Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο προφίλ λιπαρών οξέων του κρόκου

 
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share



Study (EN)

2015 (EN)

Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο προφίλ λιπαρών οξέων του κρόκου

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Εργαστήριο Ζωοτεχνίας

Text
Text (Study)

αναλυτική χημεία
αυγό
οργανικό οξύ
ποιότητα του προϊόντος
πουλερικά
ζωοτεχνία
ζωικό προϊόν
βελτίωση της παραγωγής


Greek

2015-06





*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)