Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκων Βιβλιοθηκών   

Αποθετήριο :
Αποθετήριο «Κάλλιπος»   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Ακουσματική μουσική (EL)
Acousmatic music (EN)

Λώτης, Θεόδωρος (EL)
Διαμαντόπουλος, Ταξιάρχης (EL)
Diamantopoulos, Taxiarchis (EN)
Lotis, Theodoros (EN)

7 (EL)

2024-04-02T18:36:33Z


Η ακουσματική μουσική ως συνέχεια και εξέλιξη της συγκεκριμένης μουσικής. Ο Francois Bayle και οι ορχήστρες ηχείων. Η εξέλιξη της χωρικής παραμέτρου στην ακουσματική μουσική και η συνεισφορά του Karlheinz Stockhausen. Η έλλειψη της σωματικότητας στο ακουσματικό έργο και οι επιπτώσεις της στη συνθήκη της ακρόασης. (EL)
Acousmatic music can be considered as the successor of musique concrete. Francois Bayle and the acousmonia. The emergence and evolution of the spatial parameter in acousmatic music and the contribution of Karlheinz Stockhausen. The lack of physicality in acousmatic music and its impact on the listening condition. (EN)




Ιστορία και Αισθητική της Ηλεκτρονικής Μουσικής History and Aesthetics of Electronic Music
Δημιουργός: Λώτης, Θεόδωρος, Diamantopoulos, Taxiarchis, Lotis, Theodoros, Διαμαντόπουλος, Ταξιάρχης
Τύπος τεκμηρίου: Εκπαιδευτικό υλικό
Επιστημονικό πεδίο: Μουσική, Επιστήμη πληροφόρησης
Χρονολογία : 2024
Φορέας: Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκων Βιβλιοθηκών
Συλλογή: Αποθετήριο «Κάλλιπος»





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.