Η εξέλιξη των γαλακτοκομικών προϊόντων από την φάρμα στην βιομηχανία του 21ου αιώνα

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Polynoe
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2021 (EN)

Η εξέλιξη των γαλακτοκομικών προϊόντων από την φάρμα στην βιομηχανία του 21ου αιώνα

Τούση, Μαρία Ελένη

HOUHOULA, DIMITRA
Αντωνόπουλος, Διονύσιος
Tsakali, Efstathia
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Πτυχιακή εργασία

Γάλα
Εναλλακτικά προϊόντα
Φυτικά ροφήματα
Γαλακτοκομικά προϊόντα


Greek

2021-03-02


Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

2021-03-13T11:30:29Z

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές



*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)