Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Άρθρο
(20)
Επιστημονικό άρθρο
(20)
Διπλωματική εργασία
(166)
Μεταπτυχιακή εργασία
(21)
Πτυχιακή εργασία
(145)
Παρουσίαση
(6)
Τεκμήριο συνεδρίου
(3)
Άρθρο συνεδρίου
(3)
Χρονολογία
2015 - 2019
(95)
2010 - 2014
(83)
2005 - 2009
(2)
2000 - 2004
(3)
1995 - 1999
(1)
1990 - 1994
(1)
1985 - 1989
(1)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(20)
Ελληνική γλώσσα
(99)
Φορέας / συλλογή
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
(186)
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
(186)
Επιμέρους συλλογή
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής - Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
(186)
Συνέδριο
;3186
(1)
17th European Symposium of Computer Aided Process Engineering (ESCAPE 17
(1)
38th European Symposium of the Working Party on Computer Aided Process Engineering
(1)
3rd International ISEKI Food Conference
(1)
ΑΕ;4956
(1)
Τύπος τεκμηρίου
Article
(11)
bachelorThesis
(50)
Bachelor thesis
(50)
Conference article
(3)
MA
(5)
masterThesis
(16)
Master thesis
(16)
other
(120)
Presentation
(6)
Thesis
(95)
Άλλο
(120)
Μεταπτυχιακή εργασία
(16)
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία
(50)
Θέμα
«Ανεβατό»
(1)
(CRM)Customer Relationship Management
(1)
2ο ΕΠΑΛ Δράμας
(1)
abelmoscus esculentus
(1)
Absorption of calcium
(1)
ABTS
(1)
Acetaldehyde
(1)
acidic dairy products
(1)
Action Aid organizations
(1)
Activated sludge process
(1)
Active sludge
(1)
Adsorption
(1)
Adulteration
(1)
Adulteration of Olive Oil
(1)
Aerobic treatment
(1)
Agency activated sludge
(1)
Aggregation
(1)
agronomic characteristics of biocarbons, adsorption capacity, experiment, rooting
(1)
Airilines
(1)
AIS
(1)
Aliakmonas river
(1)
Aluminum
(1)
Aluminum cans
(1)
Amylose
(2)
Anaerobic processing
(1)
anaerobic treatment
(1)
Anaerobiosis
(1)
Analyses meal
(1)
Animal experimentation
(1)
Antibacterial agents
(1)
Anti-infective agents
(1)
Anti-inflammatary agents
(1)
Anti-inflammatory drug
(1)
Antimicrobial
(1)
Antimicrobial drugs
(1)
Antimicrobials
(1)
Antioxidant
(1)
Antioxidant capacity lamb
(1)
Antioxidant properties
(1)
Antioxidants
(5)
aqueous solutions
(1)
Artificial neural networks
(1)
ATEI(Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα)
(1)
ATEITH
(1)
ATEI Thessalonikis
(1)
Athlete
(1)
Average composition
(1)
Aμυλόζη
(1)
Bacillus enteritidis
(1)
Bacteria
(4)
Bacterium
(1)
Baked products
(2)
Bakeries
(1)
Bakery
(1)
Batch process
(1)
Batch processing
(1)
Bean
(1)
Biochemical engineering--Computer-aided design--Case studies
(1)
biochemical oxygen demand
(1)
Biochemistry--Study and teaching--Simulation methods
(1)
Biological treatment
(1)
Biomass energy-Cyprus
(1)
Biomass energy industries-Cyprus
(1)
Biopharmaceutical manufacturing
(1)
Biopharmaceutical process
(1)
Biopharmaceutics--Research--Methodology
(1)
Bioprocess development
(1)
Bioprocess simulation
(1)
Bioreactors
(3)
Bioreastors
(1)
Biotech
(1)
Biscuits
(1)
body mass index
(1)
Bradford Method
(1)
Bread
(2)
Bread and bread
(1)
Bread industry
(1)
Bread-Microbiology
(1)
Bubble size
(1)
Bαρέα μέταλλα
(1)
cactus opuntia
(1)
cadmium
(1)
Calcium aluminate catalyst
(1)
Carbohydrates
(1)
Carbon dioxide
(1)
Carob
(1)
Carotenoids
(1)
Caseinate
(1)
Catches
(1)
Categories of olive oil
(1)
Cereals
(1)
CFD
(1)
CFD fluent
(1)
Cheese
(1)
Cheese Anevatο
(1)
Cheesemaking
(1)
Cheese--Microbiology
(1)
cheese substitutes
(1)
Cheese--varieties
(1)
Chemistry
(1)
Chromatography
(1)
Chrome
(1)
Citric acid
(1)
Coffee
(1)
Coffee industry-Greece-Research
(1)
Collagen
(1)
Compex compounds
(1)
Compliance of patients
(1)
Consumption of wheat products
(1)
Controlled release fertilizers
(1)
Copper
(1)
Copper(Cu)
(1)
Corrosion
(1)
Corrosion of aluminum
(1)
Corrosion of metal material
(1)
Cream cheese
(2)
Crete
(1)
Crocidation
(1)
culture
(1)
Cyprinidae (fish)--Research
(1)
Cyprinids
(1)
Cypriot olive oil
(1)
Dairy microbiology
(2)
Dairy products
(3)
Dairy products-Analysis
(2)
Dairy products-Rheology
(1)
Debottlenecking
(1)
Deconstruction
(1)
Deoxynivalenol (DON)
(1)
Department of Food Technology
(1)
Determination of Fatty Acids
(1)
development agency
(1)
Dietary supplements
(1)
Digestion
(1)
Digestive organs
(1)
Digestive organs-Microbiology
(1)
Digestive system-Microbiology
(1)
Diseases
(1)
Disinfection
(1)
Dissertations, Academic
(1)
dissolved oxygen
(1)
Dittany
(1)
Divide catches
(1)
DNA ( Deoxyribonucleic acid)
(1)
Drinking Water
(1)
drought tolerance
(1)
Drug delivery
(1)
Dry mouth
(1)
Durum wheat
(1)
Dust album
(1)
dynamic measurements
(1)
Early aggregation yeasts
(1)
Edit baking
(1)
Edit catch
(1)
Edit smoking
(1)
education
(1)
Effect of chromium
(1)
Effect of freezing
(1)
Eggs-Biotechnology
(1)
Egg white
(1)
Egg yolk
(1)
Elderly
(1)
ELISA
(1)
Emulsifiers
(2)
Emulsion
(2)
emulsion, mayonnaise, fat content, locust bean, xanthani
(1)
Emulsions
(6)
Energy
(1)
Energy Drinks
(1)
Erosion
(1)
ERP
(1)
Escherichia coli O157:H7 (bacterium)
(1)
Escherichia coli O157:H7 (βακτήριο)
(1)
E-shop
(1)
Essences and essential oils--Greece
(1)
Establishment of industrial waste
(1)
esters
(1)
ethyl acetate
(1)
Eulsions
(1)
evaluation
(1)
Eκπαίδευση
(1)
Eταιρείες
(1)
Factors
(1)
Factory and trade waste
(1)
FAO
(1)
Fat
(2)
fat Quality
(1)
Fatty acid distribution
(1)
Fatty acids
(2)
Fatty acids in human nutrition
(1)
Fatty acids in nutrition
(1)
Fermentation
(1)
Fermented milk product
(3)
Feta cheese
(1)
Fishery products-Quality control
(1)
Fishes
(1)
Fishing
(1)
Fish oil
(1)
Fish skin
(1)
Fish with bone mass
(1)
flavorings
(1)
Flocculation
(3)
Flocculation of emulsions
(2)
Flour
(1)
Flour--Wheat products
(1)
Fluent λογισμικό υπολογιστικής ρευστοδυναμικής
(1)
Foaming capacity
(1)
Foam stability
(1)
Folin Ciocalteau
(1)
Folin--Ciocalteu
(1)
Food
(2)
Food additives
(1)
Food chemistry
(1)
Food--Composition
(1)
Food engineering
(1)
Food-Fat content
(2)
food moisture
(1)
Food of animal origin-Fat content
(1)
food packaging
(1)
Food-Polysaccharides content
(1)
food preservatives
(1)
food processing
(1)
Food supplements
(1)
Food technology
(1)
food technology science
(1)
food temperature
(1)
Fourier transform infrared spectroscopy
(1)
Frankfurt
(1)
Frankfurters
(1)
Free radicals
(1)
Free radicals (Chemistry)
(2)
Freeze
(1)
frozen foods
(1)
Frying
(1)
FTIR
(1)
Gelatin
(2)
Gelatine
(1)
Gelatin gels
(1)
germination ability
(1)
Gluten
(1)
gluten free
(1)
Goat Milk
(1)
Grain
(1)
Grain-Analysis
(1)
Grain-Greece
(1)
Grape stalks
(1)
Graviera
(1)
Greece
(2)
Greek coffee
(1)
Green peas
(1)
Growing kefir
(2)
Growth of microorganisms
(1)
Guar
(1)
Gymnastic
(1)
Hard Wheat
(1)
Harvest
(1)
Health
(1)
Heavy metals
(2)
Helium
(1)
Hexane pyrolysis
(1)
higher alcohols
(1)
higher education
(1)
HIV-1
(1)
Hydrocolloids
(1)
Hydrogels
(1)
Hydrophobic surfaces
(1)
Hydroxyapatite
(1)
Industrial discharges
(1)
Industrial two stage pressure homogenizer
(1)
Industrial waste
(1)
Industries
(1)
inorganic compounds.
(1)
Insoluble in alcohol components
(1)
Intake of mycotoxins
(1)
In vitro
(1)
In vitro digestion
(1)
Jar Test
(1)
Kavala
(1)
Kavala (Greece)
(1)
Kefir
(3)
Kefir Cultivation
(2)
Kefir grains
(2)
Kilkis
(1)
Kinetics
(1)
Kονσέρβες ροδάκινου
(1)
labor market
(1)
Lactobacillus
(1)
Lactose products
(1)
Ladotyri
(1)
Lamb meat
(1)
Lard
(2)
LC-MS/MS
(1)
Lead
(1)
Lettuce
(1)
Lettuce--Diseases and pests
(1)
Light scattering
(1)
Liquid Smoke Pressure
(1)
Liquid waste
(1)
Liquid wastewaters
(1)
Listeria monocytogenes
(2)
litter size
(1)
longevity
(1)
Low cost
(1)
Low-fat foods
(1)
Lyophilization
(1)
Making cheese
(1)
Malt
(1)
Malt samples
(1)
Mayonaise
(1)
Mayonnaise
(1)
Measuring device
(1)
Meat
(3)
Mechanical bean harvesting
(1)
Mechanical properties
(1)
mechanism of staling
(1)
Membrane
(1)
Membrane bioreactors
(1)
Membrane reactors
(1)
Membranes(Technology)
(1)
Metal containers
(1)
Metal packaging
(1)
Method ABTS
(1)
Method DPPH
(1)
Method Folin-Ciocalteu
(1)
Methods of analysis
(1)
Methods of smoking
(1)
Microbial flora
(1)
Microbial load
(1)
Microbial profile
(1)
Microbiology cheese
(1)
Microstructure
(1)
Milk
(2)
Minitab 17.0
(1)
Mix beef
(1)
Mix pork
(1)
Models
(1)
Molases
(2)
molasses
(1)
Molasses waste
(1)
myristic acid
(1)
Mytilus galloprovincialis
(1)
Mαθητεία
(1)
Networks
(1)
Nonsteroidal antiinflammatory drugs
(1)
Nutrition
(1)
Nutritional supplements
(1)
Oil
(2)
oil oxidation
(1)
Oil toxicity
(1)
okra mucilage
(1)
Olive
(3)
Olive-Cyprus
(1)
Olive-health grounds
(1)
Olive Mills
(1)
Olive oil
(5)
Olive oil-Greece
(1)
olive paste
(1)
Oral cavity
(1)
Oral Nutritional Supplements
(1)
Oregano essential oil
(1)
Oregano--Utilization--Greece
(1)
Organic acids
(1)
organic matter parameters
(1)
Origanum
(1)
Origanum dictamnus L.
(1)
Oxidations
(1)
Ozone production
(1)
packaging film
(1)
Particle size determination --Instruments
(1)
Pasteurized sausages
(1)
Patisseries
(1)
PCR(Polymerase Chain Reaction)
(1)
Pea
(1)
Peach
(1)
Peach--Greece
(1)
Pella
(1)
Peptic system
(2)
performances
(1)
Peroxides
(1)
pH
(3)
Pharmaceutical manufacture
(1)
Phenolic composition
(1)
phenolic compounds
(2)
Phenols
(4)
Phospholipids in oil
(1)
photosynthesis
(1)
Plant capacity
(1)
Plants
(1)
Plants, edible--Processing--Greece
(1)
Polyphenols
(1)
Polysaccharides
(2)
Polysaccharides--Synthesis
(1)
Pomace
(1)
Pomegranate
(1)
Potato amyl
(1)
Potato starch
(1)
Prebiotics
(1)
Prefecture of Larissa
(1)
Prefecture of Thessaloniki
(1)
Preparation of emulsions
(1)
pre-polymerized crocodiles
(1)
Preserved
(1)
Principal Component Analysis-PCA
(1)
Probiotic dairy product
(1)
Probiotics
(1)
Problem Solving
(1)
Process cheese
(1)
Processed cheese
(1)
Processing
(1)
Process modelling
(1)
Production control
(1)
Production scheduling
(2)
Protein
(1)
Protein purification
(1)
Proteins
(2)
Qualitative characteristics
(1)
quality Baked
(1)
Quality Control bakery
(1)
Quality systems
(1)
Quantitative analysis
(1)
quantitative and qualitative characteristics
(1)
questionnaire
(1)
Quince
(1)
Quince seeds
(1)
Reactors
(1)
Recommendation flour
(1)
Removal of the methylene blue (MB)
(1)
Research
(1)
Research challenges
(1)
Research tools
(1)
Rheological behavior
(2)
rheological behavior, milk protein systems, homogenization, liposomes, heat treatment
(1)
rheological properties
(1)
rheology
(1)
rheology, kefir, milk protein, kefir
(1)
Salad vegetables--Microbiology--Research
(1)
saliva
(1)
Salmonella enteritidis
(1)
Salmonella typhimurium (bacterium)
(1)
Salmonella typhimurium (βακτήριο)
(1)
Sardine
(1)
Sausages
(1)
SchedulePro
(1)
Scheduling
(1)
Science Instruction
(1)
Seed Oils
(1)
self knowledge
(1)
SEM
(1)
SEO
(1)
Sewage
(1)
Sewage-Analysis
(1)
Sewage-Purification-Activated Sludge Process
(1)
Sewage--Purification--Activated Sludge Process
(1)
Sewage-Purification-Biological treatment
(1)
Sewage sludge
(1)
Sewage sludge—Characterization
(1)
Sewage sludge digestion
(1)
Sheep milk
(1)
SHIVS
(1)
Sieving
(1)
Smell the wine
(1)
Smoked foods
(1)
Smoke dried
(1)
Social media links
(1)
sodium caseinate
(2)
Soft drinks
(1)
SPC
(1)
Sprat
(1)
Stability of emulsions
(1)
Stabilization by Pickering emulsion
(1)
stable emulsions
(1)
Stadiums cheese
(1)
Staphylococcus
(1)
starch
(1)
Starch gelatinisation
(1)
Steam reforming
(1)
Sterenia
(1)
Stomach
(1)
Storage temperature
(1)
storage time
(1)
stress-relaxation test
(1)
structural characteristics
(1)
Survival
(1)
survival rate
(1)
Synbiotics
(1)
systems
(1)
Tannic acid
(1)
Tannins
(1)
Tapenade
(1)
Tartaric acid
(1)
Taste wine
(1)
Teaching Methods
(1)
Technology
(1)
Thessaloniki
(1)
Thrombosis
(1)
Throughput analysis
(1)
Tin-Corrosion
(1)
Tinned steel
(1)
Tinplate
(1)
Tinplate cans
(1)
Tinplate-Corrosion
(1)
Tope
(1)
Total phenols
(1)
TPA
(2)
Traditional treatments
(1)
Treatment of waste
(1)
Tween 20 Emulsions
(1)
Types of erosion
(1)
UASB reactor
(1)
Ultrasonic homogenizer
(1)
Ultrasound
(2)
Uses whey
(1)
Vegetable oils
(1)
Vegetables
(2)
Vibrio fischeri sea bacterium
(1)
Virgin olive oil
(1)
vocational rehabilitation
(1)
waste
(1)
waste industry
(1)
Waste lands
(1)
Wastewater treatment
(2)
Water
(1)
Water Quality
(1)
Water quality characteristics
(1)
Water quality-Greece-Larisa
(1)
Water quality management-Greece-Larisa
(1)
Water Treatment
(1)
Wavelets
(1)
Web-based simulation
(1)
weight
(1)
Wheat
(2)
Wheat products
(1)
wheat varieties
(1)
white wines
(1)
Wine
(2)
Wine and wine making
(2)
Wine--Production
(1)
Wineries
(1)
Winery
(1)
Winery unit
(1)
Woocommerce
(1)
Word microbes
(1)
Wordpress
(1)
Xanthan
(1)
Xanthic
(1)
Yeast Bread
(1)
Yeasts
(1)
Yoghurt processing
(1)
Yogurt--Case studies
(1)
Zearalenol (ZEN)
(1)
Zeolites
(1)
Zinc as a micronutrient
(1)
Zoopery
(1)
Αntioxidants
(1)
Αqueous solutions
(1)
Αγελάδες -- Αναπαραγωγή
(1)
Αγελάδες -- Γενετική
(1)
Αγελαδινό γάλα
(1)
Αγρότες -- Στάσεις
(1)
Αγροτικά προϊόντα
(1)
Αγροτικά προϊόντα -- Μάρκετινγκ
(1)
Αδιάλυτα σε αλκοόλη συστατικά
(1)
Αερόβια επεξεργασία
(1)
Αεροπορικές εταιρείες
(1)
Αζωτούχα λιπάσματα
(1)
Αθλητής
(1)
Αθλητικά Ποτά
(1)
Αίγες -- Ελλάδα
(1)
Αιγοπρόβειο τυρόγαλα
(1)
Αιθανόλη
(1)
Αιθέρια έλαια
(1)
Αιθέριο έλαιο ρίγανης
(1)
Αισθητική τέχνη
(1)
Ακεταλδεΰδη
(1)
Ακτινίδια
(1)
Ακτινίδιο
(1)
Αλακάριστες κονσέρβες λευκοσιδήρου
(1)
Αλβουμίνη
(1)
Αλεύρι
(2)
Αλευρο
(1)
Αλευρώδη προϊόντα
(1)
Αλιάκμονας ποταμός
(1)
Αλιεία
(1)
Αλιεία--Βιολογικός έλεγχος
(1)
Αλιεύματα
(2)
Αλιεύματα με οστέινη μάζα
(1)
Αλίευση
(1)
Αλιευτικά προϊόντα-Ποιοτικός έλεγχος
(1)
Αλουμίνιο
(1)
Αλουμίνιο-Διάβρωση
(1)
Αμπέλια--Οργανική
(1)
Άμυλο
(4)
Άμυλο, αμυλόζη και αμυλοπηκτίνη, υδροπηκτές, υπερκρίσιμα ρευστά
(1)
Αμυλόζη
(1)
Άμυλο πατάτας
(1)
Άμυλο σε σκόνη
(1)
Αναερόβια επεξεργασία
(1)
Αναερόβωση
(1)
Ανακατεργασμένο τυρί
(1)
Αναλύσεις αλεύρων
(1)
Ανάλυση πολλαπλών μεταβλητών
(1)
Αναπληρώματα μαγιονέζας
(1)
Ανάπτυξη μικροοργανισμών
(1)
Ανάπτυξη οργανισμού
(1)
Αναψυκτικά
(1)
Ανεβατό
(1)
Ανεβατό(Τυρί)
(1)
Ανόργανες ενώσεις -- Σύνθεση
(1)
Αντιβακτηριακοί παράγοντες
(1)
Αντιδράσεις Maillard
(1)
Αντιδραστήρες
(1)
Αντιδραστήρες μεμβρανών
(1)
Αντιδραστήρια και διαλύτες
(1)
Αντιμικροβιακά
(1)
Αντιμικροβιακά φάρμακα
(1)
Αντιξειοδειτικά
(1)
Αντιοξειδωτικά
(5)
Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
(1)
Αντιοξειδωτική δράση
(1)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(1)
Αντιοξειδωτική ικανότητα κρέατος αρνιών
(1)
Αντιφλεγμονώδες φάρμακο
(1)
Αντιφλεγμονώδη φάρμακα
(1)
Απελευθέρωση καζεϊνικού νατρίου
(1)
Απόβλητα
(1)
Απόβλητα,Οργανικά
(1)
Απόβλητα-Ανάλυση
(1)
Απόβλητα-Βιολογικός καθαρισμός
(1)
Απόβλητα βιομηχανίας
(1)
Απόβλητα μελάσας
(1)
Αποβοστρύχωση
(1)
Αποδόμηση
(1)
Απολύμανση
(1)
Απομάκρυνση του μπλε του μεθυλενίου (ΜΒ)
(1)
Απορρόφηση και προσρόφηση
(1)
Αρακάς
(1)
Αρτοποιεία
(1)
Αρτοποίηση και ψωμί
(1)
Αρτοποιία
(1)
Αρτοσκευάσματα
(3)
Ασαπωνοποίητα συστατικά
(1)
Ασβέστιο, Φωσφορικό
(1)
ΑΤΕΙΘ
(1)
ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
(1)
Βακτήρια
(4)
Βιοαντιδραστήρες
(3)
Βιολογική επεξεργασία
(2)
Βιομηχανικά απόβλητα
(2)
Γάλα
(6)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(4)
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
(2)
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ρεολογία
(2)
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
(3)
Γαλακτώματα
(8)
Γαλακτωματοποιητές
(4)
Γαλέος
(2)
Δείκτες και χαρτιά δοκιμών
(2)
Έκθεσης σε μυκοτοξίνες
(1)
Ελαιόλαδο
(6)
Ελαιόλαδο-Υγειονομικές απόψεις
(2)
Έλεγχος μεταβολών μέσης σύστασης αλιευμάτων
(1)
Έλεγχος παραγωγής
(1)
Έλεγχος φραγής
(1)
Ελεύθερες ρίζες (Χημεία)
(2)
Ελιά
(4)
Ελλάδα
(3)
Ένζυμα
(1)
Ένζυμα -- Ανάλυση
(1)
Ενθυλάκωση
(2)
Επεξεργασία αποβλήτων
(2)
Έρευνα
(2)
Ζελατίνη
(4)
Ζυμούμενο γαλακτοκομικό προϊόν
(2)
Ίλυο
(1)
Καζεΐνη
(2)
Καζεϊνικό νάτριο
(4)
Καθαρισμός πρωτεϊνών
(2)
Καλλιέργεια κεφίρ
(2)
Κεφίρ
(7)
Κόκκοι κεφίρ
(2)
Κρασί
(2)
Κρέας
(5)
Κροκίδωση
(4)
Κροκίδωση γαλακτωμάτων
(2)
Λάδι
(3)
Λαρδί
(2)
Λιπαρά οξέα
(4)
Λίπος
(3)
Μαγιονέζα
(2)
Μανούρι
(2)
Μελάσα
(4)
Μεμβράνη
(2)
Μπάμια
(3)
Μυκοτοξίνες
(2)
Νανοσωματίδια
(2)
Νερό
(2)
Οίνος
(2)
Ορός γάλακτος
(2)
Πεπτικό σύστημα
(4)
Πεπτικό σύστημα-Μικροβιολογία
(2)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά
(2)
Πολυσακχαρίτες
(5)
Πρόγραμμα παραγωγής
(2)
Προσρόφηση
(3)
Προσροφητική ικανότητα
(2)
Πρωτεϊνες
(2)
Πρωτεΐνες
(3)
Ρεολογία
(2)
Ρεολογικά χαρακτηριστικά
(2)
Ρεολογικές ιδιότητες
(3)
Ρεολογική συμπεριφορά
(5)
Ρόδι
(2)
Σαλέπι
(2)
Σαρδέλα
(3)
Σιτάρι
(5)
Σιτηρά
(3)
Σιτηρά-Ελλάδα
(2)
Σίτος
(2)
Συμπληρώματα διατροφής
(2)
Τρόφιμα-Περιεκτικότητα σε λίπη
(2)
Τυρί
(3)
Υγεία
(2)
Υγρά απόβλητα
(3)
Υδατάνθρακες
(2)
Υδατικά διαλύματα
(3)
Υδροκολλοειδή
(2)
Υδροπηκτές
(2)
Ύπειρος
(1)
Υπέρηχοι
(2)
Φαινόλες
(4)
Φαινολικές ενώσεις
(3)
Χώνευση
(2)
Ψωμί
(2)
Ώσμωση
(1)
Ωσμωτική αφυδάτωση
(2)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 186 αποτελέσματα
Η τάξη μαθητείας ως εκπαιδευτική πολιτική: περιπτωσιολογική μελέτη στην ειδικότητα αισθητικής τέχνης του 9ου ΕΠΑΛ Δράμας.
Δημιουργός:
Σαούλου, Ελπίδα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
2ο ΕΠΑΛ Δράμας, Mαθητεία, Αισθητική τέχνη, Eκπαίδευση
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μοντέλα πρόβλεψης ύψους παραγωγής και κόστους σε μονάδα κονσερβοποιίας σαρδέλας
Δημιουργός:
Νίτσας, Δημήτριος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Σαρδέλα, Παραγωγή, Κονσερβοποίηση, Αλίευση, Κόστος
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μελέτη της μικροβιοχλωρίδας ελληνικών μαλακών τυριών Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.)
Δημιουργός:
Αναστασίου, Ηρώ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Ανεβατό, Μπάτζος, ΠΟΠ(Προστατευμένη Ονομασία Προέλευσης), Γαλοτύρι, Κοπανιστή, Ελληνικά τυριά, Καλαθάκι Λήμνου
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Ενσωμάτωση αλεύρου από φαγόπυρο στην αρτοποίηση αλεύρου σίτου
Δημιουργός:
Μπουρσίνος, Νικόλαος, Θεοδωρίδου, Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Αλευρο, Φαγόπυρο, Σιτάρι
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μελέτη ρεολογικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών παγωτού γιαούρτης.9746
Δημιουργός:
Πετρίδης, Αλέξανδρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Γιαούρτη, Παγωτό, Ρόδι, Μέλι, Ρεολογική συμπεριφορά
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Επεξεργασία υγρών αποβλήτων μελάσας με ηλεκτρολυτική κροκίδωση και βιολογική επεξεργασία
Δημιουργός:
Καραγιαννίδης, Αλέξανδρος, Παπακωνσταντίνου, Γιώργος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Μελάσα, Biological treatment, Υγρά απόβλητα, Ηλεκτρολυτική κροκίδωση, Βιολογική επεξεργασία, Liquid wastewaters
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μελέτη αναπαραγωγικών χαρακτηριστικών των μινκ με βάση τον δείκτη μάζας σώματος
Δημιουργός:
Ιατρού, Άννα - Μαρία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Δείκτης μάζας σώματος, Κτηνοτροφία, δείκτης μάζας σώματος, βάρος, body mass index, μέγεθος τοκετοομάδας, survival rate, weight, Πειραματόζωα -- Εκτροφή, βαθμός επιβίωσης, litter size
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μελέτη μερικής αντικατάστασης λίπους σε προϊόντα λαμιναρισμένης ζύμης, τύπου Σφολιάτας
Δημιουργός:
Τσιαγκίδης, Σταύρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
προϊόντα λαμιναρισμένης ζύμης, ανθρακική αλυσίδα, Principal Component Analysis-PCA, κορεσμένα λιπαρά οξέα, Στατιστικές μέθοδοι, σφολιάτα, μερική αντικατάσταση λίπους, αέρια χρωματογραφία (GC-FID), λιπαρά οξέα, Πτητικές οργανικές ενώσεις, θερμιδική αξία, Μαργαρίνη, Ανάλυση πολλαπλών μεταβλητών
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Ελαιοπηκτές απó ελαιοαφρούς βασισμένους σε αυθóρμητα αφρίζοντα γαλακτώματα νερού σε λάδι
Δημιουργός:
Καραγιώργου, Μαρία, Γριζοπούλου, Σοφία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
αφρίζοντα γαλακτώματα νερού, παρασκευή ελαιοαφρών, ελαιοπηκτές, απελευθέρωση αερίου, θύλακες αερίου, οπτικές μετρήσεις, ελαιωδή αφροί
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Ισόθερμες προσρόφησης του μπλε του μεθυλενίου σε επεξεργασμένους και μη ιστούς του φυτού cactus opuntia
Δημιουργός:
Σαδάνα, Αδαμαντία - Μαρία, Λαζαρίδης, Ιπποκράτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
φυτά, ισόθερμες προσρόφησης, Οπουντία, Χρωστικές, Διάλυμα (Χημεία), βιομηχανίες, κλωστοϋφαντουργίες, cactus opuntia, υδάτινο περιβάλλον, προσρόφηση της χρωστικής μπλε του μεθυλενίου, Μπλε μεθυλενίου, φυτικοί ιστοί, μεθυλένιο
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μελέτη της δομής των καζεϊνικών μικκυλίων παρουσία ασβεστίου
Δημιουργός:
Σαράντης, Αθανάσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
συμπλέγματα πολυδιασποράς, Ασβέστιο, Φωσφορικό, καζεϊνικά μικκύλια, Προσρόφηση, σταθερό pΗ, Πρωτεΐνες -- Χημική τροποποίηση, Κινάσες πρωτεϊνών, ασβέστιο, στατική σκέδαση φωτός, φωσφορικό ασβέστιο, Καζεΐνη, δυναμική σκέδαση φωτός, Ανόργανες ενώσεις -- Σύνθεση
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μελέτη εφαρμογής υδροκολλοειδών από παραπροϊόντα οινοποιίας σε προϊόντα τύπου γιαούρτης
Δημιουργός:
Μελικίδου, Ιωάννα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
προϊόντα με γαλακτωματοποιητική δράση, Οινολογία, πειραματικό πλάνο, εφαρμογή υδροκολλοειδών, υπολείμματα οινοποίησης, προϊόντα με πηκτωματική δράση, Οίνοι και οινοποιία -- Υποπροϊόντα, προϊόντα τύπου γιαούρτης, παραπροϊόντα οινοποιίας, Τεχνολογία ποτών
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Οι αγοραστικές προτιμήσεις των καταναλωτών φέτας
Δημιουργός:
Καμπουρίδης, Στέφανος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
ελληνική αιγοπροβατοτροφία, φέτα, Καταναλωτική συμπεριφορά -- Ελλάδα, γαλακτοκομικά προϊόντα, Φέτα (Τυρί) -- Ελλάδα, Αίγες -- Ελλάδα, εμπορία της φέτας, ελληνικό Π.Ο.Π προϊόν, προτιμήσεις καταναλωτών, Αγροτικά προϊόντα -- Μάρκετινγκ
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Χωλότητα στις γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες
Δημιουργός:
Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες -- Ελλάδα, χωλότητα, Γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες -- Ασθένειες -- Γενετικές απόψεις, τρόφιμα, αγελάδες, Βοοειδή -- Ασθένειες, βιολογική αξία, Αγελάδες -- Γενετική, κτηνοτροφία, γαλακτοπαραγωγικά βοοειδή, Αγελάδες -- Αναπαραγωγή, γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες, Κτηνοτροφία -- Οικονομικές απόψεις -- Ελλάδα
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Η επίδραση διαφορετικών μορφών αζώτου σε φυσιολογικές παραμέτρους του μαλακού σιταριού
Δημιουργός:
Γεωργούλας, Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
quantitative and qualitative characteristics, photosynthesis, Controlled release fertilizers, ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, Αγρότες -- Στάσεις, Σιτάρι -- Σπόροι -- Επεξεργασία, Λιπάσματα ελεγχόμενης απελευθέρωσης, φωτοσύνθεση, Αζωτούχα λιπάσματα
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Φυσικοχημικός χαρακτηρισμός πηκτινικών μεμβρανών
Δημιουργός:
Καλαθάκη, Ιάσμη
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
νανο–περιστροφικό ροόμετρο, Ένζυμα, ιξωδόμετρο τύπου Ubbelohde, κατιόντα, φυσικοχημικός χαρακτηρισμός, Πηκτίνη, pH, θερμοσταθμική ανάλυση, Ένζυμα -- Ανάλυση, πηκτινικές μεμβράνες
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Οι τάσεις στην χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής στον νομό Θεσσαλονίκης
Δημιουργός:
Σταφανή, Ρέα, Βασιλακίδου, Χριστίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Food supplements, Prefecture of Thessaloniki, Νομός Θεσσαλονίκης, Research, Έρευνα, Συμπληρώματα διατροφής
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Η καλλιέργεια του φασολιού και η συγκομιδή του
Δημιουργός:
Μπάπκα, Ευαγγελία
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Θέμα:
Μηχανική συγκομιδή φασολιού, Φασόλι, Συγκομιδή, Mechanical bean harvesting, Harvest, Bean
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
In vitro : μελέτη μερικών πτυχών της χώνευσης του άρτου In vitro : study of some aspects of the bread digestion
Δημιουργός:
Μαργέλου, Ιωάννα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2014
Θέμα:
Stomach, Χώνευση, Πεπτικό σύστημα, Πέψη, Digestion, Digestive organs, Ψωμί, Baked products, Bread, Στομάχι, Τροφή, Αρτοσκευάσματα, Food
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μελέτη διαφορετικών κροκιδωτικών υλικών για την βελτίωση της ποιότητας του νερού σε μια εγκατάσταση παραγωγής γαλακτοκομικών
Δημιουργός:
Αβραμίδης, Βαλεντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
Jar Test, Επεξεργασία Νερού, προ-πολυμερισμένα κροκιδωτικά, Κροκίδωση, Crocidation, Water Treatment, pre-polymerized crocodiles
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Διερεύνηση της αντοχής στην ξηρασία 221 ποικιλιών μαλακού και σκληρού σιταριού
Δημιουργός:
Κυβερτζικίδου, Φωτεινή
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
υδατοϊκανότητα, σιτάρι, wheat varieties, ποικιλίες σιταριού, αντοχή στην υγρασία, drought tolerance, wheat, germination ability
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Επίδραση της ξανθάσης και του κόμμεος χαρουπιού στις ιδιότητες αναπληρωμάτων τυριού από πρωτεΐνες ορού γάλακτος και φοινικέλαιο.
Δημιουργός:
Χιωτέλη, Αλεξάνδρα, Πανταζή, Βασιλική
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Ιδιότητες, Φοινικέλαιο, Πρωτεΐνες ορού γάλακτος
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Διαρκής αξιολόγηση της αυτογνωσίας των φοιτητών Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημιουργός:
Βούλτσιος, Δημήτριος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Θέμα:
επιδόσεις, ATEI Thessalonikis, questionnaire, education, τριτοβάθμια εκπαίδευση, higher education, ερωτηματολόγιο, αξιολόγηση, evaluation, self knowledge, εκπαίδευση, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, αυτογνωσία, performances, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, Department of Food Technology
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Φιλμ συσκευασίας από σύμπλοκο αμυλόζης- ελευθέρων λιπαρών οξέων
Δημιουργός:
Κατσαβίδης, Ευθύμιος, Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
food packaging, μυριστικό οξύ, fatty acids, Βιοαποικοδόμηση, λιπαρά όξεα, Σύμπλοκες ενώσεις, συσκευασία τροφίμων, myristic acid, packaging film, Amylose, Compex compounds, longevity, φιλμ συσκευασίας, μακροβιότητα, Αμυλόζη
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μελέτη και Περίπτωση Χρήσης Εφαρμογής Κοινωνικής Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων
Δημιουργός:
Οικονόμου, Παναγιώτα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
Υλοποίηση, (CRM)Customer Relationship Management, ATEI(Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα), Πελατειακές σχέσεις, Εφαρμογή, Σχεδιασμός
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο αξιοποιεί τις τεχνολογίες κοινωνικής δικτύωσης SEO και SEM
Δημιουργός:
Σουργκούνη, Κανέλλα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
E-shop, Social media links, Woocommerce, Wordpress, SEM, SEO
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Επίδραση της αρχιτεκτονικής των γαλακτωμάτων στην αλληλεπίδραση με τα συστατικά του σάλιου
Δημιουργός:
Φεζουλλάου, Γκρισέλντα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
καζεϊνικό νάτριο, γαλακτώματα, sodium caseinate, emulsions
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Επίδραση των συστατικών στις ιδιότητες αναπληρωμάτων τυριού από καζεϊνικό νάτριο και ηλιέλαιο
Δημιουργός:
Δραγουδάκη, Χρυσάνθη, Ξανθοπούλου, Χρυσούλα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
cheese substitutes, σταθερά γαλακτώματα, stable emulsions, TPA, sodium caseinate, καζεϊκνικό νάτριο, αναπληρώματα τυριού, Minitab 17.0
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Μελέτη της προόδου της θερμικής επεξεργασίας τροφίμων με τη χρήση μικροκυμάτων
Δημιουργός:
Χαραλάμπους, Χρυσή, Βαχαράκης, Νικόλαος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2019
Θέμα:
επεξεργασία τροφής, άμυλο, food temperature, starch, food moisture, food processing, υγρασία τροφής, θερμοκρασία τροφής
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
Πηκτές ζελατίνης από δέρματα γαλέου για μεταφορά φαρμάκων
Δημιουργός:
Καραφυλλίδου, Μάρθα, Σελίδου, Ελίζα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2015
Θέμα:
Tannic acid, Ταννικό οξύ, Tannins, Gelatin, Ζελατίνη, Gelatin gels, Μεταφορά φαρμάκων, Drug delivery, Πηκτές ζελατίνης
Φορέας:
Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Τ.Ε.Ι.) Θεσσαλονίκης
Συλλογή:
Ιδρυματικό Καταθετήριο Εύρηκα!
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!