ζύμωση, Alcoholic fermentation, Aromatic compounds, lc, Fruity aroma, Extraction, Αλκοολική ζύμωση, Spontaneous fermentation
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Άρδευση ελαιώνα με επεξεργασμένα αστικά απόβλητα. Ισοζύγια νερού και αλάτων στην κατανομή και μελέτη υδραυλικών ιδιοτήτων του εδάφους
Δημιουργός:
Μπουραζάνης, Γεώργιος
Συντελεστής:
Κερκίδης, Πέτρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Κατατομές υγρασίας, Ποιότητα ΕΥΑΑ της ΜΕΥΑΑ Σπάρτης, Soil moisture profile, Χημικές ιδιότητες εδάφους, Ιλλίτης, Soil chemical properties, Εξατμισοδιαπνοή, Greek legislation for wastewater reuse, Illite, Εποχιακός υποεπιφανειακός υδροφόρος, Υδραυλική αγωγιμότητα στον κορεσμό, Ποικιλία ελιάς Κορωνέϊκη, Ελληνική νομοθεσία επαναχρησιμοποίησης ΕΥΑΑ, Olive cultivar Koroneiki, Seasonal shallow water table, Evapotranspiration, lc, Clay minerals, Φορτίο πίεσης υδραυλικού φορτίου, Αργιλικά ορυκτά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη του κύκλου ζωής και της επιχειρησιακής στρατηγικής της εταιρείας VITA – Μ.Δ. ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
Δημιουργός:
Τσαλόπουλος, Δημήτρης
Συντελεστής:
Ηλιόπουλος, Κωσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Κύκλος ζωής επιχειρήσεων, Οικογενειακές επιχειρήσεις, Business cycle, lc, Family businesses, Επιχειρησιακή στρατηγική, Business strategy
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της παραγωής αιθανόλης κατά την καλλιέργεια στελεχών του γένους Kazachstania σε σακχαρούχα υποστρώματα
Δημιουργός:
Πλατανοπούλου, Μαρίνα
Συντελεστής:
Παπανικολάου, Σεραφείμ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Kazachstania, Αιθανόλη, Πτητικές ενώσεις, Alcoholic fermentation, Ethanol, Γλυκερόλη, lc, Glycerol, Volatile compounds, GC-FID, Αλκοολική ζύμωση, HPLC
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προθυμία πληρωμής υπό την επίδραση του παράγοντα της όσφρησης
Δημιουργός:
Φώτου, Δήμητρα
Συντελεστής:
Κλωνάρης, Ευστάθιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Προθυμία πληρωμής, Consumer behavior, Αγοραστική συμπεριφορά, Οσφρητικό ερέθισμα, Συμπεριφορά καταναλωτή, lc, Olfactory stimulus, Willingness to pay
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Χωρίς τίτλο
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Θέμα:
Τρωτότητα στη ξηρασία, Προληπτικός σχεδιασμός, Τρωτότητα στην ερημοποίηση, Υδατική υποβάθμιση
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Εξέλιξη ελληνικών ηλεκτρονικών αγορών οίνου τη χρονική περίοδο 2005-2016 & συγκριτική μελέτη της παρούσας κατάστασης του Ελληνικού & Ιταλικού κλάδου
Δημιουργός:
Φερεντίνος, Ιωάννης
Συντελεστής:
Κωστοπούλου, Κωνσταντίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Οίνος, Κρασί, Ηλεκτρονική αγορά Ελληνικού Κρασιού, Ελληνικά e-Shop, Ηλεκτρονικές πληρωμές, Social media, lc, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Ηλεκτρονικές Αγορές, Ηλεκτρονική αγορά Ιταλικού Κρασιού, Ιταλικά e-shop
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Τεχνική αποτελεσματικότητα ελαιοκομικών εκμεταλλεύσεων
Δημιουργός:
Παρασκευόπουλος, Παναγιώτης
Συντελεστής:
Καρανικόλας, Παύλος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
DEA, Stylida, Technical efficiency, lc, Olive cultivation, Ελαιοκομική εκμετάλλευση, Στυλίδα, Τεχνική αποτελεσματικότητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη αποτυπώματος εφοδιαστικής αλυσίδας μικρομεσαίων επιχειρήσεων συσκευασίας προϊόντων για την περίπτωση των τυποποιητηρίων ελαιολάδου
Δημιουργός:
Σαρρής, Νικόλαος
Συντελεστής:
Καναβούρας, Αντώνιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Supply chain, Επιχηρήσεις συσκευσίας, Τυποποιητήρια Ελαιολάδου, lc, Packaging, Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Olive oil, Εφοδιαστική αλυσίδα, Ελαιόλαδο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιοριστικοί παράγοντες της τάσης κατανάλωσης τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα της Μεσογειακής διατροφής
Δημιουργός:
Βασιλείου, Ειρήνη
Συντελεστής:
Κλωνάρης, Ευστάθιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Degree of attachment, Mediterranean diet, Influential factors, lc, Mediterranean diet, nutritional index, degree of attachment, influential factors, Μεσογειακή Διατροφή, διατροφικός δείκτης, βαθμός προσήλωσης, επιδραστικοί παράγοντες, Μεσογειακή διατροφή, Nutritional index, Βαθμός προσήλωσης, Παράγοντες κατανάλωσης τροφίμων, Διατροφικός δείκτης
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη ανθεκτικότητας τεσσάρων ποικιλιών ελιάς στο ψύχος και επεμβάσεις άμβλυνσης της καταπόνησης
Δημιουργός:
Θεοδωρακόπουλος, Σωτήρης
Συντελεστής:
Ρούσσος, Πέτρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Γαϊδουρελιά, Πικουάλ, Koroneiki, Ποικιλίες ελιάς, Άμβλυνση καταπόνησης ελιάς, Mavrelia Messinias, lc, Μαυρελιά Μεσσηνίας, Κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς, Picual, Gaidourelia
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιοποίηση γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών - γεωβάσεων στην βελτίωση του αστικού πρασίνου. Εφαρμογή στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Δημιουργός:
Αναστόπουλος, Άγγελος
Συντελεστής:
Καλύβας, Διονύσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Multicriteria decision analysis, Πολυκριτηριακή ανάλυση, Urban green, Αστικό πράσινο, Υπαίθριοι χώροι - χώροι πρασίνου, Urban spaces, Geographic data bases, Βάσεις γεωγραφικών δεδομένων, Green networks, Δίκτυα πρασίνου, lc, Αναλυτική ιεράρχηση, Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών, Geographic information systems
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF