Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
ΚΑΙ
'Η
ΌΧΙ
×
Πληκτρολογήστε λέξη ή φράση
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Τίτλος
Γεωγραφική κάλυψη
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
ΚΑΙ
'Η
Τύπος τεκμηρίου
ΚΑΙ
'Η
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
+
Περισσότερα κριτήρια αναζήτησης
Λιγότερα κριτήρια αναζήτησης
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
Τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(247)
Μεταπτυχιακή εργασία
(55)
Πτυχιακή εργασία
(192)
Χρονολογία
2020 - 2024
(234)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(2)
Ελληνική γλώσσα
(230)
Φορέας / συλλογή
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
(247)
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
(247)
Επιμέρους συλλογή
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
(55)
Πτυχιακές εργασίες
(192)
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(247)
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(247)
Τύπος τεκμηρίου
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
(55)
Πτυχιακή εργασία
(192)
Θέμα
14001
(1)
3D printing
(1)
3D printing food
(1)
ABTS
(1)
AGE's
(1)
Analytical methods
(2)
Antibiotics
(1)
Antibiotics resistance
(1)
Antioxidant assays
(1)
Antioxidants
(1)
Antiradical assays
(1)
Aquaculture
(1)
Ariani
(1)
As1 καζεΐνη
(1)
As2 καζεΐνη
(1)
Aspergillus
(1)
Assessment of food safety culture
(1)
ATR-FTIR
(1)
Aντιβιοτικά
(1)
Aσφάλεια τροφίμων
(1)
Bacillus cereus
(1)
Beans
(1)
Beans spread
(1)
Bifidobacteria
(1)
Bioactive compounds
(1)
Bio-economy
(1)
Biofilms
(1)
Bioscreen
(1)
Bovine milk
(1)
Breast milk
(1)
Brettanomyces
(1)
Cambylobacter
(1)
Campylobacter
(1)
Capparis Spinosa
(1)
Catering
(1)
CCP
(1)
Cheese
(1)
Cheese aroma profile
(1)
Cheese ripening
(1)
Chromatography
(1)
Cistus incanus L.
(1)
Clean label
(1)
Cocoa
(1)
Coffea arabica
(1)
Coffea robusta
(1)
ComBase Predictor
(1)
Conching
(1)
Correlation in vivo
(1)
Covid-19
(2)
Crisis management team
(1)
Crispr Cas
(1)
Crocus sativus L
(1)
Cry1ab
(1)
Cyclic voltammetry
(1)
Dairy
(1)
Decaf
(1)
Detection
(1)
determination methods
(1)
Dough
(1)
DPPH
(2)
E. coli
(1)
ELISA
(4)
Enterococcus faecalis
(1)
Escherichia Coli
(1)
Espresso
(1)
Extracellular Polymeric Substances (EPS)
(1)
Extract
(1)
Extra virgin olive oil
(1)
Eπιβίωση
(1)
Fagopyrum
(1)
Fat blooming
(1)
Fat free
(1)
FDA
(1)
Fermented milk
(1)
Fish processing
(1)
Flavour
(1)
Folin
(1)
Folin-C
(1)
Folin-ciocalteu
(1)
Food additives
(1)
Food fraud
(2)
Food industry
(1)
Food packaging
(1)
Food quality and safety
(1)
Food quality and safety management system
(1)
Food safety
(1)
Food safety culture
(1)
Food safety culture Greece
(1)
Food science
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor (FSSP)
(1)
FRAP
(2)
FSMPs
(1)
FSSP
(1)
Fusarium
(1)
GFSI
(1)
Glucosinolates
(1)
Gluten free
(1)
Gut microbiome/microbiota
(1)
Gut microflora
(1)
HACCP
(3)
High value food
(1)
HMOs
(1)
HPLC
(1)
Hydrolysis products
(1)
IgA αντισώματα
(1)
Image analysis
(1)
IR
(1)
Iso
(1)
ISO 22000
(2)
Kashrut
(1)
Kefir
(1)
Kinema
(1)
Klebsiella pneumoniae
(1)
Kosher
(1)
Kαταναλωτής
(1)
Kρέας κυτταροκαλλιέργειας
(1)
LAB
(1)
Lactic acid bacteria
(2)
Lait caillé
(1)
LAMP
(1)
Legumes
(1)
Lentils
(1)
Lentil spread
(1)
Light
(3)
Light τρόφιμα
(1)
Listeria
(1)
Listeria monocytogenes
(6)
Low fat
(1)
MAP
(1)
Mastic tears
(1)
Meat analog
(1)
Mediterranean
(1)
Methicillin
(1)
Microextraction
(1)
Mέθοδοι ανίχνευσης
(1)
Mπαχαρικά
(1)
Next generation sequencing
(1)
NGS
(2)
Non conformities
(1)
NOVA
(1)
NutriCalc
(1)
Nutri-Score
(1)
Nutritics
(1)
Nutrition value
(1)
Nομοθεσία
(1)
Olfactometry
(1)
Olive oil
(1)
OPRP
(1)
Origanum dictamnus
(1)
Packaging
(1)
PCA
(1)
PCR
(2)
Penicillium
(1)
Portulaca oleracea
(1)
Probiotics
(1)
Products
(1)
Pulses
(1)
Pulse spread
(1)
Purge & trap
(1)
Quorn
(1)
Rainforest Alliance
(1)
Ready-to-eat
(1)
Refining
(1)
Rich dough
(1)
RNS
(1)
ROS
(1)
RSPO
(1)
Ruby
(1)
Salad dressings
(1)
Salmonella
(2)
SCFAs
(1)
Sea bream
(1)
Seitan
(1)
Sensory
(1)
Sensory evaluation
(1)
Shechita
(1)
Shigella
(1)
Smart packaging
(1)
Smartphone
(1)
Snack
(1)
SNIF-NMR
(1)
Soft cheeses
(1)
Spectroscopy
(1)
Spinning processes
(1)
Spread
(1)
Spread producs
(1)
Spread products
(1)
Staling
(2)
Staphylococcus aureus
(3)
Stinging nettle
(1)
Suero costeño
(1)
Superfoods
(2)
Sustainability
(1)
Tempeh
(1)
Tempering
(1)
Texture
(1)
Thermal desorption
(1)
Tofu
(1)
Trahanas
(1)
Trans-λιπαρά οξέα
(1)
Trichinella Spiralis
(1)
Tsoureki
(2)
TTI
(1)
Urtica dioica
(1)
Vegan
(3)
Yoghurt
(1)
Zygosaccharomyces
(1)
Zύμες αλλοίωσης
(1)
Αdulteration
(1)
Αβοκάντο
(1)
Αγελαδινό γάλα
(1)
Άγριο τριαντάφυλλο
(1)
Αγροδιατροφικά προϊόντα
(1)
Αγροδιατροφική αλυσίδα
(1)
Αέρια χρωματογραφία
(1)
Αθλητική απόδοση
(2)
Αθλητική γενετική
(1)
Αθλητισμός
(1)
Αιθέρια έλαια
(2)
Ακρυλαμίδιο
(1)
Αλάτιση
(1)
Αλβουμίνη
(1)
Αλγινικά
(1)
Άλεση
(1)
Άλευρο κάνναβης
(3)
Αλίπαστο
(1)
Αλλαντικά
(1)
Αλλαντικά ζύμωσης
(1)
Άλλειμμα
(1)
Αλλεργιογόνα
(1)
Αλλεργιογόνο
(1)
Αλλοιώσεις τροφίμων
(1)
Αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης
(1)
Αμύγδαλα
(1)
Άμυλο
(2)
Αναβολικά
(1)
Αναγνωρισιμότητα
(1)
Ανάλυση
(1)
Ανάλυση εικόνας
(3)
Ανάλυση κύκλου ζωής (LCA)
(1)
Ανάλυση τροφίμων
(1)
Ανάλυση υφής
(1)
Αναλυτικές μέθοδοι
(2)
Αναλυτικές τεχνικές
(1)
Ανάπτυξη ζυμών
(1)
Ανασυνδυασμένα ένζυμα
(1)
Ανδράχλη
(1)
Ανθεκτικά στελέχη
(1)
Ανθεκτικότητα
(2)
Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά
(1)
Άνθη
(1)
Ανθρώπινες ασθένειες
(1)
Ανθρώπινη διατροφή
(1)
Ανθρώπινη υγεία
(1)
Ανθρώπινο γονιδίωμα
(1)
Ανίχνευση
(6)
Ανοσογλοβουλίνες
(1)
Ανοσοποιητικό σύστημα
(1)
Αντιβιοτικά
(6)
Αντίδραση Maillard
(1)
Αντικαρκινική δράση κάνναβης
(1)
Αντιμικροβιακά
(1)
Αντιμικροβιακές ιδιότητες
(1)
Αντιμικροβιακή δράση
(3)
Αντιοξειδωτικά
(10)
Αντιοξειδωτικά του καφέ
(1)
Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
(2)
Αντιοξειδωτικές ουσίες
(1)
Αντιοξειδωτική δράση
(8)
Αντιοξειδωτική δράση κάνναβης
(1)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(1)
Αντιοξειδωτικό παράδοξο
(1)
Αντράκλα
(1)
Αξιοποίηση παραπροϊόντων
(1)
Απεικόνιση
(1)
Απέκκριση
(1)
Απόβλητα
(1)
Αποξηραμένα σύκα
(1)
Απόσταξη
(1)
Αποτύπωμα άνθρακα
(1)
Απώλεια ύδατος
(1)
Αραβικό κόμμι
(1)
Αριάνι
(1)
Άρτος
(1)
Αρτοσκευάσματα
(2)
Άρωμα καφέ
(1)
Αρωματικά φυτά
(3)
Αρωματικές ουσίες του καφέ
(1)
Αρωματικό προφίλ τυριού
(1)
Ασθένειες
(2)
Ασπόνδυλα
(1)
Άσπρισμα σοκολάτας
(1)
Ασφάλεια
(1)
Ασφάλεια τροφίμων
(3)
Αυθεντικότητα οίνου
(1)
Αφαλάτωση
(1)
Αφλατοξίνη Β1
(1)
Αφλατοξίνη Μ1
(1)
Αφρός
(1)
Αφυδάτωση
(1)
Βακαλάος
(1)
Βακτήρια
(1)
Βακτήρια γαλακτικού οξέος
(1)
Βακτήριο
(2)
Βαλσαμόχορτο
(1)
Βασιλικός
(1)
Βελτιστοποίηση διεργασίας
(1)
Βελτιστοποίηση παραγωγής
(1)
Βελτίωση ποιότητας
(1)
Βιοδιαθεσιμότητα
(1)
Βιοδιασπώμενα
(1)
Βιοδραστικά συστατικά
(4)
Βιοδραστικές ενώσεις
(4)
Βιοδραστικές ουσίες
(1)
Βιοδραστικές ουσίες κάνναβης
(1)
Βιοδραστικών συστατικών
(1)
Βιοενεργά συστατικά
(1)
Βιοκαύσιμα
(1)
Βιολογικά προϊόντα
(2)
Βιολογικά προϊόντα κρέατος
(1)
Βιολογική
(1)
Βιολογική γεωργία
(1)
Βιολογική δράση
(4)
Βιομεμβράνες
(1)
Βιομηχανία καλλυντικών
(1)
Βιομηχανία κρέατος
(1)
Βιομηχανία τροφίμων
(2)
Βιοπολυμερή
(1)
Βιοπροσβασιμότητα
(1)
Βιοσύνθεση
(1)
Βιοσυντήρηση
(2)
Βιωσιμότητα
(1)
Βλάβες φυτικών συμπληρωμάτων
(1)
Βότανα
(1)
Βότανο
(1)
Βούτυρο κακάο
(2)
Βρεφική διατροφή
(1)
Βρεφική φόρμουλα
(1)
Βρώσιμα άνθη
(1)
Βρώσιμα επικαλυπτικά
(1)
Βρώσιμες μεμβράνες
(3)
Βύσσινο
(1)
Γάδος
(1)
Γάλα
(9)
Γάλα καμήλας
(1)
Γαλακτικά βακτήρια
(1)
Γαλακτική ζύμωση
(1)
Γαλακτοκομικά
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(2)
Γαλάκτωμα νερού εμπεριεχόμενου στο κακάο
(1)
Γαλακτώματα
(1)
Γαλακτώματα νερού
(1)
Γαλατσίδα
(1)
Γαστρεντερικό (εντερικό) μικροβίωμα
(1)
Γαστρικό υγρό
(1)
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
(1)
Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί
(1)
Γενετικοί δείκτες
(1)
Γενετικός πολυμορφισμός
(1)
Γένος Bifidobacterium
(1)
Γένος Coffea
(1)
Γιαούρτη
(1)
Γιαούρτι
(2)
Γιαούρτι τσουκνίδας
(1)
Γκίνγκο μπιλόμπα
(1)
Γλιστρίδα
(1)
Γλουτένη σίτου
(1)
Γλυκοζινολίτες
(1)
Γλυκοτοξίνες
(1)
Γονίδια
(1)
Γονίδια αντοχής
(1)
Γονίδια πρωτεϊνών
(1)
Γονιδιωματική
(1)
Δείκτες αερίων
(1)
Δείκτης μάζας σώματος
(1)
Δευτερογενείς μεταβολίτες
(1)
Δημητριακά
(2)
Δημόσια υγεία
(1)
Διαβήτης
(2)
Διαβήτης τύπου ΙΙ
(1)
Διαγονιδιακό DNA
(1)
Δίαιτα
(1)
Διάρκεια ζωής
(1)
Διασύνδεση
(1)
Διατηρησιμότητα
(1)
Διατροφή
(8)
Διατροφή και εκπαίδευση
(1)
Διατροφικά εργαλεία
(1)
Διατροφικά συμπληρώματα
(1)
Διατροφικές διαταραχές
(1)
Διατροφικές συνήθειες
(1)
Διατροφική
(1)
Διατροφική αξία
(1)
Διατροφική επισήμανση
(1)
Διατροφική ετικέτα
(1)
Διατροφική ισορροπία
(1)
Διατροφική ποιότητα
(1)
Διατροφική τοξικολογία
(1)
Διατροφογενετική
(1)
Διατροφογενωμική
(1)
Διαχείριση αποβλήτων
(1)
Διάχυση φρεατίου σε άγαρ
(1)
Διεργετικές ιδιότητες μαστίχας
(1)
Δίκταμος
(1)
Δομή τροφίμων
(1)
Δράση
(1)
Δραστικές μορφές οξυγόνου
(1)
Δυόσμος
(1)
Εβραϊκός διατροφικός κανονισμός (Kashrut)
(1)
Εδώδιμες μεμβράνες
(2)
Εδώδιμη κάνναβη
(1)
Είδη γάλακτος
(1)
Εκκινητές
(1)
Εκπαιδευτικό παιχνίδι
(1)
Εκχυλίσεις
(1)
Εκχύλιση
(5)
Εκχύλισμα
(1)
Εκχύλισμα φρούτων
(1)
Εκχύλισμα φύλλων ελιάς
(1)
Εκχύλισμα χαρουπιού
(1)
Ελαιογέλες
(1)
Ελαιόλαδο
(4)
Ελεύθερες ρίζες
(4)
Ελιά
(1)
Ελληνικές πανεπιστημιουπόλεις
(1)
Ελληνική αγορά
(1)
Ελληνική σαλάτα
(1)
Εμπλουτισμένα τρόφιμα
(1)
Εμπλουτισμός ελαιολάδου
(1)
Εμπλουτισμός ελαίων
(1)
Εμπλουτισμός τροφίμων
(2)
Εναλλακτικά προϊόντα
(1)
Εναλλακτικές πρωτεΐνες
(1)
Εναρκτήριες καλλιέργειες
(2)
Ενεργότητα ύδατος
(1)
Ένζυμα
(1)
Ενζυμική αμαύρωση
(1)
Ενζυμική ανοσοδοκιμασία (ELISA)
(1)
Ενισχυμένα τρόφιμα
(1)
Εντερικό μικροβίωμα
(1)
Εντερικό μικροβίωμα/μικροβιόκοσμος
(1)
Εντεροβακτήρια
(1)
Εντεροϊός
(1)
Εντερόκοκκοι
(1)
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
(1)
Εξατομικευμένη διατροφή
(2)
Εξέλιξη τροφίμων
(1)
Έξυπνη συσκευασία
(1)
Εξώθηση
(1)
Επεξεργασία
(2)
Επεξεργασία τροφίμων
(1)
Επιγενετική
(1)
Επιδημιολογία
(1)
Επιδόρπια γάλακτος
(1)
Επικαλύψεις
(1)
Επιμύδιο
(1)
Επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία
(1)
Επιπτώσεις του καφέ
(1)
Επιτραπέζιες ελιές
(2)
Επιφανειοδραστικότητα
(1)
Επιχρίσματα
(1)
Εργαλεία διατροφικής ανάλυσης
(1)
Εργασία
(1)
Έρευνα
(1)
Ερωτηματολόγιο
(1)
Ερωτηματολόγιο GENSK
(1)
Ευεργετικές ιδιότητες
(2)
Εχινόδερμα
(1)
Ζυμαρικά
(1)
Ζυμαρικά τσουκνίδας
(1)
Ζύμες
(2)
Ζυμούμενα τρόφιμα
(1)
Ζυμώμενα αλκοολούχα γάλατα
(1)
Ζυμώμενα γαλακτοκομικά προίοντα
(1)
Ζυμωμένα γάλατα
(1)
Ζυμώμενα γάλατα
(2)
Ζύμωση
(7)
Ζύμωση καφέ
(1)
Ζωικά Προϊόντα
(1)
Ηλεκτρονική μύτη
(2)
Ηλεκτροφόρηση
(2)
Ηλιόσποροι
(1)
Ηπατίτιδα
(1)
Ηπατίτιδα Α
(1)
Ηπατίτιδα Ε
(1)
Θεραπευτικές ιδιότητες μαστίχας
(1)
Θερμίδες
(2)
Θερμικές επεξεργασίες γάλακτος
(1)
Θερμικές ιδιότητες
(1)
Θερμική εκρόφηση
(1)
Θερμοκρασία
(1)
Θερμοκρασία συντήρησης γάλακτος
(1)
Θρεπτικά συστατικά
(1)
Θρεπτική αξία
(2)
Ιδιότητες
(1)
Ιοί
(1)
Ιπποφαές
(2)
Ισλάμ, Τρόφιμα Halal, Πιστοποίηση Halal, Βιομηχανία Halal
(1)
Ισοδύναμο αποτέλεσμα συντήρησης με τον τηκόμενο πάγο
(1)
Ισοπροστάνια
(1)
Ισχυρισμοί υγείας
(1)
Καβούρδισμα
(3)
Καζεΐνες
(1)
Καινοτομία
(3)
Καινοτόμο τρόφιμο
(1)
Κακάο
(1)
Καλαμπόκι
(1)
Καλλιέργειες εκκινητές
(1)
Καλλυντικές ιδιότητες
(1)
Καμπυλοβακτηρίωση
(1)
Κανέλα
(1)
Κανέλα Ινδονησίας
(1)
Κανέλα Κεϋλάνης
(1)
Κάνναβη
(1)
Κανόνες διακίνησης
(1)
Κανόνες παραγωγής
(1)
Κάππαρη
(1)
Καρκίνος
(3)
Καρκίνος και μαστίχα
(1)
Καροτενοειδή
(2)
Καρύδια
(1)
Καταναλωτές
(1)
Καταναλωτής
(1)
Κατευθυνόμενη εξέλιξη
(1)
Κατηγοριοποίηση τροφίμων
(1)
Καφεΐνη
(1)
Καφές
(8)
Κεφίρ
(2)
Κινέζικη ιατρική
(1)
Κίστος
(1)
Κλιβανισμός
(1)
Κλιματική αλλαγή
(1)
Κόκκινες φακές
(1)
Κολοκυθόσποροι
(1)
Κούμις
(1)
Κουρούτ
(1)
Κρέας
(3)
Κρέας κυτταροκαλλιέργειας
(1)
Κρεατίνη
(1)
Κρεμμύδι
(1)
Κρίσιμα σημεία
(1)
Κώνειο
(1)
Λάβδανο
(1)
Λακτάση
(1)
Λαχανικά
(1)
Λεβάντα
(1)
Λειτουργικά τρόφιμα
(4)
Λειτουργικές ιδιότητες
(1)
Λειτουργικό τρόφιμο
(2)
Λεπτό έντερο
(1)
Λέπτυνση
(1)
Λευκά μέτρια φασόλια
(1)
Λευκό μανιτάρι
(1)
Λιπαρά
(2)
Λιστερίωση
(1)
Μαλακά τυριά
(1)
Μαλακό σιτάρι
(1)
Μαλτοδεξτρίνη
(1)
Μανιτάρια
(3)
Μανιτάρια Πλευρώτους
(1)
Μαστίτιδα
(1)
Μαστίχα
(2)
Μαστίχα και στοματική υγιεινή
(1)
Μαστίχα και υγεία
(1)
Μαστίχα Χίου
(2)
Μαστιχοχώρια
(1)
Μέδοδοι ανίχνευσης τοξικών ουσιών
(1)
Μέθοδοι αντιμετώπισης
(1)
Μέθοδοι απομόνωσης
(1)
Μέθοδοι εκχύλισης
(1)
Μέθοδοι εξαγωγής
(1)
Μέθοδοι επιβεβαίωσης αυθεντικότητας οίνου
(1)
Μέθοδοι ξήρανσης
(1)
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
(1)
Μεθοδολογία απόκρισης επιφάνειας
(1)
Μέθοδος DPPH
(1)
Μέθοδος επεξεργασίας
(2)
Μειονεκτήματα
(1)
Μελέτες GWAS
(1)
Μέλι
(1)
Μελιτζάνες
(1)
Μεσογειακή Διατροφή
(1)
Μεταβιοτικά
(1)
Μεταβολικά προϊόντα
(1)
Μεταβολικά σύνδρομα
(1)
Μεταβολισμός
(2)
Μεταβολίτες
(2)
Μεταβολομική μελέτη
(1)
Μεταλλάξεις
(1)
Μεταλλική συσκευασία
(1)
Μη μεταδοτικές ασθένειες
(1)
Μη πτητικές ενώσεις
(1)
Μητρικό γάλα
(5)
Μητρικό πρωτόγαλα
(1)
Μηχανισμοί αντιβιοτικών
(1)
Μικροβιακή παραγωγή
(1)
Μικροβιολογία
(1)
Μικροβιολογικοί κίνδυνοι
(1)
Μικροβίωμα
(2)
Μικροβίωμα μητρικού γάλακτος
(1)
Μικροεκχύλιση
(1)
Μικροενθυλάκωση
(2)
Μικροοργανισμοί
(1)
Μικροοργανισμοί στο γάλα
(1)
Μικροχλωρίδα
(1)
Μικροχλωρίδα εντέρου
(1)
Μόλυνση
(1)
Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα
(1)
Μονονουκλεοτιδικοί πολυμορφισμοί (SNPs)
(1)
Μοντελοποίηση
(1)
Μοριακές μέθοδοι
(2)
Μοριακή πρόσδεση
(1)
Μπουρκίνα Φάσο
(1)
Μπρόκολο
(1)
Μπύρα τσουκνίδας
(1)
Μύκητες
(2)
Μυκοτοξιγενικοί μύκητες
(1)
Μυκοτοξίνες
(5)
Μυοσκελετικοί τραυματισμοί
(1)
Νάξος
(1)
Νεογνό
(1)
Νερό
(1)
Νευροεκφυλιστικές διαταραχές
(1)
Νήματα
(1)
Νοθεία
(3)
Νομοθεσία Ε.Ε
(1)
Νομοθεσία οίνου
(1)
Νοροϊός
(2)
Ντάι
(1)
Ντόπινγκ
(1)
Ξαρμύρισμα
(1)
Ξήρανση
(3)
Ξήρανση σε ρεύμα αέρα
(1)
Ξηροί καρποί
(1)
Ξηρόφιλοι
(1)
Οίνος
(1)
Ολοθούριος
(1)
Ολφακτομετρία
(1)
Οξείδωση ελαίων
(1)
Οξειδωτική τάγγιση
(1)
Οξειδωτικό στρες
(3)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(7)
Οξυγαλακτικά βακτήρια (LAB)
(1)
Οξυγαλακτικές καλλιέργειες
(1)
Οργανικά τρόφιμα
(1)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(1)
Ορθολογικός σχεδιασμός
(1)
Όσπρια
(2)
Οφέλη φυτικών συμπληρωμάτων
(1)
Παγκόσμια Πανάκεια
(1)
Παθήσεις
(1)
Παθογένειες
(1)
Παθογόνα
(2)
Παθογόνα βακτήρια
(2)
Παθογόνο
(1)
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
(2)
Παλμικά Ηλεκτρικά Πεδία
(1)
Παραβιοτικά
(1)
Παραγωγή σοκολάτας
(1)
Παραγωγικά Ζώα
(1)
Παραπροϊόντα
(2)
Παραπροϊόντα μανιταριών
(2)
Παραπροϊόντα τροφίμων
(1)
Παρενέργειες
(1)
Παρθένο αβοκαντέλαιο
(1)
Παρθένο ελαιόλαδο
(1)
Παχύ έντερο
(1)
Πείραμα
(1)
Πειράματα για τοξικά φυτά
(1)
Περιβαλλοντικές συνθήκες
(1)
Περιβαλλοντική διαχείριση
(1)
Περιγραφικές μεταβλητές
(1)
Περιφέρεια
(1)
Πέστροφα
(1)
Πικροδάφνη
(1)
Πιπέρι καγιέν
(1)
Πλεονεκτήματα
(1)
Ποικιλίες καφέ
(2)
Ποιότητα γάλακτος
(1)
Ποιότητα τροφίμων
(1)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά
(1)
Ποιοτική ανάλυση ελαιόλαδου
(1)
Ποιοτική υποβάθμιση ελαιόλαδου
(1)
Πολυμεταβλητή στατιστική ανάλυση
(1)
Πολυμορφισμοί
(1)
Πολυμορφισμός
(1)
Πολυμορφισμός πρωτεϊνών
(1)
Πολυόλες
(1)
Πολυφαινόλες
(2)
Πορτουλάκη η λαχανώδης
(1)
Ποσοτικά μοντέλα σχέσης δομής-δράσης
(1)
Ποτά
(1)
Πράσινο πιπέρι
(1)
Πράσινο τσάι
(1)
Πρεβιοτικά
(3)
Προβιοτικά
(13)
Προβιοτικά τρόφιμα
(1)
Προβιοτικά ως αντιβιοτικά
(1)
Προϊόν
(1)
Προϊόν επαλείψεως
(1)
Προϊόντα πλουσίου ζυμαριού
(1)
Προϊόντα Σοκολάτας
(1)
Προϊόντα υδρόλυσης
(1)
Προορατική μικροβιολογία
(1)
Προπόνηση
(1)
Προπόνηση αντίστασης
(1)
Πρόσθετα τροφίμων
(2)
Πρόσθετο
(2)
Προφίλ θρεπτικών συστατικών
(1)
Πρωτεϊνες
(2)
Πρωτεΐνες
(3)
Πρωτεΐνες αγελαδινού γάλακτιος
(1)
Πρωτεΐνες γλύκανσης
(1)
Πρωτόγαλα
(2)
Ρόδι
(3)
Σόγια
(3)
Σοκολάτα
(3)
Συσκευασία
(2)
Τοξικές ουσίες
(2)
Τοξικότητα
(4)
Τοξίνες
(2)
Τρόφιμα
(8)
Τσουρέκι
(4)
Τυρί
(2)
Τυριά
(3)
Τυριά τυρογάλακτος
(4)
Υγεία
(7)
Υδρογέλες
(2)
Υπερτροφές
(2)
Υπολογιστική όραση
(3)
Φαινολικά
(2)
Φαινολικές ενώσεις
(5)
Φαρμακευτικές ιδιότητες
(2)
Φασματομετρία μάζας
(2)
Φασματοσκοπία
(3)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(2)
Φλαβονοειδή
(2)
Φρούτα
(2)
Φύλλα ελιάς
(2)
Φυσικά εκχυλίσματα
(2)
Φυτικά εκχυλίσματα
(2)
Φυτοχημικά
(2)
Χημική σύσταση
(6)
Χρωματογραφία
(2)
Ώσμωση
(2)
Ωσμωτική αφυδάτωση
(5)
1 - 30 από 247 τεκμήρια
Ταξινόμηση
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνου