Ο κλάδος του ζύθου και οι προοπτικές ανάπτυξης ζυθοτουρισμού. Παρουσίαση επιχειρηματικού σχεδίου ίδρυσης μικροζυθοποιίας και ανάπτυξης ζυθοτουριστικών δραστηριοτήτων

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share





Ο κλάδος του ζύθου και οι προοπτικές ανάπτυξης ζυθοτουρισμού. Παρουσίαση επιχειρηματικού σχεδίου ίδρυσης μικροζυθοποιίας και ανάπτυξης ζυθοτουριστικών δραστηριοτήτων

Αβραμίδου, Βασιλική

Κεχαγιά, Δέσποινα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Tataridis, Panagiotis
Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
Γκίκα, Ελένη
Σχολή Επιστημών Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης ζυθοποιίας
Beer tourism
Gastrotourism
Ζυθοτουρισμός
Γαστροτουρισμός


Greek

2022-06-14


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)