Πόσιμη αλόη. Οφέλη και πιθανοί κίνδυνοι από την κατανάλωσή της. Κρίσιμα σημεία ελέγχου στην παραγωγική διαδικασία

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2022 (EN)

Πόσιμη αλόη. Οφέλη και πιθανοί κίνδυνοι από την κατανάλωσή της. Κρίσιμα σημεία ελέγχου στην παραγωγική διαδικασία

Κεφάλας, Ηλίας

Λαμπροπούλου, Κυριακή
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Τσάκαλη, Ευσταθία
Tsaknis, John
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Πόσιμη Aloe Vera


Greek

2022-03-30


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-04-14T12:17:58Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)