Μελέτη της μικροβιοχλωρίδας ελληνικών μαλακών τυριών Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.)

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2019 (EL)

Μελέτη της μικροβιοχλωρίδας ελληνικών μαλακών τυριών Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.)

Αναστασίου, Ηρώ

Τα μικροβιολογικά χαρακτηριστικά των εγχώριων ελληνικών τυριών προσδιορίστηκαν με καταμέτρηση σε εκλεκτικά και μη εκλεκτικά υποστρώματα. Εξετάστηκαν τρία διαφορετικά είδη από έξι κατηγορίες τυριών: Ανεβατό, Μπάτζος, Φέτα, Γαλοτύρι, Καλαθάκι Λήμνου και Κοπανιστή

masterThesis
Μεταπτυχιακή εργασία
Master thesis

Ανεβατό
Μπάτζος
ΠΟΠ(Προστατευμένη Ονομασία Προέλευσης)
Γαλοτύρι
Κοπανιστή
Ελληνικά τυριά
Καλαθάκι Λήμνου


2019-02-07


Μεταπτυχιακές Διατριβές

Default License



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.