Μετρήσεις και Εργαλεία Μετρήσεων Ποιότητας Λογισμικού

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository of the Hellenic Open University
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
shareΜετρήσεις και Εργαλεία Μετρήσεων Ποιότητας Λογισμικού

ΞΕΝΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ (ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)

ΣΚΟΔΡΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)
ΠΙΝΤΕΛΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ)
ΞΕΝΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ (ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)

Τους αναφέρω είτε άμεσα, όπως στο παράδειγμα που ακολουθεί, είτε έμμεσα μέσα στη ροή του κειμένου και όχι για κάθε ενότητα, αλλά ακόμα και για μικρά τμήματα: Σκοπός του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού υλικού είναι να σας βοηθήσει στις έννοιες των μετρήσεων και των μετρικών ποιότητας λογισμικού, να σας δείξει παραδείγματα εργαλείων που χρησιμοποιούνται για μετρήσεις και πώς γίνεται η στατιστική ανάλυση των μετρήσεων.
H συγκεκριμένη ενότητα ΕΔΥ παρουσιάζει δύο freeware εργαλεία με τα οποία εκτελούνται μετρήσεις ποιότητας λογισμικού (RSM και Source Monitor) και δίνει παραδείγματα χρήσης των μετρικών και ανάλυσης των αποτελεσμάτων των μετρήσεων.

Hypertext

ποιότητα λογισμικού, μετρήσεις ποιότητας λογισμικού, μετρικές ποιότητας λογισμικού, εργαλεία μετρήσεων ποιότητας λογισμικού, software quality, software quality measurements, software quality metrics, tools for software quality measurements


Greek

2008
2013-12-13T14:50:44Z
2009-03-09T09:57:14Z


Πριν από κάθε major object (π.χ. video) αναφέρω χρόνο μελέτης όχι μόνο σε διάρκεια του video, αλλά και σε πραγματικό χρόνο. (14 Σελίδες)*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)