Χημικός χαρακτηρισμός και αντιοξειδωτικές ιδιότητες μελανοϊδινων από θερμικά συμπυκνώμενους χυμούς φρούτων

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Ktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2018 (EN)

Χημικός χαρακτηρισμός και αντιοξειδωτικές ιδιότητες μελανοϊδινων από θερμικά συμπυκνώμενους χυμούς φρούτων

Γεωργίου, Μαρία

Γούλας, Βλάσιος

Bachelors Thesis

Συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιών
Μελανοϊδίνες
Αντιοξειδωτική ικανότητα
Συμπυκνωμένος χυμός ροδιού
Φαινολικές ενώσεις
Χαρουπόμελο


Greek

2018


Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων, Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

2018-07-24T07:03:57Z

Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)