Κρέας κυτταροκαλλιέργειας (cultured meat): μέθοδοι επεξεργασίας, εφαρμογές, αποδοχή καταναλωτών

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2022 (EN)

Κρέας κυτταροκαλλιέργειας (cultured meat): μέθοδοι επεξεργασίας, εφαρμογές, αποδοχή καταναλωτών

Σαμαράς, Παντελής

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
LOUGOVOIS, VLADIMIROS
Batrinou, Anthimia
Λάζου, Ανδριάνα
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Συνθετικό κρέας
Κρέας κυτταροκαλλιέργειας


Greek

2022-06


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-06-16T10:21:59Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)