Αξιοποίηση παραπροϊόντων μανιταριών ως εναλλακτική πηγή πρωτεϊνών και άλλων βιοδραστικών ουσιών

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2022 (EN)

Αξιοποίηση παραπροϊόντων μανιταριών ως εναλλακτική πηγή πρωτεϊνών και άλλων βιοδραστικών ουσιών

Μπιρμπίλη, Ειρήνη

Παπαδάκης, Σπυρίδων
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Στρατή, Ειρήνη
Giannakourou, Maria
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Ωσμωτική αφυδάτωση
Παραπροϊόντα μανιταριών
Ξήρανση σε ρεύμα αέρα


Greek

2022-06-23


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2022-07-04T09:40:55Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)