Εφαρμογή τεχνολογίας εμποδίων για την παρασκευή προϊόντων με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και αυξημένη διατηρησιμότητα

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2021 (EN)

Εφαρμογή τεχνολογίας εμποδίων για την παρασκευή προϊόντων με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και αυξημένη διατηρησιμότητα

Θάνου, Ιωάννα

Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Στρατή, Ειρήνη
Σινάνογλου, Βασιλεία
Giannakourou, Maria
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία

Ξήρανση
Αποξηραμένα σύκα
Ωσμωτική αφυδάτωση
Σύκο
Βελτίωση ποιότητας


Greek

2021-03-05


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-09T07:22:51Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)