Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Τίτλος
Γεωγραφική κάλυψη
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Τύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(55)
Μεταπτυχιακή εργασία
(55)
Χρονολογία
2020 - 2024
(49)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(2)
Ελληνική γλώσσα
(52)
Φορέας / συλλογή
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
(55)
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
(55)
Επιμέρους συλλογή
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
(55)
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(55)
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(55)
Τύπος τεκμηρίου
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
(55)
Θέμα
14001
(1)
Analytical methods
(1)
Ariani
(1)
Assessment of food safety culture
(1)
ATR-FTIR
(1)
Bacillus cereus
(1)
Bifidobacteria
(1)
Biofilms
(1)
Brettanomyces
(1)
Catering
(1)
CCP
(1)
Cheese
(1)
Chromatography
(1)
Clean label
(1)
Cocoa
(1)
ComBase Predictor
(1)
Conching
(1)
Covid-19
(1)
Crisis management team
(1)
Crispr Cas
(1)
Detection
(1)
Extracellular Polymeric Substances (EPS)
(1)
Extra virgin olive oil
(1)
Fat blooming
(1)
Fermented milk
(1)
Flavour
(1)
Food fraud
(2)
Food industry
(1)
Food packaging
(1)
Food quality and safety
(1)
Food quality and safety management system
(1)
Food safety
(1)
Food safety culture
(1)
Food safety culture Greece
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor (FSSP)
(1)
FSSP
(1)
GFSI
(1)
Gluten free
(1)
HACCP
(1)
IR
(1)
Iso
(1)
ISO 22000
(1)
Kashrut
(1)
Kefir
(1)
Kosher
(1)
LAB
(1)
Lactic acid bacteria
(1)
Listeria monocytogenes
(3)
Mediterranean
(1)
Mπαχαρικά
(1)
NGS
(1)
Non conformities
(1)
NutriCalc
(1)
Nutritics
(1)
Nutrition value
(1)
Olive oil
(1)
OPRP
(1)
Packaging
(1)
PCA
(1)
Probiotics
(1)
Rainforest Alliance
(1)
Ready-to-eat
(1)
Refining
(1)
RSPO
(1)
Ruby
(1)
Shechita
(1)
Smart packaging
(1)
Smartphone
(1)
Spectroscopy
(1)
Staphylococcus aureus
(1)
Sustainability
(1)
Tempering
(1)
Trahanas
(1)
TTI
(1)
Vegan
(1)
Yoghurt
(1)
Αdulteration
(1)
Αγροδιατροφικά προϊόντα
(1)
Αιθέρια έλαια
(1)
Άλευρο κάνναβης
(1)
Αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης
(1)
Άμυλο
(2)
Αναγνωρισιμότητα
(1)
Ανάλυση
(1)
Ανάλυση εικόνας
(1)
Ανάλυση κύκλου ζωής (LCA)
(1)
Ανάλυση τροφίμων
(1)
Ανάλυση υφής
(1)
Αναλυτικές μέθοδοι
(1)
Άνθη
(1)
Ανθρώπινες ασθένειες
(1)
Ανίχνευση
(1)
Αντιμικροβιακή δράση
(1)
Αντιοξειδωτικά
(1)
Αντιοξειδωτική δράση
(1)
Απόβλητα
(1)
Αποξηραμένα σύκα
(1)
Απόσταξη
(1)
Αποτύπωμα άνθρακα
(1)
Αριάνι
(1)
Αρτοσκευάσματα
(1)
Αρωματικά φυτά
(1)
Άσπρισμα σοκολάτας
(1)
Ασφάλεια τροφίμων
(1)
Βακτήρια
(1)
Βελτιστοποίηση διεργασίας
(1)
Βελτιστοποίηση παραγωγής
(1)
Βελτίωση ποιότητας
(1)
Βιοδραστικά συστατικά
(1)
Βιοδραστικών συστατικών
(1)
Βιολογικά προϊόντα
(1)
Βιολογική
(1)
Βιολογική γεωργία
(1)
Βιομεμβράνες
(1)
Βιομηχανία κρέατος
(1)
Βιωσιμότητα
(1)
Βότανα
(1)
Βούτυρο κακάο
(1)
Βύσσινο
(1)
Γαλάκτωμα νερού εμπεριεχόμενου στο κακάο
(1)
Γαλακτώματα
(1)
Γαλακτώματα νερού
(1)
Γαστρεντερικό (εντερικό) μικροβίωμα
(1)
Γιαούρτι
(1)
Γονιδιωματική
(1)
Διαβήτης
(1)
Διασύνδεση
(1)
Διατηρησιμότητα
(1)
Διατροφή
(1)
Διατροφικά εργαλεία
(1)
Διατροφική
(1)
Διατροφική επισήμανση
(1)
Διατροφική ισορροπία
(1)
Διατροφική ποιότητα
(1)
Δομή τροφίμων
(1)
Δραστικές μορφές οξυγόνου
(1)
Εβραϊκός διατροφικός κανονισμός (Kashrut)
(1)
Εκχύλιση
(2)
Εκχύλισμα φρούτων
(1)
Ελαιογέλες
(1)
Ελαιόλαδο
(2)
Ελεύθερες ρίζες
(1)
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
(1)
Επιδόρπια γάλακτος
(1)
Εργαλεία διατροφικής ανάλυσης
(1)
Ζύμες
(1)
Ζυμωμένα γάλατα
(1)
Ζύμωση
(3)
Ηλεκτρονική μύτη
(1)
Θερμικές ιδιότητες
(1)
Ισοδύναμο αποτέλεσμα συντήρησης με τον τηκόμενο πάγο
(1)
Ισχυρισμοί υγείας
(1)
Καβούρδισμα
(1)
Καινοτομία
(2)
Κακάο
(1)
Κανόνες διακίνησης
(1)
Κανόνες παραγωγής
(1)
Κατηγοριοποίηση τροφίμων
(1)
Καφές
(1)
Κεφίρ
(1)
Κλιβανισμός
(1)
Κλιματική αλλαγή
(1)
Κρέας
(1)
Κρέας κυτταροκαλλιέργειας
(1)
Λέπτυνση
(1)
Λευκό μανιτάρι
(1)
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
(1)
Μεθοδολογία απόκρισης επιφάνειας
(1)
Μεσογειακή Διατροφή
(1)
Μεταβολικά προϊόντα
(1)
Μεταβολίτες
(1)
Μεταβολομική μελέτη
(1)
Μητρικό γάλα
(2)
Μητρικό πρωτόγαλα
(1)
Μικροβίωμα μητρικού γάλακτος
(1)
Μικροενθυλάκωση
(1)
Μικροοργανισμοί
(1)
Νερό
(1)
Νοθεία
(1)
Ξήρανση
(2)
Ξήρανση σε ρεύμα αέρα
(1)
Οξειδωτικό στρες
(1)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(2)
Οξυγαλακτικά βακτήρια (LAB)
(1)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(1)
Παθογόνα βακτήρια
(1)
Παλμικά Ηλεκτρικά Πεδία
(1)
Παραγωγή σοκολάτας
(1)
Παραπροϊόντα μανιταριών
(1)
Παραπροϊόντα τροφίμων
(1)
Παρθένο ελαιόλαδο
(1)
Περιβαλλοντική διαχείριση
(1)
Περιφέρεια
(1)
Πέστροφα
(1)
Πιπέρι καγιέν
(1)
Ποιοτική ανάλυση ελαιόλαδου
(1)
Ποιοτική υποβάθμιση ελαιόλαδου
(1)
Πολυμεταβλητή στατιστική ανάλυση
(1)
Πολυμορφισμοί
(1)
Πολυμορφισμός
(1)
Πολυόλες
(1)
Πολυφαινόλες
(1)
Πόσιμη Aloe Vera
(1)
Πράσινο πιπέρι
(1)
Προβιοτικά
(2)
Προορατική μικροβιολογία
(1)
Προφίλ θρεπτικών συστατικών
(1)
Πρωτεΐνες
(1)
Πρωτεΐνες γλύκανσης
(1)
Πρωτόγαλα
(1)
Πυρηνικός μαγνητικός συντονισμός
(1)
Ρεολογία
(1)
Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2
(1)
Σιρτουϊνη 1 (SIRT1)
(1)
Σοκολάτα
(2)
Σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
(1)
Σοκολατοβιομηχανία
(1)
Σοκολατοποιία
(1)
Σολομός
(1)
Σπόροι κάνναβης
(1)
Σύκο
(1)
Συμβατική γεωργία
(1)
Συνθετικό κρέας
(1)
Συντήρηση
(1)
Συσκευασία
(1)
Σύστημα
(1)
Σφαγή
(1)
Τεχνολογία νανοπόρου
(1)
Τομάτα
(1)
Τραχανάς
(1)
Τρόφιμα
(2)
Τρόφιμα πλούσιου ζυμαριού
(1)
Τροφολοιμώξεις
(1)
Τσουρέκι
(2)
Τυρί
(1)
Τυριά τυρογάλακτος
(2)
Υδρογέλες
(1)
Υδροκολλοειδή
(1)
Υδρόλυμα
(1)
Υπέρυθρη ακτινοβολία
(1)
Υπολείμματα απολίπανσης σπόρων κάνναβης
(1)
Υπολογιστική όραση
(1)
Φαινολικά
(1)
Φαινολικές ενώσεις
(1)
Φαινόμενο θερμοκηπίου
(1)
Φασματοσκοπία
(3)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(1)
Φυσικά αντιμικροβιακά
(1)
Φυσικά εκχυλίσματα
(1)
Φυσικοχημικές ιδιότητες
(1)
Φυτά
(1)
Φυτικές πρωτεΐνες
(1)
Φυτοχημικά
(1)
Χημική ανάλυση νερού
(1)
Χρωματογραφία
(2)
Ψυχρή κάπνιση
(1)
Ωσμωτική αφυδάτωση
(3)
1 - 30 από 55 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές
Δημιουργός:
Μάργαρη, Δήμητρα
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Τσάκαλη, Ευσταθία, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Θέμα:
Αριάνι, Lactic acid bacteria, Κεφίρ, Τραχανάς, Kefir, Ariani, Fermented milk, Ζυμωμένα γάλατα, Cheese, Mediterranean, Probiotics, Yoghurt, Μεσογειακή Διατροφή, Γιαούρτι, Trahanas, Προβιοτικά, Τυρί
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η νοθεία των τροφίμων, μελέτη περίπτωσης: η νοθεία του ελαιολάδου – Μοντέλο προσδιορισμού βέλτιστου τρόπου ανάμιξης ποσοτήτων ελαιολάδου
Δημιουργός:
Καραγιάννη, Παναγούλα
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Καραγιάννη, Βιλελμίνη, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Spectroscopy, Analytical methods, Food fraud, Olive oil, Φασματοσκοπία, Ανίχνευση, Chromatography, Αναλυτικές μέθοδοι, Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Αdulteration, Νοθεία, Extra virgin olive oil, Χρωματογραφία, Detection, Ελαιόλαδο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Βιολογικά προϊόντα: απαιτήσεις, εμπόδια πιστοποίησης και διακίνησης, η θέση τους στην αγορά
Δημιουργός:
Πολίτη, Νικολέττα
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Zoumpoulakis, Panagiotis, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Συμβατική γεωργία, Κανόνες διακίνησης, Βιολογικά προϊόντα, Βιολογική γεωργία, Κανόνες παραγωγής
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Καινοτόμες προσεγγίσεις για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των αγροδιατροφικών προϊόντων σε περιφερειακό επίπεδο
Δημιουργός:
Καμπουροπούλου, Δέσποινα
Συντελεστής:
Λαμπροπούλου, Κυριακή, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Θέμα:
Αναγνωρισιμότητα, Αγροδιατροφικά προϊόντα, Καινοτομία, Περιφέρεια
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Βιώσιμη συσκευασία τροφίμων
Δημιουργός:
Κοζιώρη, Αντιγόνη
Συντελεστής:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Karathanos, Vaios, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Τρόφιμα, Sustainability, Packaging, Βιωσιμότητα, Food packaging, Συσκευασία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Food safety culture
Δημιουργός:
Τσίγκα, Μαρία
Συντελεστής:
Λαμπροπούλου, Κυριακή, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Tsaknis, John, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Food quality and safety management system, Food safety culture Greece, Food safety, Assessment of food safety culture, Food safety culture, Food quality and safety
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Κριτική ανασκόπηση ανθέων και αρωματικών φυτών, των αιθέριων ελαίων και παραπροϊόντων τους και εφαρμογές στη συντήρηση τροφίμων
Δημιουργός:
Δίπλα, Ακριβή
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Απόσταξη, Εκχύλιση, Αιθέρια έλαια, Αρωματικά φυτά, Υδρόλυμα, Απόβλητα, Φαινολικές ενώσεις, Άνθη, Φυτοχημικά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Φυσικά αντιοξειδωτικά ως συντηρητικά γαλακτωμάτων. Μελέτη αλληλεπίδρασης με τις βασικές πρώτες ύλες
Δημιουργός:
Μιχαήλ, Αιμιλία Ιωάννα
Συντελεστής:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Karathanos, Vaios, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Θέμα:
Φυτικές πρωτεΐνες, Εκχύλισμα φρούτων, Γαλακτώματα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ολιστική ανάλυση μητρικού πρωτογάλακτος με φασματοσκοπία υπερύθρου
Δημιουργός:
Ανδριάς-Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Zoumpoulakis, Panagiotis, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Υπέρυθρη ακτινοβολία, ATR-FTIR, Μητρικό πρωτόγαλα, Μητρικό γάλα, PCA
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αντιμικροβιακή δράση μεταβολιτών οξυγαλακτικών βακτηρίων
Δημιουργός:
Μόσχου, Δήμητρα
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Batrinou, Anthimia, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Παθογόνα βακτήρια, Μεταβολίτες, Οξυγαλακτικά βακτήρια, Μεταβολικά προϊόντα, Αντιμικροβιακή δράση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εφαρμογή τεχνολογίας εμποδίων για την παρασκευή προϊόντων με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και αυξημένη διατηρησιμότητα
Δημιουργός:
Θάνου, Ιωάννα
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Ξήρανση, Αποξηραμένα σύκα, Ωσμωτική αφυδάτωση, Σύκο, Βελτίωση ποιότητας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η ανταγωνιστική σχέση της Listeria monocytogenes και των οξυγαλακτικών βακτηρίων (LAB) σε υπόστρωμα τυριών τυρογάλακτος με χρήση μοντέλων προορατικής μικροβιολογίας διαθέσιμων στο διαδίκτυο
Δημιουργός:
Πυροβόλου, Αικατερίνη
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Batrinou, Anthimia, Στρατή, Ειρήνη, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τυριά τυρογάλακτος, Food Spoilage and Safety Predictor (FSSP), Οξυγαλακτικά βακτήρια (LAB), Listeria monocytogenes, ComBase Predictor
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανθρακικό αποτύπωμα τροφίμων
Δημιουργός:
Μπουγιούκος, Αλέξιος
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Batrinou, Anthimia, Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Φαινόμενο θερμοκηπίου, Τρόφιμα, Αποτύπωμα άνθρακα, Ανάλυση κύκλου ζωής (LCA), Κλιματική αλλαγή
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Food fraud: περιπτώσεις, συχνότητα, συνέπειες, κίνδυνοι
Δημιουργός:
Νίκα, Νικολέττα
Συντελεστής:
Λαμπροπούλου, Κυριακή, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Καραγιάννη, Βιλελμίνη, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Food fraud
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Nutri score και άλλοι δείκτες για τον προσδιορισμού του προφίλ διατροφικού προϊόντων τροφίμων -Σύγκριση και αξιολόγηση
Δημιουργός:
Μπύρος, Κωνσταντίνος
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Διατροφική ποιότητα, Προφίλ θρεπτικών συστατικών, Κατηγοριοποίηση τροφίμων, Διατροφική ισορροπία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εφαρμογή συστήματος ISO 14001 σε μονάδα Catering
Δημιουργός:
Κόλλια, Παναγιώτα
Συντελεστής:
Λαμπροπούλου, Κυριακή, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Tsaknis, John, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Περιβαλλοντική διαχείριση, Iso, 14001, Σύστημα, Catering
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εφαρμογή των συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων GFSI στην Ελλάδα: κίνητρα και δυσκολίες
Δημιουργός:
Λιούμπη, Ελένη
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Κοντελές, Σπυρίδων, Tsaknis, John, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
CCP, Non conformities, ISO 22000, GFSI, OPRP
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανάπτυξη εδώδιμων βιοπολυμερών τροποποιημένης δομής και αξιολόγηση των ποιοτικών τους παραμέτρων
Δημιουργός:
Λιόντος, Αλέξιος Ελευθέριος
Συντελεστής:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Λάζου, Ανδριάνα, Ζόγκζας, Νικόλαος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Υδροκολλοειδή, Θερμικές ιδιότητες, Άμυλο, Δομή τροφίμων, Ρεολογία, Πρωτεΐνες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εφαρμογές λογισμικού κινητών τηλεφώνων (smartphone) στην υπηρεσία διαγνωστικών αναλύσεων σε τρόφιμα
Δημιουργός:
Γεωργίου, Σταυρούλα
Συντελεστής:
Cavouras, Dionisis, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Κοντελές, Σπυρίδων, BARTZIS, VASILEIOS, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Ανάλυση τροφίμων, Smartphone
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Πόσιμη αλόη. Οφέλη και πιθανοί κίνδυνοι από την κατανάλωσή της. Κρίσιμα σημεία ελέγχου στην παραγωγική διαδικασία
Δημιουργός:
Κεφάλας, Ηλίας
Συντελεστής:
Λαμπροπούλου, Κυριακή, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Τσάκαλη, Ευσταθία, Tsaknis, John, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Πόσιμη Aloe Vera
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εφαρμογή μοντέλων πρόρρησης για την εκτίμηση της ανάπτυξης Listeria monocytogenes σε σολομό και πέστροφα ψυχρής κάπνισης υπό διαφορετικά σενάρια συντήρησης
Δημιουργός:
Τριανταφύλλου, Ευαγγελία
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, LOUGOVOIS, VLADIMIROS, Batrinou, Anthimia, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Προορατική μικροβιολογία, Σολομός, Ισοδύναμο αποτέλεσμα συντήρησης με τον τηκόμενο πάγο, Listeria monocytogenes, Ready-to-eat, FSSP, Food Spoilage and Safety Predictor, Ψυχρή κάπνιση, Πέστροφα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αξιοποίηση παραπροϊόντων μανιταριών ως εναλλακτική πηγή πρωτεϊνών και άλλων βιοδραστικών ουσιών
Δημιουργός:
Μπιρμπίλη, Ειρήνη
Συντελεστής:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Ωσμωτική αφυδάτωση, Παραπροϊόντα μανιταριών, Ξήρανση σε ρεύμα αέρα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Διαθέσιμα ηλεκτρονικά εργαλεία για τη σύνταξη της διατροφικής επισήμανσης βάσει ευρωπαϊκών κανονισμών – σύγκριση και αξιολόγηση
Δημιουργός:
Βιγδιδέλη, Χαρίκλεια
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Zoumpoulakis, Panagiotis, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Θέμα:
Εργαλεία διατροφικής ανάλυσης, Nutritics, Nutrition value, Διατροφική επισήμανση, Διατροφικά εργαλεία, NutriCalc
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Οι γονιδιακοί πολυμορφισμοί της SIRT1 ως δείκτες στην εμφάνιση Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Δημιουργός:
Προύντζου, Ειρήνη
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Batrinou, Anthimia, Zoumpoulakis, Panagiotis, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2, Σιρτουϊνη 1 (SIRT1), Πολυμορφισμοί
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Κρέας κυτταροκαλλιέργειας (cultured meat): μέθοδοι επεξεργασίας, εφαρμογές, αποδοχή καταναλωτών
Δημιουργός:
Σαμαράς, Παντελής
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, LOUGOVOIS, VLADIMIROS, Batrinou, Anthimia, Λάζου, Ανδριάνα, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Συνθετικό κρέας, Κρέας κυτταροκαλλιέργειας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εφαρμογή τεχνολογιών Crispr Cas σε τροφιμογενή βακτήρια
Δημιουργός:
Νέζη, Σοφία
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Batrinou, Anthimia, LOUGOVOIS, VLADIMIROS, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Βακτήρια, Crispr Cas
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εναλλακτικές μέθοδοι συντήρησης προϊόντων με βάση το κρέας
Δημιουργός:
Κουμαρά, Αικατερίνη
Συντελεστής:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Σινάνογλου, Βασιλεία, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων, Κρέας, Συντήρηση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Το γαστρεντερικό μικροβίωμα και η διασύνδεσή του με τη διατροφή
Δημιουργός:
Ελμαλικλής, Ιωάννης-Νεκτάριος
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Κοντελές, Σπυρίδων, Zoumpoulakis, Panagiotis, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Διατροφή, Γαστρεντερικό (εντερικό) μικροβίωμα, Διασύνδεση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανάπτυξη τροφίμων με βάση το άμυλο εμπλουτισμένων με βιοδραστικά εκχυλίσματα φρούτων και μελέτη της επίδρασης της ξήρανσης στη δομή και στις φυσικοχημικές τους ιδιότητες
Δημιουργός:
Παπαδόπουλου, Αργυρή
Συντελεστής:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, IGOUMENIDIS, PANAGIOTIS, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Ξήρανση, Βύσσινο, Πολυφαινόλες, Άμυλο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Χαρακτηρισμός μικροβιώματος στο μητρικό γάλα
Δημιουργός:
Βιδάλη, Δέσποινα
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Κοντελές, Σπυρίδων, Tsaknis, John, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Τεχνολογία νανοπόρου, NGS, Μικροβίωμα μητρικού γάλακτος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!