Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(2.001)
Μεταπτυχιακή εργασία
(2.001)
Χρονολογία
2020 - 2024
(605)
2015 - 2019
(963)
2010 - 2014
(426)
2005 - 2009
(3)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(27)
Ελληνική γλώσσα
(1.974)
Φορέας / συλλογή
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(2.001)
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
(2.001)
Επιμέρους συλλογή
Μεταπτυχιακές Διατριβές
(2.001)
Τύπος τεκμηρίου
Μεταπτυχιακή εργασία
(2.001)
Θέμα
2,3-butanediol
(4)
2,3-βουτανοδιόλη
(8)
Abies cephalonica
(3)
Abscisic acid
(3)
ABTS
(6)
Acceptance factors
(3)
Actinobacillus succinogenes
(5)
Aging
(3)
Agiorgitiko
(6)
Agricultural cooperatives
(3)
Agricultural products
(4)
Agricultural sector
(3)
Agricultural wastes
(5)
Agriculture and state -- European Union countries
(15)
Agriculture and state -- Greece
(4)
Agriculture -- Economic aspects -- Greece
(5)
Agrocybe aegerita
(3)
Agronomic characteristics
(9)
Alcoholic fermentation
(4)
Allelopathy
(4)
Anthocyanins
(11)
Antioxidant activity
(5)
Antioxidant capacity
(5)
Antioxidants
(8)
Antioxidants -- Research
(4)
Aquaculture
(3)
Arabidopsis thaliana
(5)
Arabidopsis thaliana -- Genetics
(3)
Arabitol
(3)
Aromatic plants
(7)
Asparaginase
(3)
Aspergillus
(3)
Assyrtiko
(5)
Auxin
(3)
Bacteria
(6)
Bacterial cellulose
(4)
Bacterial genetics
(9)
Bacteriocins
(4)
Barley
(5)
Basfia succiniciproducens
(3)
Bioclimatology -- Greece -- Athens
(4)
Biodiversity
(4)
Biofilms
(5)
Biogas
(8)
Bioinformatics
(3)
Biological control
(12)
Biomass
(3)
Biomass energy
(3)
Biorefinery
(6)
Biostimulants
(5)
Brand choice
(3)
Brand loyalty
(3)
Brand name products
(4)
Brewing
(3)
Business
(5)
Business plan
(16)
Business planning
(3)
Cancer
(4)
Cannabis sativa
(3)
Cannabis sativa L.
(5)
Carvacrol
(4)
CFD
(5)
Chemical composition
(3)
Chemical control
(3)
Chicken
(3)
Children
(3)
Chromatographic analysis
(4)
Citrus
(3)
Classification
(3)
Climate change
(3)
Coastal front
(3)
Competitiveness
(3)
Compost
(8)
Consumer's behavior
(3)
Consumer behavior
(15)
Consumer behaviour
(5)
Consumer behaviour -- Greece -- Research
(3)
Consumers
(8)
Consumers' preferences -- Greece -- Research
(4)
Consumption
(3)
Corn -- Growth
(3)
Corn -- Nutrition
(4)
Cotton
(5)
Covid-19
(3)
Crocus sativus L.
(4)
Crops and soils
(3)
Crude glycerol
(3)
Cyclodextrins
(6)
Cyprus
(4)
Dairy processing
(3)
Dairy products
(6)
Dendrochronology
(3)
Dicentrarchus labrax
(3)
Digital transformation
(3)
Disinfectants
(4)
DPPH
(5)
Drone
(3)
Drought stress
(5)
Drying
(3)
Earthworms
(3)
Edible coating
(4)
Edible coatings
(5)
Edible films
(3)
Egg
(3)
Endophytic microorganisms
(3)
Environment
(10)
Environmental management
(3)
Enzymatic hydrolysis
(4)
enzymes
(6)
Enzymes -- Biotechnology
(3)
Escherichia coli
(3)
Escherichia coli O157:H7
(3)
Essences and essential oils -- Analysis
(9)
Essential oil
(9)
Essential oils
(6)
Etoloakarnania
(3)
Evaluation
(3)
Evia
(4)
Exports
(4)
Exports -- Greece
(3)
Extra virgin olive oil
(4)
Farm produce -- Greece
(3)
Fatty acids
(7)
Fed-batch fermentation
(3)
Fermentation
(6)
Fertilization
(3)
Feta cheese
(5)
Financial analysis
(5)
Fish
(3)
Fish culture
(3)
Flavonoids
(6)
Fluorescence
(3)
Food
(4)
Food industry
(5)
Food industry and trade -- Greece -- Personnel management
(3)
Foods
(3)
Food safety
(4)
Food waste
(3)
Fourier transform infrared spectroscopy
(4)
Freshness
(3)
Fruits
(3)
FTIR
(4)
FT-IR
(10)
Functional food
(3)
Fungi
(8)
Fungicides
(3)
Gas chromatography
(13)
GC/MS
(3)
GC-FID
(6)
GC-MS
(10)
Gene expression
(4)
Genes
(3)
Geographic information systems
(12)
Germination
(4)
GIS
(13)
Glucose
(4)
Glycemic index
(4)
Glycerol
(4)
Goat milk
(5)
Goats -- Feeding and feeds
(3)
Grapes
(3)
Greece
(24)
Green roofs (Gardening)
(4)
Growth
(4)
HACCP
(8)
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
(6)
Heat shock proteins
(3)
Heat treatment
(4)
Heavy metals
(11)
Hemp
(4)
Herbs
(5)
High hydrostatic pressure
(3)
High performance liquid chromatography
(5)
Honey
(9)
Hormones
(3)
HPLC
(18)
HSP90
(4)
Human resources
(3)
Hydration
(3)
Hydroponics
(12)
Industrial glycerol
(4)
Infrared spectroscopy
(3)
Inhibition
(3)
Innovation
(3)
Innovative crops
(3)
Inorganic fertilization
(5)
Insecticides
(3)
Internal rate of return
(3)
Internet
(3)
Intracellular polysaccharides
(4)
Investment analysis
(4)
In vitro
(6)
Irrigation
(8)
Job satisfaction
(4)
Kaolin
(4)
Karpenisi
(4)
Komagataeibacter sucrofermentans
(4)
Kriging
(4)
Lactic acid bacteria
(14)
Lactobacillus
(3)
Lamiaceae
(5)
Landscape
(3)
Landscape architecture
(15)
Landscape architecture -- Greece -- Athens
(3)
Landscape design -- Greece -- Athens
(3)
Landscaping
(4)
Land use
(3)
lc
(450)
Leaves -- Anatomy
(3)
Leaves -- Physiology
(3)
Legumes
(6)
Lipomyces starkeyi
(3)
Liquid chromatography
(5)
Listeria monocytogenes
(26)
Lolium rigidum
(4)
Magnetic susceptibility -- Measurement
(3)
Management
(3)
Mannitol
(4)
Marketing
(8)
Marketing mix
(5)
Mass spectrometry
(8)
Meat
(4)
Meat -- Quality
(3)
Medicinal plants
(7)
Mediterranean diet
(5)
Metabolites
(3)
Metabolomics
(9)
Metagenomic analysis
(3)
Microbial diversity
(3)
Microbial fat
(3)
Microbial oil
(3)
Microbial spoilage
(3)
Microclimatology -- Greece -- Athens
(3)
Milk
(4)
Milk -- Analysis
(8)
Milk -- Composition
(7)
Milkfat
(4)
Milk yield
(3)
Molasses
(3)
Molecular markers
(4)
Mortality
(3)
Moschofilero
(3)
MSI
(3)
Multiple criteria decision making
(4)
Multispectral imaging
(3)
NFT
(3)
Nitrification inhibitors
(3)
Nitrogen fertilization
(3)
Nitrogen fertilizers
(3)
Nitrogen -- Fixation
(3)
Ochratoxin A
(3)
Oleaginous yeast
(3)
Oleaginous yeasts
(3)
Olive
(9)
Olive anthracnose
(3)
Olive mill wastewater
(4)
Olive oil
(12)
Olive -- Physiology
(4)
Olive tree
(3)
Olive -- Varieties -- Testing
(3)
Optical density
(3)
Organic acids
(4)
Organic farming
(6)
Organic fertilization
(8)
Organic fertilizers
(3)
Origanum
(3)
Oxidative stress
(3)
Packaging
(3)
Paenibacillus alvei
(4)
Pandemic
(3)
Parks -- Greece -- Athens
(5)
Pectin
(3)
pH
(8)
Phenolic acids
(3)
Phenolic compounds
(23)
Phenolic content
(4)
Phenols
(10)
Photosynthesis
(6)
Physical activity
(3)
Pistacia vera
(4)
Pistacia vera L.
(3)
Planning
(3)
Plant enzymes
(5)
Plant extracts
(3)
Plant protection
(4)
Plant proteins
(3)
Pollution indices
(3)
Polymerase chain reaction
(3)
Polyols
(5)
Postharvest quality
(3)
Potassium
(5)
Precision agriculture
(8)
Prickly pear
(6)
Probiotics
(7)
Product
(3)
Protein
(4)
Protein engineering
(3)
Proteins
(4)
Proteomics
(3)
Pseudomonas
(3)
Public health
(5)
Quality
(7)
Quality characteristics
(6)
Questionnaire
(5)
Raman
(7)
Remote sensing
(5)
Renewable energy sources
(8)
Resin
(4)
Resinated wine
(3)
Resistance
(6)
Resistant starch
(3)
Rhizosphere
(5)
Rhodosporidium toruloides
(4)
Rice
(4)
Rivers
(3)
Root system
(4)
Rural development
(3)
Rural development -- Greece
(6)
Saccharomyces cerevisiae
(8)
Saffron
(4)
Salinity
(13)
Salmonella
(4)
Salmonella spp.
(4)
Savvatiano
(4)
Seeds
(3)
Sensors
(3)
Sensory analysis
(3)
Sensory evaluation
(5)
Sensory profile
(3)
Sheep
(8)
Sheep milk
(4)
Social media
(10)
Sodium alginate
(3)
Soil analysis
(3)
Soil pollution
(3)
Sparus aurata
(4)
Sparus auratus -- Growth
(3)
Spatial analysis
(5)
Spoilage
(8)
Spontaneous fermentation
(3)
Standardization
(3)
Staphylococcus aureus
(3)
Starter culture
(3)
Strategic planning
(3)
Strategy
(3)
Succinic acid
(3)
Supply chain
(3)
Sustainability
(9)
Sustainable development
(7)
Table olives
(3)
Tannins
(9)
Temperature
(4)
Thermal stress
(3)
Tillage
(3)
Tomato
(9)
Tomatoes
(3)
Tomatoes -- Biotechnology
(5)
Tomatoes -- Metabolism
(4)
Total phenolics
(3)
Total quality management
(4)
Tuta absoluta
(6)
Urban green
(5)
Urban landscape architecture -- Greece -- Athens
(3)
Urea
(3)
Vegetables
(4)
Verticillium dahliae
(13)
Vitis vinifera
(3)
Vitis vinifera L.
(12)
Volatile compounds
(14)
Waste
(3)
Water
(3)
Water potential
(3)
Water resources
(3)
Water stress
(4)
Weeds
(4)
Wheat
(5)
Willingness to pay
(23)
Wine
(9)
Xinomavro
(4)
X-ray crystallography -- Technique
(4)
Yeasts
(8)
Yield
(5)
Yogurt
(5)
Αγελαδινό γάλα
(6)
Αγιωργίτικο
(17)
Αγρονομικά χαρακτηριστικά
(10)
Αγρότες
(5)
Αγροτικά προϊόντα
(9)
Αγροτική ανάπτυξη
(18)
Αγροτικοί συνεταιρισμοί
(7)
Αγροτικός χώρος
(4)
Αγροτικό τοπίο
(4)
Αγροτουρισμός
(10)
Αειφορία
(6)
Αέρια χρωματογραφία
(19)
Άζωτο
(5)
Αζωτοδεσμευτικά βακτήρια
(6)
Αιθέρια έλαια
(21)
Αιθέριο έλαιο
(12)
Αιθέριο έλαιο ρίγανης
(4)
Αλατότητα
(18)
Αλευροβιομηχανία
(4)
Αλκοολική ζύμωση
(6)
Αλλοίωση
(9)
Αμπέλι
(4)
Αμπελουργία ακριβείας
(4)
Αμπσισικό οξύ
(4)
Άμυλο
(4)
Αναερόβια χώνευση
(5)
Ανάλυση SWOT
(5)
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
(8)
Αναπαραγωγή
(4)
Ανάπλαση
(8)
Ανάπτυξη
(7)
Ανεργία
(4)
Ανθεκτικό άμυλο
(4)
Ανθεκτικότητα
(14)
Ανθοκυάνες
(21)
Ανόργανη λίπανση
(8)
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
(4)
Ανταγωνιστικότητα
(7)
Αντιμικροβιακή δράση
(8)
Αντιοξειδωτικά
(8)
Αντιοξειδωτική δράση
(19)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(12)
Αξιολόγηση
(5)
Αξιολόγηση επένδυσης
(5)
Αξιοποίηση αποβλήτων
(4)
Απασχόληση
(4)
Απόβλητα
(4)
Απόδοση
(4)
Αραβιτόλη
(4)
Αραβόσιτος
(9)
Άρδευση
(13)
Αριθμοδείκτες
(7)
Αρχιτεκτονική τοπίου
(27)
Αρωματικά φυτά
(13)
Αστικό πράσινο
(15)
Αστικός σχεδιασμός
(4)
Ασύρτικο
(7)
Ασφάλεια τροφίμων
(10)
Αττική
(6)
Αυθεντικότητα
(4)
Βακτήρια
(8)
Βακτηριακή κυτταρίνη
(7)
Βαμβάκι
(11)
Βαρέα μέταλλα
(15)
Βελτιστοποίηση
(4)
Βίγνα
(4)
Βιοαέριο
(9)
Βιοδιαθεσιμότητα
(5)
Βιοδιεγέρτες
(6)
Βιοδιυλιστήριο
(4)
Βιοδραστικότητα
(4)
Βιοκλιματικοί δείκτες
(6)
Βιοκλιματολογία
(5)
Βιολογική αντιμετώπιση
(9)
Βιολογική γεωργία
(8)
Βιολογική καλλιέργεια
(8)
Βιολογικός έλεγχος
(4)
Βιομάζα
(10)
Βιομηχανία τροφίμων
(5)
Βιομηχανική γλυκερόλη
(4)
Βιομηχανική κάνναβη
(5)
Βιομηχανική τομάτα
(6)
Βιοπληροφορική
(6)
Βιοποικιλότητα
(6)
Βιοϋμένια
(7)
Βιώσιμη ανάπτυξη
(6)
Βιωσιμότητα
(6)
Βλαστικότητα
(4)
Βότανα
(7)
Βυνοποιήσιμο κριθάρι
(4)
Γάλα
(12)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(11)
Γαλακτοπαραγωγή
(6)
Γεωγραφικά πληροφοριακά συστήματα
(10)
Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών
(9)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(5)
Γεωργία
(5)
Γεωργία ακριβείας
(8)
Γεωργικό οικογενειακό εισόδημα
(4)
Γιαούρτι
(9)
Γίγαρτα
(8)
Γλοιοσπόριο
(4)
Γλουταθειόνη
(5)
Γλυκαιμικός δείκτης
(4)
Γλυκερόλη
(13)
Γλυκόζη
(6)
Γονίδια
(7)
Δευτερογενείς μεταβολίτες
(5)
Δημόσια υγεία
(5)
Διαδίκτυο
(5)
Διατροφή
(6)
Διατροφικές συνήθειες
(4)
Δίκτυα
(4)
Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού
(4)
Εγκλεισμός
(4)
Έδαφος
(6)
Εδώδιμες μεμβράνες
(4)
Εδώδιμη επικάλυψη
(4)
Εισόδημα
(4)
Έκφραση γονιδίων
(7)
Ελαιογόνες ζύμες
(4)
Ελαιόλαδο
(19)
Ελιά
(25)
Ελλάδα
(99)
Ενδοπολυσακχαρίτες
(8)
Ένζυμα
(9)
Ενζυμική υδρόλυση
(5)
Ενθυλάκωση
(4)
Εντομοκτόνα
(6)
Ενυδάτωση
(5)
Εξαγωγές
(10)
Επιτραπέζια ελιά
(7)
Επιχειρηματικό σχέδιο
(35)
Επιχειρήσεις
(5)
Επιχειρήσεις τροφίμων
(9)
Εργασιακή ικανοποίηση
(5)
Έρευνα αγοράς
(4)
Ερυθρός οίνος
(5)
Ερωτηματολόγιο
(6)
Εσπεριδοειδή
(5)
Εσωτερικός βαθμός απόδοσης
(5)
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
(5)
Εύβοια
(8)
Ευζωία
(4)
Εφοδιαστική αλυσίδα
(7)
Ζιζάνια
(10)
Ζιζανιοκτόνα
(4)
Ζιζανιοχλωρίδα
(6)
Ζύμες
(14)
Ζύμωση
(6)
Ηλεκτρικό οξύ
(7)
Ηλεκτρονικό εμπόριο
(7)
Ηλίανθος
(4)
Θειώδης ανυδρίτης
(5)
Θερμική αίσθηση
(7)
Θερμική άνεση
(4)
Θερμική επεξεργασία
(6)
Θερμοκήπια
(6)
Θερμοκρασία
(8)
Θρέψη
(6)
Ιστοχημεία
(4)
Καθαρή παρούσα αξία
(4)
Καινοτομία
(4)
Κάλιο
(6)
Καλλιέργεια
(7)
Κάνναβη
(4)
Καολίνης
(4)
Καρβακρόλη
(8)
Καρκίνος
(5)
Καρπενήσι
(4)
Καταναλωτές
(10)
Καταναλωτική συμπεριφορά
(8)
Κλιματική αλλαγή
(4)
Κοινή αγροτική πολιτική
(9)
Κοινωνικά δίκτυα
(4)
Κομπόστ
(6)
Κομποστοποίηση
(4)
Κοστολόγηση
(5)
Κόστος
(4)
Κρασί
(8)
Κρέας
(6)
Κριθάρι
(8)
Κτηνοτροφία
(5)
Κυκλοδεξτρίνες
(4)
Κύκλος ζωής
(4)
Κύπρος
(8)
Λαβράκι
(4)
Λαχανικά
(6)
Λειτουργικά τρόφιμα
(6)
Λειψυδρία
(6)
Λευκός οίνος
(4)
Λίπανση
(8)
Λιπαρά οξέα
(14)
Λούπινο
(4)
Μαλαγουζιά
(7)
Μαννιτόλη
(4)
Μάρκετινγκ
(7)
Μαρούλι
(4)
Μαύρο σινάπι
(4)
Μελάσα
(4)
Μέλι
(9)
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
(6)
Μεσογειακή διατροφή
(11)
Μεταβολίτες
(4)
Μεταβολομική
(8)
Μεταβολομική ανάλυση
(7)
Μεταγονιδιωματική ανάλυση
(5)
Μετασυλλεκτική φυσιολογία
(4)
Μηλογαλακτική ζύμωση
(7)
Μικροβιακά λιπίδια
(4)
Μικροβιακές ζυμώσεις
(7)
Μικροβιακή αλλοίωση
(4)
Μικροβιακό λίπος
(18)
Μικροκλίμα
(4)
Μικροκλιματολογία
(4)
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
(4)
Μοριακές τεχνικές
(4)
Μοριακοί δείκτες
(6)
Μοσχοφίλερο
(5)
Μπρόκολο
(4)
Μύκητας
(6)
Μύκητες
(13)
Μυκόρριζα
(11)
Νεμέα
(9)
Νέοι αγρότες
(4)
Νερό
(6)
Νισίνη
(5)
Νοθεία
(5)
Νομός Ηλείας
(6)
Ξήρανση
(5)
Ξινόμαυρο
(6)
Ξυλόζη
(4)
Οικονομική ανάλυση
(4)
Οικονομική κρίση
(13)
Οινοποιία
(4)
Οίνος
(13)
Ολικά φαινολικά
(9)
Όξινη καταπόνηση
(4)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(15)
Οργανικά οξέα
(7)
Οργανική λίπανση
(20)
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
(7)
Οργανοληπτική αξιολόγηση
(7)
Οργανοληπτικό προφίλ
(4)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(8)
Ορνίθια κρεοπαραγωγής
(5)
Όσπρια
(4)
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
(6)
Παιδιά
(4)
Πάρκα
(4)
Περιβάλλον
(14)
Περιβαλλοντική εκπαίδευση
(4)
Πηκτίνη
(4)
Πιστοποίηση
(5)
Πλασμίνη
(4)
Ποικιλία Αγιωργίτικο
(5)
Ποικιλίες
(4)
Ποιότητα
(12)
Ποιότητα κρέατος
(4)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά
(10)
Πολυκριτηριακή ανάλυση
(7)
Πολυόλες
(6)
Πολυφασματική απεικόνιση
(5)
Ποτάμια
(4)
Πρόβατο
(12)
Προβατοτροφία
(6)
Πρόβειο γάλα
(6)
Προβιοτικά
(9)
Προθυμία πληρωμής
(24)
Προσομοίωση
(4)
Προσρόφηση
(4)
Προστασία περιβάλλοντος
(4)
Προφίλ λιπαρών οξέων
(4)
Πρωτεΐνες
(7)
Πρωτεΐνη
(6)
Πρωτογενής τομέας
(4)
Πτητικά συστατικά
(9)
Πτητικές ενώσεις
(13)
Ράγες
(9)
Ρεολογικές ιδιότητες
(4)
Ριζικό σύστημα
(6)
Ριζογένεση
(4)
Ριζόσφαιρα
(5)
Ρόδι
(4)
Σαββατιανό
(7)
Σάκχαρα
(6)
Σίδηρος
(4)
Σιτάρι
(4)
Σιτηρά
(4)
Σιτηρέσιο
(4)
Σκληρό σιτάρι
(7)
Σταφύλια
(8)
Στέμφυλα
(5)
Στρατηγική
(6)
Συμπεριφορά καταναλωτή
(27)
Συμπεριφορά καταναλωτών
(6)
Συνεταιρισμός
(4)
Συντήρηση
(4)
Συσκευασία
(7)
Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
(4)
Σύστημα επίπλευσης
(5)
Σχεδιασμός
(4)
Σχολική αυλή
(5)
Τανίνες
(6)
Ταννίνες
(13)
Ταξινόμηση
(5)
Ταυτοποίηση
(5)
Τηλεπισκόπηση
(20)
Τομάτα
(20)
Τομάτες
(6)
Τοπική ανάπτυξη
(5)
Τοπίο
(4)
Τρόφιμα
(9)
Τσιπούρα
(6)
Τυποποίηση
(4)
Τυρί
(4)
Τυρόγαλα
(7)
Υγρή χρωματογραφία
(7)
Υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης
(5)
Υδατική καταπόνηση
(15)
Υδάτινοι πόροι
(4)
Υδατοκαλλιέργειες
(5)
Υδρογεωλογία
(5)
Υδροπονία
(15)
Υποθανάτιος τραυματισμός
(4)
Υπολογιστική ρευστοδυναμική
(5)
Υποσιτισμός
(4)
Υπόστρωμα
(6)
Φαινόλες
(5)
Φαινολικά συστατικά
(33)
Φαινολικές ενώσεις
(16)
Φακή
(4)
Φαρμακευτικά φυτά
(12)
Φασματομετρία μάζας
(5)
Φασματομετρία μαζών
(4)
Φασματοσκοπία
(4)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(5)
Φέτα
(6)
Φιστικιά
(4)
Φλαβονοειδή
(9)
Φλαβονόλες
(4)
Φλοιοί
(8)
Φραγκοσυκιά
(4)
Φραγκόσυκο
(4)
Φρούτα
(6)
Φυμάτια
(4)
Φυτοδώματα
(4)
Φυτοπροστασία
(4)
Φωτοσύνθεση
(8)
Χαρούπι
(4)
Χημειομετρία
(4)
Χρηματοοικονομική ανάλυση
(12)
Χρήση γης
(5)
Χρωματογραφία
(4)
Χωρική ανάλυση
(8)
Ψυχανθή
(6)
Ωρίμανση
(5)
Ωχρατοξίνη Α
(4)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 2.001 αποτελέσματα
Μελέτη της επίδρασης του ερυθρού οίνου και του αιθερίου ελαίου του θυμαριού στην μικροβιακή χλωρίδα του κρέατος σε διαφορετικές συνθήκες συντήρησης
Δημιουργός:
Ηλιόπουλος, Βασίλης
Συντελεστής:
Χαρουτουνιάν, Σέρκος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
κρέας, θυμάρι, αιθέρια έλαια, wines, συντήρηση τροφίμων, meat, essential oils, κρασιά, thyme, microbial flora, food preservation
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάλυση του ανταγωνισμού στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων και χρηματοοικονομική ανάλυση της γαλακτοβιομηχανίας Δράμας "Νεογάλ ΑΕ."
Δημιουργός:
Συμεωνίδου, Αλεξία Β.
Συντελεστής:
Σπαθής, Παύλος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
profitability, γαλακτοκομικά προϊόντα, γάλα, milk products, market prices, milk, τιμές λιανικής, κερδοφορία, γαλακτοκομική βιομηχανία, dairy industry
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της καταλληλότητας του αυτοφυούς φυτού Dianthus fruticosus για χρήση σε φυτοδώματα του αττικού τοπίου.
Δημιουργός:
Αμούντζιας, Ιωάννης Κ.
Συντελεστής:
Νεκτάριος, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Αττική, Green roofs (Gardening) -- Greece -- Attike, Υπόστρωμα, Φυτοδώματα, Αυτοφυές φυτό Dianthus fruticosus, Pinks (Plants) -- Growing media
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Περιβαλλοντικές μη κυβερνητικές οργανώσεις πόσο "πράσινες είναι"
Δημιουργός:
Μαύρου, Ραχήλ Χρυσάνθη
Συντελεστής:
Καμπάς, Αθανάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Conservation of natural resources, Περιβαλλοντικές οργανώσεις, Μη κυβερνητικές οργανώσεις, Ελλάδα, Non-governmental organizations -- Research -- Greece, Οικολογικές οργανώσεις, Environmental management, Προστασία περιβάλλοντος, Environmental protection
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Διερεύνηση του κινδύνου εμφάνισης ανθεκτικότητας στους παρεμποδιστές βιοσύνθεσης στερολών (SBI's) και της επίδρασης στην παραγωγή μυκοτοξινών στο μύκητα Fusarium graminearum Schwabe.
Δημιουργός:
Καλαμπόκης, Ιωάννης
Συντελεστής:
Μαρκόγλου, Αναστάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Μύκητας Fusarium graminearum, Μυκητοκτόνα, Fungicides, Ασθένειες σιτηρών, Mycotoxins, Μυκοτοξίνες, Fusarium diseases of plants, Grain -- Diseases and pests
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μικροβιακή ποικιλομορφία κατά τη συγκομποστοποίηση υπολειμμάτων εκκοκκισμού βάμβακος και υγρών αποβλήτων ελαιοτριβείων
Δημιουργός:
Ευθυμίου, Αικατερίνη Χ.
Συντελεστής:
Χατζηπαυλίδης, Ιορδάνης Χ.
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2012
Θέμα:
Aspergillus, Compost, Olive oil industry -- Waste disposal, Textile waste, Κομποστοποίηση, Υπολείμματα εκκοκκισμού βάμβακος, Microbial diversity, Μικροβιακή ποικιλότητα, Υγρά απόβλητα ελαιοτριβείων, Agricultural wastes
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της επίδρασης της Νισίνης, στο χρόνο ζωής επιδόρπιου γαλακτοκομικού προϊόντος The effect of Nisin on the life of a dairy product
Δημιουργός:
Μπαντούνας, Πέτρος- Βασίλειος
Συντελεστής:
Ακτύπης, Αναστάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Nisin, Vanilla cream, Κρέμα βανίλια, Νισίνη
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η επίδραση της ανόργανης και της οργανικής λίπανσης στα αγρονομικά χαρακτηριστικά της καλλιέργειας μαύρου σιναπιού (Brassica nigra) The effect of inorganic and organic fertilizer on agronomic characteristics of black mustard cultivation (Brassica nigra)
Δημιουργός:
Καρυδόγιαννη, Στέλλα
Συντελεστής:
Μπιλάλης, Δημήτριος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Statistical analysis, Οργανική λίπανση, Αγρονομικά χαρακτηριστικά, Μαύρο σινάπι, Black mustard, Organic fertilization, Inorganic fertilization, Ανόργανη λίπανση, Στατιστική ανάλυση, Agronomic characteristics
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση της οργανικής λίπανσης στην ζιζανιοχλωρίδα σε καλλιέργεια βιομηχανικής τομάτας για το καλλιεργητικό έτος 2018 The effects of the organic fertilization in weed flora in processing tomato crop for the crop production gear of 2018
Δημιουργός:
Μακρυγιάννης, Κωνσταντίνος
Συντελεστής:
Παπαστυλιανού, Παναγιώτα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Processing tomato, Indices diversity, Οργανική λίπανση, Amarathnus retroflexus, Weed flora, Βιομηχανική τομάτα, Δείκτες ποικιλότητας, Organic fertilization, Ζιζάνια, Echinochloa clus- galli
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Συντήρηση και ποιοτικά χαρακτηριστικά βερίκοκων Μπεμπέκου σε εμπορικά κουπάκια clamshells με και χωρίς δέσμευση αιθυλενίου σε απλή ψύξη Storage and quality characteristics of Bebecou apricots in commercial clamshell packages with and without ethylene removal at simple cooling
Δημιουργός:
Παπαχρήστου, Βασιλική
Συντελεστής:
Τσαντίλη, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Total antioxidants, Μπεμπέκου, Ολικά αμτιοξειδωτικά, Απομάκρυνση αιθυλενίου, Ethylene removal, Prunus armeniaca, lc, Apricot, Βερίκοκο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιορισμός του αιγείου γάλακτος σε πρόβειο γάλα και τυρί
Δημιουργός:
Αλεξανδράκη, Σταυρούλα
Συντελεστής:
Μοάτσου, Γκόλφω
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2010
Θέμα:
Κατσικίσιο γάλα, Πρόβειο γάλα, Goat milk, Ewe cheese, Πρόβειο τυρί, Ewe milk
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της φωτοσυνθετικής ικανότητας, των ποιοτικών χαρακτηριστικών των καρπών και της θρεπτικής κατάστασης τριών ποικιλιών ροδιάς Study of photosynthetic ability, fruit quality characteristics and foliar analysis in three varieties of pomegranate
Δημιουργός:
Τσόγκα, Αικατερίνη
Συντελεστής:
Ρούσσος, Πέτρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Acco, Περσεφόνη, Foliar analysis, Φωτοσύνθεση, Persephone, lc, Wonderful, Ροδιά, Photosynthesis, Pomegranate, Φυλλοδιαγνωστική
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Οσφρητική απόκριση των αρπακτικών εντόμων Macrolophus pygmaeus (Rambur) και Nesidiocoris tenuis (Reuter) (Hemiptera: Miridae) μεταξύ τομάτας και του αυτοφυούς φυτού-ξενιστή τους Dittrichia viscosa (L.) Greuter (Asteraceae) στην παρουσία και στην απουσία του φυτοφάγου εντόμου Tuta absoluta (Meyrick) (Lepidoptera: Gelechiidae) Olfactory responses of Macrolophus pygmaeus (Rambur), Nesidiocoris tenuis (Reuter) (Hemiptera: Miridae) between tomato and Dittrichia viscosa (L.) Greuter (Asteraceae) with or without Tuta absoluta (Meyrick) (Lepidoptera: Gelechiidae)
Δημιουργός:
Σώτηρας, Μάριος- Ιωάννης
Συντελεστής:
Περδίκης, Διονύσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Macrolophus pygmaeus, Εντομολογία, Nesidiocoris tenuis, Entomology, Tuta absoluta, lc, Ολφακτόμετρο, Olfactory response, Οσφρητική απόκριση, Olfactometer
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των ζιζανιοκτόνων florpyrauxifen-benzyl, penoxsulam, cyhalofop butyl, profoxydim και halosulfuron methyl έναντι βιότυπων των ζιζανίων Echinochloa spp και Cyperus difformis The efficacy of the herbicides florpyrauxifen-benzyl, penoxsulam, cyhalofop butyl, profoxydim and halosulfuron methyl against Echinochloa spp and Cuperus difformis biotypes
Δημιουργός:
Τσεκούρα, Αναστασία
Συντελεστής:
Τραυλός, Ηλίας
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Florpyrauxifen-benzyl, Halosulfuron methyl, Βarnyardgrass, Αποτελεσματικότητα ζιζανιοκτόνων, Echinochloa spp, Smallflower umbrella- sedge, Ζιζανιοκτόνα, lc, Efficacy of the herbicides, Profoxydim, Ρύζι, Μουχρίτσα, Μοσχοκύπερη, Cyhalofop butyl, Ηerbicides, Rice
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση ποικιλιών αμπέλου προερχόμενες από την περιοχή της Μονεμβάσιας: ο τόπος γένησης του Μαλβάσιου οίνου Molecular identification, ampelografic description and oenological evaluation of grapevine varieties from Monemvasia: the birth place of Malvasia wine
Δημιουργός:
Μηλιόρδος, Δημήτριος Ευάγγελος
Συντελεστής:
Κοτσερίδης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Molecular markers, Μαλβάζιος οίνος, Simple Sequence Repeats, SSR, Γενετική ταυτοποίηση, Malvasia wine, Μοριακοί δείκτες, Μolecular identification
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη ορισμένων φυσιολογικών και γλευκογραφικών χαρακτηριστικών της ποικιλίας αμπέλου Αγιωργίτικο (Vitis vinifera L.) σε συνθήκες αμπελώνα Study of physical and musts-morphology characteristics of Agiorgitiko variety (Vitis vinifera L.) were examined, under vineyard conditions
Δημιουργός:
Μπαρμπαρή, Αρετή
Συντελεστής:
Μπινιάρη, Αικατερίνη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Ποικιλία Αγιωργίτικο, Νεμέα, Δείκτης ισορροπίας, Εδαφοκλιματικές συνθήκες, Balance Indices, Leaf potential, lc, Soil and climate conditions, Υδατικό δυναμικό, Water potential, Φυλλοδιαγνωστική
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η μεταβολομική ανάλυση των υδρόφιλων μεταβολιτών του κελυφωτού φιστικιού (Pistacia vera L.) ως εργαλείο ελέγχου της γεωγραφικής του προέλευσης
Δημιουργός:
Θύμου, Μαριάνθη Α.
Συντελεστής:
Μαλλούχος, Αθανάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Pistachio, Metabolomics, Hydrophilic metabolites, Gas chromatography, Υδρόφιλοι μεταβολίτες, Αέρια χρωματογραφία, Φιστίκι, Φασματομετρία μάζας, Pistacia vera L., Mass spectrometry, Μεταβολομική
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η διερεύνηση της επίδρασης αλατότητας μέσω της άρδευσης με διάλυμα NaCl στην ανάπτυξη ειδών Lavandula sp. Studying the effect of salinity on Lavender species watered with NaCl solution
Δημιουργός:
Κοντοδαίμων- Καραντζή, Άννα
Συντελεστής:
Παρασκευοπούλου, Αγγελική
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Μέγιστη ανάπτυξη φωτοσυστήματος ΙΙ, Lavandula, Salt soloution, Saline water, Salt stress, Καταπόνηση αλατότητας, Maximum quantum efficiency of PSII photocmemistry, lc, Αλατούχο νερό, Αλατούχο διάλυμα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Οξεία επίδραση κατανάλωσης αίγειου γιαουρτιού με βιοενεργά πεπτίδια στην αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα Acute effect of goat yogurt consumption with bioactive peptides on blood pressure and blood glucose levels
Δημιουργός:
Κουνενιδάκη, Χρυσή
Συντελεστής:
Παπακωνσταντίνου, Αιμιλία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Αίγειο γιαούρτι, Systolic pressure, Diastolic pressure, Συστολική πίεση, Διαστολική πίεση, Αρτηριακή πίεση, Glucose values, Γλυκαιμία, Τιμές γλυκόζης, lc, Goat yoghurt, High blood pressure, Glycemia
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη των ιδιοτήτων που προάγουν την ανάπτυξη των φυτών σε βακτήρια που απομονώθηκαν από φυμάτια μαυρομάτικου φασολιού Study of the plant growth promoting characteristics of bacteria isolated from cowpea nodules
Δημιουργός:
Γιαννακοπούλου, Μελίνα
Συντελεστής:
Ταμπακάκη, Αναστασία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Διαλυτοποίηση φωσφόρου, Φυλογένεια, Rhizobacteria, Phosphate solubilization, Φυμάτια, Ενδοφυτικά βακτήρια, Cowpea, Ριζοβακτήρια, Endophytic bacteria, Μαυρομάτικο, Phylogeny, Nodules
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση υγρών αποβλήτων ελαιουργείου στην φυσιολογική συμπεριφορά στελεχών εδώδιμων μυκήτων σε υγρές ζυμώσεις Effect of olive mill wastewater-based media on the physiological behavior of edible fungi strains in liquid cultures
Δημιουργός:
Σταματιάδης, Σπυρίδων
Συντελεστής:
Παπανικολάου, Σεραφείμ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Pleurotus sajor-caju, Υγρά απόβλητα ελαιουργείου, Pleurotus sapidus, Μικροβιακό λίπος, lc, Agrocybe aegerita, Ενδοπολυσακχαρίτες, Flamulina velutipes, Lentinula edodes
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επισκόπηση γενετικού υλικού καστανιάς στην περιοχή Κυνουρίας με χρήση μοριακών δεικτών Overview of chestnut genetic material in the Kynouria region using molecular markers
Δημιουργός:
Καμπουρολιάς, Παναγιώτης
Συντελεστής:
Ρούσσος, Πέτρος, Ρουσσος, Πετρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Κυνουρία Αρκαδίας, Molecular markers, Καστανιά, ISSR εκκινητές, lc, Μοριακοί δείκτες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Γηροκομείου Αθηνών Landscape redevelopment of the outdoor spaces of the Athens geriatric home
Δημιουργός:
Πορφυράκη, Θεοδώρα
Συντελεστής:
Νεκτάριος, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Elderly people, Αποκατάσταση τοπίου, Landscape architecture, Αρχιτεκτονική τοπίου, lc, Athens Geriatric Home, Ηλικιωμένοι, Γηροκομείο Αθηνών, Outdoor environment
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Στόχευση του μεταγραφικού παράγοντα MYC ως θεραπεία για την αντιμετώπιση ποικίλων ειδών καρκίνου Targeting transcriptional factor MYC as a strategy for cancer treatment
Δημιουργός:
Δημητρίου, Αλεξάνδρα
Συντελεστής:
Χατζόπουλος, Πολυδεύκης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Αντί- MYC, MYC, Βιοπληροφορική, Drug discovery, Καρκίνος, Bioinformatics, Ανακάλυψη φαρμάκων, Cancer
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Διερεύνηση της μετασυλλεκτικής συμπεριφοράς λοβών βίγνας (Vigna ungucuilata) σε διάφορες συσκευασίες και θερμοκρασίες συντήρησης Postharvest behavior and quality changes of green pods of cowpea (Vigna unguiculata) in relation to storage temperature and plastic packaging
Δημιουργός:
Μπέμπη, Σοφία
Συντελεστής:
Καραπάνος, Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Βίγνα, Μετασσυλεκτική συμπεριφορά, Vigna unguiculata, Storage temperature, Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, Plastic packaging, Συσκευασία, Λοβοί, Postharvest behavior, Θερμοκρασία, lc, Συντήρηση, Μαυρομάτικο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Συγκριτική καλλιέργεια ποικιλιών L. mutabilis με άλλα είδη λούπινου, κουκί και σιτάρι Comparative cultivation of L. mutabilis with other lupin species, faba bean and wheat
Δημιουργός:
Καψή, Ευγενία
Συντελεστής:
Μπεμπέλη, Πηνελόπη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
L. mutabilis, Bradyrhizobium lupini, Λούπινο, Βιολογική αζωτοδέσμευση, lc, Απόδοση παραγωγής, Yield, Biomass, Λούπινο των Άνδεων, Biological nitrogen fixation
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η σημασία της ιχνηλασιμότητας του ηλιέλαιου στους Έλληνες καραναλωτές The meaning of sunflower oil traceability to Greek consumers
Δημιουργός:
Τζεμοπούλου, Ιωάννα
Συντελεστής:
Χρυσοχοΐδης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2020
Θέμα:
Συμπεριφορά καταναλωτή, Ηλιέλαιο, Traceability, HBM, Consumer behavior, Sunflower oil, Ιχνηλασιμότητα, Ιχνηλασιμότητα του ηλιέλαιου, Dietary scandals, Εμπιστοσύνη καταναλωτή, lc, Πρότυπο πεποίθησης υγείας, Διατροφικά σκάνδαλα, Health belief model, Consumer trust, Sunflower oil traceability
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση του παραγωγικού και χημειοτυπικού δυναμικού αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών Thymus vulgaris, Salvia officinalis L., Origanum vulgare var. hirtum L., Mentha pulegium στον Κάμπο της Χίου Evaluation of the production and chemotypic characteristic of aromatic and medicinal plants Thymus vulgaris, Salvia officinalis L., Origanum vulgare var. hirsutum L., Mentha pulegium in Kampos of Chios
Δημιουργός:
Κουτσουράδη, Αργυρώ
Συντελεστής:
Οικονόμου, Γαρυφαλλιά
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Καρβακρόλη, Origanum vulgare var. hirsutum L., Variability, Oregano biotypes, Salvia officinalis L., lc, Carvacrol, Βιότυποι ρίγανης, Essential oil, Thymus vulgaris, Αιθέριο έλαιο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Συγκριτική μελέτη και διερεύνηση της επενδυτικής δυνατότητας ΑΦΦ στην χώρα μας, και σύγκριση με άλλες Ευρωπαικές χώρες που καλλιεργούν τα ίδια είδη Comparative study and exploration of the AFP investment opportunity in our country, and comparison with other European countries that cultivate the same species
Δημιουργός:
Αρβανίτης, Αθανάσιος
Συντελεστής:
Οικονόμου, Φάλια
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Αιθέρια έλαια, Επενδυτικές δυνατότητες- ευκαιρίες, Investment opportunities, Essential oils, lc, Αρωματικά φαρμακευτικά φυτά, AFP, ΑΦΦ, Aromatic medicinal plants
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ελλάδα- Ιαπωνία: ο κοινός τόπος, το τοπίο της Βωλάξ Greece- Japan: the common ground the landscape of Volax
Δημιουργός:
Γαλάτη, Σταματίνα
Συντελεστής:
Νεκτάριος, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Ελληνική παραδοσιακή αρχιτεκτονική, Ιαπωνία, Ελληνική φύση, Volax, Japan, Dry stone wall, Ξερολιθιά, Κληρονομιά, Greek traditional architecture, Heritage, Βώλαξ, lc, Greek nature
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!