Study of maillard reactions with coupled chromatographic and spectroscopic techniques

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Ktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share



PhD thesis (EN)

2017 (EN)

Study of maillard reactions with coupled chromatographic and spectroscopic techniques

Ioannou, Aristodimos

Varotsis, Constantinos

PhD Thesis

Maillard reactions
Model
Asparagine
High temperature
Fructose


English

2017-09


Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος, Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

2018-03-26T09:04:49Z

Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων.



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)