Toggle navigation
Αναζήτηση
Πλοήγηση
ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
Φορείς
Συλλογές
Διαλειτουργικότητα
Σχετικά
Το έργο
Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
Για φορείς
Ένταξη συλλογών
Τεχνικές Προδιαγραφές
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Επικοινωνία
ΕΛ
•
EN
Σε όλα τα πεδία
Θέμα
Τύπος τεκμηρίου
Γεωγραφική κάλυψη
Τίτλος
Δημιουργός/συντελεστής
×
+
Αναζήτηση
Καθαρισμός
Βοήθεια
Φίλτρα αποτελεσμάτων
Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Άρθρο
(4.931)
Διπλωματική εργασία
(1.818)
Διδακτορική διατριβή
(278)
Μεταπτυχιακή εργασία
(1.534)
Εκπαιδευτικό υλικό
(27)
Χρονολογία
2020 - 2024
(149)
2015 - 2019
(1.143)
2010 - 2014
(5.479)
2005 - 2009
(9)
Γλώσσα
Αγγλική γλώσσα
(68)
Ελληνική γλώσσα
(1.775)
Φορέας / συλλογή
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(6.781)
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
(6.781)
Τύπος τεκμηρίου
Article
(2)
Image
(5)
Technical Report
(2)
Thesis
(17)
Working Paper
(6)
ΑΡΘΡΑ
(4.931)
Διδακτορική διατριβή
(1)
Διδακτορική εργασία
(277)
Μεταπτυχιακή εργασία
(1.533)
Θέμα
2,3-butanediol
(3)
2,3-βουτανοδιόλη
(7)
ABTS
(4)
Actinobacillus succinogenes
(5)
Agiorgitiko
(4)
agricultural sector
(3)
Agricultural wastes
(4)
Agricultural wastes as fuel
(3)
Agriculture and state -- European Union countries
(18)
Agriculture and state -- Greece
(4)
Agriculture -- Economic aspects -- Greece
(5)
Agronomic characteristics
(3)
Alcoholic fermentation
(3)
Anthocyanins
(8)
Antioxidants
(6)
Antioxidants -- Research
(4)
Aquaculture
(4)
Arabidopsis thaliana
(3)
Arabidopsis thaliana -- Genetics
(3)
Aromatic plants
(10)
Aromatic plants -- Greece
(3)
Asparaginase
(3)
Aspergillus
(4)
Assyrtiko
(3)
Azotobacter vinelandii
(4)
Bacteria
(3)
Bacterial cellulose
(3)
Bacterial genetics
(9)
Bacteriocins
(4)
Barley
(5)
Basfia succiniciproducens
(4)
Bioclimatology -- Greece -- Athens
(4)
Biodiesel fuels
(3)
Biofilms
(4)
Biogas
(5)
Bioinformatics
(3)
Biological control
(9)
Biomass
(3)
Biomass energy
(4)
Biorefinery
(6)
Biosensors
(5)
Brand choice
(3)
Brand loyalty
(3)
Brand name products
(4)
Business plan
(9)
Business planning
(3)
Cancer
(5)
Cannabis sativa L.
(3)
Carvacrol
(4)
Chromatographic analysis
(5)
Compost
(7)
Consumer behavior
(9)
Consumer behaviour -- Greece -- Research
(3)
Consumers' preferences -- Greece -- Research
(4)
Corn -- Growth
(3)
Corn -- Nutrition
(4)
corporations
(3)
cost analysis
(5)
Cotton
(4)
Crops and soils
(3)
Cyclodextrins
(9)
Dairy processing
(3)
Dicentrarchus labrax
(3)
DPPH
(3)
Drought stress
(3)
Encapsulation
(3)
Endophytic microorganisms
(3)
enzymes
(9)
Enzymes -- Biotechnology
(3)
Escherichia coli
(4)
Escherichia coli O157:H7
(3)
Essences and essential oils -- Analysis
(13)
Essential oil
(7)
essential oils
(3)
Evapotranspiration
(3)
Exports -- Greece
(3)
Farm produce -- Greece
(3)
Fermentation
(7)
Feta cheese
(5)
Financial analysis
(3)
Fish culture
(4)
Flavonoids
(4)
Food industry and trade -- Greece -- Personnel management
(3)
food safety
(3)
Fourier transform infrared spectroscopy
(4)
FT-IR
(9)
Fungal diseases of plants
(3)
Fungi
(7)
Fungicides
(3)
Fusarium oxysporum
(3)
Gas chromatography
(5)
GC-FID
(6)
GC-MS
(4)
Gene expression
(3)
Geographic information systems
(13)
GIS
(10)
Glucose
(3)
Goat milk
(4)
Goats -- Feeding and feeds
(3)
grapes
(3)
Grapes -- Analysis
(3)
grapevine
(3)
grapevines
(4)
Greece
(9)
Green roofs (Gardening)
(5)
growth
(3)
HACCP
(6)
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
(6)
Heat pumps
(3)
Heat shock proteins
(3)
Heat treatment
(3)
Heavy metals
(4)
High performance liquid chromatography
(5)
Honey
(4)
Hormones
(3)
HPLC
(12)
HSP90
(4)
Hydroponics
(11)
Indicators (Biology)
(3)
infiltration
(3)
Infrared spectroscopy
(4)
Insecticides
(3)
Internal rate of return
(3)
Intracellular polysaccharides
(3)
Investment analysis
(4)
In vitro
(4)
in vitro culture
(3)
irrigation
(6)
Kaolin
(3)
Komagataeibacter sucrofermentans
(4)
Kriging
(4)
Lactic acid bacteria
(12)
Lactobacillus
(4)
Lactobacillus plantarum
(3)
Lamiaceae
(5)
Landscape architecture
(6)
Landscape architecture -- Greece -- Athens
(3)
Landscape design -- Greece -- Athens
(3)
lc
(687)
leaves
(3)
Leaves -- Anatomy
(4)
Leaves -- Physiology
(5)
Legumes
(5)
Listeria monocytogenes
(21)
Lolium rigidum
(3)
Magnetic susceptibility -- Measurement
(3)
Malnutrition
(3)
management
(3)
Marketing mix
(4)
Mass spectrometry
(5)
Meat
(3)
Meat -- Quality
(5)
Medicinal plants
(8)
Mediterranean diet
(4)
Metabolomics
(5)
Microbial diversity
(3)
Microclimatology -- Greece -- Athens
(3)
milk
(3)
Milk -- Analysis
(9)
Milk -- Composition
(7)
Milkfat
(4)
Mitochondria
(3)
Molasses
(4)
Molecular markers
(4)
Moschofilero
(3)
Multiple criteria decision making
(5)
Mycotoxins
(4)
Natural products
(3)
Nitrogen -- Fixation
(3)
Nitrogen--Fixation
(3)
Ochratoxin A
(4)
Olive
(4)
Olive mill wastewater
(3)
Olive oil
(4)
Olive -- Physiology
(4)
Olive -- Varieties -- Testing
(3)
Organic acids
(3)
Organic farming
(4)
Organic fertilization
(5)
Organic fertilizers
(3)
Origanum
(6)
Paenibacillus alvei
(4)
Parks -- Greece -- Athens
(5)
PCR
(3)
Penicillium
(3)
Peptidylprolyl isomerase
(3)
pH
(4)
Phenolic compounds
(11)
Phenols
(11)
Photosynthesis
(5)
planning
(3)
plant biotechnology
(3)
Plant enzymes
(5)
Plant extracts
(3)
plant growth substances
(3)
Plant metabolites
(3)
plant pathology
(5)
Plant protection
(3)
Plant proteins
(5)
Plant regulators
(3)
Plant tissue culture
(3)
Polymerase chain reaction
(3)
Polyols
(3)
Potassium
(3)
Precision agriculture
(6)
Probiotics
(4)
Protein engineering
(4)
proteins
(3)
Proteomics
(3)
Pseudomonas
(3)
Pseudomonas fluorescens
(3)
quality
(3)
Raman
(5)
RAPD-PCR
(4)
Regional planning -- Greece
(3)
Remote sensing
(3)
Renewable energy sources
(10)
Resin
(3)
Resistant starch
(3)
Rhizosphere
(4)
Rice
(5)
rivers
(4)
Rural development -- Greece
(7)
Saccharomyces cerevisiae
(4)
Salinity
(9)
Salmonella
(4)
Salmonella spp.
(4)
sea bass
(3)
sea bream
(3)
sheep
(6)
Sheep milk
(5)
Sideritis
(3)
simulation
(4)
Social media
(4)
Soil analysis
(3)
Soil pollution
(3)
Sparus aurata
(3)
Sparus auratus -- Growth
(4)
Spatial analysis
(4)
SSR
(3)
Succinic acid
(3)
Sustainability
(3)
Sustainable development
(3)
Tannins
(7)
Terpenes
(4)
Thrips
(3)
tomatoes
(3)
Tomatoes -- Biotechnology
(6)
Tomatoes -- Metabolism
(5)
Total quality management
(3)
Tuta absoluta
(3)
Urban green
(5)
Urban landscape architecture -- Greece -- Athens
(3)
Verticillium dahliae
(10)
Vitis vinifera
(4)
Vitis vinifera L.
(27)
Volatile compounds
(6)
watersheds
(3)
Weeds
(3)
Wheat
(4)
Willingness to pay
(5)
Wine
(5)
Wine and wine making -- Analysis
(3)
wines
(3)
X-ray crystallography
(4)
X-ray crystallography -- Technique
(4)
Yarrowia lipolytica
(3)
Yeasts
(6)
Yogurt
(3)
Αγελαδινό γάλα
(5)
Αγιωργίτικο
(15)
Αγορά εργασίας
(3)
Αγρονομικά χαρακτηριστικά
(4)
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
(1.151)
Αγροτικά προϊόντα
(6)
Αγροτικές περιοχές
(3)
Αγροτική ανάπτυξη
(15)
Αγροτική πολιτική
(4)
Αγροτικοί συνεταιρισμοί
(5)
Αγροτικό τοπίο
(3)
Αγροτουρισμός
(6)
Αειφορία
(5)
Αέρια χρωματογραφία
(12)
Άζωτο
(5)
Αζωτοδεσμευτικά βακτήρια
(3)
Αίγειο γάλα
(3)
Αίγες
(4)
Αιθανόλη
(4)
Αιθέρια έλαια
(24)
Αιθέριο έλαιο
(10)
Αιθέριο έλαιο ρίγανης
(3)
Ακάρεα
(5)
Αλατότητα
(15)
Αλευροβιομηχανία
(3)
Αλκοολική ζύμωση
(3)
Αμπέλι
(3)
Αμπέλια
(14)
Αμπελογραφική περιγραφή
(3)
Άμπελος
(3)
Αμπελουργία ακριβείας
(4)
Άμυλο
(6)
Αναερόβια χώνευση
(4)
Ανάλυση SWOT
(4)
ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου
(4)
ανάλυση κόστους
(5)
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
(11)
Ανανεώσιμες πρώτες ύλες
(3)
Αναπαραγωγή
(3)
Ανάπλαση
(4)
ανάπτυξη
(4)
Ανάπτυξη φυτών
(3)
Ανεργία
(4)
Ανθεκτικό άμυλο
(3)
Ανθεκτικότητα
(9)
Ανθοκυάνες
(14)
Ανόργανη θρέψη
(3)
Ανόργανη λίπανση
(5)
Ανοσοεντοπισμός
(3)
Ανοσοποιητικό σύστημα
(3)
Ανταγωνισμός
(4)
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
(3)
Ανταγωνιστικότητα
(4)
Αντιμικροβιακή δράση
(5)
Αντιοξειδωτικά
(8)
Αντιοξειδωτική δράση
(14)
Αντιοξειδωτική ικανότητα
(8)
Αξιολόγηση
(3)
Αξιολόγηση επένδυσης
(4)
Απασχόληση
(4)
Απόβλητα
(3)
Αποθήκευση
(3)
Απολυμαντικά
(3)
Αραβόσιτος
(9)
Άρδευση
(10)
Αριθμοδείκτες
(6)
Αρχιτεκτονική τοπίου
(17)
Άρωμα
(3)
Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά
(4)
Αρωματικά φυτά
(16)
Αστικό πράσινο
(13)
Ασύρτικο
(5)
Ασφάλεια τροφίμων
(8)
Αττική
(4)
Αυξίνη
(3)
Αφαλάτωση
(4)
Αφεψήματα
(3)
Αφίδες
(3)
Αφλατοξίνη
(3)
Βακτήρια
(4)
Βακτηριακή κυτταρίνη
(6)
Βαμβάκι
(10)
Βαρέα μέταλλα
(11)
Βίγνα
(4)
Βιοαέριο
(6)
Βιοαιθανόλη
(4)
Βιοδείκτες
(5)
Βιοδιαθεσιμότητα
(3)
Βιοδιυλιστήριο
(6)
Βιοδοκιμές
(4)
Βιοδραστικότητα
(4)
Βιοκαύσιμα
(4)
Βιοκλιματικοί δείκτες
(5)
Βιοκλιματολογία
(5)
Βιολογικά προϊόντα
(3)
Βιολογική αζωτοδέσμευση
(3)
Βιολογική αντιμετώπιση
(5)
Βιολογική γεωργία
(8)
Βιολογική καλλιέργεια
(7)
Βιολογικός έλεγχος
(4)
Βιομάζα
(13)
Βιομηχανική γλυκερόλη
(3)
Βιομηχανική κάνναβη
(3)
Βιομηχανική τομάτα
(5)
Βιοντίζελ
(3)
Βιοπληροφορική
(6)
Βιοϋμένια
(8)
Βιοϋμένιο
(3)
Βιώσιμη ανάπτυξη
(4)
Βλαστικότητα
(4)
Βλαστογένεση
(3)
Βόριο
(3)
Βότανα
(5)
Βυνοποιήσιμο κριθάρι
(3)
Γάλα
(10)
Γαλακτοκομικά προϊόντα
(8)
Γαλακτοπαραγωγή
(4)
Γαλάκτωμα
(3)
Γεωγραφικά πληροφοριακά συστήματα
(10)
Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών
(7)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
(3)
Γεωργία
(4)
Γεωργία ακριβείας
(7)
Γεωργικές Εφαρμογές
(3)
Γεωργική εκπαίδευση
(3)
Γεωργικό οικογενειακό εισόδημα
(3)
Γιαούρτι
(7)
Γίγαρτα
(4)
Γλεύκος
(3)
Γλουταθειόνη
(8)
Γλυκερόλη
(13)
Γλυκόζη
(6)
Γονίδια
(5)
Γονιδιακή έκφραση
(3)
Γονιδιωματική
(3)
Γραβιέρα
(3)
Γύρη
(3)
Δείκτες ανταγωνιστικότητας
(3)
Δείκτες βλάστησης
(3)
Δευτερογενείς μεταβολίτες
(5)
Διάβρωση εδαφών
(3)
Διαγονιδιακά ποντίκια
(3)
Διαδίκτυο
(3)
Διατροφή
(8)
Διατροφικές συνήθειες
(3)
Διατροφική πρόσληψη
(5)
Διαχείριση υδατικών πόρων
(3)
Δίκτυα
(3)
Εδαφοκατεργασία
(3)
Έδαφος
(6)
Εδώδιμες επικαλύψεις
(3)
Εισόδημα
(3)
Έκφραση γονιδίων
(5)
Εκχύλιση με οργανικό διαλύτη
(3)
Ελαιογόνες ζύμες
(3)
Ελαιογόνος ζύμη
(3)
Ελαιόλαδο
(14)
Ελιά
(21)
Ελλάδα
(89)
Έλληνες καταναλωτές
(3)
Εμβολιασμός
(4)
Ενδοπολυσακχαρίτες
(8)
Ενδοφυτικοί μικροοργανισμοί
(3)
Ενεργειακά φυτά
(3)
Ενεργειακές καλλιέργειες
(4)
ένζυμα
(9)
Ενθυλάκωση
(5)
Εντερική μικροχλωρίδα
(4)
Εντομοκτόνα
(6)
Εντομολογία
(3)
Ενυδάτωση
(3)
Εξαγωγές
(6)
Εξωτερικό εμπόριο
(3)
Επιδημιολογία
(3)
Επιτραπέζια ελιά
(4)
Επιχειρηματικό σχέδιο
(27)
Επιχειρήσεις τροφίμων
(6)
Εργασιακή ικανοποίηση
(3)
Έρευνα αγοράς
(3)
Ερυθρός οίνος
(5)
Εσπεριδοειδή
(3)
Εσωτερικός βαθμός απόδοσης
(4)
Εύβοια
(4)
Εφοδιαστική αλυσίδα
(4)
Ζάχαρη
(4)
Ζεόλιθος
(3)
Ζιζάνια
(8)
Ζιζανιοκτόνα
(5)
Ζιζανιοχλωρίδα
(5)
Ζύμες
(12)
Ζύμωση
(3)
Ζωοτροφές
(4)
Ηλεκτρικό οξύ
(7)
Ηλεκτρονικό εμπόριο
(5)
Ηλίανθος
(5)
Θειώδης ανυδρίτης
(4)
Θερμική αίσθηση
(6)
Θερμική άνεση
(4)
Θερμική επεξεργασία
(6)
Θερμοανθεκτικότητα
(3)
Θερμοκήπια
(6)
Θερμοκρασία
(7)
Θρέψη
(6)
Θρούμπι
(3)
Ίνα
(3)
Ινσουλίνη σιέλου
(3)
Ιστοκαλλιέργεια
(4)
Ιστορικοί κήποι
(3)
Ιστοχημεία
(3)
Ιχνοστοιχεία
(3)
Καθαρή παρούσα αξία
(4)
Καλαμπόκι
(3)
Κάλιο
(4)
Καλλιέργεια
(3)
Καολίνης
(3)
ΚΑΠ
(3)
Καρβακρόλη
(8)
Καρδιαγγειακά νοσήματα
(3)
Καρκίνος
(7)
Καταναλωτές
(4)
Καταναλωτική συμπεριφορά
(4)
Κελυφωτά φιστίκια
(3)
Κιτρικό οξύ
(3)
Κοινή αγροτική πολιτική
(9)
Κοινωνικό κεφάλαιο
(3)
Κομπόστ
(6)
Κομποστοποίηση
(5)
Κοστολόγηση
(4)
Κόστος ποιότητας
(3)
Κουνούπια
(4)
Κρασί
(7)
Κρέας
(5)
Κρήτη
(5)
Κριθάρι
(9)
Κρυσταλλική δομή
(4)
Κρυσταλλογραφία ακτίνων Χ
(3)
Κυκλοδεξτρίνες
(6)
Κύκλος ζωής αγροτικών συνεταιρισμών
(3)
Κύπρος
(5)
Κυτταρικοί βιοαισθητήρες
(4)
Λαχανικά
(3)
Λειψυδρία
(6)
Λευκός οίνος
(3)
Λίπανση
(5)
Λιπαρά οξέα
(9)
Λιπίδια
(3)
Λιστέρια
(3)
Λούπινο
(3)
Μαγνητική επιδεκτικότητα
(3)
Μαθηματικός προγραμματισμός
(3)
Μαλαγουζιά
(7)
Μαυροτράγανο
(3)
Μειωμένα λιπαρά
(3)
Μελάσα
(5)
Μέλι
(5)
Μελιτζάνα
(3)
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
(3)
Μεσογειακή διατροφή
(12)
Μέσος βαθμός πολυμερισμού
(3)
Μεταβολομική ανάλυση
(5)
Μεταγονιδιωματική ανάλυση
(3)
Μετασυλλεκτική φυσιολογία
(7)
Μηλογαλακτική ζύμωση
(6)
Μίγμα Μάρκετινγκ
(3)
Μικροβιακά λιπίδια
(3)
Μικροβιακές ζυμώσεις
(4)
Μικροβιακό λίπος
(16)
Μικροβιολογία τροφίμων
(5)
Μικροκλίμα
(4)
Μικροκλιματολογία
(5)
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
(4)
Μικροπολλαπλασιασμός
(4)
Μικροσκοπία
(3)
Μικροχλωρίδα
(3)
Μιτοχόνδρια
(4)
Μοριακές τεχνικές
(3)
Μοριακή ταυτοποίηση
(3)
Μοριακοί δείκτες
(7)
Μοριακός χαρακτηρισμός
(3)
Μοσχοφίλερο
(5)
Μπρόκολο
(4)
Μύκητας Verticillium dahliae
(3)
Μύκητες
(11)
Μυκητοκτόνα
(3)
Μυκόρριζα
(8)
Μυκοτοξίνες
(5)
Νεμέα
(9)
Νέοι αγρότες
(4)
Νερό
(3)
Νισίνη
(5)
Νομός Ηλείας
(6)
Νομός Καρδίτσας
(3)
ντομάτες
(4)
Ξήρανση
(3)
Ξηρασία
(4)
Ξινόμαυρο
(4)
Ξυλόζη
(4)
Οικογένεια Lamiaceae
(3)
Οικονομική ανάλυση
(3)
Οικονομική κρίση
(10)
Οίνος
(11)
Ολικά φαινολικά
(4)
Οξείδωση
(3)
Οξειδωτικό στρες
(4)
Όξινη καταπόνηση
(3)
Οξυγαλακτικά βακτήρια
(13)
Οργανικά οξέα
(5)
Οργανική λίπανση
(19)
Οργανοληπτική αξιολόγηση
(3)
Οργανοληπτικός έλεγχος
(5)
Ορνίθια κρεοπαραγωγής
(7)
Όσπρια
(4)
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
(6)
ΠΑΙΔΕΙΑ
(3.780)
Παιδιά
(3)
Παιδική παχυσαρκία
(4)
Παλαίωση
(3)
Παρβουλίνες
(3)
Παρθενοκαρπία
(3)
Πάρκα
(3)
Πελοπόννησος
(3)
Περιβάλλον
(8)
Περιβαλλοντική εκπαίδευση
(4)
Περιβαλλοντική επίδοση
(3)
Περιφερειακή ανάπτυξη
(3)
Πιπεριά
(4)
Πιστοποίηση
(5)
Πλασμίνη
(4)
Πλασμινογόνο
(3)
Ποικιλία Αγιωργίτικο
(4)
Ποικιλίες
(13)
Ποικιλίες ελιάς
(3)
Ποιότητα
(6)
Ποιότητα γάλακτος
(3)
Ποιότητα κρέατος
(6)
Ποιότητα τροφίμων
(3)
Πολυκριτηριακή ανάλυση
(8)
Πολυλειτουργική γεωργία
(4)
Πολυόλες
(4)
Πολυφασματική απεικόνιση
(4)
ποτάμια
(4)
Πρόβατα
(3)
πρόβατο
(7)
Προβατοτροφία
(5)
Πρόβειο γάλα
(5)
Προβιοτικά
(6)
Προθυμία πληρωμής
(5)
Προθυμία πληρωμής καταναλωτή
(3)
Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας
(3)
Προλίνη
(3)
Προνύμφες
(3)
Πρόπολη
(3)
Πρόσληψη νερού
(3)
προσομοίωση
(4)
Προσρόφηση
(3)
Προστασία περιβάλλοντος
(4)
Προτιμήσεις καταναλωτών
(3)
Προφίλ λιπαρών οξέων
(3)
Πρωτεΐνες
(7)
Πρωτεΐνη
(4)
Πρωτεομική
(3)
Πρωτεομική ανάλυση
(3)
Πτητικά συστατικά
(6)
Πτητικές ενώσεις
(5)
Ράγες
(7)
Ρεολογία
(3)
Ρίγανη
(3)
Ριζοβολία
(3)
Ριζογένεση
(4)
Ριζόσφαιρα
(4)
Ρόδι
(3)
Ροδιά
(3)
Ρύζι
(3)
Σαββατιανό
(4)
Σάκχαρα
(7)
Σελήνιο
(4)
Σιδερίτης
(4)
Σίδηρος
(4)
Σιτάρι
(5)
Σιτηρέσιο
(4)
Σκληρό σιτάρι
(5)
Σκόρδο
(3)
Σπορόφυτα
(3)
Σταφύλια
(10)
Στέμφυλα
(3)
Στρατηγική
(4)
Στρατηγική μάρκετινγκ
(3)
Συμβιωτική αζωτοδέσμευση
(3)
Συμπεριφορά καταναλωτή
(16)
Συμπεριφορά καταναλωτών
(3)
Συντήρηση
(4)
Συσκευασία
(4)
Σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
(4)
Σχολική αυλή
(5)
Σωματική δραστηριότητα
(3)
Τανίνες
(3)
Ταννίνες
(14)
Ταξινόμηση
(5)
Ταυτοποίηση
(5)
Τερπένια
(3)
Τηλεπισκόπηση
(15)
Τομάτα
(12)
Τομάτες
(7)
Τοξικότητα
(3)
Τοπική ανάπτυξη
(3)
Τρανσφεράση της γλουταθειόνης
(3)
τσιπούρα
(4)
Τυρί
(4)
Τυρόγαλα
(4)
Υγρά απόβλητα ελαιουργείου
(3)
Υγρή χρωματογραφία
(3)
Υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης
(4)
Υδατική καταπόνηση
(12)
Υδατοκαλλιέργειες
(5)
Υδρογεωλογία
(4)
Υδρολογία
(3)
Υδρολογικό ισοζύγιο
(3)
Υδροπονία
(14)
Υδροπονική καλλιέργεια
(3)
Ύπαιθρος
(3)
Υποκείμενα
(4)
Υπολογιστική νοημοσύνη
(3)
Υπολογιστική ρευστοδυναμική
(3)
Υποσιτισμός
(3)
Υπόστρωμα
(9)
Φαινόλες
(6)
Φαινολικά
(4)
Φαινολικά συστατικά
(17)
Φαινολικές ενώσεις
(12)
Φαινολικές ουσίες
(3)
Φακή
(3)
Φαρμακευτικά φυτά
(13)
Φασματομετρία μάζας
(3)
Φασματομετρία μαζών
(3)
Φασματοσκοπία
(3)
Φασματοσκοπία υπερύθρου
(3)
Φασόλι
(4)
Φέτα
(5)
Φιστικιά
(4)
Φλαβονοειδή
(8)
Φλαβονόλες
(4)
Φλοιοί
(4)
Φρούτα
(3)
Φύλλα
(3)
Φυλογενετική ανάλυση
(3)
Φυμάτια
(3)
Φυσικά καλλυντικά
(3)
Φυσικά προϊόντα
(3)
Φυσιολογία
(3)
Φυτικά προϊόντα
(3)
Φυτοδώμα
(3)
Φυτοδώματα
(3)
φυτοπαθολογία
(5)
Φωτοσύνθεση
(10)
Χαρούπι
(5)
Χαρτογράφηση
(3)
Χημειομετρία
(4)
Χημική σύσταση γάλακτος
(3)
Χλοοτάπητας
(3)
Χοίρος
(3)
Χρηματοοικονομική ανάλυση
(10)
Χωρική ανάλυση
(8)
Ψευδάργυρος
(4)
Ψυχανθή
(4)
Ωρίμανση
(6)
Ωχρατοξίνη Α
(5)
1 - 30 από 6.781 αποτελέσματα
Επαγγελματική κατάρτιση νέων αγροτών και επιχειρηματικότητα: εμπειρική έρευνα στο Νομό Ηλείας
Δημιουργός:
Παντιώρα, Δήμητρα
Συντελεστής:
Κουτσούρης, Αλέξανδρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Παρακολούθηση της μεταβολής του μέσου βαθμού πολυμερισμού του ποσοστού εστεροποίησης με γαλλικό οξύ και του ποσοστού των προδελφινιδών των ταννινών τεσσάρων Κρητικών ποικιλιών μετά από την οξειδωτική και αναγωγική τους παλαίωση
Δημιουργός:
Νικολή, Νίκη
Συντελεστής:
Καλλίθρακα, Σταματίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση της παρουσίας και ανάπτυξης του Alicyclobacillus spp. σε φυσικό χυμό πορτοκάλι
Δημιουργός:
Κατσάρη, Βασιλική
Συντελεστής:
Νυχάς, Γεώργιος- Ιωάννης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της παραγωγής μικροβιακών λιπιδίων σε υποστρώματα από παραπροϊόντα της βιομηχανίας παραγωγής ζάχαρης
Δημιουργός:
Μποβιάτση, Ευθυμία
Συντελεστής:
Κουτίνας, Απόστολος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση δευτερογενών μεταβολιτών από φυτά της ελληνικής χλωρίδας σε βιολογικές παραμέτρους εντόμων και ακάρεων επιβλαβών σε καλλιέργειες κηπευτικών
Δημιουργός:
Καραγιάννης, Δημητράκης
Συντελεστής:
Περδίκης, Διονύσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση εντομοπαθογόνων μυκήτων σε έντομα εχθρούς του αστικού πρασίνου
Δημιουργός:
Κωστακιώτης, Βασίλειος
Συντελεστής:
Παπαδούλης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Ανάπτυξη και επικύρωση κινητικού και πιθανολογικού μοντέλου με βάση την αρχή gamma concept για την μελέτη διαφορετικών στελεχών μυκήτων σε προϊόντα τύπου brioche, συναρτήσει: θερμοκρασίας, υγρασίας – aw, pH και συντηρητικού
Δημιουργός:
Καλαϊτζόγλου, Ιωάννα
Συντελεστής:
Σκανδάμης, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Στη Βουλή για τους παιδικούς σταθμούς
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Βιοποικιλότητα μακρομυκήτων που σχηματίζουν εκτομυκόρριζες με φυτά των γενών Pinus και Cistus σε παραθαλάσσια ενδιαιτήματα
Δημιουργός:
Δασκαλόπουλος, Βασίλειος
Συντελεστής:
Ζερβάκης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιορισμός μέσης θανατηφόρου συγκέντρωσης και εμβρυοτοξικής δράσης φυσικών εκχυλισμάτων στο zebrafish
Δημιουργός:
Αναστασιάδου, Πελαγία
Συντελεστής:
Xατζόπουλος, Πολυδεύκης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της ζύμωσης της φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών με τη χρήση επιλεγμένων στελεχών ζυμών ως καλλιέργειες εκκίνησης
Δημιουργός:
Κερκέζου, Σοφία
Συντελεστής:
Πανάγου, Ευστάθιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Η εταιρική κοινωνική ευθύνη στον αγροτοδιατροφικό τομέα με έμφαση στις Ελληνικές ηλεκτρονικές επιχειρήσεις
Δημιουργός:
Πετρούδης, Γεώργιος- Βύρων
Συντελεστής:
Κωστοπούλου, Κωνσταντίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Παράγοντες που επηρεάζουν την εκβλάστηση και μετέπειτα ανάπτυξη σπορίων Clostridium spp. σε αλλαντικά θερμικής επεξεργασίας κατά τη διάρκεια συντήρησής τους
Δημιουργός:
Ζαβιτσάνου, Άρτεμις
Συντελεστής:
Σκανδάμης, Παναγιώτης
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Effect of different fermentation management practices on the aromatic composition of Cabernet Franc wines produced in North – East Italy
Δημιουργός:
Βήτου, Αλεξάνδρα
Συντελεστής:
Καλλίθρακα, Σταματίνα, Zironi, Roberto, Iacumin, Lucilla
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Άρδευση ελαιώνα με επεξεργασμένα αστικά απόβλητα. Ισοζύγια νερού και αλάτων στην κατανομή και μελέτη υδραυλικών ιδιοτήτων του εδάφους
Δημιουργός:
Μπουραζάνης, Γεώργιος
Συντελεστής:
Κερκίδης, Πέτρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη του κύκλου ζωής και της επιχειρησιακής στρατηγικής της εταιρείας VITA – Μ.Δ. ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
Δημιουργός:
Τσαλόπουλος, Δημήτρης
Συντελεστής:
Ηλιόπουλος, Κωσταντίνος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη της παραγωής αιθανόλης κατά την καλλιέργεια στελεχών του γένους Kazachstania σε σακχαρούχα υποστρώματα
Δημιουργός:
Πλατανοπούλου, Μαρίνα
Συντελεστής:
Παπανικολάου, Σεραφείμ
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προθυμία πληρωμής υπό την επίδραση του παράγοντα της όσφρησης
Δημιουργός:
Φώτου, Δήμητρα
Συντελεστής:
Κλωνάρης, Ευστάθιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Χωρίς τίτλο
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Εξέλιξη ελληνικών ηλεκτρονικών αγορών οίνου τη χρονική περίοδο 2005-2016 & συγκριτική μελέτη της παρούσας κατάστασης του Ελληνικού & Ιταλικού κλάδου
Δημιουργός:
Φερεντίνος, Ιωάννης
Συντελεστής:
Κωστοπούλου, Κωνσταντίνα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Τεχνική αποτελεσματικότητα ελαιοκομικών εκμεταλλεύσεων
Δημιουργός:
Παρασκευόπουλος, Παναγιώτης
Συντελεστής:
Καρανικόλας, Παύλος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη αποτυπώματος εφοδιαστικής αλυσίδας μικρομεσαίων επιχειρήσεων συσκευασίας προϊόντων για την περίπτωση των τυποποιητηρίων ελαιολάδου
Δημιουργός:
Σαρρής, Νικόλαος
Συντελεστής:
Καναβούρας, Αντώνιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Προσδιοριστικοί παράγοντες της τάσης κατανάλωσης τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα της Μεσογειακής διατροφής
Δημιουργός:
Βασιλείου, Ειρήνη
Συντελεστής:
Κλωνάρης, Ευστάθιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Μελέτη ανθεκτικότητας τεσσάρων ποικιλιών ελιάς στο ψύχος και επεμβάσεις άμβλυνσης της καταπόνησης
Δημιουργός:
Θεοδωρακόπουλος, Σωτήρης
Συντελεστής:
Ρούσσος, Πέτρος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιοποίηση γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών - γεωβάσεων στην βελτίωση του αστικού πρασίνου. Εφαρμογή στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Δημιουργός:
Αναστόπουλος, Άγγελος
Συντελεστής:
Καλύβας, Διονύσιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2018
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Απόρριψη αιτήματος ιδιωτικών εκπαιδευτικών
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Άρθρο
ΕΚΤ xρονολογία :
2011
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Αξιολόγηση της τροποποίησης του γραμμικού μοντέλου των Malicki and Walczak (1999) για τη πρόβλεψη της αλατότητας σε εδάφη της περιοχής Δύστου Ευβοίας με τη βοήθεια δεδομένων διηλεκτρικών αισθητήρων
Δημιουργός:
Πετσετίδη, Παναγιώτα- Αντωνία
Συντελεστής:
Κάργας, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση του χρόνου κοπής στα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της βιομάζας του τεφ (Eragrostis tef (Zucc.) Trotter)
Δημιουργός:
Τζανιδάκη, Αφροδίτη
Συντελεστής:
Μπιλάλης, Δημήτριος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Χρήση διαφορετικών διεργασιών για την παρασκευή γαλακτωμάτων με σκοπό τον μικροεγκλεισμό βιοενεργών συστατικών
Δημιουργός:
Παξιμαδά, Παρασκευή
Συντελεστής:
Μαντάλα, Ιωάννα
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Διδακτορική διατριβή
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Αγγλική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
Επίδραση της αζωτούχου θρέψης των ζυμομυκήτων στο χημικό και οργανοληπτικό προφίλ των κρασιών της ποικιλίας Ασύρτικο
Δημιουργός:
Κατσάμπα, Φωτεινή
Συντελεστής:
Κοτσερίδης, Γεώργιος
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου:
Μεταπτυχιακή εργασία
ΕΚΤ xρονολογία :
2017
Γλώσσα:
Ελληνική γλώσσα
Φορέας:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Συλλογή:
Ψηφιακό Αποθετήριο Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
RDF
×
×
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το
OpenArchives
.gr
.
Πάρτε μέρος στη σύντομη έρευνα!