Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(247)
Μεταπτυχιακή εργασία
(55)
Πτυχιακή εργασία
(192)
Χρονολογία
2020 - 2024
(234)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(2)
Ελληνική γλώσσα
(230)
Φορέας / συλλογή
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
(247)
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
(247)
Επιμέρους συλλογή
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
(55)
Πτυχιακές εργασίες
(192)
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
(247)
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(247)
Τύπος τεκμηρίου
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
(55)
Πτυχιακή εργασία
(192)
Θέμα
14001
(1)
3D printing
(1)
3D printing food
(1)
ABTS
(1)
AGE's
(1)
Analytical methods
(2)
Antibiotics
(1)
Antibiotics resistance
(1)
Antioxidant assays
(1)
Antioxidants
(1)
Antiradical assays
(1)
Aquaculture
(1)
Ariani
(1)
As1 καζεΐνη
(1)
As2 καζεΐνη
(1)
Aspergillus
(1)
Assessment of food safety culture
(1)
ATR-FTIR
(1)
Aντιβιοτικά
(1)
Aσφάλεια τροφίμων
(1)
Bacillus cereus
(1)
Beans
(1)
Beans spread
(1)
Bifidobacteria
(1)
Bioactive compounds
(1)
Bio-economy
(1)
Biofilms
(1)
Bioscreen
(1)
Bovine milk
(1)
Breast milk
(1)
Brettanomyces
(1)
Cambylobacter
(1)
Campylobacter
(1)
Capparis Spinosa
(1)
Catering
(1)
CCP
(1)
Cheese
(1)
Cheese aroma profile
(1)
Cheese ripening
(1)
Chromatography
(1)
Cistus incanus L.
(1)
Clean label
(1)
Cocoa
(1)
Coffea arabica
(1)
Coffea robusta
(1)
ComBase Predictor
(1)
Conching
(1)
Correlation in vivo
(1)
Covid-19
(2)
Crisis management team
(1)
Crispr Cas
(1)
Crocus sativus L
(1)
Cry1ab
(1)
Cyclic voltammetry
(1)
Dairy
(1)
Decaf
(1)
Detection
(1)
determination methods
(1)
Dough
(1)
DPPH
(2)
E. coli
(1)
ELISA
(4)
Enterococcus faecalis
(1)
Escherichia Coli
(1)
Espresso
(1)
Extracellular Polymeric Substances (EPS)
(1)
Extract
(1)
Extra virgin olive oil
(1)
Eπιβίωση
(1)
Fagopyrum
(1)
Fat blooming
(1)
Fat free
(1)
FDA
(1)
Fermented milk
(1)
Fish processing
(1)
Flavour
(1)
Folin
(1)
Folin-C
(1)
Folin-ciocalteu
(1)
Food additives
(1)
Food fraud
(2)
Food industry
(1)
Food packaging
(1)
Food quality and safety
(1)
Food quality and safety management system
(1)
Food safety
(1)
Food safety culture
(1)
Food safety culture Greece
(1)
Food science
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor
(1)
Food Spoilage and Safety Predictor (FSSP)
(1)
FRAP
(2)
FSMPs
(1)
FSSP
(1)
Fusarium
(1)
GFSI
(1)
Glucosinolates
(1)
Gluten free
(1)
Gut microbiome/microbiota
(1)
Gut microflora
(1)
HACCP
(3)
High value food
(1)
HMOs
(1)
HPLC
(1)
Hydrolysis products
(1)
IgA αντισώματα
(1)
Image analysis
(1)
IR
(1)
Iso
(1)
ISO 22000
(2)
Kashrut
(1)
Kefir
(1)
Kinema
(1)
Klebsiella pneumoniae
(1)
Kosher
(1)
Kαταναλωτής
(1)
Kρέας κυτταροκαλλιέργειας
(1)
LAB
(1)
Lactic acid bacteria
(2)
Lait caillé
(1)
LAMP
(1)
Legumes
(1)
Lentils
(1)
Lentil spread
(1)
Light
(3)
Light τρόφιμα
(1)
Listeria
(1)
Listeria monocytogenes
(6)
Low fat
(1)
MAP
(1)
Mastic tears
(1)
Meat analog
(1)
Mediterranean
(1)
Methicillin
(1)
Microextraction
(1)
Mέθοδοι ανίχνευσης
(1)
Mπαχαρικά
(1)
Next generation sequencing
(1)
NGS
(2)
Non conformities
(1)
NOVA
(1)
NutriCalc
(1)
Nutri-Score
(1)
Nutritics
(1)
Nutrition value
(1)
Nομοθεσία
(1)
Olfactometry
(1)
Olive oil
(1)
OPRP
(1)
Origanum dictamnus
(1)
Packaging
(1)
PCA
(1)
PCR
(2)
Penicillium
(1)
Portulaca oleracea
(1)
Probiotics
(1)
Products
(1)
Pulses
(1)
Pulse spread
(1)
Purge & trap
(1)
Quorn
(1)
Rainforest Alliance
(1)
Ready-to-eat
(1)
Refining
(1)
Rich dough
(1)
RNS
(1)
ROS
(1)
RSPO
(1)
Ruby
(1)
Salad dressings
(1)
Salmonella
(2)
SCFAs
(1)
Sea bream
(1)
Seitan
(1)
Sensory
(1)
Sensory evaluation
(1)
Shechita
(1)
Shigella
(1)
Smart packaging
(1)
Smartphone
(1)
Snack
(1)
SNIF-NMR
(1)
Soft cheeses
(1)
Spectroscopy
(1)
Spinning processes
(1)
Spread
(1)
Spread producs
(1)
Spread products
(1)
Staling
(2)
Staphylococcus aureus
(3)
Stinging nettle
(1)
Suero costeño
(1)
Superfoods
(2)
Sustainability
(1)
Tempeh
(1)
Tempering
(1)
Texture
(1)
Thermal desorption
(1)
Tofu
(1)
Trahanas
(1)
Trans-λιπαρά οξέα
(1)
Trichinella Spiralis
(1)
Tsoureki
(2)
TTI
(1)
Urtica dioica
(1)
Vegan
(3)
Yoghurt
(1)
Zygosaccharomyces
(1)
Zύμες αλλοίωσης
(1)
Αdulteration
(1)
Αβοκάντο
(1)
Αγελαδινό γάλα
(1)
Άγριο τριαντάφυλλο
(1)
Αγροδιατροφικά προϊόντα
(1)
Αγροδιατροφική αλυσίδα
(1)
Αέρια χρωματογραφία
(1)
Αθλητική απόδοση
(2)
Αθλητική γενετική
(1)
Αθλητισμός
(1)
Αιθέρια έλαια
(2)
Ακρυλαμίδιο
(1)
Αλάτιση
(1)
Αλβουμίνη
(1)
Αλγινικά
(1)
Άλεση
(1)
Άλευρο κάνναβης
(3)
Αλίπαστο
(1)
Αλλαντικά
(1)
Αλλαντικά ζύμωσης
(1)
Άλλειμμα
(1)
Αλλεργιογόνα
(1)
Αλλεργιογόνο
(1)
Αλλοιώσεις τροφίμων
(1)
Αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης
(1)
Αμύγδαλα
(1)
Άμυλο
(2)
Αναβολικά
(1)
Αναγνωρισιμότητα
(1)
Ανάλυση
(1)
Ανάλυση εικόνας
(3)
Ανάλυση κύκλου ζωής (LCA)
(1)
Ανάλυση τροφίμων
(1)
Ανάλυση υφής
(1)
Αναλυτικές μέθοδοι
(2)
Αναλυτικές τεχνικές
(1)
Ανάπτυξη ζυμών
(1)
Ανασυνδυασμένα ένζυμα
(1)
Ανδράχλη
(1)
Ανθεκτικά στελέχη
(1)
Ανθεκτικότητα
(2)
Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά
(1)
Άνθη
(1)
Ανθρώπινες ασθένειες
(1)
Ανθρώπινη διατροφή
(1)
Ανθρώπινη υγεία
(1)
Ανθρώπινο γονιδίωμα
(1)
Ανίχνευση
(6)
Ανοσογλοβουλίνες
(1)
Ανοσοποιητικό σύστημα
(1)
Αντιβιοτικά
(6)
Αντίδραση Maillard
(1)
Αντικαρκινική δράση κάνναβης
(1)
Αντιμικροβιακά
(1)
Αντιμικροβιακές ιδιότητες
(1)
Αντιμικροβιακή δράση
(3)
Αντιοξειδωτικά
(10)
Αντιοξειδωτικά του καφέ
(1)
Αντιοξειδωτικές ιδιότητες
(2)
Αντιοξειδωτικές ουσίες
(1)
Αντιοξειδωτική δράση
(8)
Αντιοξειδωτική δράση κάνναβης
(1)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(1)
Αντιοξειδωτικό παράδοξο
(1)
Αντράκλα
(1)
Αξιοποίηση παραπροϊόντων
(1)
Απεικόνιση
(1)
Απέκκριση
(1)
Απόβλητα
(1)
Αποξηραμένα σύκα
(1)
Απόσταξη
(1)
Αποτύπωμα άνθρακα
(1)
Απώλεια ύδατος
(1)
Αραβικό κόμμι
(1)
Αριάνι
(1)
Άρτος
(1)
Αρτοσκευάσματα
(2)
Άρωμα καφέ
(1)
Αρωματικά φυτά
(3)
Αρωματικές ουσίες του καφέ
(1)
Αρωματικό προφίλ τυριού
(1)
Ασθένειες
(2)
Ασπόνδυλα
(1)
Άσπρισμα σοκολάτας
(1)
Ασφάλεια
(1)
Ασφάλεια τροφίμων
(3)
Αυθεντικότητα οίνου
(1)
Αφαλάτωση
(1)
Αφλατοξίνη Β1
(1)
Αφλατοξίνη Μ1
(1)
Αφρός
(1)
Αφυδάτωση
(1)
Βακαλάος
(1)
Βακτήρια
(1)
Βακτήρια γαλακτικού οξέος
(1)
Βακτήριο
(2)
Βαλσαμόχορτο
(1)
Βασιλικός
(1)
Βελτιστοποίηση διεργασίας
(1)
Βελτιστοποίηση παραγωγής
(1)
Βελτίωση ποιότητας
(1)
Βιοδιαθεσιμότητα
(1)
Βιοδιασπώμενα
(1)
Βιοδραστικά συστατικά
(4)
Βιοδραστικές ενώσεις
(4)
Βιοδραστικές ουσίες
(1)
Βιοδραστικές ουσίες κάνναβης
(1)
Βιοδραστικών συστατικών
(1)
Βιοενεργά συστατικά
(1)
Βιοκαύσιμα
(1)
Βιολογικά προϊόντα
(2)
Βιολογικά προϊόντα κρέατος
(1)
Βιολογική
(1)
Βιολογική γεωργία
(1)
Βιολογική δράση
(4)
Βιομεμβράνες
(1)
Βιομηχανία καλλυντικών
(1)
Βιομηχανία κρέατος
(1)
Βιομηχανία τροφίμων
(2)
Βιοπολυμερή
(1)
Βιοπροσβασιμότητα
(1)
Βιοσύνθεση
(1)
Βιοσυντήρηση
(2)
Βιωσιμότητα
(1)
Βλάβες φυτικών συμπληρωμάτων
(1)
Βότανα
(1)
Βότανο
(1)
Βούτυρο κακάο
(2)
Βρεφική διατροφή
(1)
Βρεφική φόρμουλα
(1)
Βρώσιμα άνθη
(1)
Βρώσιμα επικαλυπτικά
(1)
Βρώσιμες μεμβράνες
(3)
Βύσσινο
(1)
Γάδος
(1)
Γάλα
(9)
Γάλα καμήλας
(1)
Γαλακτικά βακτήρια
(1)
Γαλακτική ζύμωση
(1)
Γαλακτοκομικά
(1)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(2)
Γαλάκτωμα νερού εμπεριεχόμενου στο κακάο
(1)
Γαλακτώματα
(1)
Γαλακτώματα νερού
(1)
Γαλατσίδα
(1)
Γαστρεντερικό (εντερικό) μικροβίωμα
(1)
Γαστρικό υγρό
(1)
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
(1)
Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί
(1)
Γενετικοί δείκτες
(1)
Γενετικός πολυμορφισμός
(1)
Γένος Bifidobacterium
(1)
Γένος Coffea
(1)
Γιαούρτη
(1)
Γιαούρτι
(2)
Γιαούρτι τσουκνίδας
(1)
Γκίνγκο μπιλόμπα
(1)
Γλιστρίδα
(1)
Γλουτένη σίτου
(1)
Γλυκοζινολίτες
(1)
Γλυκοτοξίνες
(1)
Γονίδια
(1)
Γονίδια αντοχής
(1)
Γονίδια πρωτεϊνών
(1)
Γονιδιωματική
(1)
Δείκτες αερίων
(1)
Δείκτης μάζας σώματος
(1)
Δευτερογενείς μεταβολίτες
(1)
Δημητριακά
(2)
Δημόσια υγεία
(1)
Διαβήτης
(2)
Διαβήτης τύπου ΙΙ
(1)
Διαγονιδιακό DNA
(1)
Δίαιτα
(1)
Διάρκεια ζωής
(1)
Διασύνδεση
(1)
Διατηρησιμότητα
(1)
Διατροφή
(8)
Διατροφή και εκπαίδευση
(1)
Διατροφικά εργαλεία
(1)
Διατροφικά συμπληρώματα
(1)
Διατροφικές διαταραχές
(1)
Διατροφικές συνήθειες
(1)
Διατροφική
(1)
Διατροφική αξία
(1)
Διατροφική επισήμανση
(1)
Διατροφική ετικέτα
(1)
Διατροφική ισορροπία
(1)
Διατροφική ποιότητα
(1)
Διατροφική τοξικολογία
(1)
Διατροφογενετική
(1)
Διατροφογενωμική
(1)
Διαχείριση αποβλήτων
(1)
Διάχυση φρεατίου σε άγαρ
(1)
Διεργετικές ιδιότητες μαστίχας
(1)
Δίκταμος
(1)
Δομή τροφίμων
(1)
Δράση
(1)
Δραστικές μορφές οξυγόνου
(1)
Δυόσμος
(1)
Εβραϊκός διατροφικός κανονισμός (Kashrut)
(1)
Εδώδιμες μεμβράνες
(2)
Εδώδιμη κάνναβη
(1)
Είδη γάλακτος
(1)
Εκκινητές
(1)
Εκπαιδευτικό παιχνίδι
(1)
Εκχυλίσεις
(1)
Εκχύλιση
(5)
Εκχύλισμα
(1)
Εκχύλισμα φρούτων
(1)
Εκχύλισμα φύλλων ελιάς
(1)
Εκχύλισμα χαρουπιού
(1)
Ελαιογέλες
(1)
Ελαιόλαδο
(4)
Ελεύθερες ρίζες
(4)
Ελιά
(1)
Ελληνικές πανεπιστημιουπόλεις
(1)
Ελληνική αγορά
(1)
Ελληνική σαλάτα
(1)
Εμπλουτισμένα τρόφιμα
(1)
Εμπλουτισμός ελαιολάδου
(1)
Εμπλουτισμός ελαίων
(1)
Εμπλουτισμός τροφίμων
(2)
Εναλλακτικά προϊόντα
(1)
Εναλλακτικές πρωτεΐνες
(1)
Εναρκτήριες καλλιέργειες
(2)
Ενεργότητα ύδατος
(1)
Ένζυμα
(1)
Ενζυμική αμαύρωση
(1)
Ενζυμική ανοσοδοκιμασία (ELISA)
(1)
Ενισχυμένα τρόφιμα
(1)
Εντερικό μικροβίωμα
(1)
Εντερικό μικροβίωμα/μικροβιόκοσμος
(1)
Εντεροβακτήρια
(1)
Εντεροϊός
(1)
Εντερόκοκκοι
(1)
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
(1)
Εξατομικευμένη διατροφή
(2)
Εξέλιξη τροφίμων
(1)
Έξυπνη συσκευασία
(1)
Εξώθηση
(1)
Επεξεργασία
(2)
Επεξεργασία τροφίμων
(1)
Επιγενετική
(1)
Επιδημιολογία
(1)
Επιδόρπια γάλακτος
(1)
Επικαλύψεις
(1)
Επιμύδιο
(1)
Επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία
(1)
Επιπτώσεις του καφέ
(1)
Επιτραπέζιες ελιές
(2)
Επιφανειοδραστικότητα
(1)
Επιχρίσματα
(1)
Εργαλεία διατροφικής ανάλυσης
(1)
Εργασία
(1)
Έρευνα
(1)
Ερωτηματολόγιο
(1)
Ερωτηματολόγιο GENSK
(1)
Ευεργετικές ιδιότητες
(2)
Εχινόδερμα
(1)
Ζυμαρικά
(1)
Ζυμαρικά τσουκνίδας
(1)
Ζύμες
(2)
Ζυμούμενα τρόφιμα
(1)
Ζυμώμενα αλκοολούχα γάλατα
(1)
Ζυμώμενα γαλακτοκομικά προίοντα
(1)
Ζυμωμένα γάλατα
(1)
Ζυμώμενα γάλατα
(2)
Ζύμωση
(7)
Ζύμωση καφέ
(1)
Ζωικά Προϊόντα
(1)
Ηλεκτρονική μύτη
(2)
Ηλεκτροφόρηση
(2)
Ηλιόσποροι
(1)
Ηπατίτιδα
(1)
Ηπατίτιδα Α
(1)
Ηπατίτιδα Ε
(1)
Θεραπευτικές ιδιότητες μαστίχας
(1)
Θερμίδες
(2)
Θερμικές επεξεργασίες γάλακτος
(1)
Θερμικές ιδιότητες
(1)
Θερμική εκρόφηση
(1)
Θερμοκρασία
(1)
Θερμοκρασία συντήρησης γάλακτος
(1)
Θρεπτικά συστατικά
(1)
Θρεπτική αξία
(2)
Ιδιότητες
(1)
Ιοί
(1)
Ιπποφαές
(2)
Ισλάμ, Τρόφιμα Halal, Πιστοποίηση Halal, Βιομηχανία Halal
(1)
Ισοδύναμο αποτέλεσμα συντήρησης με τον τηκόμενο πάγο
(1)
Ισοπροστάνια
(1)
Ισχυρισμοί υγείας
(1)
Καβούρδισμα
(3)
Καζεΐνες
(1)
Καινοτομία
(3)
Καινοτόμο τρόφιμο
(1)
Κακάο
(1)
Καλαμπόκι
(1)
Καλλιέργειες εκκινητές
(1)
Καλλυντικές ιδιότητες
(1)
Καμπυλοβακτηρίωση
(1)
Κανέλα
(1)
Κανέλα Ινδονησίας
(1)
Κανέλα Κεϋλάνης
(1)
Κάνναβη
(1)
Κανόνες διακίνησης
(1)
Κανόνες παραγωγής
(1)
Κάππαρη
(1)
Καρκίνος
(3)
Καρκίνος και μαστίχα
(1)
Καροτενοειδή
(2)
Καρύδια
(1)
Καταναλωτές
(1)
Καταναλωτής
(1)
Κατευθυνόμενη εξέλιξη
(1)
Κατηγοριοποίηση τροφίμων
(1)
Καφεΐνη
(1)
Καφές
(8)
Κεφίρ
(2)
Κινέζικη ιατρική
(1)
Κίστος
(1)
Κλιβανισμός
(1)
Κλιματική αλλαγή
(1)
Κόκκινες φακές
(1)
Κολοκυθόσποροι
(1)
Κούμις
(1)
Κουρούτ
(1)
Κρέας
(3)
Κρέας κυτταροκαλλιέργειας
(1)
Κρεατίνη
(1)
Κρεμμύδι
(1)
Κρίσιμα σημεία
(1)
Κώνειο
(1)
Λάβδανο
(1)
Λακτάση
(1)
Λαχανικά
(1)
Λεβάντα
(1)
Λειτουργικά τρόφιμα
(4)
Λειτουργικές ιδιότητες
(1)
Λειτουργικό τρόφιμο
(2)
Λεπτό έντερο
(1)
Λέπτυνση
(1)
Λευκά μέτρια φασόλια
(1)
Λευκό μανιτάρι
(1)
Λιπαρά
(2)
Λιστερίωση
(1)
Μαλακά τυριά
(1)
Μαλακό σιτάρι
(1)
Μαλτοδεξτρίνη
(1)
Μανιτάρια
(3)
Μανιτάρια Πλευρώτους
(1)
Μαστίτιδα
(1)
Μαστίχα
(2)
Μαστίχα και στοματική υγιεινή
(1)
Μαστίχα και υγεία
(1)
Μαστίχα Χίου
(2)
Μαστιχοχώρια
(1)
Μέδοδοι ανίχνευσης τοξικών ουσιών
(1)
Μέθοδοι αντιμετώπισης
(1)
Μέθοδοι απομόνωσης
(1)
Μέθοδοι εκχύλισης
(1)
Μέθοδοι εξαγωγής
(1)
Μέθοδοι επιβεβαίωσης αυθεντικότητας οίνου
(1)
Μέθοδοι ξήρανσης
(1)
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
(1)
Μεθοδολογία απόκρισης επιφάνειας
(1)
Μέθοδος DPPH
(1)
Μέθοδος επεξεργασίας
(2)
Μειονεκτήματα
(1)
Μελέτες GWAS
(1)
Μέλι
(1)
Μελιτζάνες
(1)
Μεσογειακή Διατροφή
(1)
Μεταβιοτικά
(1)
Μεταβολικά προϊόντα
(1)
Μεταβολικά σύνδρομα
(1)
Μεταβολισμός
(2)
Μεταβολίτες
(2)
Μεταβολομική μελέτη
(1)
Μεταλλάξεις
(1)
Μεταλλική συσκευασία
(1)
Μη μεταδοτικές ασθένειες
(1)
Μη πτητικές ενώσεις
(1)
Μητρικό γάλα
(5)
Μητρικό πρωτόγαλα
(1)
Μηχανισμοί αντιβιοτικών
(1)
Μικροβιακή παραγωγή
(1)
Μικροβιολογία
(1)
Μικροβιολογικοί κίνδυνοι
(1)
Μικροβίωμα
(2)
Μικροβίωμα μητρικού γάλακτος
(1)
Μικροεκχύλιση
(1)
Μικροενθυλάκωση
(2)
Μικροοργανισμοί
(1)
Μικροοργανισμοί στο γάλα
(1)
Μικροχλωρίδα
(1)
Μικροχλωρίδα εντέρου
(1)
Μόλυνση
(1)
Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα
(1)
Μονονουκλεοτιδικοί πολυμορφισμοί (SNPs)
(1)
Μοντελοποίηση
(1)
Μοριακές μέθοδοι
(2)
Μοριακή πρόσδεση
(1)
Μπουρκίνα Φάσο
(1)
Μπρόκολο
(1)
Μπύρα τσουκνίδας
(1)
Μύκητες
(2)
Μυκοτοξιγενικοί μύκητες
(1)
Μυκοτοξίνες
(5)
Μυοσκελετικοί τραυματισμοί
(1)
Νάξος
(1)
Νεογνό
(1)
Νερό
(1)
Νευροεκφυλιστικές διαταραχές
(1)
Νήματα
(1)
Νοθεία
(3)
Νομοθεσία Ε.Ε
(1)
Νομοθεσία οίνου
(1)
Νοροϊός
(2)
Ντάι
(1)
Ντόπινγκ
(1)
Ξαρμύρισμα
(1)
Ξήρανση
(3)
Ξήρανση σε ρεύμα αέρα
(1)
Ξηροί καρποί
(1)
Ξηρόφιλοι
(1)
Οίνος
(1)
Ολοθούριος
(1)
Ολφακτομετρία
(1)
Οξείδωση ελαίων
(1)
Οξειδωτική τάγγιση
(1)
Οξειδωτικό στρες
(3)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(7)
Οξυγαλακτικά βακτήρια (LAB)
(1)
Οξυγαλακτικές καλλιέργειες
(1)
Οργανικά τρόφιμα
(1)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(1)
Ορθολογικός σχεδιασμός
(1)
Όσπρια
(2)
Οφέλη φυτικών συμπληρωμάτων
(1)
Παγκόσμια Πανάκεια
(1)
Παθήσεις
(1)
Παθογένειες
(1)
Παθογόνα
(2)
Παθογόνα βακτήρια
(2)
Παθογόνο
(1)
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
(2)
Παλμικά Ηλεκτρικά Πεδία
(1)
Παραβιοτικά
(1)
Παραγωγή σοκολάτας
(1)
Παραγωγικά Ζώα
(1)
Παραπροϊόντα
(2)
Παραπροϊόντα μανιταριών
(2)
Παραπροϊόντα τροφίμων
(1)
Παρενέργειες
(1)
Παρθένο αβοκαντέλαιο
(1)
Παρθένο ελαιόλαδο
(1)
Παχύ έντερο
(1)
Πείραμα
(1)
Πειράματα για τοξικά φυτά
(1)
Περιβαλλοντικές συνθήκες
(1)
Περιβαλλοντική διαχείριση
(1)
Περιγραφικές μεταβλητές
(1)
Περιφέρεια
(1)
Πέστροφα
(1)
Πικροδάφνη
(1)
Πιπέρι καγιέν
(1)
Πλεονεκτήματα
(1)
Ποικιλίες καφέ
(2)
Ποιότητα γάλακτος
(1)
Ποιότητα τροφίμων
(1)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά
(1)
Ποιοτική ανάλυση ελαιόλαδου
(1)
Ποιοτική υποβάθμιση ελαιόλαδου
(1)
Πολυμεταβλητή στατιστική ανάλυση
(1)
Πολυμορφισμοί
(1)
Πολυμορφισμός
(1)
Πολυμορφισμός πρωτεϊνών
(1)
Πολυόλες
(1)
Πολυφαινόλες
(2)
Πορτουλάκη η λαχανώδης
(1)
Ποσοτικά μοντέλα σχέσης δομής-δράσης
(1)
Ποτά
(1)
Πράσινο πιπέρι
(1)
Πράσινο τσάι
(1)
Πρεβιοτικά
(3)
Προβιοτικά
(13)
Προβιοτικά τρόφιμα
(1)
Προβιοτικά ως αντιβιοτικά
(1)
Προϊόν
(1)
Προϊόν επαλείψεως
(1)
Προϊόντα πλουσίου ζυμαριού
(1)
Προϊόντα Σοκολάτας
(1)
Προϊόντα υδρόλυσης
(1)
Προορατική μικροβιολογία
(1)
Προπόνηση
(1)
Προπόνηση αντίστασης
(1)
Πρόσθετα τροφίμων
(2)
Πρόσθετο
(2)
Προφίλ θρεπτικών συστατικών
(1)
Πρωτεϊνες
(2)
Πρωτεΐνες
(3)
Πρωτεΐνες αγελαδινού γάλακτιος
(1)
Πρωτεΐνες γλύκανσης
(1)
Πρωτόγαλα
(2)
Ρόδι
(3)
Σόγια
(3)
Σοκολάτα
(3)
Συσκευασία
(2)
Τοξικές ουσίες
(2)
Τοξικότητα
(4)
Τοξίνες
(2)
Τρόφιμα
(8)
Τσουρέκι
(4)
Τυρί
(2)
Τυριά
(3)
Τυριά τυρογάλακτος
(4)
Υγεία
(7)
Υδρογέλες
(2)
Υπερτροφές
(2)
Υπολογιστική όραση
(3)
Φαινολικά
(2)
Φαινολικές ενώσεις
(5)
Φαρμακευτικές ιδιότητες
(2)
Φασματομετρία μάζας
(2)
Φασματοσκοπία
(3)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(2)
Φλαβονοειδή
(2)
Φρούτα
(2)
Φύλλα ελιάς
(2)
Φυσικά εκχυλίσματα
(2)
Φυτικά εκχυλίσματα
(2)
Φυτοχημικά
(2)
Χημική σύσταση
(6)
Χρωματογραφία
(2)
Ώσμωση
(2)
Ωσμωτική αφυδάτωση
(5)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 247 αποτελέσματα
Λειτουργικά τρόφιμα, βιοδραστικές ουσίες, φαρμακευτική και αντιοξειδωτική δράση του origanum dictamnus
Δημιουργός:
Γούτη, Μαρία
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Antonopoulos, Dionysios, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Λειτουργικά τρόφιμα, Origanum dictamnus, Τροφοφάρμακα, Φυτοχημικά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ζυμωμένα γάλατα της Μεσογείου. Τεχνολογία και Διατροφική αξία, ομοιότητες και διαφορές
Δημιουργός:
Μάργαρη, Δήμητρα
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, HOUHOULA, DIMITRA, Τσάκαλη, Ευσταθία, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
Θέμα:
Αριάνι, Lactic acid bacteria, Κεφίρ, Τραχανάς, Kefir, Ariani, Fermented milk, Ζυμωμένα γάλατα, Cheese, Mediterranean, Probiotics, Yoghurt, Μεσογειακή Διατροφή, Γιαούρτι, Trahanas, Προβιοτικά, Τυρί
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αντιβιοτικά στο κρέας και στα κρεατοσκευάσματα
Δημιουργός:
Σκουρλής, Ευθύμιος, Νασόπουλος, Σπυρίδων
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Μαντής, Φώτιος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιβιοτικά, Κρέας
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Εφαρμογή ωσμωτικής αφυδάτωσης ως προκατεργασίας ξήρανσης ιπποφαούς
Δημιουργός:
Σελλή, Δέσποινα, Σπινάκης, Παναγιώτης
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Τριάντη, Μυρτώ, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αφυδάτωση, Ιπποφαές, Ώσμωση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Χημική σύσταση και διατροφική αξία των ξηρών καρπών
Δημιουργός:
Μηλιτσοπούλου, Κρυσταλλίνα
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Φυστίκι Αιγίνης, Ξηροί καρποί, Καρύδια, Αμύγδαλα, Φουντούκια, Ηλιόσποροι, Κολοκυθόσποροι
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Προβιοτικοί μικροοργανισμοί στα ζυμώμενα προιόντα γάλακτος. Οι τάσεις στη σύγχρονη εποχή.
Δημιουργός:
Κατσούλα, Δροσιανή, Καραλίβανου, Θεοδώρα
Συντελεστής:
Κουλούρης, Σπυρίδων, Tsakali, Efstathia, Τριάντη, Μυρτώ, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Προβιοτικά ως αντιβιοτικά, Πρεβιοτικά, Ψυχοβιοτικά, Συμβιωτικά, Παραβιοτικά, Μικροενθυλάκωση, Προβιοτικά, Μεταβιοτικά, Ζυμώμενα γαλακτοκομικά προίοντα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Φασκόμηλο και Τριαντάφυλλο. Φαρμακευτικές και Καλλυντικές Ιδιότητες
Δημιουργός:
Αζάρ Νάκα, Αναστασία
Συντελεστής:
Αντωνόπουλος, Διονύσιος, HOUHOULA, DIMITRA, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Φαρμακευτικές ιδιότητες, Εκχύλιση, Βιοδραστικά συστατικά, Αντιοξειδωτικά, Καλλυντικές ιδιότητες, Τριαντάφυλλο, Φασκόμηλο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μέθοδοι επεξεργασίας υποκατάστατων κρέατος βασισμένων σε φυτικές πηγές
Δημιουργός:
Χατζηιωάννου, Διονύσης
Συντελεστής:
Τσάκαλη, Ευσταθία, Λάζου, Ανδριάνα, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γλουτένη σίτου, Σόγια, Meat analog, Seitan, Εξώθηση, Quorn, Τεχνολογία διάτμησης κυττάρων, Tofu, Tempeh, Επεξεργασία, Υγεία, Υποκατάστατο κρέατος, Spinning processes, Φυτικές πηγές πρωτεϊνών, Kinema
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Άγριο τριαντάφυλλο, λεβάντα, πράσινο τσάι: χημική σύσταση, αντιοξειδωτική και βιολογική δράση
Δημιουργός:
Μακρή, Μαριάμ-Νεφέλη, Ανδρέου, Ασπασία
Συντελεστής:
Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Τριάντη, Μυρτώ, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιοξειδωτική δράση, Πράσινο τσάι, Βιολογική δράση, Άγριο τριαντάφυλλο, Λεβάντα, Χημική σύσταση
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Καινοτομία βιολογικών προϊόντων στη διατροφή
Δημιουργός:
Ρούσσου, Μαρία, Πιτσάρι, Ευθυμία
Συντελεστής:
Batrinou, Anthimia, Τυμπής, Δημήτριος, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τρόφιμα, Ερωτηματολόγιο, Καταναλωτές, Βιολογικά προϊόντα, Έρευνα, Οργανικά τρόφιμα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Συγκέντρωση AGE's στις τροφές και η επίπτωση τους στην υγεία
Δημιουργός:
Γκόλια, Κωνσταντίνα- Μαρία, Μπλάνα, Στυλιανή
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Κολώνια, Κωνσταντίνα, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
AGE's, Γλυκοτοξίνες
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη αξιοποίησης αποβλήτων φυτικής προέλευσης για την παραλαβή συστατικών προστιθέμενης αξίας- Κλασικές και καινοτόμες τεχνικές
Δημιουργός:
Ασημομύτης, Γεώργιος, Βλαχάκη, Δέσποινα
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Τριάντη, Μυρτώ, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Διαχείριση αποβλήτων, Εκχυλίσεις, Αξιοποίηση παραπροϊόντων, Μικροβιακή παραγωγή, Βιοκαύσιμα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η νοθεία των τροφίμων, μελέτη περίπτωσης: η νοθεία του ελαιολάδου – Μοντέλο προσδιορισμού βέλτιστου τρόπου ανάμιξης ποσοτήτων ελαιολάδου
Δημιουργός:
Καραγιάννη, Παναγούλα
Συντελεστής:
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Καραγιάννη, Βιλελμίνη, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Spectroscopy, Analytical methods, Food fraud, Olive oil, Φασματοσκοπία, Ανίχνευση, Chromatography, Αναλυτικές μέθοδοι, Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Αdulteration, Νοθεία, Extra virgin olive oil, Χρωματογραφία, Detection, Ελαιόλαδο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αξιοποίηση υπολειμμάτων απολίπανσης σπόρων κάνναβης για την ανάπτυξη καινοτόμων τροφίμων πλουσίου ζυμαριού
Δημιουργός:
Αναστασιάδης, Γεώργιος, Προβατά, Ταρσία
Συντελεστής:
Παπαδάκης, Σπυρίδων, Λάζου, Ανδριάνα, Giannakourou, Maria, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Τσουρέκι, Image analysis, Άλευρο κάνναβης, Προϊόντα πλουσίου ζυμαριού, vegan
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η χημική σύσταση πριν και μετά την επεξεργασία, η αντιοξειδωτική δράση και οι επιπτώσεις του καφέ στον ανθρώπινο οργανισμό
Δημιουργός:
Ντούμη, Ειρήνη, Βουγιούκα, Παναγιώτα Αργυρώ
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Δημήτριος, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αθλητική απόδοση, Χημική σύσταση του καφέ, Αρωματικές ουσίες του καφέ, Επιπτώσεις του καφέ, Φαινολικές ενώσεις, Εργασία, Αντιοξειδωτικά του καφέ, Διαβήτης τύπου ΙΙ, Νευροεκφυλιστικές διαταραχές, Ελεύθερες ρίζες, Ψυχική εγρήγορση, Καφές, Ψυχική απόδοση, Αντιοξειδωτικό παράδοξο, Χλωρογενικά οξέα, Καρκίνος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αποτελεσματικότητα Συμπληρωμάτων Διατροφής και Κατανάλωση στην Ελληνική Αγορά
Δημιουργός:
Παρίσσης, Άγγελος, Αρώνης, Χρήστος
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Μάργαρη, Δήμητρα, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
Θέμα:
Συμπληρώματα Διατροφής
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη απώλειας και σπατάλης τροφίμων σε ελληνικές πανεπιστημιουπόλεις
Δημιουργός:
Ραγκούση, Στεφανία
Συντελεστής:
Batrinou, Anthimia, Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Σπατάλη τροφίμων, Ελληνικές πανεπιστημιουπόλεις
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η εξέλιξη των γαλακτοκομικών προϊόντων από την φάρμα στην βιομηχανία του 21ου αιώνα
Δημιουργός:
Τούση, Μαρία Ελένη
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Tsakali, Efstathia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γάλα, Εναλλακτικά προϊόντα, Φυτικά ροφήματα, Γαλακτοκομικά προϊόντα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη της επίδρασης της συσκευασίας σε τροποποιημένες ατμόσφαιρες στην μικροβιολογική αλλοίωση με την μέθοδο NGS και στην ποιότητα των νωπών ιχθύων
Δημιουργός:
Θωμάς, Απόλλων
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Λουγκοβόης, Βλαδίμηρος, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Fish processing, Sea bream, NGS, MAP, Aquaculture
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αντιβιοτικά σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης
Δημιουργός:
Σαρικάγια, Ελισάβετ, Παπαδάκη, Λυδία Ζωή
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Αντωνόπουλος, Διονύσιος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιβιοτικά, Ζωικά Προϊόντα, Παραγωγικά Ζώα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αντιμικροβιακές ουσίες στο αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα-Ένα πρόβλημα Δημόσιας Υγείας
Δημιουργός:
Καβουκλή, Σταυρούλα-Γεωργία, Καρδιόλακα, Αικατερίνη
Συντελεστής:
Αντωνόπουλος, Διονύσιος, HOUHOULA, DIMITRA, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Γάλα, Υγεία, Ανθεκτικά στελέχη, Καταναλωτής, Παθογόνα, Δημόσια υγεία, Ανθεκτικότητα, Μαστίτιδα, Ανίχνευση, Βακτήριο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Υδρογέλες: τεχνολογία και εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων
Δημιουργός:
Μπράχος, Θωμάς
Συντελεστής:
Τσάκαλη, Ευσταθία, Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Υδρογέλες
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανασκόπηση της επίδρασης βιοδραστικών συστατικών υπερτροφών (superfoods) στο εντερικό μικροβίωμα
Δημιουργός:
Κοντρατίεβα, Ιφιγένεια
Συντελεστής:
Τσιάκα, Θάλεια, Kritsi, Eftychia, Lantzouraki, Dimitra, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Υπερτροφές, Εντερικό μικροβίωμα/μικροβιόκοσμος, Superfoods, Gut microbiome/microbiota, Bioactive compounds, Βιοδραστικές ενώσεις
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανασκόπηση της προβιοτικής και πρεβιοτικής δράσης προϊόντων τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση
Δημιουργός:
Νικολαϊδου, Αικατερίνη
Συντελεστής:
Τσιάκα, Θάλεια, Kritsi, Eftychia, Lantzouraki, Dimitra, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Πρεβιοτικά, Προβιοτικά, Εντερικό μικροβίωμα, Ζυμούμενα τρόφιμα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Σχηματισμός Ακρυλαμιδίου σε προϊόντα τροφίμων και η επίπτωση του στην υγεία
Δημιουργός:
Μπόμπολου, Αιμιλία Μαρία
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Ακρυλαμίδιο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά και τροφιμογενή παθογόνα: Η περίπτωση της Listeria monocytogenes
Δημιουργός:
Κουλουρίδη, Ελένη
Συντελεστής:
Batrinou, Anthimia, Μάντης, Φώτιος, Σπηλιώτης, Βασίλης, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιβιοτικά, Παθογόνα, Listeria monocytogenes, Ανθεκτικότητα, Τροφιμογενές
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη αντιμικροβιακής και αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς.
Δημιουργός:
Πετουσάκη, Στυλιανή
Συντελεστής:
Batrinou, Anthimia, Στρατή, Ειρήνη, Κοντελές, Σπυρίδων, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Εκχύλιση, Ελιά, Αντιμικροβιακά, Αντιοξειδωτικά, Εκχύλισμα φύλλων ελιάς, Φύλλα ελιάς
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
"Τα σπορογόνα βακτήρια στα τρόφιμα: πρόσφατα δεδομένα"
Δημιουργός:
Κωστανίκος, Κωνσταντίνος, Μηζυθράς, Γρηγόριος
Συντελεστής:
Batrinou, Anthimia, Κοντελές, Σπυρίδων, Σπηλιώτης, Βασίλης, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Σπορογόνα βακτήρια
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η σημασία των διατροφικών συμπληρωμάτων στην υγεία του ανθρώπου
Δημιουργός:
Μπουνιαλέτου, Αθανασία
Συντελεστής:
Στρατή, Ειρήνη, Kanellou, Anastasia, Stefanou, Valentina, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Διατροφικά συμπληρώματα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Portulaca oleracea (Ανδράχλη η ολησθηρίς ή Πορτουλάκη η λαχανώδης): Ανασκόπηση στη σύσταση και στη χρήση της ως πηγή αντιοξειδωτικών και βιοδραστικών ουσιών
Δημιουργός:
Μόσχου, Ελένη
Συντελεστής:
HOUHOULA, DIMITRA, Στρατή, Ειρήνη, Σινάνογλου, Βασιλεία, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιοξειδωτικές ουσίες, Φαρμακευτικό φυτό, Κινέζικη ιατρική, Φαινολικά οξέα, Φλαβονοειδή, Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, Γαλατσίδα, Γλιστρίδα, Αντράκλα, Λειτουργικό τρόφιμο, Εκχύλισμα, Πορτουλάκη η λαχανώδης, Portulaca oleracea, Βιοδραστικές ενώσεις, Παγκόσμια Πανάκεια, Συντηρητικό, Βότανο, Καινοτόμο τρόφιμο, Ανδράχλη, Πρόσθετο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!