Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(1.534)
Μεταπτυχιακή εργασία
(1.534)
Χρονολογία
2020 - 2024
(137)
2015 - 2019
(965)
2010 - 2014
(430)
2005 - 2009
(2)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(17)
Ελληνική γλώσσα
(1.517)
Φορέας / συλλογή
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(1.534)
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
(1.534)
Επιμέρους συλλογή
Μεταπτυχιακές Διατριβές
(1.534)
Τύπος τεκμηρίου
Διδακτορική εργασία
(1)
Μεταπτυχιακή εργασία
(1.533)
Θέμα
2,3-butanediol
(3)
2,3-βουτανοδιόλη
(6)
ABTS
(4)
Actinobacillus succinogenes
(4)
Aging
(2)
Agiorgitiko
(3)
Agricultural cooperatives
(2)
Agricultural productivity -- Greece
(2)
Agricultural wastes
(4)
Agricultural wastes as fuel
(3)
Agriculture and state -- European Union countries
(16)
Agriculture and state -- Greece
(4)
Agriculture and state -- Greece -- Macedonia
(2)
Agriculture -- Economic aspects -- Greece
(5)
Agriculture -- Economic aspects -- Greece -- Macedonia
(2)
Agrocybe aegerita
(2)
Agronomic characteristics
(3)
Alcoholic fermentation
(3)
Allelopathy
(2)
Alternative agriculture -- Greece
(2)
Anagyris foetida
(2)
Anthocyanins
(7)
Antioxidant activity
(2)
Antioxidants
(6)
Antioxidants -- Research
(4)
APIVITA
(2)
Apricots
(2)
Aquaculture
(3)
Arabidopsis thaliana
(3)
Arabidopsis thaliana -- Genetics
(3)
Aromatic compounds
(2)
Aromatic plants
(7)
Aromatic plants -- Greece
(2)
Asparaginase
(3)
Aspergillus
(3)
Assyrtiko
(3)
Auchenorrhyncha
(2)
Auxin
(2)
Azotobacter vinelandii
(2)
Aγροτικοί συνεταιρισμοί
(2)
Bacteria
(2)
Bacterial cellulose
(3)
Bacterial genetics
(9)
Bacteria -- Motility
(2)
Bacteria -- Phylogeny
(2)
Bacteriocins
(4)
Barley
(5)
Basfia succiniciproducens
(3)
Bioclimatology -- Greece -- Athens
(4)
Biofilms
(4)
Biogas
(5)
Bioinformatics
(3)
Biological control
(7)
Biomass
(3)
Biomass energy
(3)
Biorefinery
(6)
Body fat
(2)
Brand choice
(3)
Branding
(2)
Brand loyalty
(3)
Brand name products
(4)
Brassicaceae
(2)
Brewing
(2)
Broccoli
(2)
Broilers (Poultry)
(2)
Browning test
(2)
Buds
(2)
Business plan
(9)
Business planning
(3)
Business planning -- Case studies
(2)
Business planning--Case studies
(2)
C.elegans
(2)
Cancer
(4)
Cannabis sativa L.
(3)
Carbonate dehydratase
(2)
Carob
(2)
Carvacrol
(4)
CFD
(2)
Cheesemaking
(2)
Chicken breast fillet
(2)
Children
(2)
Chips δρυός
(2)
Chromatographic analysis
(4)
Citrus
(2)
Cluster analysis
(2)
Common bean
(2)
Competition, International
(2)
Compost
(7)
Computational fluid dynamics
(2)
Consumer's behavior
(2)
Consumer behavior
(8)
Consumer behaviour -- Greece -- Research
(3)
Consumers' preferences -- Greece -- Research
(4)
Convenience foods -- Greece
(2)
Cooperative life cycle framework
(2)
Corn -- Effect of sulfur on
(2)
Corn -- Growth
(3)
Corn -- Nutrition
(4)
Corn -- Roots -- Physiology
(2)
Corporate culture
(2)
corporations
(3)
cost analysis
(5)
Cotton
(3)
Cowpea
(2)
Crocus sativus L.
(2)
Crops and soils
(3)
Crystallinity
(2)
Cultural landscape
(2)
Customer loyalty
(2)
Customer loyalty -- Greece
(2)
Cyclodextrins
(6)
Dairy processing
(3)
Dairy products
(2)
Dehydration (Physiology)
(2)
Dicentrarchus labrax
(3)
Disinfectants
(2)
DPPH
(3)
Drone
(2)
Drought stress
(3)
DSC
(2)
Edible coatings
(2)
Employment -- Greece
(2)
Encapsulation
(2)
Endophytic microorganisms
(3)
Energy intake
(2)
Entomology
(2)
Environment
(2)
enzymes
(8)
Enzymes -- Biotechnology
(3)
Enzymes -- Therapeutic use
(2)
Escherichia coli
(3)
Escherichia coli O157:H7
(3)
Essences and essential oils
(2)
Essences and essential oils -- Analysis
(9)
Essential oil
(7)
Essential oils
(2)
Ethyl esters
(2)
Evaluation
(2)
Evaluation methods
(2)
Exports -- Greece
(3)
Farm income -- Greece
(2)
Farm produce -- Greece
(3)
Fatty acids
(2)
Fatty acids -- Synthesis
(2)
Fermentation
(4)
Feta cheese
(5)
Financial analysis
(3)
Financial assessment
(2)
Fish byproducts
(2)
Fish culture
(3)
Flavanols
(2)
Flavonoids
(4)
Flaxseed
(2)
Flaxseed -- Organic farming
(2)
Food--Analysis
(2)
Food consumption -- Greece
(2)
Food industry and trade -- Greece
(2)
Food industry and trade -- Greece -- Personnel management
(3)
Food -- Packaging
(2)
food safety
(3)
Food -- Safety measures
(2)
Fourier transform infrared spectroscopy
(3)
Fruit juices
(2)
FT-IR
(8)
Fungal diseases of plants
(3)
Fungi
(7)
Fungicides
(3)
Fusarium diseases of plants
(2)
Fusarium oxysporum
(2)
Garden
(2)
Gas chromatography
(4)
GC-FID
(6)
GC-MS
(4)
Gene expression
(2)
Geographic information systems
(11)
Germination
(2)
GIS
(8)
Global Positioning System
(2)
Glucose
(3)
Glycemic index
(2)
Glyphosate
(2)
Goat milk
(3)
Goats -- Feeding and feeds
(3)
grapes
(3)
Grapes -- Analysis
(2)
Grapes--Analysis
(2)
Grapes -- Varieties
(2)
Grapes--Varieties
(2)
grapevines
(4)
Greece
(7)
Greece--Economic conditions
(2)
Green roofs (Gardening)
(4)
growth
(3)
HACCP
(6)
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
(6)
Heat pumps
(2)
Heat shock proteins
(3)
Heat treatment
(3)
Heavy metals
(4)
Herbs
(2)
Herbs -- Greece
(2)
High hydrostatic pressure
(2)
High performance liquid chromatography
(5)
Homogenization
(2)
Honey
(4)
Hormones
(3)
HPLC
(12)
HSP90
(4)
Hydroponics
(10)
Income--Greece
(2)
Industrial glycerol
(2)
Infrared spectroscopy
(3)
Inorganic fertilization
(2)
Input-output analysis
(2)
Insecticides
(3)
Internal rate of return
(3)
International trade
(2)
Intracellular polysaccharides
(3)
Investment analysis
(4)
Investment evaluation
(2)
In vitro
(4)
in vitro culture
(3)
IRR
(2)
irrigation
(6)
ISO 22000
(2)
Isoenzymes
(2)
ITS
(2)
Janthinobacterium sp
(2)
Jasmonic acid
(2)
Job satisfaction
(2)
Job satisfaction -- Testing
(2)
Kaolin
(3)
Komagataeibacter sucrofermentans
(4)
Koroneiki
(2)
Kriging
(4)
L. mutabilis
(2)
Labor supply--Greece--Statistics
(2)
Lactic acid
(2)
Lactic acid bacteria
(10)
Lactobacillus
(3)
Lactobacillus plantarum
(2)
Lamiaceae
(5)
Landscape architecture
(6)
Landscape architecture -- Greece -- Athens
(3)
Landscape design -- Greece -- Athens
(3)
Land use -- Geographic information systems
(2)
lc
(606)
leaves
(3)
Leaves -- Anatomy
(3)
Leaves -- Physiology
(3)
Legumes
(4)
Listeria monocytogenes
(17)
Lolium rigidum
(3)
Magnetic susceptibility -- Measurement
(3)
management
(3)
Marketing mix
(4)
Mass spectrometry
(3)
Meat
(3)
Meat -- Quality
(3)
Medicinal plants
(5)
Mediterranean diet
(4)
Metabolomics
(4)
Microbial diversity
(3)
Microclimatology -- Greece -- Athens
(3)
milk
(3)
Milk -- Analysis
(8)
Milk -- Composition
(7)
Milkfat
(4)
Molasses
(3)
Molecular markers
(4)
Moschofilero
(3)
Multiple criteria decision making
(4)
Nitrogen -- Fixation
(3)
Olive
(4)
Olive mill wastewater
(3)
Olive oil
(4)
Olive -- Physiology
(4)
Olive -- Varieties -- Testing
(3)
Organic acids
(3)
Organic farming
(4)
Organic fertilization
(5)
Organic fertilizers
(3)
Origanum
(3)
Paenibacillus alvei
(3)
Parks -- Greece -- Athens
(5)
pH
(4)
Phenolic compounds
(9)
Phenols
(10)
Photosynthesis
(4)
planning
(3)
plant biotechnology
(3)
Plant enzymes
(5)
Plant extracts
(3)
plant growth substances
(3)
plant pathology
(4)
Plant protection
(3)
Plant proteins
(3)
Polymerase chain reaction
(3)
Polyols
(3)
Potassium
(3)
Precision agriculture
(6)
Probiotics
(4)
Protein engineering
(3)
Proteomics
(3)
Pseudomonas
(3)
quality
(3)
Raman
(5)
Renewable energy sources
(8)
Resin
(3)
Resistant starch
(3)
Rhizosphere
(4)
Rice
(4)
rivers
(4)
Rural development -- Greece
(6)
Saccharomyces cerevisiae
(3)
Salinity
(9)
Salmonella
(4)
Salmonella spp.
(4)
sea bass
(3)
sea bream
(3)
sheep
(6)
Sheep milk
(4)
simulation
(3)
Social media
(4)
Soil analysis
(3)
Sparus aurata
(3)
Sparus auratus -- Growth
(3)
Spatial analysis
(4)
Sustainability
(3)
Sustainable development
(3)
Tannins
(6)
Tomatoes -- Biotechnology
(5)
Tomatoes -- Metabolism
(4)
Total quality management
(3)
Tuta absoluta
(3)
Urban green
(5)
Urban landscape architecture -- Greece -- Athens
(3)
Verticillium dahliae
(9)
Vitis vinifera
(3)
Vitis vinifera L.
(11)
Volatile compounds
(6)
watersheds
(3)
Weeds
(3)
Wheat
(3)
Willingness to pay
(4)
Wine
(3)
wines
(3)
X-ray crystallography -- Technique
(4)
Yeasts
(5)
Yogurt
(3)
Αγελαδινό γάλα
(5)
Αγιωργίτικο
(14)
Αγορά εργασίας
(3)
Αγρονομικά χαρακτηριστικά
(4)
Αγροτικά προϊόντα
(5)
Αγροτικές περιοχές
(3)
Αγροτική ανάπτυξη
(14)
Αγροτική πολιτική
(3)
Αγροτικοί συνεταιρισμοί
(5)
Αγροτικό τοπίο
(3)
Αγροτουρισμός
(6)
Αειφορία
(4)
Αέρια χρωματογραφία
(10)
Άζωτο
(4)
Αζωτοδεσμευτικά βακτήρια
(3)
Αιθανόλη
(3)
Αιθέρια έλαια
(18)
Αιθέριο έλαιο
(10)
Αιθέριο έλαιο ρίγανης
(3)
Αλατότητα
(13)
Αλευροβιομηχανία
(3)
Αλκοολική ζύμωση
(3)
Αμπέλι
(3)
αμπέλια
(4)
Άμπελος
(3)
Αμπελουργία ακριβείας
(4)
Άμυλο
(4)
Αναερόβια χώνευση
(4)
Ανάλυση SWOT
(4)
ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου
(4)
ανάλυση κόστους
(5)
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
(8)
Ανανεώσιμες πρώτες ύλες
(3)
Ανάπλαση
(4)
ανάπτυξη
(4)
Ανεργία
(4)
Ανθεκτικό άμυλο
(3)
Ανθεκτικότητα
(8)
Ανθοκυάνες
(13)
Ανόργανη θρέψη
(3)
Ανόργανη λίπανση
(5)
Ανοσοεντοπισμός
(3)
Ανταγωνισμός
(3)
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
(3)
Ανταγωνιστικότητα
(4)
Αντιμικροβιακή δράση
(5)
Αντιοξειδωτικά
(6)
Αντιοξειδωτική δράση
(14)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(6)
Αξιολόγηση
(3)
Αξιολόγηση επένδυσης
(4)
Απασχόληση
(4)
Αραβόσιτος
(7)
Άρδευση
(8)
Αριθμοδείκτες
(6)
Αρχιτεκτονική τοπίου
(17)
Άρωμα
(3)
Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά
(3)
Αρωματικά φυτά
(12)
Αστικό πράσινο
(13)
Ασύρτικο
(4)
Ασφάλεια τροφίμων
(7)
Αττική
(4)
Βακτήρια
(4)
Βακτηριακή κυτταρίνη
(5)
Βαμβάκι
(7)
Βαρέα μέταλλα
(8)
Βίγνα
(4)
Βιοαέριο
(6)
Βιοδείκτες
(3)
Βιοδιαθεσιμότητα
(3)
Βιοδιυλιστήριο
(4)
Βιοδραστικότητα
(3)
Βιοκλιματικοί δείκτες
(4)
Βιοκλιματολογία
(5)
Βιολογική αντιμετώπιση
(4)
Βιολογική γεωργία
(7)
Βιολογική καλλιέργεια
(7)
Βιολογικός έλεγχος
(4)
Βιομάζα
(10)
Βιομηχανική κάνναβη
(3)
Βιομηχανική τομάτα
(5)
Βιοπληροφορική
(6)
βιοτεχνολογία φυτών
(3)
Βιοϋμένια
(6)
Βιώσιμη ανάπτυξη
(4)
Βλαστικότητα
(3)
Βλαστογένεση
(3)
Βόριο
(3)
Βότανα
(5)
Βυνοποιήσιμο κριθάρι
(3)
Γάλα
(8)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(7)
Γαλακτοπαραγωγή
(4)
Γεωγραφικά πληροφοριακά συστήματα
(10)
Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών
(7)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(3)
Γεωργία
(4)
Γεωργία ακριβείας
(6)
Γεωργικό οικογενειακό εισόδημα
(3)
Γιαούρτι
(7)
Γίγαρτα
(4)
Γλουταθειόνη
(4)
Γλυκερόλη
(10)
Γλυκόζη
(5)
Γονίδια
(5)
Γραβιέρα
(3)
Δείκτες ανταγωνιστικότητας
(3)
Δείκτες βλάστησης
(3)
Δευτερογενείς μεταβολίτες
(4)
Διαδίκτυο
(3)
Διατροφή
(5)
Δίκτυα
(3)
Εδαφοκατεργασία
(3)
Έδαφος
(4)
Εδώδιμες επικαλύψεις
(3)
Εισόδημα
(3)
Έκφραση γονιδίων
(5)
Εκχύλιση με οργανικό διαλύτη
(3)
Ελαιογόνες ζύμες
(3)
Ελαιογόνος ζύμη
(3)
Ελαιόλαδο
(13)
Ελιά
(18)
Ελλάδα
(81)
Έλληνες καταναλωτές
(3)
Εμβολιασμός
(3)
Ενδοπολυσακχαρίτες
(6)
Ενδοφυτικοί μικροοργανισμοί
(3)
Ενεργειακές καλλιέργειες
(3)
ένζυμα
(8)
Ενθυλάκωση
(4)
Εντερική μικροχλωρίδα
(3)
Εντομοκτόνα
(4)
Εντομολογία
(3)
Ενυδάτωση
(3)
Εξαγωγές
(6)
Εξωτερικό εμπόριο
(3)
Επιτραπέζια ελιά
(4)
Επιχειρηματικό σχέδιο
(27)
επιχειρήσεις
(3)
Επιχειρήσεις τροφίμων
(6)
Εργασιακή ικανοποίηση
(3)
Έρευνα αγοράς
(3)
Ερυθρός οίνος
(4)
Εσπεριδοειδή
(3)
Εσωτερικός βαθμός απόδοσης
(4)
Εύβοια
(4)
Εφοδιαστική αλυσίδα
(4)
Ζάχαρη
(3)
Ζιζάνια
(8)
Ζιζανιοκτόνα
(4)
Ζιζανιοχλωρίδα
(5)
Ζύμες
(11)
Ζύμωση
(3)
Ζωοτροφές
(3)
Ηλεκτρικό οξύ
(6)
Ηλεκτρονικό εμπόριο
(5)
Ηλίανθος
(4)
Θειώδης ανυδρίτης
(4)
Θερμική αίσθηση
(6)
Θερμική άνεση
(3)
Θερμική επεξεργασία
(5)
Θερμοανθεκτικότητα
(3)
Θερμοκήπια
(5)
Θερμοκρασία
(6)
Θρέψη
(6)
Θρούμπι
(3)
Ινσουλίνη σιέλου
(3)
Ιστορικοί κήποι
(3)
Ιστοχημεία
(3)
Καθαρή παρούσα αξία
(4)
Κάλιο
(4)
Καλλιέργεια
(3)
Καολίνης
(3)
Καρβακρόλη
(8)
Καρκίνος
(5)
Καταναλωτές
(3)
Καταναλωτική συμπεριφορά
(4)
Κοινή αγροτική πολιτική
(8)
Κοινωνικό κεφάλαιο
(3)
Κομπόστ
(5)
Κομποστοποίηση
(4)
Κοστολόγηση
(4)
Κόστος ποιότητας
(3)
Κρασί
(6)
κρασιά
(3)
Κρέας
(5)
Κρήτη
(3)
Κριθάρι
(8)
Κρυσταλλογραφία ακτίνων Χ
(3)
Κυκλοδεξτρίνες
(4)
Κύκλος ζωής αγροτικών συνεταιρισμών
(3)
Κύπρος
(5)
λαβράκι
(3)
Λαχανικά
(3)
Λειψυδρία
(6)
λεκάνες απορροής
(3)
Λευκός οίνος
(3)
Λίπανση
(4)
Λιπαρά οξέα
(8)
Λιστέρια
(3)
Λούπινο
(3)
Μαγνητική επιδεκτικότητα
(3)
Μαλαγουζιά
(7)
μάνατζμεντ
(3)
Μειωμένα λιπαρά
(3)
Μελάσα
(4)
Μέλι
(4)
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
(3)
Μεσογειακή διατροφή
(9)
Μεταβολομική ανάλυση
(3)
Μεταγονιδιωματική ανάλυση
(3)
Μετασυλλεκτική φυσιολογία
(4)
Μηλογαλακτική ζύμωση
(6)
Μίγμα Μάρκετινγκ
(3)
Μικροβιακές ζυμώσεις
(4)
Μικροβιακό λίπος
(15)
Μικροβιολογία τροφίμων
(3)
Μικροκλίμα
(4)
Μικροκλιματολογία
(4)
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
(4)
Μικροσκοπία
(3)
Μοριακές τεχνικές
(3)
Μοριακοί δείκτες
(5)
Μοριακός χαρακτηρισμός
(3)
Μοσχοφίλερο
(5)
Μπρόκολο
(4)
Μύκητας Verticillium dahliae
(3)
Μύκητες
(11)
Μυκητοκτόνα
(3)
Μυκόρριζα
(8)
Μυκοτοξίνες
(3)
Νεμέα
(9)
Νέοι αγρότες
(4)
Νερό
(3)
Νισίνη
(5)
Νομός Ηλείας
(6)
Νομός Καρδίτσας
(3)
ντομάτες
(3)
Ξήρανση
(3)
Ξινόμαυρο
(3)
Ξυλόζη
(3)
Οικογένεια Lamiaceae
(3)
Οικονομική ανάλυση
(3)
Οικονομική κρίση
(10)
Οίνος
(8)
Ολικά φαινολικά
(4)
Οξείδωση
(3)
Οξειδωτικό στρες
(3)
Όξινη καταπόνηση
(3)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(11)
Οργανικά οξέα
(5)
Οργανική λίπανση
(18)
Οργανοληπτική αξιολόγηση
(3)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(5)
Ορνίθια κρεοπαραγωγής
(5)
Όσπρια
(4)
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
(5)
Παιδιά
(3)
Παλαίωση
(3)
Πάρκα
(3)
Πελοπόννησος
(3)
Περιβάλλον
(5)
Περιβαλλοντική εκπαίδευση
(4)
Περιβαλλοντική επίδοση
(3)
Περιφερειακή ανάπτυξη
(3)
Πιστοποίηση
(4)
Πλασμίνη
(4)
Πλασμινογόνο
(3)
Ποικιλία Αγιωργίτικο
(4)
Ποικιλίες ελιάς
(3)
Ποιότητα
(5)
Ποιότητα κρέατος
(4)
Πολυκριτηριακή ανάλυση
(7)
Πολυλειτουργική γεωργία
(3)
Πολυόλες
(4)
Πολυφασματική απεικόνιση
(3)
ποτάμια
(4)
πρόβατο
(7)
Προβατοτροφία
(5)
Πρόβειο γάλα
(5)
Προβιοτικά
(6)
Προθυμία πληρωμής
(4)
Προθυμία πληρωμής καταναλωτή
(3)
Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας
(3)
Προνύμφες
(3)
Πρόπολη
(3)
προσομοίωση
(3)
Προσρόφηση
(3)
Προστασία περιβάλλοντος
(4)
Πρωτεΐνες
(6)
Πρωτεΐνη
(4)
Πρωτεομική
(3)
Πτητικά συστατικά
(6)
Πτητικές ενώσεις
(5)
Ράγες
(7)
Ριζοβολία
(3)
Ριζογένεση
(4)
Ριζόσφαιρα
(4)
Ρόδι
(3)
Ροδιά
(3)
ρυθμιστές ανάπτυξης
(3)
Σαββατιανό
(4)
Σάκχαρα
(4)
Σελήνιο
(3)
Σιδερίτης
(3)
Σίδηρος
(4)
Σιτηρέσιο
(4)
Σκληρό σιτάρι
(4)
Σταφύλια
(6)
Στέμφυλα
(3)
Στρατηγική
(4)
Στρατηγική μάρκετινγκ
(3)
Συμπεριφορά καταναλωτή
(15)
Συμπεριφορά καταναλωτών
(3)
Συντήρηση
(3)
Συσκευασία
(4)
Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
(4)
σχεδιασμός
(3)
Σχολική αυλή
(5)
Τανίνες
(3)
Ταννίνες
(11)
Ταξινόμηση
(5)
Ταυτοποίηση
(4)
Τηλεπισκόπηση
(13)
Τομάτα
(11)
Τομάτες
(7)
Τοπική ανάπτυξη
(3)
τσιπούρα
(4)
Τυρί
(4)
Τυρόγαλα
(4)
Υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης
(4)
Υδατική καταπόνηση
(10)
Υδατοκαλλιέργειες
(5)
Υδρογεωλογία
(4)
Υδροπονία
(12)
Υδροπονική καλλιέργεια
(3)
Υπολογιστική ρευστοδυναμική
(3)
Υποσιτισμός
(3)
Υπόστρωμα
(6)
Φαινόλες
(5)
Φαινολικά
(3)
Φαινολικά συστατικά
(16)
Φαινολικές ενώσεις
(11)
Φακή
(3)
Φαρμακευτικά φυτά
(9)
Φασματοσκοπία
(3)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(3)
Φασόλι
(3)
Φέτα
(5)
Φιστικιά
(4)
Φλαβονοειδή
(7)
Φλαβονόλες
(4)
Φλοιοί
(4)
Φρούτα
(3)
φύλλα
(3)
Φυμάτια
(3)
Φυσικά καλλυντικά
(3)
Φυτοδώματα
(3)
φυτοπαθολογία
(4)
Φωτοσύνθεση
(6)
Χαρούπι
(4)
Χαρτογράφηση
(3)
Χημειομετρία
(3)
Χημική σύσταση γάλακτος
(3)
Χλοοτάπητας
(3)
Χοίρος
(3)
Χρηματοοικονομική ανάλυση
(10)
Χρηματοοικονομικοί δείκτες
(3)
Χρήση γης
(3)
Χρωματογραφία
(3)
Χυμοί φρούτων
(3)
Χωρική ανάλυση
(8)
Ψευδάργυρος
(3)
Ψυχανθή
(4)
Ψυχολογικό συμβόλαιο
(3)
Ωρίμανση
(4)
Ωχρατοξίνη Α
(3)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 1.534 αποτελέσματα
Επαγγελματική κατάρτιση νέων αγροτών και επιχειρηματικότητα: εμπειρική έρευνα στο Νομό Ηλείας
Δημιουργός:
Παντιώρα, Δήμητρα
Συντελεστής:
Κουτσούρης, Αλέξανδρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Agricultural education center DIMITER, Νομός Ηλείας, Eκπαίδευση νέων αγροτών, lc, Young farmers, Nέοι αγρότες, Κέντρο εκπαίδευσης ΔΗΜΗΤΡΑ
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Παρακολούθηση της μεταβολής του μέσου βαθμού πολυμερισμού του ποσοστού εστεροποίησης με γαλλικό οξύ και του ποσοστού των προδελφινιδών των ταννινών τεσσάρων Κρητικών ποικιλιών μετά από την οξειδωτική και αναγωγική τους παλαίωση
Δημιουργός:
Νικολή, Νίκη
Συντελεστής:
Καλλίθρακα, Σταματίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Maturation, Percentage of galloylation (% G), Ποσοστό εστεροποίησης, Cretan varieties, Κρητικές ποικιλίες, Bαθμός πολυμερισμού (mDP), Ποσοστό των προδελφινιδών (%P), Ωρίμανση, Παλαίωση, lc, Aging, Percentage of prodelphinidins (% P), Γαλλικό οξύ (%G)
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση της παρουσίας και ανάπτυξης του Alicyclobacillus spp. σε φυσικό χυμό πορτοκάλι
Δημιουργός:
Κατσάρη, Βασιλική
Συντελεστής:
Νυχάς, Γεώργιος- Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Αισθητήρες CO2, IFU method, Αισθητήρες O2, Guaiacol, Γουαϊακόλη, lc, Alicyclobacillus acidoterrestris, Alicyclobacillus spp., Μέθοδος IFU, Sensors, 16S rDNA PCR- RFLP
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της παραγωγής μικροβιακών λιπιδίων σε υποστρώματα από παραπροϊόντα της βιομηχανίας παραγωγής ζάχαρης
Δημιουργός:
Μποβιάτση, Ευθυμία
Συντελεστής:
Κουτίνας, Απόστολος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Μελάσα, Molasses, Βιοδιυλιστήριο, Μικροβιακό λίπος, Ελαιογόνες ζύμες, Microbial oil, Oleochemicals, Ελαιοχημικά, Oleaginous yeasts, Biolubricants, Βιολιπαντικά, lc, Biorefinery
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση δευτερογενών μεταβολιτών από φυτά της ελληνικής χλωρίδας σε βιολογικές παραμέτρους εντόμων και ακάρεων επιβλαβών σε καλλιέργειες κηπευτικών
Δημιουργός:
Καραγιάννης, Δημητράκης
Συντελεστής:
Περδίκης, Διονύσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Encapsulation, Αιθέρια έλαια, Tetranychus urticae, Trialeurodes vaporariorum, Essential oils, Tuta absoluta, lc, Εγκλεισμός, Δευτερογενείς μεταβολίτες, Myzus persicae
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση εντομοπαθογόνων μυκήτων σε έντομα εχθρούς του αστικού πρασίνου
Δημιουργός:
Κωστακιώτης, Βασίλειος
Συντελεστής:
Παπαδούλης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Paecilomyces fumosoroseus, Beauveria bassiana, Rhynchoforus ferrungineus, Metarhizium anisopliae, Xanthogaleruca luteola, Αστικό πράσινο, lc, Thaumetopoea pityocampa, Entomopathogenic fungi, Εντομοπαθογόνοι μύκητες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάπτυξη και επικύρωση κινητικού και πιθανολογικού μοντέλου με βάση την αρχή gamma concept για την μελέτη διαφορετικών στελεχών μυκήτων σε προϊόντα τύπου brioche, συναρτήσει: θερμοκρασίας, υγρασίας – aw, pH και συντηρητικού
Δημιουργός:
Καλαϊτζόγλου, Ιωάννα
Συντελεστής:
Σκανδάμης, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Fungi, Gamma concept, Kinetic model, lc, Μύκητες, Bakery products, Κινητικό μοντέλο, Προϊόντα αρτοποιίας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Βιοποικιλότητα μακρομυκήτων που σχηματίζουν εκτομυκόρριζες με φυτά των γενών Pinus και Cistus σε παραθαλάσσια ενδιαιτήματα
Δημιουργός:
Δασκαλόπουλος, Βασίλειος
Συντελεστής:
Ζερβάκης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Fungi, Λαδανιές, Αμμοθίνες, Cistus, lc, Μύκητες, Ectomycorrhiza, Εκτομυκόρριζες, Pinus, Πεύκα, Sand dunes
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιορισμός μέσης θανατηφόρου συγκέντρωσης και εμβρυοτοξικής δράσης φυσικών εκχυλισμάτων στο zebrafish
Δημιουργός:
Αναστασιάδου, Πελαγία
Συντελεστής:
Xατζόπουλος, Πολυδεύκης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Toxicity effects, Τοξική δράση, lc, Zebrafish, Biomolecules, Φυσικά εκχυλίσματα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της ζύμωσης της φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών με τη χρήση επιλεγμένων στελεχών ζυμών ως καλλιέργειες εκκίνησης
Δημιουργός:
Κερκέζου, Σοφία
Συντελεστής:
Πανάγου, Ευστάθιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Yeasts, Lactic acid bacteria, Εναρκτήριες καλλιέργειες, Ζύμωση ελιάς, lc, Starter culture, Οξυγαλακτικά βακτήρια, Ποικιλία καλαμών, Natural black olives
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η εταιρική κοινωνική ευθύνη στον αγροτοδιατροφικό τομέα με έμφαση στις Ελληνικές ηλεκτρονικές επιχειρήσεις
Δημιουργός:
Πετρούδης, Γεώργιος- Βύρων
Συντελεστής:
Κωστοπούλου, Κωνσταντίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις, Corporate social responsibility, Agri-food industries, Wine production companies, lc, Οινοποιία, Εταιρική κοινωνική ευθύνη, ΕΚΕ
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Παράγοντες που επηρεάζουν την εκβλάστηση και μετέπειτα ανάπτυξη σπορίων Clostridium spp. σε αλλαντικά θερμικής επεξεργασίας κατά τη διάρκεια συντήρησής τους
Δημιουργός:
Ζαβιτσάνου, Άρτεμις
Συντελεστής:
Σκανδάμης, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Clostridium sporogenes, Lactic acid bacteria, Αντιμικροβιακές ουσίες φυσικής προέλευσης, Μικροβιολογία πρόρρησης, Nitrites, Clostridium perfringens, Παστεριωμένα αλλαντικά, Growth model, Predictive microbiology, lc, Natural antimicrobial agents, Οξυγαλακτικά βακτήρια, Νιτρώδη άλατα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Effect of different fermentation management practices on the aromatic composition of Cabernet Franc wines produced in North – East Italy
Δημιουργός:
Βήτου, Αλεξάνδρα
Συντελεστής:
Καλλίθρακα, Σταματίνα, Zironi, Roberto, Iacumin, Lucilla
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Εκχύλιση, Αρωματικές ενώσεις, Αυθόρμητη ζύμωση, Φρουτώδες άρωμα, Μη αυθόρμητη ζύμωση, Non-spontaneous fermentation, Cabernet Franc, GC-MS, Malolactic fermentation, Μηλογαλακτική ζύμωση, Alcoholic fermentation, Aromatic compounds, lc, Fruity aroma, Extraction, Αλκοολική ζύμωση, Spontaneous fermentation
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη του κύκλου ζωής και της επιχειρησιακής στρατηγικής της εταιρείας VITA – Μ.Δ. ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
Δημιουργός:
Τσαλόπουλος, Δημήτρης
Συντελεστής:
Ηλιόπουλος, Κωσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Κύκλος ζωής επιχειρήσεων, Οικογενειακές επιχειρήσεις, Business cycle, lc, Family businesses, Επιχειρησιακή στρατηγική, Business strategy
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της παραγωής αιθανόλης κατά την καλλιέργεια στελεχών του γένους Kazachstania σε σακχαρούχα υποστρώματα
Δημιουργός:
Πλατανοπούλου, Μαρίνα
Συντελεστής:
Παπανικολάου, Σεραφείμ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Kazachstania, Αιθανόλη, Πτητικές ενώσεις, Alcoholic fermentation, Ethanol, Γλυκερόλη, lc, Glycerol, Volatile compounds, GC-FID, Αλκοολική ζύμωση, HPLC
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προθυμία πληρωμής υπό την επίδραση του παράγοντα της όσφρησης
Δημιουργός:
Φώτου, Δήμητρα
Συντελεστής:
Κλωνάρης, Ευστάθιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Προθυμία πληρωμής, Consumer behavior, Αγοραστική συμπεριφορά, Οσφρητικό ερέθισμα, Συμπεριφορά καταναλωτή, lc, Olfactory stimulus, Willingness to pay
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Εξέλιξη ελληνικών ηλεκτρονικών αγορών οίνου τη χρονική περίοδο 2005-2016 & συγκριτική μελέτη της παρούσας κατάστασης του Ελληνικού & Ιταλικού κλάδου
Δημιουργός:
Φερεντίνος, Ιωάννης
Συντελεστής:
Κωστοπούλου, Κωνσταντίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Οίνος, Κρασί, Ηλεκτρονική αγορά Ελληνικού Κρασιού, Ελληνικά e-Shop, Ηλεκτρονικές πληρωμές, Social media, lc, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Ηλεκτρονικές Αγορές, Ηλεκτρονική αγορά Ιταλικού Κρασιού, Ιταλικά e-shop
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Τεχνική αποτελεσματικότητα ελαιοκομικών εκμεταλλεύσεων
Δημιουργός:
Παρασκευόπουλος, Παναγιώτης
Συντελεστής:
Καρανικόλας, Παύλος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
DEA, Stylida, Technical efficiency, lc, Olive cultivation, Ελαιοκομική εκμετάλλευση, Στυλίδα, Τεχνική αποτελεσματικότητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη αποτυπώματος εφοδιαστικής αλυσίδας μικρομεσαίων επιχειρήσεων συσκευασίας προϊόντων για την περίπτωση των τυποποιητηρίων ελαιολάδου
Δημιουργός:
Σαρρής, Νικόλαος
Συντελεστής:
Καναβούρας, Αντώνιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Supply chain, Επιχηρήσεις συσκευσίας, Τυποποιητήρια Ελαιολάδου, lc, Packaging, Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Olive oil, Εφοδιαστική αλυσίδα, Ελαιόλαδο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιοριστικοί παράγοντες της τάσης κατανάλωσης τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα της Μεσογειακής διατροφής
Δημιουργός:
Βασιλείου, Ειρήνη
Συντελεστής:
Κλωνάρης, Ευστάθιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Degree of attachment, Mediterranean diet, Influential factors, lc, Mediterranean diet, nutritional index, degree of attachment, influential factors, Μεσογειακή Διατροφή, διατροφικός δείκτης, βαθμός προσήλωσης, επιδραστικοί παράγοντες, Μεσογειακή διατροφή, Nutritional index, Βαθμός προσήλωσης, Παράγοντες κατανάλωσης τροφίμων, Διατροφικός δείκτης
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη ανθεκτικότητας τεσσάρων ποικιλιών ελιάς στο ψύχος και επεμβάσεις άμβλυνσης της καταπόνησης
Δημιουργός:
Θεοδωρακόπουλος, Σωτήρης
Συντελεστής:
Ρούσσος, Πέτρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Γαϊδουρελιά, Πικουάλ, Koroneiki, Ποικιλίες ελιάς, Άμβλυνση καταπόνησης ελιάς, Mavrelia Messinias, lc, Μαυρελιά Μεσσηνίας, Κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς, Picual, Gaidourelia
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιοποίηση γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών - γεωβάσεων στην βελτίωση του αστικού πρασίνου. Εφαρμογή στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Δημιουργός:
Αναστόπουλος, Άγγελος
Συντελεστής:
Καλύβας, Διονύσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Multicriteria decision analysis, Πολυκριτηριακή ανάλυση, Urban green, Αστικό πράσινο, Υπαίθριοι χώροι - χώροι πρασίνου, Urban spaces, Geographic data bases, Βάσεις γεωγραφικών δεδομένων, Green networks, Δίκτυα πρασίνου, lc, Αναλυτική ιεράρχηση, Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών, Geographic information systems
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση της τροποποίησης του γραμμικού μοντέλου των Malicki and Walczak (1999) για τη πρόβλεψη της αλατότητας σε εδάφη της περιοχής Δύστου Ευβοίας με τη βοήθεια δεδομένων διηλεκτρικών αισθητήρων
Δημιουργός:
Πετσετίδη, Παναγιώτα- Αντωνία
Συντελεστής:
Κάργας, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Salinity index, Δείκτης αλατότητας, Δύστο Ευβοίας, Εδαφική αλατότητα, lc, Apparent dielectric permittivity, Dielectric sensors, Διηλεκτρικοί αισθητήρες, Μοντέλο των Malicki and Walczak, Soil salinity, Φαινόμενη διηλεκτρική διαπερατότητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση του χρόνου κοπής στα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της βιομάζας του τεφ (Eragrostis tef (Zucc.) Trotter)
Δημιουργός:
Τζανιδάκη, Αφροδίτη
Συντελεστής:
Μπιλάλης, Δημήτριος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Eragrostis tef, Επίπεδα κοπής, Trotter biomass, ADF, NDF levels, B treatment, lc
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση της αζωτούχου θρέψης των ζυμομυκήτων στο χημικό και οργανοληπτικό προφίλ των κρασιών της ποικιλίας Ασύρτικο
Δημιουργός:
Κατσάμπα, Φωτεινή
Συντελεστής:
Κοτσερίδης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Organic nitrogen, Πτητικές ενώσεις, Αζωτούχος θρέψη, Μη πτητικές ενώσεις, Ασύρτικο, Οργανικό άζωτο, GC-FID method, HPLC method, Inorganic nitrogen, Ανόργανο άζωτο, lc, οργανοληπτικός έλεγχος, Μέθοδος GC - FID, Nitrogenous nutrition, Μέθοδος HPLC, Volatile compounds
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της εσωτερικοποίησης προσαρμοσμένων σε συνθήκες ήπιας καταπόνησης κυττάρων του μικροοργανισμού Salmonella enterica spp. enterica serovar Enteritidis σε φυλλώδη λαχανικά
Δημιουργός:
Τσάδαρης, Σωτήριος
Συντελεστής:
Σκανδάμης, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Salmonella, lc, Salmonella enterica spp. enterica serovar Enteritidis, Φυλλώδη λαχανικά, Leafy vegetables, Παθογόνοι μικροοργανισμοί
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση της επίδρασης των αιθερίων ελαίων στην αντιμετώπιση φυτοπαθογόνων μυκήτων και βακτηρίων σε συνθήκες θερμοκηπίου
Δημιουργός:
Κουμερτά, Αικατερίνη
Συντελεστής:
Αντωνίου, Πολύμνια
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Verticillium dahliae, Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis, Aιθέρια έλαια, lc, Θυμάρι, Ρίγανη, Pseudomonas syringae pv. tomato, Origanum, Thymus
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάπλαση του κοιμητηρίου Ταξιαρχών Βόλου και Νέας Ιωνίας σε κήπο ιστορικής μνήμης
Δημιουργός:
Σκούρα, Αγλαΐα
Συντελεστής:
Ακουμιανάκη- Ιωαννίδου, Αναστασία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Garden, Historical monument, Κήπος, Sculpture, Ιστορικό μνημείο, Landscaping, Νεκροταφείο, lc, Cemetery, Ανάπλαση τοπίου, Γλυπτοθήκη
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Συγκριτική μελέτη και αξιολόγηση διαφορετικών ποικιλιών λυκίσκου (Humulus lupulus) οι οποίες χρησιμοποιούνται στη ζυθοποίηση
Δημιουργός:
Αρβανιτίδου, Ευαγγελία
Συντελεστής:
Ταραντίλης, Πέτρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Pellet, Πέλλετ, Πικρά οξέα, Hops, Prenylflavonoids, Brewing, Ζυθοποίηση, Bitter acids, Λυκίσκος, lc, Essential oil, Πρενυλιωμένα φλαβονοειδή, Αιθέριο έλαιο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη παραγωγής βακτηριακής κυτταρίνης με χρήση αποβλήτων από διεργασίες επεξεργασίας εσπεριδοειδών και αξιοποίησή της ως μέσο ακινητοποίησης μικροοργανισμών προς παραγωγή ηλεκτρικού οξέος
Δημιουργός:
Μαραγκουδάκη, Σοφία
Συντελεστής:
Μαντάλα, Ιωάννα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Actinobacillus succinogenes, Ηλεκτρικό οξύ, Microbial immobilization, Komagataeibacter sucrofermentans, lc, Citrus wastes, Succinic acid, Bacterial cellulose, Απόβλητα επεξεργασίας εσπεριδοειδών, Βακτηριακή κυτταρίνη, Ακινητοποίηση μικροοργανισμών
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
×
×