Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Προδιαγραφές ένταξης
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Διπλωματική εργασία
(120)
Μεταπτυχιακή εργασία
(21)
Πτυχιακή εργασία
(99)
Χρονολογία
2020 - 2024
(118)
Γλώσσα
Ελληνική γλώσσα
(112)
Φορέας / συλλογή
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
(120)
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
(120)
Επιμέρους συλλογή
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
(21)
Πτυχιακές εργασίες
(99)
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
(120)
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(120)
Τύπος τεκμηρίου
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
(21)
Πτυχιακή εργασία
(99)
Θέμα
A & b acids
(1)
ABTS
(1)
Afbs
(1)
Aidani
(1)
Alcohol free wines
(1)
Ammonium nitrogen
(1)
Antioxidant capability
(1)
Assimable nitrogen
(1)
Assyrtiko
(2)
Aνάγοντα σάκχαρα
(1)
Aποστάγματα
(1)
Aρωματικές ενώσεις
(1)
Aρωματικό προφίλ
(1)
Beer
(6)
Beer tourism
(1)
Bioclimate indexes
(1)
Botrytis cinerea
(1)
Brandy
(1)
Brandy ανά τον κόσμο
(1)
Brewing
(2)
Cabernet Sauvignon
(1)
Cannabis
(1)
Castanea Sativa
(1)
Chinook
(1)
Citra
(1)
Climate
(2)
Climate change
(3)
Coffee
(1)
Cold contact fermentation
(1)
Constant
(1)
Digital agriculture
(1)
Digital transformation
(1)
dormant vine bud
(1)
DPPH
(4)
Dry-hopping
(1)
Electrical conductivity
(1)
Enology
(1)
Extreme temperatures
(1)
Fan
(1)
Flor
(1)
Folin-Ciocalteau
(1)
Folin Ciocalteu
(2)
Folin-Ciocalteu
(2)
Follin- Ciocalteu
(1)
FRAP
(1)
Gastrotourism
(1)
GIS
(1)
GPS
(1)
Grape Brandy
(1)
Grapevine dormancy
(1)
Gruit
(1)
Health
(1)
Hop-creep
(1)
Hops
(2)
Hypericum Perforatum
(1)
Ice wine
(1)
Isoxanthol
(1)
Kluyveri
(1)
Lane-Eynon
(1)
Lemon Balm
(1)
Low alcohol wines
(1)
Luff
(1)
Malolactic fermentation
(1)
Malt
(1)
Measuring techniques
(1)
Merlot
(1)
Metschnikowia pulcherrima
(1)
Mosaic
(1)
Mη συμβατικές ζύμες
(1)
Mικροζυθοποιία
(1)
Nabs
(1)
NDVI
(1)
Non alcohol beer
(1)
Non-Saccharomyces
(3)
Oenococcus oeni
(1)
Oenoview
(1)
ORAC
(1)
Organoleptic analysis
(1)
origin
(1)
Pan
(1)
Panel δοκιμαστών
(1)
Phenolics
(1)
Pichia
(1)
PIWI
(1)
Plum Brandy
(1)
Precision agriculture
(1)
Precision viticulture
(1)
Production mapping
(1)
Rainfall
(1)
Rebelein
(1)
Riesling
(1)
Saccharomyces cerevisiae
(2)
Santorini
(1)
Sauvignon blanc
(1)
Savvatiano
(1)
Smart farming
(1)
soil
(1)
TED
(1)
Temperature
(1)
Terroir
(3)
Torulaspora delbrueckii
(1)
U.s. citra
(1)
varieties
(1)
Varieties of the vine
(1)
VINBOT
(1)
Vine
(1)
Vinegar
(1)
VineRobot
(1)
Vineyard soil properties
(1)
Viticulture
(2)
Viticulture techniques
(1)
Vitis vinifera
(4)
Wall-Ye
(1)
White wine
(1)
Wine
(5)
Wine market
(2)
WineScan
(1)
WSN
(1)
Xanthohol
(1)
Yan
(1)
Yψηλή περιεκτικότητα σακχάρων
(1)
Zύθος
(2)
Zύθος χωρίς αλκοόλη
(1)
Α & β οξέα
(1)
Αγγελική
(1)
Αγιωργίτικο
(5)
Αγορά οίνου
(2)
Αγριμόνιο
(1)
Αδράνεια της αμπέλου
(1)
Αέρια χρωματογραφία
(4)
Αερισμός
(1)
Αηδάνι
(1)
Αιθανόλη
(2)
Αιθέρια έλαια
(2)
Αισθητηριακός έλεγχος
(1)
Ακραίες θερμοκρασίες
(1)
Αλκοόλ
(3)
Αλκοολική ζύμωση
(7)
Αλκοολική ηπατική νόσος
(1)
Αλκοολισμός
(1)
Αλκοολούχο ποτό από δαμάσκηνο
(1)
Αλκοολούχο ποτό από σταφύλι
(1)
Αμερικάνικη αγορά
(1)
Αμινοξέα
(1)
Αμμωνιακό άζωτο
(1)
Αμπέλι
(1)
Αμπελογραφία
(1)
Αμπελογραφικά χαρακτηριστικά
(1)
Αμπελοκαλλιέργεια
(3)
Αμπελοκομικές τεχνικές
(2)
Αμπελοοινικός τομέας
(1)
Άμπελος
(4)
Αμπελουργία
(1)
Αμπελουργία ακριβείας
(3)
Ανάγοντα σάκχαρα
(1)
Αναλύσεις
(1)
Ανάλυση
(1)
Αναλωμένα σιτηρά ζυθοποιίας
(1)
Ανάμειξη
(1)
Ανθεκτικότητα αμπέλου
(1)
Άνθηση
(1)
Ανθοκυάνες
(1)
Αντιδράσεις
(1)
Αντίδραση Maïllard
(1)
Αντιοξειδωτικά
(4)
Αντιοξειδωτική δράση
(5)
Αντιοξειδωτική επίδραση
(1)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(4)
Αντοχή σε αιθανόλη
(1)
Αξιοποίηση αποβλήτων
(1)
Α-οξέα
(1)
Απόβλητα
(1)
Απόβλητα οινοποιείων
(1)
Απολύμανση
(1)
Απορρίμματα
(1)
Απόσταξη
(2)
Αποστάσεις φύτευσης
(1)
Αποτύπωμα
(1)
Απόχρωση
(1)
Αρμπαρόριζα
(1)
Άρωμα
(1)
Αρώματα ζύθου
(1)
Αρώματα οίνου
(1)
Αρωματικά συστατικά
(1)
Αρωματικές ενώσεις
(1)
Αρωματικό προφίλ
(5)
Αρωματικός τροχός
(1)
Ασύρτικο
(3)
Ασύρτικο Σαντορίνης
(1)
Αυστηρό κορφολόγημα
(1)
Αυτοφυής Λυκίσκος
(1)
Αφαίρεση αλκοόλης
(1)
Αφομοιώσιμο άζωτο
(1)
Αφρός
(1)
Αφρώδης οίνος
(1)
Αχλάδι
(1)
Βασικές γεύσεις και αισθήσεις
(1)
Βασιλικός
(2)
Βιδιανό
(1)
Βιοδυναμική παραγωγή
(1)
Βιοκλιματικοί δείκτες
(3)
Βιολειτουργικό κρασί
(1)
Βιολειτουργικός οίνος
(3)
Βιολογική αποτελεσματικότητα
(1)
Βιοχημικοί δείκτες
(1)
Βιωσιμότητα
(1)
Βότανα
(10)
Βότανα στη ζυθοποίηση
(1)
Βοτρύτης
(2)
Βοτρύτιδα
(1)
Βρετανομύκητας
(1)
Βροχόπτωση
(2)
Βύνη
(1)
Γαλλικό παράδοξο
(1)
Γαρύφαλλο
(1)
Γαστροτουρισμός
(1)
Γεύση
(1)
Γευσιγνωσία
(1)
Γεωγραφικός προσδιορισμός
(1)
Γεωργία
(1)
Γεωργία ακριβείας
(1)
Γηγενείς ποικιλίες
(1)
Γηγενή στελέχη
(1)
Γιγαρτέλαιο
(1)
Γλυκόζη
(1)
Γλυκός οίνος
(1)
Δαμάσκηνο
(1)
Δειγματοληψία
(1)
Δενδρολίβανο
(1)
Δεντρολίβανο
(1)
Διαγράμμα ροής μπράντυ από δαμάσκηνο
(1)
Διαγράμμα ροής μπράντυ από σταφύλι
(1)
Διαδικτυακή αγορά
(1)
Διάκριση ποικιλιών
(1)
Διατηρησιμότητα
(1)
Δρυς
(1)
Δυόσμος
(2)
Εδαφικές ιδιότητες αμπελώνα
(1)
Έδαφος
(2)
Εκχύλιση
(1)
Εκχύλιση βοτάνων
(1)
Ελαττώματα ζύθου
(1)
Ελεύθερες ρίζες
(1)
Ελλάδα
(2)
Ελληνικές ποικιλίες
(1)
Ελληνικές ποικιλίες μελιού
(1)
Ελληνικός αμπελώνας
(1)
Ελληνικός οίνος
(1)
Εναλλακτικές θειώδους
(1)
Εξαγωγικό εμπόριο
(1)
Εξέλιξη
(1)
Εξωτερικό εμπόριο
(1)
Επιμόλυνση ζύθου
(1)
Επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης ζυθοποιίας
(1)
Έρευνα αγοράς
(1)
Ερυθρά σταφύλια
(1)
Ερυθρός οίνος
(1)
Ερωτηματολόγιο
(2)
Εστέρες
(1)
Ευκάλυπτος
(1)
Ευφυής γεωργία
(1)
Ζυθοποίηση
(2)
Ζυθοποίηση με τριαντάφυλλο
(1)
Ζυθοποιία
(1)
Ζύθος
(5)
Ζύθος με τριαντάφυλλο
(1)
Ζύθος με χαμηλή αλκοόλη
(1)
Ζυθοτουρισμός
(1)
Ζυμομύκητες
(2)
Ζυμώσεις
(2)
Ζύμωση
(2)
Ζύμωση στερεάς κατάστασης
(1)
Ζυμωτικό δυναμικό
(1)
Ηλεκτρική αγωγιμότητα
(2)
Θειώδες
(1)
Θερμοκρασία
(3)
Θολερότητα οίνου
(1)
Θυμάρι
(1)
Ιβίσκος
(1)
Ίσκα
(1)
Ισοξανθοχόλη
(1)
Ιστορία οίνου
(1)
Καθυστερημένο χειμερινό κλάδεμα
(1)
Καλλιέργεια λυκίσκου
(1)
Καλλιεργητικές τεχνικές
(1)
Καλλυντικά
(1)
Καμπανία
(1)
Κανέλα
(1)
Κάνναβη
(1)
Καραντίνα
(1)
Καρδιοπροστατευτική δράση
(1)
Κάστανα
(1)
Κατανάλωση
(1)
Κατανάλωση κρασιού
(1)
Κατανάλωση οίνου
(1)
Κατάψυξη
(1)
Κατηγορίες μηλίτη
(1)
Κατώφλι αντίληψης
(1)
Καφεϊκό οξύ
(1)
Καφές
(1)
Κεντρική Μακεδονία
(1)
Κλίμα
(4)
Κλιματικά μοντέλα
(1)
Κλιματικές επιδράσεις
(1)
Κλιματική αλλαγή
(10)
Κλιματική αλλαγή.
(1)
Κόκκινο σταφύλι
(1)
Κότζι
(1)
Κρασί
(7)
Κρασιά ιδιωτικής ετικέτας
(1)
Κρέμα περιποίησης
(1)
Κρέμα περιποίησης προσώπου
(1)
Κρέμες
(1)
Κυκλική οικονομία
(1)
Κυτταρική επικοινωνία Botrytis cinera
(1)
Κυτταρική επικοινωνία Βοτρύτη
(1)
Λανθάνων οφθαλμός
(1)
Λευκός οίνος
(2)
Λουίζα
(1)
Λυκίσκος
(6)
Μαγιά
(1)
Μακρόκλιμα
(1)
Μαλαγουζιά
(3)
Μαλτόζη
(1)
Μανιτάρια
(1)
Μαρκόπουλο Αττικής
(1)
Μέθοδοι παραγωγής
(1)
Μέθοδος ABTS
(1)
Μέθοδος DDPH
(1)
Μέθοδος DPPH
(2)
Μέθοδος Folin Ciocalteu
(1)
Μέθοδος Folin-Ciocalteu
(1)
Μέθοδος Lane – Eynon
(1)
Μέθοδος Luff
(1)
Μέλι
(2)
Μελισσόχορτο
(1)
Μέντα
(2)
Μεσογειακή διατροφή
(1)
Μετασχηματισμός Fourier
(1)
Μέτρα απαγόρευσης
(1)
Μηλίτης
(1)
Μήλο
(1)
Μηλογαλακτική ζύμωση
(2)
Μικροβιολογία
(1)
Μικροβιολογικός έλεγχος
(1)
Μικροοξυγόνωση
(2)
Μοριακοί δείκτες
(1)
Μοσχάτο Αλεξανδρείας
(1)
Μπίρα
(4)
Μπύρα
(11)
Μπύρα με βότανα
(1)
Μπύρα χωρίς αλκοόλ
(2)
Μύκητες λευκής σήψης
(1)
Μυκητολογικές ασθένειες αμπέλου
(1)
Νέα προϊόντα οίνου
(1)
Νεμέα
(2)
Νέος Κόσμος
(1)
Νερό
(1)
Νοθεία
(1)
Νυχτολούλουδο
(1)
Ξανθοχόλη
(1)
Ξηρασία
(1)
Ξίδι
(1)
Ξινή μπίρα
(1)
Ξινόμαυρο
(2)
Ξυνιστέρι
(1)
Οικονομία οίνου
(1)
Οινικές διαδρομές
(1)
Οίνοι μειωμένης αιθανόλης
(1)
Οίνοι χωρίς αλκοόλ
(1)
Οινολογία
(1)
Οινοπαραγωγοί
(1)
Οινοποιεία
(2)
Οινοποιεία Ατιικής
(1)
Οινοποίηση
(3)
Οίνος
(21)
Οίνος με χαμηλή περιεκτικότητα αιθανόλης
(1)
Οίνος χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ
(1)
Οίνος χωρίς αλκοόλ
(2)
Οινοτουρισμός
(3)
Οξεία και χρόνια παγκρεατίτιδα
(1)
Οξοποίηση
(1)
Οξυγόνο
(1)
Οξύτητα
(2)
Οργανικός οίνος
(1)
Οργανοληπτικά στοιχεία
(1)
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
(1)
Οργανοληπτική ανάλυση
(1)
Οργανοληπτική αξιολόγηση
(4)
Οργανοληπτική αξιολόγηση ζύθου
(1)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(4)
Πανδημία
(1)
Πάνελ δοκιμαστών
(1)
Παραγωγή ζύθου
(1)
ΠΓΕ
(1)
Περιγραφική ανάλυση ζύθων
(1)
Περιορισμένη ζύμωση
(1)
Περονόσπορος
(1)
Πίεση σταφυλιών
(1)
Πικρική Ικανότητα
(1)
Ποικιλίες
(2)
Ποικιλίες κρασιού
(1)
Ποικιλίες μήλων
(1)
Ποιότητα κρασιού
(1)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά ζύθων
(1)
Πολυφαινόλες
(5)
ΠΟΠ
(1)
Ποσοτική περιγραφική ανάλυση
(1)
Ποτά
(1)
Πράσινος τρύγος
(1)
Πράσινο τσάι
(1)
Προέλευση
(1)
Προϊόν αλκοολικής ζύμωσης
(1)
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας οίνου
(1)
Πρόσθετο μπύρας
(1)
Πτητικές ενώσεις
(1)
Πτητικές φαινόλες
(1)
Ρεσβερατρόλη
(2)
Ρετσίνα
(1)
Ρητίνη
(1)
Ρητινίτης οίνος
(1)
Ροζέ οίνος
(1)
Ρύζι
(1)
Ρυθμός αλκοολικής ζύμωσης
(1)
Σαββατιανό
(4)
Σάκε
(1)
Σάκχαρα
(1)
Σακχαρόζη
(1)
Σαντορίνη
(1)
Στάδια εκπαίδευσης
(1)
Στάδια παραγωγής
(1)
Σταθερότητα
(1)
Σταφύλι
(2)
Σταφύλια
(2)
Στυπτικότητα
(1)
Συμπεριφορά
(1)
Σύσταση οίνου
(1)
Συστήματα αερισμού
(1)
Συστήματα ανάμειξης
(1)
Ταξινόμηση οίνων
(1)
Τάσεις οίνου
(1)
Ταυτοποίηση ποικιλιών
(1)
Τετράμυθος
(1)
Τεχνικές μέτρησης
(1)
Τεχνολογική ωριμότητα
(1)
Τουρισμός
(1)
Τουρισμός υπαίθρου
(1)
Τριαντάφυλλο
(1)
Τσικουδιά
(1)
Τύποι μελιού
(1)
Τύποι υδρόμελου
(1)
Υβριδισμός
(1)
Υγεία
(1)
Υγρά απόβλητα
(4)
Υγρασία
(1)
Υγρή εκχύλιση (LLE)
(1)
Υγρή-υγρή εκχύλιση
(1)
Υδρόμελο
(1)
Υπερθέρμανση
(1)
Υπέρυθρη φασματοσκοπία (IR)
(1)
Υποκατάστατα βαρελιού
(1)
Φαινόλες
(1)
Φαινολικά
(2)
Φαινολικά συστατικά
(2)
Φαινολικές ενώσεις
(1)
Φαινολικό δυναμικό
(3)
Φαινολικό προφίλ
(1)
Φαινόμενο του θερμοκηπίου
(1)
Φαρμακευτικά αρωματικά βότανα
(1)
Φαρμακολογία
(1)
Φασκόμηλο
(1)
Φασματομετρία
(1)
Φασματομετρία μάζας
(3)
Φασματοσκοπία
(1)
Φασματοφωτομετρία μάζας
(1)
Φλισκούνι
(1)
Φρουκτόζη
(1)
Φρούτα
(1)
Φωκιανό
(1)
Φωτοσύνθεση
(1)
Φωτοχημικές μέθοδοι
(1)
Χαλέπιος πεύκη
(1)
Χαμομήλι
(1)
Χαρακτηριστικά μελιού
(1)
Χαρτογράφηση παραγωγής
(2)
Χημειομετρία
(1)
Χρόνος παλαίωσης
(1)
Χρώμα
(1)
Χρώμα ζύθου
(1)
Χρωματική ένταση
(1)
Χρωματογραφήματα
(1)
Χρωματογραφία
(1)
Ψηφιακή γεωργία
(1)
Ψηφιακός μετασχηματισμός
(1)
Ψυχική υγεία
(1)
Ωίδιο
(1)
Ωφέλη πολυφαινολών
(1)
Σχετικότητα με κριτήρια
Άυξουσα χρονολογία
Φθίνουσα χρονολογία
1 - 30 από 120 αποτελέσματα
Αλκοολούχο ποτό από απόσταξη μήλων και αχλαδιών
Δημιουργός:
Σοφιανίδης, Γεώργιος, Μπαρούνη, Βασιλική
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Απόσταξη, Ερωτηματολόγιο, Μήλο, Οργανοληπτικά στοιχεία, Αναλύσεις, Αχλάδι
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παραγωγή ζύθου με μη συμβατικές ζύμες
Δημιουργός:
Τσαγκάρη, Νίνα - Αικατερίνη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Μπίρα, Αρωματικό προφίλ, Non-Saccharomyces
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μεταβολή χρώματος και πικράδας κατά την παλαίωση του ζύθου
Δημιουργός:
Τσιαλούπης, Ξένιος
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ντουρτόγλου, Γεώργιος, Chatzilazarou, Arhontoula, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Παραγωγή ζύθου, Χρώμα ζύθου, Αντίδραση Maïllard, Λυκίσκος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Συγκριτική μελέτη μεθόδων προσδιορισμού αναγόντων σακχάρων
Δημιουργός:
Λάτση, Παναγιώτα, Μαύρου, Μαρία, Φράγκου, Σταυρούλα
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Aνάγοντα σάκχαρα, Rebelein, Lane-Eynon, Luff
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η άμπελος και τα προϊόντα της στην φαρμακευτική και κοσμετική επιστήμη.
Δημιουργός:
Μούργκας, Ζήσης
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Άμπελος, Φαρμακολογία
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παρασκευή και μελέτη βιολειτουργικού κρασιού με εκχύλιση των βοτάνων «Σαμπούκος» και «Κάρδαμο»
Δημιουργός:
Κουφαλέξη-Βένιου, Ολυμπία, Κουτρούλη, Χριστίνα
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αντιοξειδωτική ικανότητα, Κρασί, Folin-Ciocalteu, Βιολειτουργικός οίνος, Βότανα, Φαινολικό δυναμικό, Μέθοδος DPPH
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αμπελουργία ακριβείας και η δυνατότητα χρήσης τεχνολογικών μέσων σε Ελληνικούς αμπελώνες
Δημιουργός:
Σταθάκη, Μαρία
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Korkas, Elias, Μπερής, Ευάγγελος, Μπανίλας, Γεώργιος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
VINBOT, Oenoview, Περονόσπορος, Wall-Ye, Ηλεκτρική αγωγιμότητα, GPS, NDVI, GIS, TED, WSN, Αμπελουργία ακριβείας, VineRobot, Ίσκα, Ωίδιο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Χρήση υδροβιότοπων στην επεξεργασία των υγρών αποβλήτων των οινοποιείων
Δημιουργός:
Μυτακίδου, Αθηνά-Στεφανία
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Παπακωνσταντίνου, Σπύρος, Tataridis, Panagiotis, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αξιοποίηση αποβλήτων, Οίνος, Οινοποίηση, Απόβλητα, Υγρά απόβλητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παραγωγή Μπύρας Χωρίς Αλκοόλ
Δημιουργός:
Κοττάκης, Χριστόφορος, Αλημπαμπούδη, Δήμητρα
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Κεχαγιά, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Nabs, Μπύρα χωρίς αλκοόλ, Αλκοόλ, Μπύρα, Afbs, Beer, Non alcohol beer
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Οι επιδράσεις των Kλιματικών αλλαγών στην Aμπελοκαλλιέργεια και Oινοποίηση στην Σαντορίνη τα τελευταία 30 χρόνια
Δημιουργός:
Δράκου- Ψαρέλλη, Σοφία, Γρυπάρη, Μαργαρίτα-Παναγιώτα
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Korkas, Elias, Παρασκευόπουλος, Ιωάννης, Tataridis, Panagiotis, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Wine, Bioclimate indexes, Κλίμα, Temperature, Climate, Rainfall, Κλιματική αλλαγή, Αμπελοκαλλιέργεια, Βροχόπτωση, Viticulture, Climate change, Οίνος, Θερμοκρασία, Σαντορίνη, Βιοκλιματικοί δείκτες, Santorini
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Οι Συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής στη Ποιότητα των Σταφυλιών
Δημιουργός:
Φλέσσουρα, Ειρήνη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Μπερής, Ευάγγελος, Μπανίλας, Γεώργιος, Κόρκας, Ηλίας, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Κλιματικές επιδράσεις, Ποιότητα κρασιού, Σταφύλι, Κλιματική αλλαγή, Βιοκλιματικοί δείκτες, Κλιματικά μοντέλα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη της εκχυλισματικής ικανότητας της ρητίνης πεύκης χαλεπίου στις ζυμώσεις και μελέτη της οξειδωτικής της ικανότητας
Δημιουργός:
Λιάτης, Σωτήριος, Μαρκάτη, Όλγα
Συντελεστής:
Νικολού, Βασίλειος, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αιθέρια έλαια, Αντιοξειδωτική δράση, Χαλέπιος πεύκη, Ρητίνη, Ρετσίνα, Μέθοδος Folin-Ciocalteu, Μέθοδος DPPH, Ρητινίτης οίνος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Σταθερότητα και διατηρησιμότητα του αφρού της μπύρας
Δημιουργός:
Αμανατίδης, Σωτήρης, Γεωργικόπουλος, Χαράλαμπος
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Αφρός, Μπύρα, Constant, Σταθερότητα, Βύνη, Διατηρησιμότητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Αμπελουργία ακριβείας στο Μαρκόπουλο Αττικής-Χαρτογράφηση παραγωγής
Δημιουργός:
Οικονόμου, Δήμητρα
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Μπερής, Ευάγγελος, Μπανίλας, Γεώργιος, Κόρκας, Ηλίας, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Χαρτογράφηση παραγωγής, Αμπελουργία ακριβείας, Μαρκόπουλο Αττικής
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Χρήση βοτάνων στη ζυθοποίηση. Εφαρμογή με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου σε τρεις πειραματικές συνθήκες
Δημιουργός:
Μαντασά, Θεοδώρα
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ταταρίδης, Παναγιώτης, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Μπύρα με βότανα, Βότανα στη ζυθοποίηση, Μπύρα, Βότανα, Ζυθοποίηση με τριαντάφυλλο, Ζύθος με τριαντάφυλλο, Τριαντάφυλλο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη της εξέλιξης του αρωματικού προφίλ ζύθων κατά την πάροδο δύο ετών
Δημιουργός:
Κούτρα, Βαρβάρα
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Δρόσου, Φωτεινή, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2021
Θέμα:
Εξέλιξη, Αρωματικό προφίλ
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η διερεύνηση της χρήσης των φαρμακευτικών βοτάνων αρμπαρόριζας και βασιλικού ως αντιοξειδωτικά στον οίνο
Δημιουργός:
Λαρδοπούλου, Παυλίνα
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Οίνος, Φαρμακευτικά αρωματικά βότανα, Βότανα, Βασιλικός, Αρμπαρόριζα, Αντιοξειδωτικά
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Πειραματική αξιολόγηση φαινολικών συστατικών για τις ιδιότητές τους ως εναλλακτικά του θειώδους
Δημιουργός:
Δρούζας, Δημήτριος
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Μπερής, Ευάγγελος, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Φαινόλες, Φαινολικά συστατικά, Βοτρύτης, Εναλλακτικές θειώδους
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ο ζύθος με χαμηλό ή χωρίς αλκοόλ
Δημιουργός:
Μαλεζίδης, Φώτης
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Tataridis, Panagiotis, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Ζύθος με χαμηλή αλκοόλη, Μπύρα, Mικροζυθοποιία, Zύθος χωρίς αλκοόλη, Περιορισμένη ζύμωση, Αφαίρεση αλκοόλης
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Καλλιέργεια του μύκητα Pleurotus ostreatus σε αναλωμένους κόκκους ζυθοποιίας
Δημιουργός:
Σιδεράς, Θεολόγης
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Chatzilazarou, Arhontoula, Tataridis, Panagiotis, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σεχάντε, Αντνάν, Nerantzis, Elias, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Αναλωμένα σιτηρά ζυθοποιίας, Μύκητες λευκής σήψης, Μανιτάρια, Ζύμωση στερεάς κατάστασης, Βιολογική αποτελεσματικότητα
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Διαλογή, εκπαίδευση και τελική σύσταση ενός panel δοκιμαστών για την περιγραφική ανάλυση ζύθων στο τμήμα επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών
Δημιουργός:
Χρηστίδης, Σπυρίδων
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Tataridis, Panagiotis, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Οργανοληπτική αξιολόγηση, Αρώματα ζύθου, Ελαττώματα ζύθου, Περιγραφική ανάλυση ζύθων, Οργανοληπτική αξιολόγηση ζύθου, Panel δοκιμαστών
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Μελέτη του μικροβιώματος της ποικιλίας Αγιωργίτικο από την Π.Ο.Π. ζώνη της Νεμέας μέσω της κλασσικής μικροβιολογικής ανάλυσης
Δημιουργός:
Μάντζος, Αλέξανδρος
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Kazou, Maria, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Δημοπούλου, Μαρία, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Νεμέα, Οίνος, Μικροβιολογία, Κρασί, Αγιωργίτικο, Ζυμομύκητες, Ζύμωση
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Ποικιλίες αμπέλου ανθεκτικές σε μυκητολογικές ασθένειες (PIWI) και οι παραγόμενοι οίνοι τους
Δημιουργός:
Δαβυτίδου, Ευδοκία
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, banilas, george, Κόρκας, Ηλίας, NISIOTOU, ASPASIA, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Ανθεκτικότητα αμπέλου, Υβριδισμός, Μυκητολογικές ασθένειες αμπέλου, Vitis vinifera, PIWI
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Επίδραση της τροποποίησης του χειμερινού κλαδέματος και θερινών κλαδεμάτων σε αμπέλια ποικιλίας Ασύρτικο στην απόδοση και στη σύνθεση σταφυλιών και οίνου.
Δημιουργός:
Πολυχρόνου, Γεωργία Ειρήνη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, banilas, george, Κόρκας, Ηλίας, NISIOTOU, ASPASIA, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Καθυστερημένο χειμερινό κλάδεμα, Πράσινος τρύγος, Αυστηρό κορφολόγημα, Τεχνολογική ωριμότητα, Κλιματική αλλαγή, Vitis vinifera
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η επιλογή του υποκειμένου και των αποστάσεων φύτευσης ως στρατηγικό μέτρο αύξησης της ανθεκτικότητας του αμπελιού στην ξηρασία στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής
Δημιουργός:
Παπακωνσταντίνου, Έλλη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, banilas, george, Κόρκας, Ηλίας, Θεοδώρου, Νικόλαος, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Ξηρασία, Αποστάσεις φύτευσης, Κλιματική αλλαγή, Αμπέλι, Vitis vinifera
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η επίδραση των διαφορετικών συγκεντρώσεων αιθανόλης στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των ερυθρών οίνων
Δημιουργός:
Χατζηπαναγιώτη, Μαρία - Ειρήνη
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κουσίση, Ελισάβετ, Παρασκευόπουλος, Ιωάννης, Ντουρτόγλου, Ευθαλία, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Εστέρες, Αιθανόλη, Οίνος χωρίς αλκοόλ, Οίνος χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ, Οργανοληπτικός έλεγχος
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Η κοινωνική και η οικονομική διάσταση του οίνου στην Ελλάδα
Δημιουργός:
Κουτρουμπίλας, Αντώνης
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2023
Θέμα:
Οίνος, Κατανάλωση οίνου, Οινοποίηση, Ελλάδα, Ιστορία οίνου, Οικονομία οίνου
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Οι μετρήσεις του αζώτου στην μπύρα
Δημιουργός:
Βογιατζής, Πολυχρόνης
Συντελεστής:
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Chatzilazarou, Arhontoula, Tataridis, Panagiotis, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Επιστήμη Οίνου και Ζύθου, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Μπύρα, Yan, Assimable nitrogen, Brewing, Ammonium nitrogen, Measuring techniques, Beer, Fan, Αμινοξέα, Ζυθοποιία, Αμμωνιακό άζωτο, Pan, Τεχνικές μέτρησης, Αφομοιώσιμο άζωτο
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Παραγωγή ζύθου Pale Ale με χρήση εκχυλίσματος βοτάνων λουΐζας και δυόσμου
Δημιουργός:
Κορφιός, Ευάγγελος
Συντελεστής:
Κεχαγιά, Δέσποινα, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Tataridis, Panagiotis, Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Δυόσμος, Λουίζα, Μπίρα, Βότανα, Ζυθοποίηση, Gruit
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
Επίδραση της μικροοξυγόνωσης στα αναλυτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε οίνους Αγιωργίτικου-Cabernet Sauvignon
Δημιουργός:
Σάρρα, Άννα Μαρία, Λαφαζάνης, Βασίλειος
Συντελεστής:
Νικολού, Βασίλειος, Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών, Κόρκας, Ηλίας, Σεχάντε, Αντνάν, Σχολή Επιστημών Τροφίμων
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Πτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2022
Θέμα:
Οίνος, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Μικροοξυγόνωση
Φορέας:
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.)
Συλλογή:
Πολυνόη - Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!