• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Καθαρισμός Βοήθεια
 

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Χρονολογία
Γλώσσα
Φορέας / συλλογή
Επιμέρους συλλογή
Τύπος τεκμηρίου
Θέμα

1  -  30   από   1.534   αποτελέσματα
     
    Επαγγελματική κατάρτιση νέων αγροτών και επιχειρηματικότητα: εμπειρική έρευνα στο Νομό Ηλείας
    Δημιουργός: Παντιώρα, Δήμητρα
    Συντελεστής: Κουτσούρης, Αλέξανδρος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Agricultural education center DIMITER, Νομός Ηλείας, Eκπαίδευση νέων αγροτών, lc, Young farmers, Nέοι αγρότες, Κέντρο εκπαίδευσης ΔΗΜΗΤΡΑ
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Παρακολούθηση της μεταβολής του μέσου βαθμού πολυμερισμού του ποσοστού εστεροποίησης με γαλλικό οξύ και του ποσοστού των προδελφινιδών των ταννινών τεσσάρων Κρητικών ποικιλιών μετά από την οξειδωτική και αναγωγική τους παλαίωση
    Δημιουργός: Νικολή, Νίκη
    Συντελεστής: Καλλίθρακα, Σταματίνα
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Maturation, Percentage of galloylation (% G), Ποσοστό εστεροποίησης, Cretan varieties, Κρητικές ποικιλίες, Bαθμός πολυμερισμού (mDP), Ποσοστό των προδελφινιδών (%P), Ωρίμανση, Παλαίωση, lc, Aging, Percentage of prodelphinidins (% P), Γαλλικό οξύ (%G)
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Αξιολόγηση της παρουσίας και ανάπτυξης του Alicyclobacillus spp. σε φυσικό χυμό πορτοκάλι
    Δημιουργός: Κατσάρη, Βασιλική
    Συντελεστής: Νυχάς, Γεώργιος- Ιωάννης
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Αισθητήρες CO2, IFU method, Αισθητήρες O2, Guaiacol, Γουαϊακόλη, lc, Alicyclobacillus acidoterrestris, Alicyclobacillus spp., Μέθοδος IFU, Sensors, 16S rDNA PCR- RFLP
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Μελέτη της παραγωγής μικροβιακών λιπιδίων σε υποστρώματα από παραπροϊόντα της βιομηχανίας παραγωγής ζάχαρης
    Δημιουργός: Μποβιάτση, Ευθυμία
    Συντελεστής: Κουτίνας, Απόστολος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Μελάσα, Molasses, Βιοδιυλιστήριο, Μικροβιακό λίπος, Ελαιογόνες ζύμες, Microbial oil, Oleochemicals, Ελαιοχημικά, Oleaginous yeasts, Biolubricants, Βιολιπαντικά, lc, Biorefinery
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Επίδραση δευτερογενών μεταβολιτών από φυτά της ελληνικής χλωρίδας σε βιολογικές παραμέτρους εντόμων και ακάρεων επιβλαβών σε καλλιέργειες κηπευτικών
    Δημιουργός: Καραγιάννης, Δημητράκης
    Συντελεστής: Περδίκης, Διονύσιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Encapsulation, Αιθέρια έλαια, Tetranychus urticae, Trialeurodes vaporariorum, Essential oils, Tuta absoluta, lc, Εγκλεισμός, Δευτερογενείς μεταβολίτες, Myzus persicae
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Επίδραση εντομοπαθογόνων μυκήτων σε έντομα εχθρούς του αστικού πρασίνου
    Δημιουργός: Κωστακιώτης, Βασίλειος
    Συντελεστής: Παπαδούλης, Γεώργιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Paecilomyces fumosoroseus, Beauveria bassiana, Rhynchoforus ferrungineus, Metarhizium anisopliae, Xanthogaleruca luteola, Αστικό πράσινο, lc, Thaumetopoea pityocampa, Entomopathogenic fungi, Εντομοπαθογόνοι μύκητες
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Ανάπτυξη και επικύρωση κινητικού και πιθανολογικού μοντέλου με βάση την αρχή gamma concept για την μελέτη διαφορετικών στελεχών μυκήτων σε προϊόντα τύπου brioche, συναρτήσει: θερμοκρασίας, υγρασίας – aw, pH και συντηρητικού
    Δημιουργός: Καλαϊτζόγλου, Ιωάννα
    Συντελεστής: Σκανδάμης, Παναγιώτης
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Fungi, Gamma concept, Kinetic model, lc, Μύκητες, Bakery products, Κινητικό μοντέλο, Προϊόντα αρτοποιίας
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Βιοποικιλότητα μακρομυκήτων που σχηματίζουν εκτομυκόρριζες με φυτά των γενών Pinus και Cistus σε παραθαλάσσια ενδιαιτήματα
    Δημιουργός: Δασκαλόπουλος, Βασίλειος
    Συντελεστής: Ζερβάκης, Γεώργιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2018
    Θέμα: Fungi, Λαδανιές, Αμμοθίνες, Cistus, lc, Μύκητες, Ectomycorrhiza, Εκτομυκόρριζες, Pinus, Πεύκα, Sand dunes
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Προσδιορισμός μέσης θανατηφόρου συγκέντρωσης και εμβρυοτοξικής δράσης φυσικών εκχυλισμάτων στο zebrafish
    Δημιουργός: Αναστασιάδου, Πελαγία
    Συντελεστής: Xατζόπουλος, Πολυδεύκης
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2018
    Θέμα: Toxicity effects, Τοξική δράση, lc, Zebrafish, Biomolecules, Φυσικά εκχυλίσματα
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Μελέτη της ζύμωσης της φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών με τη χρήση επιλεγμένων στελεχών ζυμών ως καλλιέργειες εκκίνησης
    Δημιουργός: Κερκέζου, Σοφία
    Συντελεστής: Πανάγου, Ευστάθιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2018
    Θέμα: Yeasts, Lactic acid bacteria, Εναρκτήριες καλλιέργειες, Ζύμωση ελιάς, lc, Starter culture, Οξυγαλακτικά βακτήρια, Ποικιλία καλαμών, Natural black olives
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Η εταιρική κοινωνική ευθύνη στον αγροτοδιατροφικό τομέα με έμφαση στις Ελληνικές ηλεκτρονικές επιχειρήσεις
    Δημιουργός: Πετρούδης, Γεώργιος- Βύρων
    Συντελεστής: Κωστοπούλου, Κωνσταντίνα
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2018
    Θέμα: Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις, Corporate social responsibility, Agri-food industries, Wine production companies, lc, Οινοποιία, Εταιρική κοινωνική ευθύνη, ΕΚΕ
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Παράγοντες που επηρεάζουν την εκβλάστηση και μετέπειτα ανάπτυξη σπορίων Clostridium spp. σε αλλαντικά θερμικής επεξεργασίας κατά τη διάρκεια συντήρησής τους
    Δημιουργός: Ζαβιτσάνου, Άρτεμις
    Συντελεστής: Σκανδάμης, Παναγιώτης
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Clostridium sporogenes, Lactic acid bacteria, Αντιμικροβιακές ουσίες φυσικής προέλευσης, Μικροβιολογία πρόρρησης, Nitrites, Clostridium perfringens, Παστεριωμένα αλλαντικά, Growth model, Predictive microbiology, lc, Natural antimicrobial agents, Οξυγαλακτικά βακτήρια, Νιτρώδη άλατα
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Effect of different fermentation management practices on the aromatic composition of Cabernet Franc wines produced in North – East Italy
    Δημιουργός: Βήτου, Αλεξάνδρα
    Συντελεστής: Καλλίθρακα, Σταματίνα, Zironi, Roberto, Iacumin, Lucilla
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Εκχύλιση, Αρωματικές ενώσεις, Αυθόρμητη ζύμωση, Φρουτώδες άρωμα, Μη αυθόρμητη ζύμωση, Non-spontaneous fermentation, Cabernet Franc, GC-MS, Malolactic fermentation, Μηλογαλακτική ζύμωση, Alcoholic fermentation, Aromatic compounds, lc, Fruity aroma, Extraction, Αλκοολική ζύμωση, Spontaneous fermentation
    Γλώσσα: Αγγλική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Μελέτη του κύκλου ζωής και της επιχειρησιακής στρατηγικής της εταιρείας VITA – Μ.Δ. ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
    Δημιουργός: Τσαλόπουλος, Δημήτρης
    Συντελεστής: Ηλιόπουλος, Κωσταντίνος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Κύκλος ζωής επιχειρήσεων, Οικογενειακές επιχειρήσεις, Business cycle, lc, Family businesses, Επιχειρησιακή στρατηγική, Business strategy
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Μελέτη της παραγωής αιθανόλης κατά την καλλιέργεια στελεχών του γένους Kazachstania σε σακχαρούχα υποστρώματα
    Δημιουργός: Πλατανοπούλου, Μαρίνα
    Συντελεστής: Παπανικολάου, Σεραφείμ
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Kazachstania, Αιθανόλη, Πτητικές ενώσεις, Alcoholic fermentation, Ethanol, Γλυκερόλη, lc, Glycerol, Volatile compounds, GC-FID, Αλκοολική ζύμωση, HPLC
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Προθυμία πληρωμής υπό την επίδραση του παράγοντα της όσφρησης
    Δημιουργός: Φώτου, Δήμητρα
    Συντελεστής: Κλωνάρης, Ευστάθιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2018
    Θέμα: Προθυμία πληρωμής, Consumer behavior, Αγοραστική συμπεριφορά, Οσφρητικό ερέθισμα, Συμπεριφορά καταναλωτή, lc, Olfactory stimulus, Willingness to pay
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Εξέλιξη ελληνικών ηλεκτρονικών αγορών οίνου τη χρονική περίοδο 2005-2016 & συγκριτική μελέτη της παρούσας κατάστασης του Ελληνικού & Ιταλικού κλάδου
    Δημιουργός: Φερεντίνος, Ιωάννης
    Συντελεστής: Κωστοπούλου, Κωνσταντίνα
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Οίνος, Κρασί, Ηλεκτρονική αγορά Ελληνικού Κρασιού, Ελληνικά e-Shop, Ηλεκτρονικές πληρωμές, Social media, lc, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Ηλεκτρονικές Αγορές, Ηλεκτρονική αγορά Ιταλικού Κρασιού, Ιταλικά e-shop
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Τεχνική αποτελεσματικότητα ελαιοκομικών εκμεταλλεύσεων
    Δημιουργός: Παρασκευόπουλος, Παναγιώτης
    Συντελεστής: Καρανικόλας, Παύλος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: DEA, Stylida, Technical efficiency, lc, Olive cultivation, Ελαιοκομική εκμετάλλευση, Στυλίδα, Τεχνική αποτελεσματικότητα
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Μελέτη αποτυπώματος εφοδιαστικής αλυσίδας μικρομεσαίων επιχειρήσεων συσκευασίας προϊόντων για την περίπτωση των τυποποιητηρίων ελαιολάδου
    Δημιουργός: Σαρρής, Νικόλαος
    Συντελεστής: Καναβούρας, Αντώνιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Supply chain, Επιχηρήσεις συσκευσίας, Τυποποιητήρια Ελαιολάδου, lc, Packaging, Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, Olive oil, Εφοδιαστική αλυσίδα, Ελαιόλαδο
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Προσδιοριστικοί παράγοντες της τάσης κατανάλωσης τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα της Μεσογειακής διατροφής
    Δημιουργός: Βασιλείου, Ειρήνη
    Συντελεστής: Κλωνάρης, Ευστάθιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2018
    Θέμα: Degree of attachment, Mediterranean diet, Influential factors, lc, Mediterranean diet, nutritional index, degree of attachment, influential factors, Μεσογειακή Διατροφή, διατροφικός δείκτης, βαθμός προσήλωσης, επιδραστικοί παράγοντες, Μεσογειακή διατροφή, Nutritional index, Βαθμός προσήλωσης, Παράγοντες κατανάλωσης τροφίμων, Διατροφικός δείκτης
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Μελέτη ανθεκτικότητας τεσσάρων ποικιλιών ελιάς στο ψύχος και επεμβάσεις άμβλυνσης της καταπόνησης
    Δημιουργός: Θεοδωρακόπουλος, Σωτήρης
    Συντελεστής: Ρούσσος, Πέτρος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2018
    Θέμα: Γαϊδουρελιά, Πικουάλ, Koroneiki, Ποικιλίες ελιάς, Άμβλυνση καταπόνησης ελιάς, Mavrelia Messinias, lc, Μαυρελιά Μεσσηνίας, Κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς, Picual, Gaidourelia
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Αξιοποίηση γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών - γεωβάσεων στην βελτίωση του αστικού πρασίνου. Εφαρμογή στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
    Δημιουργός: Αναστόπουλος, Άγγελος
    Συντελεστής: Καλύβας, Διονύσιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2018
    Θέμα: Multicriteria decision analysis, Πολυκριτηριακή ανάλυση, Urban green, Αστικό πράσινο, Υπαίθριοι χώροι - χώροι πρασίνου, Urban spaces, Geographic data bases, Βάσεις γεωγραφικών δεδομένων, Green networks, Δίκτυα πρασίνου, lc, Αναλυτική ιεράρχηση, Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών, Geographic information systems
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Αξιολόγηση της τροποποίησης του γραμμικού μοντέλου των Malicki and Walczak (1999) για τη πρόβλεψη της αλατότητας σε εδάφη της περιοχής Δύστου Ευβοίας με τη βοήθεια δεδομένων διηλεκτρικών αισθητήρων
    Δημιουργός: Πετσετίδη, Παναγιώτα- Αντωνία
    Συντελεστής: Κάργας, Γεώργιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Salinity index, Δείκτης αλατότητας, Δύστο Ευβοίας, Εδαφική αλατότητα, lc, Apparent dielectric permittivity, Dielectric sensors, Διηλεκτρικοί αισθητήρες, Μοντέλο των Malicki and Walczak, Soil salinity, Φαινόμενη διηλεκτρική διαπερατότητα
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Επίδραση του χρόνου κοπής στα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της βιομάζας του τεφ (Eragrostis tef (Zucc.) Trotter)
    Δημιουργός: Τζανιδάκη, Αφροδίτη
    Συντελεστής: Μπιλάλης, Δημήτριος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Eragrostis tef, Επίπεδα κοπής, Trotter biomass, ADF, NDF levels, B treatment, lc
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Επίδραση της αζωτούχου θρέψης των ζυμομυκήτων στο χημικό και οργανοληπτικό προφίλ των κρασιών της ποικιλίας Ασύρτικο
    Δημιουργός: Κατσάμπα, Φωτεινή
    Συντελεστής: Κοτσερίδης, Γεώργιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Organic nitrogen, Πτητικές ενώσεις, Αζωτούχος θρέψη, Μη πτητικές ενώσεις, Ασύρτικο, Οργανικό άζωτο, GC-FID method, HPLC method, Inorganic nitrogen, Ανόργανο άζωτο, lc, οργανοληπτικός έλεγχος, Μέθοδος GC - FID, Nitrogenous nutrition, Μέθοδος HPLC, Volatile compounds
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Μελέτη της εσωτερικοποίησης προσαρμοσμένων σε συνθήκες ήπιας καταπόνησης κυττάρων του μικροοργανισμού Salmonella enterica spp. enterica serovar Enteritidis σε φυλλώδη λαχανικά
    Δημιουργός: Τσάδαρης, Σωτήριος
    Συντελεστής: Σκανδάμης, Παναγιώτης
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Salmonella, lc, Salmonella enterica spp. enterica serovar Enteritidis, Φυλλώδη λαχανικά, Leafy vegetables, Παθογόνοι μικροοργανισμοί
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Αξιολόγηση της επίδρασης των αιθερίων ελαίων στην αντιμετώπιση φυτοπαθογόνων μυκήτων και βακτηρίων σε συνθήκες θερμοκηπίου
    Δημιουργός: Κουμερτά, Αικατερίνη
    Συντελεστής: Αντωνίου, Πολύμνια
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2018
    Θέμα: Verticillium dahliae, Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis, Aιθέρια έλαια, lc, Θυμάρι, Ρίγανη, Pseudomonas syringae pv. tomato, Origanum, Thymus
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Ανάπλαση του κοιμητηρίου Ταξιαρχών Βόλου και Νέας Ιωνίας σε κήπο ιστορικής μνήμης
    Δημιουργός: Σκούρα, Αγλαΐα
    Συντελεστής: Ακουμιανάκη- Ιωαννίδου, Αναστασία
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2018
    Θέμα: Garden, Historical monument, Κήπος, Sculpture, Ιστορικό μνημείο, Landscaping, Νεκροταφείο, lc, Cemetery, Ανάπλαση τοπίου, Γλυπτοθήκη
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Συγκριτική μελέτη και αξιολόγηση διαφορετικών ποικιλιών λυκίσκου (Humulus lupulus) οι οποίες χρησιμοποιούνται στη ζυθοποίηση
    Δημιουργός: Αρβανιτίδου, Ευαγγελία
    Συντελεστής: Ταραντίλης, Πέτρος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Pellet, Πέλλετ, Πικρά οξέα, Hops, Prenylflavonoids, Brewing, Ζυθοποίηση, Bitter acids, Λυκίσκος, lc, Essential oil, Πρενυλιωμένα φλαβονοειδή, Αιθέριο έλαιο
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Μελέτη παραγωγής βακτηριακής κυτταρίνης με χρήση αποβλήτων από διεργασίες επεξεργασίας εσπεριδοειδών και αξιοποίησή της ως μέσο ακινητοποίησης μικροοργανισμών προς παραγωγή ηλεκτρικού οξέος
    Δημιουργός: Μαραγκουδάκη, Σοφία
    Συντελεστής: Μαντάλα, Ιωάννα
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2017
    Θέμα: Actinobacillus succinogenes, Ηλεκτρικό οξύ, Microbial immobilization, Komagataeibacter sucrofermentans, lc, Citrus wastes, Succinic acid, Bacterial cellulose, Απόβλητα επεξεργασίας εσπεριδοειδών, Βακτηριακή κυτταρίνη, Ακινητοποίηση μικροοργανισμών
    Γλώσσα: Ελληνική γλώσσα
    Φορέας: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Συλλογή: Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
    RDF

    Κλείσιμο

    Κλείσιμο
      • Follow EKT