Φαινολική σύσταση και αντιοξειδωτικές ιδιότητες επιλεγμένων γλυκών οίνων

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Ktisis
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2014 (EN)

Φαινολική σύσταση και αντιοξειδωτικές ιδιότητες επιλεγμένων γλυκών οίνων

Στυλιανού, Ελένη

Γούλας, Βλάσιος
Γκέκας, Βασίλης

Bachelors Thesis

Κουμανταρία
Γλυκός οίνος


Greek

2014


Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων, Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

2015-11-27T12:50:14Z
2014-06-26T10:36:26Z

Απαγορεύεται η δημοσίευση ή αναπαραγωγή, ηλεκτρονική ή άλλη χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του δημιουργού και κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων.



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)