Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(193)
Μεταπτυχιακή εργασία
(3)
Πτυχιακή εργασία
(190)
Χρονολογία
2020 - 2024
(3)
2015 - 2019
(147)
2010 - 2014
(43)
Γλώσσα
Γαλλική γλώσσα
(1)
Ελληνική γλώσσα
(95)
Φορέας / συλλογή
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
(193)
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
(193)
Επιμέρους συλλογή
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής - Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας
(193)
Συνέδριο
Οστεοπόρωση και η επίδραση της διατροφής και άλλων παραγόντων στην υγεία των οστεοπορωτικών ανθρώπων;
(1)
Τύπος τεκμηρίου
bachelorThesis
(94)
Bachelor thesis
(94)
masterThesis
(3)
Master thesis
(3)
other
(96)
Thesis
(96)
Άλλο
(96)
Μεταπτυχιακή εργασία
(3)
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
(94)
Θέμα
, τυρί
(1)
ABTS
(1)
Adolescence
(2)
Adolescent
(1)
adult consumers
(1)
adults
(2)
Advisory
(1)
age
(2)
alcohol
(1)
allergic proctocolitis
(1)
Aluminium
(1)
Alzheimer
(1)
Alzheimer’s disease
(1)
analysis
(1)
Anthropometric Characteristics
(1)
Anthropometry
(1)
Anti-inflammation agents
(1)
Anti-inflammatory agents
(1)
antioxidants
(1)
antiponectin
(1)
anxiety
(1)
aromatic plants
(1)
Arterial pressure
(1)
Arthrospira
(1)
Ascorbic Acid
(1)
Atheletes -- Greece
(1)
Athlete
(1)
Athletes
(2)
Athletes nutrition
(1)
Athletes -- Nutrition -- Greece -- Thessaloniki
(1)
B.M.I
(1)
B.M.I.
(1)
baked products
(1)
Balanites aegyptiacus
(1)
Basic metabolic rate
(1)
Basketball
(1)
Beverages
(1)
biochemical profile
(1)
Blood pressure
(1)
Blood Pressure-Measurement
(1)
BMI
(1)
Body composition
(1)
body dissatisfaction
(1)
Body mass index
(2)
Body Mass Index--Anthropometry
(1)
Bottled water
(1)
Bottled water –- Greece
(1)
Bottled water –- Low and legislation -- Greece
(1)
Breakfast
(1)
Breakfasts
(1)
breastfeeding
(1)
caffeine
(1)
caffeine benefits
(1)
Calcium
(2)
Calcium –- Metabolism -- Disorders
(1)
Cancer
(2)
Canned
(1)
canned squid
(1)
Canning
(1)
Carbohydrates
(1)
Carbohydrates in human nutrition -- Greece
(1)
Cardiometabolic factors
(1)
Cardiovascular
(1)
Cardiovascular diseases
(2)
Cardiovascular system –- Diseases
(1)
Cardiovascular system--Diseases--Nutritional aspects
(1)
Carotenoids
(1)
Carotenoids,
(1)
Carotenoids –- Greece –- Ilia
(1)
Carotenoids –- Greece –- West Attica
(1)
Catabolism
(1)
Cephalopoda
(1)
characteristics of honey
(1)
cheece
(1)
Cheece industry -- Equipment and supplies
(1)
Childbirth
(1)
Child obesity
(1)
children
(2)
Children -- Nutrition
(1)
Chilled food
(1)
Chronical diseases
(1)
Chronic diseases -- Greece -- Elia
(1)
Chronic diseases -- Greece -- Ioannina
(1)
coffee consumption by teenagers
(1)
Communication tools
(1)
concentration of activity
(1)
Conclusion
(1)
Conclusions
(1)
Consumer
(2)
consumer point of view
(1)
consumers
(3)
Consumers--Research--Greece--Athens
(1)
Consumers--Research--Greece--Thessaloniki
(1)
consumption habits
(1)
Control
(1)
convenience
(1)
Cook and Chill system
(1)
Cookery
(1)
Copper (Cu)
(1)
COSI
(1)
counseling
(1)
Counseling Psychology
(1)
County Elias
(1)
Crossfit
(1)
Cyclades
(1)
Daily dietary intake
(1)
dairy products
(1)
DASH diet
(1)
Degeneration (Pathology) –- Greece –- Athens -- Municipality Agios Dimitrios
(1)
Degeneration (Pathology) –- Greece –- Athens –- Municipality Heliopolis
(1)
Degeneration diseases
(2)
Depression
(1)
Diabetes
(4)
Diabetes and nutrition
(1)
Diabetes -- Complication
(1)
Diabetes--Diet therapy
(1)
Diabetes -- Greece
(1)
Diabetes in pregnancy -- Greece
(1)
Diabetes mellitus
(2)
Diabetes--Nutritional aspects
(1)
Diabetes -- Nutritional aspects -- Greece
(1)
Diabetes –- Nutritional aspects -- Greece
(1)
Diabetes –- Research -- History
(1)
Diabetic nephropathy
(1)
Diabetic nephropathy and nutrition
(1)
Diabetics-Education-Greece-Aitoloakarnania
(1)
diet
(5)
Dietary
(1)
dietary assessment
(1)
dietary behavior
(1)
dietary habits
(1)
Dietary habits -- Greece -- Ioannina
(1)
Dietary habits--Greece--Thessaloniki
(1)
Dietary intake
(1)
Dietary preparation
(1)
Dietary References Intakes
(1)
Dietary Reference Values
(1)
Dietary supplements
(3)
Dietary supplements--Greece--Messinia
(1)
Dietetics
(1)
Dietitians
(1)
Diet therapy
(1)
disordered eating attitudes
(1)
DPPH
(1)
Drinking water
(1)
Drinking water -- Analysis
(1)
Drinking water –- Greece
(1)
Drinking water –- Purification –- Greece
(1)
Drinking water –- Standards –- Greece
(1)
Ducts
(1)
duration of hospitalization
(1)
Dutch population
(1)
E.U
(1)
E.U. legislation
(1)
Eastern Thessaloniki
(1)
EAT-26
(2)
eating disorders
(1)
Eating habits
(7)
eating habits, mediterranean diet, young adults, anthropometric characteristics
(1)
Eating habits in adolescence
(1)
Economic crisis
(1)
Ecotrophelia
(1)
education
(2)
Energy balance
(1)
Energy metabolism
(1)
EPIC cohort
(1)
equivalent dose
(1)
Essential fats
(1)
excersize
(1)
Exercise
(1)
Factors
(2)
Fat
(1)
Fat mass
(1)
Fat soluble
(1)
fermented beverages
(1)
fetus
(1)
Financial crices--Greece--20th century
(1)
Fish
(1)
Fishes-Effect of heavy metals on
(1)
Folin - Ciocalteu
(1)
food
(5)
Food Advisory
(1)
Food allergy in children
(1)
food choices
(1)
Food frequency consumption
(1)
Food habits
(5)
Food habits--Greece
(1)
food intake
(1)
food label
(2)
food labeling
(2)
food labelling
(1)
food labels
(1)
Food packaging
(1)
Foods
(2)
Food supplements
(3)
Football
(1)
Football--Greece--History
(1)
Frequency of food consumption
(1)
Fresh
(1)
fresh squid
(1)
frozen
(1)
Fruit Balanites aegyptiaca
(1)
functional foods
(1)
gamma ray spectrometry
(1)
gelling agents
(1)
Gelling materials
(1)
gels
(1)
gender
(2)
Glucose tolerance tests
(1)
gluten free bread, bread making, celiac disease, organoleptic characteristics, liking, bread technological characteristics
(1)
Glycemic control
(1)
Greece
(2)
Greek products
(1)
Greek yogurt/yoghurt
(1)
Growth curves
(1)
HACCP system
(1)
handle force
(1)
Health
(4)
health claim
(2)
health claims
(1)
health nutrition
(2)
heart disease
(1)
Heavy metals
(1)
Herbs
(1)
Herniated Disc
(1)
Herniation
(1)
honey
(2)
human body
(1)
Human metabolism
(1)
Hypertension
(2)
Hypertension –- Greece
(1)
income
(2)
Industry
(1)
inflammation
(1)
innovation
(1)
Insulin
(1)
interesting
(1)
Ioannina
(1)
KIDMED
(1)
Kids--Breakfast
(1)
knowledge
(1)
Label
(1)
Labeling
(3)
Labels
(1)
Larisa
(1)
Larissa
(1)
Legislation
(2)
Light προϊόντα
(4)
Lipids
(1)
Lipids in human nutrition
(1)
Low calorie diet
(1)
Lycopene
(3)
Macronutrients
(1)
mastiha
(1)
meat eating
(1)
mediterranean diet
(3)
Menopause
(1)
Menopause -- Hormone therapy
(1)
Menopause -- Hormone Therapy –- Complications
(1)
Metabolic map
(1)
Metabolic pathway
(1)
metabolic syndrome
(1)
Metabolism
(1)
methionine,
(1)
Methionine -- Greece
(1)
MIC
(2)
microbiological analysis
(1)
Milk
(1)
minerals
(1)
mood
(1)
mothers
(2)
Multiple sclerosis
(1)
Municipality Agios Dimitrios Attic
(1)
Municipality Heliopolis Attic.
(1)
Munisipality of Neapoli
(1)
Munisipality of Sykies
(1)
Muscle mass
(1)
Myodynamic Characteristics
(1)
Non-communicable diseases
(1)
Nonsteroidal anti-inflammatory agents
(1)
NQ Plus
(1)
Nutrients
(3)
Nutriotion -- Assessment
(1)
Nutrition
(16)
nutritional behavior
(1)
nutritional claim
(2)
nutritional claims
(2)
Nutritional counseling
(2)
nutritional evaluation
(1)
Nutritional habits
(1)
Nutritional intervention
(1)
Nutritional label
(3)
nutritional labeling
(2)
Nutritional needs
(1)
Nutritional status
(2)
nutritional study
(1)
Nutritional Supplements
(1)
Nutritional therapy
(1)
Nutrition and health
(1)
Nutrition -- Assessment
(2)
nutrition claims
(2)
Nutrition counseling
(1)
Nutrition declaration
(1)
Nutrition disorders in adolescence
(3)
Nutrition -- Greece --Attiki
(1)
Nutrition -- Greece -- Crete
(1)
Nutrition--Greece--Larisa
(1)
Nutrition -- Greece -- Pella
(1)
Nutrition -- Greece -- Rhodes
(1)
Nutrition--Greece--Thessaloniki
(1)
nutrition information
(1)
nutrition label
(2)
nutrition labeling
(1)
Nutrition policy-Greece
(1)
Nutrition policy-Prefecture of Evros
(1)
Nutrition--Research--Greece --Attiki
(1)
Nutrition students--Greece--Thessaloniki
(1)
Obesity
(7)
Obesity--Greece
(2)
Obesity -- Greece -- Attiki
(1)
Obesity in adolescence
(2)
Obesity -- Nutritional aspects
(2)
Obesity -- Treatment
(1)
Obesity--Treatment
(1)
Obstructive sleep apnea syndrome
(1)
Oil extraction
(1)
Olive
(1)
Olive, Industry and trade of -- Greece -- Argolida
(1)
Olive, Industry and trade of -- Greece -- Corinthia
(1)
Olive -- Greece -- Argolida
(1)
Olive -- Greece -- Corinthia
(1)
Olive oil, industry of -- Greece --Research
(1)
Olive oil -- Health aspects
(1)
Omega-3 fatty acids
(1)
Organic olive oil
(1)
organoleptic properties
(1)
Orthodox Christian Fasting
(1)
Osteoporosis
(1)
overweight adults
(1)
Pathology
(1)
Patient
(1)
patients
(1)
Perfecture of Argolida
(1)
Perfecture of Corinthia
(1)
phase angle
(1)
phenols
(1)
Physical therapy
(1)
pomegranate juice
(1)
Potassium
(1)
Potato
(1)
Prefecture of Pella
(1)
pregnancy
(2)
prenatal screening
(1)
preschool
(1)
Probiotics, Prebiotics, intestine, supplements, consumers
(1)
Program
(1)
Protein
(1)
Protein diet
(1)
Protein intake
(1)
proteins
(1)
Proteins in human nutrition -- Greece
(1)
Protein synthesis
(1)
Quality breakfast
(1)
quality of diet
(1)
Quality of life
(1)
Questionnaire
(2)
radioactivity in foods
(1)
Reagents
(1)
Refreshments
(1)
Research
(5)
Results
(1)
rheological properties
(2)
Salt
(1)
Salvia Officinalis
(1)
Sample
(2)
samples
(1)
Schools in Thessaloniki
(1)
SDT2, cognitive level, quality of life, quality of diet, DKQ
(1)
Seafood consumption
(1)
sensory analysis
(1)
sensory appeal
(1)
Sheet
(1)
Side effects
(1)
sideritis
(1)
Sleep
(1)
Sleep apnea
(1)
Sleep apnea syndromes--Treatment--Greece
(1)
Soccer--Greece--Messinia
(1)
Sodium
(1)
Solvents
(1)
Spine
(1)
Spirulina
(1)
Sport injuries
(1)
Sports
(1)
Squid
(1)
Squids
(1)
Squids-Effect of heavy metals on
(1)
Statistical
(1)
Statistical analysis
(1)
Statistical control
(1)
Statistical Process Control
(1)
Students
(1)
subservience
(1)
Sugar
(1)
sugar-free
(1)
Sugar Intake
(1)
superfoods
(1)
Supplements
(1)
Supplements forms
(1)
SVT
(1)
sweeteners
(1)
taste preferences
(1)
Technology
(1)
Teens
(2)
Therapy
(1)
Thessaloniki
(1)
Tin
(1)
Tomato
(1)
Tomatos –- Greece –- W. Attica
(1)
Toxicity
(1)
Training
(1)
type 2 diabetes mellitus
(1)
university students
(1)
Upper Level
(1)
Urine analysis
(1)
Use
(3)
variety of honey
(1)
Vitamin D
(1)
Vitamins
(3)
Volleyball
(1)
Volos
(1)
Watermelon
(1)
Watermelons –- Greece –- W. Attica
(1)
weight
(1)
weight control
(1)
Weightlifting
(1)
West Attica
(1)
Women
(3)
Women volleyball players
(1)
Women volleyball players-Nutrition
(1)
Wounding
(1)
yogurt ice cream
(1)
Yomast
(1)
Young age
(1)
Zinc
(1)
Zinc (Zn)
(1)
Αγρότες-Διατροφή-Ελλάδα
(1)
Αγροτικές εταιρείες-Ελλάδα
(1)
Αγροτικός πληθυσμός
(1)
Αγωγή υγείας-Ελλάδα-Αθήνα
(1)
Αγώνας
(1)
Αεραγωγοί
(1)
Αθήνα
(1)
Αθλήματα αντοχής
(1)
Αθλητές
(4)
Αθλητές -- Διατροφή -- Ελλάδα -- Θεσσαλονίκη
(1)
Αθλητές -- Ελλάδα
(1)
Αθλητής
(1)
Αθλητικές κακώσεις
(1)
Αθλητισμός
(1)
Αθλήτριες πετοσφαίρισης
(1)
Αθλήτριες πετοσφαίρισης-Διατροφή
(1)
Αιτωλοακαρνανία
(1)
Άλατα
(1)
Αλάτι
(1)
Άλευρα
(1)
Άλευρα ζέας
(1)
Αλλεργία
(2)
Αλουμινένιοι περιέκτες
(1)
Αλουμίνιο
(1)
Αλτσχάιμερ
(1)
Αμερικάνικη Διαβητολογική Εταιρεία
(1)
Ανάλυση διατροφολογίου
(1)
Ανάλυση ούρων
(1)
Ανατολική Θεσσαλονίκη
(2)
Αναψυκτικά
(1)
Αναψυκτικά-Βιομηχανία και εμπόριο-Ελλάδα
(1)
Ανθρώπινος μεταβολισμός
(1)
Ανθρώπινο σώμα--Σύσταση
(1)
Ανθρώπινο σώμα--Σύσταση--Μέτρηση
(1)
Ανθρωπομετρία
(1)
Ανθρωπομετρικά Χαρακτηριστικά
(1)
Ανθρωπομετρικές μετρήσεις
(1)
Ανορεξία
(1)
Αντιδραστήρια
(1)
Αντιοξειδωτικά
(5)
Αντιοξειδωτικές ικανότητες
(1)
Αντιοξειδωτική δράση
(1)
Αντιοξειδωτική δράση, χρωμενοπυριδινών,
(1)
Αντιοξειδωτική δράση, Χρωμενοπυριδινών, Φλαβονοειδή, Ελεύθερες ρίζες,
(1)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(1)
Αντιφλεγμονώδη φάρμακα
(2)
Αντοχή
(1)
Απαραίτητα λιπαρά
(1)
Αποσταγμένο νερό
(1)
Αποτελέσματα
(1)
Άργος
(1)
Αριθμοδείκτες
(1)
Αρσενικό
(1)
Αρσενικό-Υγειονομικές απόψεις
(1)
Άρση βαρών
(1)
Αρτηριακή πίεση
(2)
Αρτηριακή πίεση-Μέτρηση
(1)
Ασβέστιο
(3)
Ασβέστιο –- Μεταβολισμός –- Διαταραχές
(1)
Ασθένειες-Παράγοντες κινδύνου
(1)
Ασθενείς
(2)
Ασθενείς-Ψυχολογία
(1)
Ασθενής
(2)
Άσκηση
(3)
΄Ασκηση
(1)
Ασφαλής δόση
(1)
Αττική
(1)
Αφέψημα
(1)
Βακτήρια
(1)
Βαρέα μέταλλα
(3)
Βάσεις του Schiff
(1)
Βασικός μεταβολικός ρυθμός
(1)
Βιολογικό ελαιόλαδο
(1)
Βιομηχανία
(1)
Βιομηχανία τυριού -- Εξοπλισμός και προμήθειες
(1)
Βιταμίνες
(3)
Βιταμίνες-Ανάλυση
(1)
Βιταμίνη D
(1)
ΒΜΙ
(1)
Βόλος
(1)
Βόρεια Ελλάδα
(1)
Βότανα
(3)
Βότανα-Ελλάδα-Αττική
(1)
Βότανα-Ελλάδα-Αττική-Έρευνα
(1)
Βότανα-Ελλάδα-Αττική-Θεραπευτική χρήση
(1)
Βρέφη-Ασθένειες
(1)
Γάλα
(2)
Γάλα-Ελλάδα
(1)
Γαλακτοκομικά
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα -- Μόλυνση
(1)
Γάλα σόγιας
(1)
Γάλα φυτικής προέλευσης
(1)
Γεωργικές επιχειρήσεις
(1)
Γκρελίνη
(1)
Γλουτένη
(1)
Γλυκά
(1)
Γλυκαιμικός έλεγχος
(1)
Γλυκαντικά
(1)
Γλυκαντικές ύλες
(1)
Γλυκόζη
(1)
Γναθοπροσωπικοί ασθενείς
(1)
Γνάθος
(1)
Γναθοχειρουργικός ασθενής
(1)
Γνώσεις
(2)
Γνώση και επιλογή συμπληρωμάτων
(1)
Γυμναστήριο
(1)
Γυναίκες
(3)
γωνία φάσης
(2)
Δ. Αττική
(1)
Δ.Μ.Σ.
(1)
Δείγμα
(2)
Δείκτης μάζας σώματος
(5)
Δείκτης Μάζας Σώματος--Ανθρωπομετρία
(1)
Δείκτης Μεσογειακής Διατροφής
(1)
Δέρμα
(1)
Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής
(1)
Δήμος Ηλιούπολης(Αθήνα,Ελλάδα)
(1)
Δήμος Ηλιούπολης Αττικής
(1)
Δήμος Θέρμης
(1)
Δήμος Καλαμαριάς
(1)
Δήμος Λαγκαδά
(1)
Δήμος Νεάπολης
(1)
Δήμος Πάρου
(1)
Δήμος Συκεών
(1)
Δημοτικά σχολεία
(2)
Διαβήτης
(5)
Διαβήτης-Διαιτητική θεραπεία
(1)
Διαβήτης--Διαιτητική θεραπεία
(1)
Διαβήτης -- Διατροφικές απόψεις -- Ελλάδα
(1)
Διαβήτης –- Διατροφικές απόψεις –- Ελλάδα
(1)
Διαβήτης -- Ελλάδα
(1)
Διαβήτης -- Επιπλοκές
(1)
Διαβήτης --΄Ερευνα -- Ιστορία
(1)
Διαβήτης και διατροφή
(1)
Διαβήτης στην εγκυμοσύνη--Ελλάδα
(1)
Διάγνωση
(1)
Δίαιτα
(1)
Δίαιτα DASH
(1)
Διαιτητική θεραπεία
(2)
Διατροφή
(55)
Διατροφή -- Αξιολόγηση
(3)
Διατροφή-Έρευνα
(4)
Διατροφικές διαταραχές
(5)
Διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία
(3)
Διατροφικές συνήθεεις
(3)
Διατροφικές συνήθειες
(21)
Διατροφική αγωγή
(4)
διατροφική επισήμανση
(2)
διατροφική ετικέτα
(6)
Διατροφική κατάσταση
(2)
Διατροφική πρόσληψη
(2)
Διατροφική συμβουλευτική
(3)
διατροφική συμπεριφορά
(2)
διατροφικοί ισχυρισμοί
(4)
διατροφικός ισχυρισμός
(2)
ΔΜΣ
(1)
Εγκυμοσύνη
(3)
Έίδη καφέ
(1)
εισόδημα
(2)
Εκφυλιστικές ασθένειες
(3)
Ελλάδα
(8)
Εμφιαλωμένο νερό
(4)
ενήλικες
(2)
Επιπολασμός
(2)
επισήμανση τροφίμων
(2)
Επισήμασνση
(2)
Έρευνα
(9)
Ετικέτες
(5)
ετικέτες τροφίμων
(2)
Εφηβεία
(3)
Έφηβοι
(9)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Ήπειρος
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Ήπειρος-Έρευνα
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Θεσπρωτία
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Θεσπρωτία-Έρευνα
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Θεσσαλονίκη,Δυτική
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Ιωάννινα
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Ιωάννινα-Έρευνα
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Καβάλα
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Καβάλα-Έρευνα
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Ν. Πέλλας
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Ν. Πέλλας-Έρευνα
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Πρέβεζα
(1)
Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Πρέβεζα-Έρευνα
(1)
Έφηβος
(1)
Ζάχαρη
(2)
ηλικία
(2)
Ήπειρος
(1)
Θαλασσινά
(2)
Θεραπεία
(2)
Θεσσαλονίκη
(5)
Θηλασμός
(3)
Θρεπτικά συστατικά
(3)
θρέψη
(2)
Ισσοροπημένη διατροφή
(2)
ισχυρισμός υγείας
(2)
Ιωάννινα
(2)
Καμπύλες ανάπτυξης
(2)
Καρδιαγγειακά νοσήματα
(4)
Καρκίνος
(3)
Καροτενοειδή
(2)
Καταναλωτές
(7)
Καταναλωτής
(2)
Καταναλωτική συμπεριφορά
(4)
Κρήτη
(2)
Λάρισα
(2)
Λειτουργικά τρόφιμα
(2)
Λίπη
(6)
Λυκοπένιο
(3)
μέλι
(2)
μεσογειακή διατροφή
(4)
Μεταβολικό σύνδρομο
(2)
Μεταβολισμός
(2)
Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη
(2)
Μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα
(2)
μητέρες
(2)
μορφωτικό επίπεδο
(2)
Νερό
(3)
Νομοθεσία
(3)
νομοθεσία Ε.Ε.
(2)
Νομός Πέλλας
(2)
Οικονομική κρίση
(2)
Όρεξη
(1)
Οστεοπόρωση
(2)
Παιδί
(2)
Παιδιά
(10)
Παιδική παχυσαρκία
(4)
Παράγοντες
(3)
Παχυσαρκία
(27)
Παχυσαρκία -- Διατροφικές απόψεις
(2)
Παχυσαρκία--Ελλάδα
(2)
Ποδηλασία
(2)
Ποδόσφαιρο
(2)
Πόσιμο νερό
(5)
Πρωινό
(2)
Πρωτεϊνες
(3)
Πρωτεΐνες
(2)
ρεολογικές ιδιότητες
(2)
Σακχαρώδης διαβήτης
(8)
Στατιστικός έλεγχος
(2)
Συμπληρώματα διατροφής
(16)
Σύμπλοκες ενώσεις
(2)
Σχολική ηλικία
(3)
Τοξικότητα
(2)
τρόφιμα
(5)
Υγεία
(7)
Υγιεινή διατροφή
(2)
Υδατάνθρακες
(4)
Ύδρευση-Ελλάδα-Πάρος
(1)
Υπέρταση
(3)
Ύπνος
(1)
φύλο
(2)
Φυσική δραστηριότητα
(2)
Χαλκός
(2)
Χρήση
(3)
Ψευδάργυρος
(2)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 193 αποτελέσματα
Επίδραση της μεσογειακής διατροφής, της άσκησης και της κατανάλωσης συμπληρωμάτων διατροφής και υπερτροφών στον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2
Δημιουργός:
Πορφύρη, Ελένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Μεταβολισμός -- Διαταραχές, άσκηση, μεσογειακή διατροφή, mediterranean diet, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2, superfoods, Μη ινσουλινο-εξαρτώμενος διαβήτης -- Διατροφικές απόψεις, συμπληρώματα διατροφής, excersize, type 2 diabetes mellitus, dietary supplements, Άσκηση, υπερτροφές
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Η επίδραση της υποθερμιδικής διατροφής με αυξημένη πρόσληψη πρωτεΐνης και της υποθερμιδικής μεσογειακής διατροφής στη σύσταση σώματος νεαρών νορμοβαρών και υπέρβαρων ατόμων
Δημιουργός:
Βαγιάνου, Κυριακή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Διατροφή -- Μεσόγειος Περιοχή -- Έρευνα, Mediterranean diet, Πρωτεΐνες στην ανθρώπινη διατροφή -- Έρευνα, Σύσταση σώματος -- Έρευνα, overweight adults, Παχύσαρκα άτομα -- Έρευνα, Body composition, Protein diet, υπέρβαρα άτομα, Μεσογειακή δίαιτα, Πρωτείνικη δίαιτα, Υποθερμιδική δίαιτα -- Έρευνα, Υποθερμιδική δίαιτα, Low calorie diet
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Έρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMAST
Δημιουργός:
Βογιατζόγλου, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
innovation, Yomast, λειτουργικά τρόφιμα, Ελληνικό γιαούρτι, ελληνικό γιαούρτι, functional foods, Λειτουργικά τρόφιμα, γαλακτοκομικά προϊόντα, Greek yogurt/yoghurt, mastiha, Ecotrophelia, μαστίχα, καινοτομία, dairy products
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Βιταμίνη D στην εγκυμοσύνη
Δημιουργός:
Αμπατζίδου, Κατερίνα, Παπαγεωργίου, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
προγεννητικός έλεγχος, Βιταμίνη D, έμβρυο, Vitamin D, pregnancy, Κύηση -- Επιπλοκές, εγκυμοσύνη, prenatal screening, fetus
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Διατροφικές συνήθειες ενηλίκων σε σχέση με τη μεσογειακή διατροφή
Δημιουργός:
Γιαντσίδου, Ιωάννα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Greece, eating habits, διατροφικές συνήθειες, Mediterranean diet, Διατροφικές συνήθειες -- Ελλάδα, Μαγειρική, Μεσογειακή, μεσογειακή διατροφή, adults, Ελλάδα, ενήλικες
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μετρήσεις ραδιενέργειας σε γαλακτοκομικά προϊόντα και τρόφιμα φυτικής προέλευσης
Δημιουργός:
Αναστασόπουλος, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
gamma ray spectrometry, ισοδύναμη δόση, equivalent dose, ελληνικά προϊόντα, radioactivity in foods, concentration of activity, Ραδιοϊσότοπα, Γαλακτοκομικά προϊόντα -- Μόλυνση, ενεργότητα, ραδιενέργεια τροφίμων, Greek products, Ραδιενεργός μόλυνση τροφίμων, γ-φασματοσκοπία
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Προσδιορισμός ελάχιστης ανασταλτικής συγκέντρωσης (mic) σε σύμπλοκα μετάλλων
Δημιουργός:
Τασούλα, Περσεφόνη, Φρούσιου, Ολυμπία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Σύμπλοκα μετάλλων, MIC, Βακτήρια
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Διερεύνηση των ιδιοτήτων σε πρόσθετα παγωτού
Δημιουργός:
Ερκέκογλου, Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Παχυσαρκία, sweeteners, rheological properties, gelling agents, ρεολογικές ιδιότητες, sugar-free, Διαβήτης, Πρόσθετα τροφίμων, gels, Ζελατινοποίηση, γλυκαντικές ουσίες, Παγωτά, πάγοι κ.λπ., πηκτώματα, Πεπτικό σύστημα -- Ασθένειες, πηκτωματογόνοι παράγοντες
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Η άποψη των καταναλωτών για την επισήμανση και τη διατροφική ετικέτα των τροφίμων
Δημιουργός:
Σταμούλη, Ανθούλα, Χαρισόπουλος, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
επισήμανση, Ετικέτες, διατροφική ετικέτα, ετικέτα τροφίμων, διατροφικοί ισχυρισμοί, nutritional labeling, labeling, food label, nutritional claims, health claims, ισχυρισμοί υγείας, Διατροφή-Έρευνα
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Επισήμανση & διατροφική ετικέτα τροφίμων
Δημιουργός:
Καραμάνογλου, Κωνσταντίνα, Καραφουλίδου, Ζωή, Μπαλτζή, Πολυξένη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
interesting, food label, health, διατροφή, food labeling, καταναλωτές, ενδιαφέρον, Διατροφή-Έρευνα, nutrients, Ετικέτες, υγεία, διατροφική ετικέτα, επισήμανση τροφίμων, γνώση, θρεπτικά συστατικά, consumers, diet, knowledge
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μελέτη της γωνίας φάσης σε σχέση με τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά υγειών παιδιών
Δημιουργός:
Τριπολιτσιώτη, Μαρία, Κεραμιδοπούλου, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
δείκτες ανάπτυξης, βιοηλεκτρικής εμπέδησης, Ανθρώπινο σώμα--Σύσταση--Μέτρηση, έφηβοι, κυτταρική μεμβράνη, Ανθρώπινο σώμα--Σύσταση, γωνία φάσης, σωματομετρικά χαρακτηριστικά
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Διατροφική εκτίμηση και αξιολόγηση καρδιαγγειακών ασθενών
Δημιουργός:
Αλεπίδη, Θεοφανία, Ζαχαροπούλου, Νίκη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
subservience, υποθρεψία, βάρος, Διατροφή--Αξιολόγηση, δύναμη χειρολαβής, weight, διατροφή, handle force, Δείκτης μάζας σώματος, γωνία φάσης, phase angle, diet, Καρδιαγγειακό σύστημα -- Ασθένειες -- Διατροφικές απόψεις, BMI
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Διατροφική ετικέτα- διατροφική επισήμανση
Δημιουργός:
Μουρελάτου, Χριστίνα, Κλειδαράς, Ιωάννης, Βεζυρίδου, Ηλέκτρα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
διατροφική ετικέτα
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Ανθρωπομετρικά και Μυοδυναμικά Χαρακτηριστικά ελίτ αθλητριών πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης
Δημιουργός:
Κιουρέλλη, Μαρία Κλειώ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Καλαθοσφαίρισης, Anthropometric Characteristics, Volleyball, Μυοδυναμικά Χαρακτηριστικά, Πετοσφαίρισης, Ανθρωπομετρικά Χαρακτηριστικά, Basketball, Myodynamic Characteristics
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μέτρηση καλίου, νατρίου και αλατιού μέσω της ανάλυσης ούρων εικοσιτετραώρου
Δημιουργός:
Βαφειάδης, Στυλιανός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Salt, Ανάλυση ούρων, Sodium, Κάλιο, Αλάτι, Νάτριο, Potassium, Urine analysis
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Διατροφική ετικέτα και επισήμανση τροφίμων
Δημιουργός:
Κουκουζάς, Κωνσταντίνος, Γεκενίδου, Δέσποινα, Μίγγα, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Τρόφιμα, Καταναλωτές, Legislation, Consumers, Label, Foods, Ετικέτα, Νομοθεσία
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Η παιδικη παχυσαρκεια στη βορεια Ελλάδα
Δημιουργός:
Σκούτη, Ευτυχία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
παχυσαρκεία, Greece, Βόρεια Ελλάδα, children, obesity, παιδιά
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Σύγκριση οστικής πυκνότητας μεταξύ λιποβαρών, νορμοβαρών και υπέρβαρων νεαρών γυναικών
Δημιουργός:
Γκόγκου, Νικολέτα-Δήμητρα, Τζάνου, Σοφία, Σαχούλη, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Διατροφή, Φυσική κατάσταση για γυναίκες, δεξιός μηριαίος, σύσταση σώματος, οστική πυκνότητα, σπονδυλική στήλη, Μεταβολισμός, αριστερός μηριαίος, διατροφή, σωματική δραστηριότητα, οστική υγεία
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης και φαινολικών ενώσεων σε δείγματα σιδερίτη
Δημιουργός:
Γκαϊδατζή, Ευθαλία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
phenols, αρωματικά φυτά, σιδερίτης, antioxidants, αντιοξειδωτικά, sideritis, aromatic plants, Αναψυκτικά-Βιομηχανία και εμπόριο-Ελλάδα, φαινόλες, Αντιοξειδωτικά
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Διατροφικές συνήθειες της μητέρας κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό και εμφάνιση αλλεργικής πρωκτοκολίτιδας σε παιδιά έως 2 ετών
Δημιουργός:
Παπαμιχάλη, Ιωάννα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
διατροφικές συνήθειες, Πρωκτός-Ασθένειες, pregnancy, Θηλασμός, αλλεργική πρωκτοκολίτιδα, Διατροφή, Βρέφη-Ασθένειες, allergic proctocolitis, θηλασμός, breastfeeding, dietary habits, εγκυμοσύνη, Κύηση-Διατροφικές απόψεις
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Η κατανόηση και οι απόψεις των καταναλωτών για την επισήμανση των τροφίμων και τη διατροφική ετικέτα
Δημιουργός:
Γιάκου, Καράντο, Αριστοδήμου, Χαράλαμπος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
income, education, B.M.I, gender, ηλικία, τρόφιμα, nutritional claim, Διατροφή-Έρευνα, health claim, Ετικέτες, εισόδημα, διατροφική ετικέτα, δείκτης μάζας σώματος, ισχυρισμός υγείας, νομοθεσία Ε.Ε., Καταναλωτική συμπεριφορά, legislation, nutrition label, E.U, φύλο, food, health nutrition, μορφωτικό επίπεδο, διατροφικός ισχυρισμός, age
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Συσχέτιση διατροφικών στάσεων και συμπεριφορών με τη δυσαρέσκεια του ατόμου για το σώμα
Δημιουργός:
Κομίνη, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
university students, EAT-26, body dissatisfaction, δυσαρέσκεια για το σώμα, διατροφικές διαταραχές, Διατροφή-Ψυχολογικές απόψεις, διαταραγμένες διατροφικές συμπεριφορές, φοιτητικός πληθυσμός, disordered eating attitudes, eating disorders
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Η σχέση των Ελλήνων καταναλωτών με την επισήμανση των τροφίμων και τη διατροφική ετικέτα
Δημιουργός:
Μασοκώστα, Ελευθερία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Καταναλωτές-Ελλάδα, nutrition labeling, τρόφιμα, διατροφική επισήμανση, καταναλωτές, food, Διατροφή-Έρευνα, ετικέτες τροφίμων, food labels, nutrition claims, Ετικέτες, διατροφικοί ισχυρισμοί, consumers
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Ποιότητα παρεχόμενης διατροφής και ψυχολογία των ασθενών στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς
Δημιουργός:
Κανταρτζόγλου, Γεωργία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
ποιότητα διατροφής, Διατροφή, ασθενείς, anxiety, duration of hospitalization, Νοσοκομεία-Ελλάδα-Θεσσαλονίκη, patients, άγχος, quality of diet, Ασθενείς-Ψυχολογία, διάρκεια νοσηλείας
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μελέτη ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων παγωτού γιαούρτης.
Δημιουργός:
Πετρίδης, Αλέξανδρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
χυμός ρόδι, organoleptic properties, παγωτό γιαούρτης, rheological properties, honey, pomegranate juice, ρεολογικές ιδιότητες, οργανοληπτικές ιδιότητες, μέλι, yogurt ice cream
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Η χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής από τις γυναίκες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Δημιουργός:
Ρεντίφη, Παρασκευή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Women, βιταμίνες, Nutrition, Ανατολική Θεσσαλονίκη, Nutritional Supplements, διατροφή, γυναίκες, Συμπληρώματα διατροφής, Vitamins, Eastern Thessaloniki
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Κάλυψη των διατροφικών αναγκών Ελλήνων καταναλωτών με συμπληρώματα διατροφής
Δημιουργός:
Γιαννούλη, Μαρία, Τσαλικίδου, Στυλιανή, Τριανταφύλλου, Αλεξιάννα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
συμπληρώματα διατροφής, διατροφικές ανάγκες
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Άποψη και γνώση των καταναλωτών για την διατροφική επισήμανση
Δημιουργός:
Χατζηαβραάμ, Παναγίωτα, Βλασακίδου, Παρασκευή, Αντωνίου, Χάρις
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
διατροφική ετικέτα, διατροφικοί ισχυρισμοί, nutritional labeling, τρόφιμα, επισήμανση τροφίμων, nutritional claims, food labeling, consumer, food, καταναλωτής
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Η σχέση των καταναλωτών της Θεσσαλονίκης με την επισήμανση των τροφίμων και τη διατροφική ετικέτα
Δημιουργός:
Κατιδιώτη, Χριστίνα, Κυρκιώτη, Όλγα, Πρασσά, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
ετικέτες τροφίμων, nutrition claims, food labelling, nutrition information, διατροφικοί ισχυρισμοί, τρόφιμα, consumers, διατροφική επισήμανση, καταναλωτές, food
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Θρεπτική αξιολόγηση και συσχέτιση με το βιοχημικό προφίλ
Δημιουργός:
Χατζημάρκου, Ανδριανή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
biochemical profile, adults, nutritional evaluation, διατροφή, human body, ανθρώπινος οργανισμός, ενήλικες, nutrients, βιοχημικό προφίλ, nutrition, θρεπτική αξιολόγηση, θρέψη, θρεπτικά συστατικά, diet, πρόσληψη τροφής, food intake
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!